![]() |
jajj:p
amúgy meg múltkor dragot és engem is "kiosztottál" a topicod offolása miatt. |
Quote:
|
Ma kitiltottak, mert megkérdeztem a fórumon, hogy tudja-e valaki hogy működik a dakar.com. Mind1, nem is ez a lényeg, hanem ugye nem tudtam belépni a játékba. Majd egyik szövitársam ezt írta msn-en:
ANARCHISTA CSOPORTBA ÁTHELYEZÉS: Kabeland4 (Az 5. talán túléli) (#53653) Indoklás: Több ország szabálytalan irányítása Admin (#0) [4/L] , 2007-01-08 13:01:44 Mondom mi a franc? Erre egy másik exklántársam (Arra) is írt, hogy bazz, átraktak?! Ekkor már nagyon készen voltam... Aztán Remy-t megkérdeztem, és szerencsére őt nem avatták be, és megnyugtatott, hogy csak poén volt... Annyira nem volt jó érzés :) Régen éltem már át a törlés/áthelyezés érzését :D (mondjuk a lelkiismeretem tiszta volt :D) |
Quote:
es nem tunt fel, hogy nem a 4/L-ben vagy, hanem az 1/A-ban? latom a klantarsak meg atverni sem tudnak jol ;) |
Quote:
Szóval össze voltam zavarodva... :D Elsőre szerintem neked is leperegne az elmúlt x év munkája :D |
Ez a frenetikus gyorcsopi dipijéből:
(amúgy megkérdeztem a hirdetést feladót hogy ugye viccel, mert akkor jót nevettem, de modnta, hogy nem, halál komoly:D) xy (#0) 2007-01-11 15:52:17 Helyezés: 106 Érték: 16201 szevaztok hoditani vágyok !!! ha hóditani akarsz lépj be tökéletes szövetségembe!!! egy erős hadist keresnék aki már több orit lenullázot !!! követeléseim:legyen legalább 100 vip kör 2000 elit 1000 lovas de legalább közelisd meg ezeket a számokat 250 heki 13000 érték .a szövetség vezére xy (#0) Helyezés: 155 Érték: 13757 ( ő azt irja hogy hulla nem kell de amiről ő nem tud azon nem izgatja magát !!! és ha már egyszer bevet és megfelelsz a felül irt követelményeknek akkor ugyse tesz ki ) sok szerencsét a hóditáshoz ami ugyse fog menni egy tökéletes szövi nékül ez triplán poén:D |
Quote:
Quote:
|
Quote:
80 kocsma -4992 toli 32 barakk -1996 elit 34 ház kell ezekhez sum: 210 heki még törpével sem lehet... és talán azért nem törpöt számolt senki sem, mert őrült ötlet :) |
Quote:
Láthatod mivel pont kerek értékeket írt valszeg nem kell pontosan számolni így az én kis számolásom beírom ( mellesleg a házon lehet spórolni mivel ha van kaja ugye ott a plusz ( na persze ez már nagyon őrült 0 körösnél de hát na ) 62 templom - 9672 vari 76 kocsma - 4743 toli 30 barakk - 1871 elit 32 ház - 2496 lakos (24 hiány) 200 heki |
teljesen agyament fejlesztes mind1ik. nincs szukseg 200 hekin ilyen kielezett orikra. ennel sokkal-sokkal "gyengebb", normalis orikkal is boven meg lehet elni ott mindenfele kulonosebb problema nelkul.
|
All times are GMT +1. The time now is 22:41. |