![]() |
jó lesz ez az új rendszer, csak tényleg annyi kéne, hogy az újonnan érkezők beengedtessenek valahova.
Pl én bevállalom, hogy az összes Y-os ország, és a folyamatosan oda bekerülők (új reg, átdobottak, lefordultak, stb...) automatikusan oda kerüljenek... Akárki akármit mond, rohadt unalmas, hogy nem sírnak az ártakottak, nem borul el az agyuk. Ati, az a baj az új fórummal, hogy túl idilli. Mindenki haver, sose lesz veszekedés, túl nyugis az egész, ebből az lesz, hogy egy idő után azok fognak összeveszni piti hülyeségeken, akik úgyegyébként bíják egymást, mert ebben a szűzfehér környezetben besokal az ember... Ez olyan, mintha fognád 20 haverodat, és elköltöznétek egy lakatlan szigetre. Cudaklasz lenne, gyönyörű tengerpart, zöldség-gyümölcs köretek, halételek, napsütés, tenger, csak haverok, mindenki szeret mindenkit... Nem adok pár hónapot, elunnátok az életeteket is, és egymást kezdenétek "gyilkolni". (nem konkrétan fizikailag értem) |
Úgyhogy jöhetnek az újak meg mindenki az Anarchista Központba.
Sírást akarok látni! Ez túlságosan cizellált megoldás lett, semmi súrlódás, csak habkönnyű csevegés... |
Szóval csak annyi kéne, amit már sokan felhoztak, hogy legyen 2 kezdő fórum, ahova bekerülnek az újak.
Új anarchosok a Központba, az új normálosok meg ahova akarják a normálosok, vagy akarod te... És kész. Mostmár vannak modik, akik lerendezik a dolgokat. Kérdés: mi van, ha rosszul dolgoznak, visszélnek hatalmukkal, és személyes kicsinyességből ítélnek? a sértett fél ír a fórum létrehozójának, vagy a zsupira, és a moditól meg lesz vonva a joga. de ilyen meg úgyse lesz (anarchban legalábbis) |
Quote:
Jó javaslatnak tűnik az,hogy a Közösség menüpontban legyen egy fórumok fülecske,ahol fel lennének sorolva a nyilvános fórumok (amit a gazdája láttatni szeretne) és az elvárások vele kapcsolatban vagy csak egy rövid jellemzés,esetleg egy saját fórum etikett. Itt fel lenne tüntetve,hogy kitől lehet a meghívót kérni. |
Azt hiszem kialakult a kép, hogyan is nézne ki a fórumrendszer a jövőben, ami mindenki megelégedését szolgálná..
Ha megengeditek röviden összefoglalnám: - lenne 2 központi, nagy nyilvános fórum, ahová meghívó nélkül bárki bejuthat alanyi jogon.. 1 az anarch, egy a normál csopik részére fenntartva - mindkét nyilvános fórumot Ati, vagy az általa megbízott személy(-ek) moderálják a korábban is érvényben lévő etikett alapján - a nyilvános fórumok mellett továbbra is léteznek a meghívásos fórumok is, sőt bárki alapíthat újat, melyek elnevezését Ati felülbírálja, amennyiben megtévesztésre alkalmas (legjobb példa a "support" volt szerintem erre) - a meghívásos fórumok etikettje eltérhet a nyilvános fórumokétól, de nem ütközhet a játék szabályaiba! Ezeket a szabályokat, valamint a fórumok listáját megtaláljuk vhol egy fül alatt pl a közösség menüpontnál. Ebbe a listába való bekerülésről az adott fórum alapítója dönt, egyben az Ő feladata megírni fóruma jellemzését is. Ez így már döfi..:) Remélem Nektek is tetszik, de ha van még mit csiszolni rajta, akkor elő az új ötletekkel! :) Jah meg azt is írjátok le, ha vmit kifelejtettem :D |
Na, ez így csokorban jól néz ki, én így simán támogatom :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Egy kerdes, nem tudom probalta-e mar vki, de ha vki rakattint a "forumtagsag vegleges lemondasara", akkor utana hiaba hivjak meg, mar nem tud ujra odamenni? Csak mert logikusan ez kovetkezne, de amugy meg nem latom logikusnak, hogy miert ne mehetne ujra. :)
|
Remy, kattints rá, és megtudod. :P
(Egyébként rákattinthatsz minden következmény nélkül! :) Én is rákattintottam, hogy beteszteljem Neked.) Kijön egy üzenet, hogy valóban ezt akarod-e. Az üzenet tartalmazza, hogy ha tényleg ezt akarod, és megerősíted a lemondást, akkor a fórumot végleg elhagyod, és vissza se tudnak hívni! |
All times are GMT +1. The time now is 05:59. |