![]() |
Quote:
Hát az én nagyapám vihette volna az egész pereputtyát, akkor sem őröltek neki gyorsabban búzát. Max ha eliteket vinnél, akkor esetleg a félelemkeltés gyorsíthatja :D Egyedül a disznóvágás az amit többen is csinálhatnának a felsoroltakból. :) |
A banditás csata félbeszakadás valami speciális eset lehet, mert nekem nem sikerült reprodukálni.
Kérdésem: Ha több bandita van egy helyen, és megtámadnak, akkor nem az összes támad meg? Mintha régen mindegyiket le kellett volna gyűrni. Most egyedül ráálltam egy 3 banditás mezőre, rögtön meg is támadtak, de az első legyőzése után odébb tudtam állni. |
Na megismételtem 9 banditával, és végül is úgy tűnik, hogy a bandita ÉP elfogyása és a halálának kiírása között lehet lelécelni. Viszont ilyenkor nincs TP és pénz sem.
|
Tovább vizsgálva a dolgot úgy tűnik, hogy a csoportosítás a ludas. A jegesmaciknál is egyesével teszi be a célpont ablakba őket, és a csata végén a maci halála után van annyi idő, hogy el lehessen surranni. A zsiványoknál egyszerre teszi be az összeset a célpont ablakba, így ott nem lehet meglógni.
|
Quote:
Quote:
Nem az összes támad rád azonnal, csak egy (lehet több is, de ritka), és a többiektől csak már harc közben kérnek segítséget. |
A jegesmedve ráadásul nem is bandázik, ott nem is kér segítséget, mint a bandita.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Újabb teszt.
9 db bandita 1 db Toto1 Nagy nehezen 2 db megtámadott a kilencből, 7 pedig továbbállt. Egyet legyőztem, a másodikkal pedig félbeszakadt, amikor még 12 ÉP-je volt. Elmentem leölni egy egeret, hogy bejöjjön a csataképernyő, és akkor hirtelen bevillant a bandita 12 ÉP-vel, aztán gyorsan el is tűnt. Ezután kivégeztem egy egeret. A kijelölt résznél halt meg az első bandita, és mint látható nincs semmi nyoma. Se TP se mani se semmi. A csatáért 3 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. Az egér élettelenül esik a földre. Megvágtad az egeret. 9 életerőt vesztett. Megvágtad az egeret. 9 életerőt vesztett. Kivéded az egér támadását. Támadásba lendülsz. Célpontod: Egér Megvágtad a banditát. 7 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 8 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a banditát. Megvágtad a banditát. 8 életerőt vesztett. Megrúgod a banditát. 4 életerőt sérült. Megvágtad a banditát. 6 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 7 életerőt vesztett. Megrúgod a banditát. 4 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni a banditát. Megvágtad a banditát. 5 életerőt vesztett. Harcolsz. Most ne akarj mindenfele elmászkálni. Megvágtad a banditát. 6 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a banditát. Megrúgod a banditát. 4 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni a banditát. Megvágtad a banditát. 5 életerőt vesztett. Megrúgod a banditát. 4 életerőt sérült. Megvágtad a banditát. 6 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 5 életerőt vesztett. Megrúgod a banditát. 4 életerőt sérült. Megvágtad a banditát. 8 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 5 életerőt vesztett. Megrúgod a banditát. 4 életerőt sérült. Megvágtad a banditát. 6 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 9 életerőt vesztett. Megrúgod a banditát. 4 életerőt sérült. Megvágtad a banditát. 5 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 5 életerőt vesztett. Megrúgod a banditát. 4 életerőt sérült. Nem sikerült megvágni a banditát. Megvágtad a banditát. 9 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a banditát. Megvágtad a banditát. 6 életerőt vesztett. Megrúgod a banditát. 4 életerőt sérült. Megrúgod a banditát. 4 életerőt sérült. Megvágtad a banditát. 7 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 5 életerőt vesztett. Megrúgod a banditát. 4 életerőt sérült. Megvágtad a banditát. 7 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 8 életerőt vesztett. Bandita megtámadott. Megvágtad a banditát. 8 életerőt vesztett. Megvágtad a banditát. 6 életerőt vesztett. Nem sikerült megvágni a banditát. Megvágtad a banditát. 8 életerőt vesztett. Bandita megtámadott. |
All times are GMT +1. The time now is 08:51. |