Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Nyolcadik és kilencedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3481)

Toto 05-29-2009 08:16

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 212866)
Igen :p :D

Jó, de akkor is :)
Pl. a disznó levágásánál tudnak segíteni, és a liszt készítésénél is...Sőt, lényegében mindenhol, csak kenyérkészítésnél nem, és akkor már mindenhova be lehetne rakni a segítséget...

Hát az én nagyapám vihette volna az egész pereputtyát, akkor sem őröltek neki gyorsabban búzát. Max ha eliteket vinnél, akkor esetleg a félelemkeltés gyorsíthatja :D

Egyedül a disznóvágás az amit többen is csinálhatnának a felsoroltakból. :)

Toto 05-29-2009 08:31

A banditás csata félbeszakadás valami speciális eset lehet, mert nekem nem sikerült reprodukálni.
Kérdésem: Ha több bandita van egy helyen, és megtámadnak, akkor nem az összes támad meg? Mintha régen mindegyiket le kellett volna gyűrni.
Most egyedül ráálltam egy 3 banditás mezőre, rögtön meg is támadtak, de az első legyőzése után odébb tudtam állni.

Toto 05-29-2009 08:48

Na megismételtem 9 banditával, és végül is úgy tűnik, hogy a bandita ÉP elfogyása és a halálának kiírása között lehet lelécelni. Viszont ilyenkor nincs TP és pénz sem.

Toto 05-29-2009 09:00

Tovább vizsgálva a dolgot úgy tűnik, hogy a csoportosítás a ludas. A jegesmaciknál is egyesével teszi be a célpont ablakba őket, és a csata végén a maci halála után van annyi idő, hogy el lehessen surranni. A zsiványoknál egyszerre teszi be az összeset a célpont ablakba, így ott nem lehet meglógni.

Ati 05-29-2009 10:49

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 212868)
A banditás csata félbeszakadás valami speciális eset lehet, mert nekem nem sikerült reprodukálni.
Kérdésem: Ha több bandita van egy helyen, és megtámadnak, akkor nem az összes támad meg? Mintha régen mindegyiket le kellett volna gyűrni.
Most egyedül ráálltam egy 3 banditás mezőre, rögtön meg is támadtak, de az első legyőzése után odébb tudtam állni.

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 212872)
Tovább vizsgálva a dolgot úgy tűnik, hogy a csoportosítás a ludas. A jegesmaciknál is egyesével teszi be a célpont ablakba őket, és a csata végén a maci halála után van annyi idő, hogy el lehessen surranni. A zsiványoknál egyszerre teszi be az összeset a célpont ablakba, így ott nem lehet meglógni.

Egy gyors kérdés ezekre: első csatakörben legyőzött ellenfelekről van szó? Ha igen, akkor még nincs idejük a többiektől segítséget kérni, és akkor ez így jól is van.

Nem az összes támad rád azonnal, csak egy (lehet több is, de ritka), és a többiektől csak már harc közben kérnek segítséget.

Ati 05-29-2009 10:55

A jegesmedve ráadásul nem is bandázik, ott nem is kér segítséget, mint a bandita.

Toto 05-29-2009 12:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 212874)
Egy gyors kérdés ezekre: első csatakörben legyőzött ellenfelekről van szó? Ha igen, akkor még nincs idejük a többiektől segítséget kérni, és akkor ez így jól is van.

Nem az összes támad rád azonnal, csak egy (lehet több is, de ritka), és a többiektől csak már harc közben kérnek segítséget.

Kétszer is kipróbáltam. Egyszer 9 banditával, egyszer 5 banditával. A kilenc banditánál az első után leléptem. (nem vártam meg, hogy kiírja a halálát és a TP adományt) Az 5 banditánál a második után léptem ki. Ha megvártam, hogy kiírja a bandita elhalálozását, akkor azonnal támadt a következő.

Toto 05-29-2009 12:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 212875)
A jegesmedve ráadásul nem is bandázik, ott nem is kér segítséget, mint a bandita.

Ez igaz, de csata után ki tudok úgy lépni, hogy egyel kevesebb maci van az adott mezőn, de TP-t azt nem kapok.

Ati 05-29-2009 12:32

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 212887)
Ez igaz, de csata után ki tudok úgy lépni, hogy egyel kevesebb maci van az adott mezőn, de TP-t azt nem kapok.

De ez mire jó? :)

Toto 05-29-2009 12:34

Újabb teszt.

9 db bandita
1 db Toto1

Nagy nehezen 2 db megtámadott a kilencből, 7 pedig továbbállt. Egyet legyőztem, a másodikkal pedig félbeszakadt, amikor még 12 ÉP-je volt. Elmentem leölni egy egeret, hogy bejöjjön a csataképernyő, és akkor hirtelen bevillant a bandita 12 ÉP-vel, aztán gyorsan el is tűnt. Ezután kivégeztem egy egeret. A kijelölt résznél halt meg az első bandita, és mint látható nincs semmi nyoma. Se TP se mani se semmi.

A csatáért 3 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz.
Az egér élettelenül esik a földre.
Megvágtad az egeret. 9 életerőt vesztett.
Megvágtad az egeret. 9 életerőt vesztett.
Kivéded az egér támadását.
Támadásba lendülsz. Célpontod: Egér
Megvágtad a banditát. 7 életerőt vesztett.
Megvágtad a banditát. 8 életerőt vesztett.
Nem sikerült megvágni a banditát.
Megrúgod a banditát. 4 életerőt sérült.
Megvágtad a banditát. 6 életerőt vesztett.
Megvágtad a banditát. 5 életerőt vesztett.
Harcolsz. Most ne akarj mindenfele elmászkálni.
Megvágtad a banditát. 9 életerőt vesztett.
Megvágtad a banditát. 9 életerőt vesztett.
Bandita megtámadott.
Bandita megtámadott.

All times are GMT +1. The time now is 08:51.