![]() |
Quote:
Én sem mondom, hogy teljes részletességgel tudom, hogy hogy kéne lennie, ezért kértem, hogy segítsetek kicsit. De a gerince a dolognak valami ilyesmi lenne. |
Quote:
|
Quote:
Mégis hogy függ össze a kettő? Mért ne tudna neki ártani? A toli saját döntése, hogy bevállalja-e ezt a rizikót,hogy a hulla így megthatja a rá vonatkozó információkat , vagy inkább mégis felgyújtja a házait, meg lelopja az embereit, mert úgy ítéli meg, hogy nagyobb a rizikó ha csendben marad.... |
Quote:
|
Egy kisit összefoglalva a dolgokat:
A dolog alapja az lesz, amit majd Ti hadi téren véghez visztek a fejlesztéssel kapcsolatban. Ahogy korábban is írtam: Erősebb hadi ori-->többet ütnek vele. A lényege az események sikerességen-alapuló információszerzés, amit én az egyszerűség kedvéért LIDÉRC-hatásnak neveztem el. A funkció csak akkor és csak is!! akkor aktivizálódik, ha az élőhalott kivéd, illetve sikeresen végrehajt egy támadást, illetve akkor, ha ártóznák tolival, vagy varival. A megszerezhető információk:
Ennek a modulnak a tisztázását kellene megbeszélni még. Úgy értem az időtartamot és a keletkező lidércek számát, mert az ellenség vari és toli akcióikor nem találtam még ki, hogy miként működne a dolog. A másik dolog, ami ezt befolyásolja, az az, hogy az ellenfél hogyan taktikázik, ugyan is a hatás még tartana, ha az ellenféltől ártó akciók jönnének. (Mint mondtam varik és tolik által.) De! ha ezek abba maradnak, akkor a lidércek szépen alap katonák lesznek újra. Ezen modult pedig a szabadságra-menés mintájára szeretném alakítani, csak rendszer-reakcióideje csökkenne az ártózás megszűnése és a sima, alap kativá válás között. Szóval az egészet újra: erősebb hadi--->valszeg több sikeresség-->lidércek--- >információ. |
Ennyi erővel már bevezethetnénk a lidérc fajt is :D
|
Quote:
|
Quote:
Az orkot a hullával még szövi szinten sem vetném össze, nem hogy mf-ként! Az ork alapból olyan erős, mint a hulla most a 3 szinten! És még a tekiről nem is volt szó, se az alap 2-vel több tábijáról az orknak... Amúgy meg most is van orkom, egy tábi, és mf is volt. Egy mf ork 1-et kettőt üt? Na neee! Akit én az orkkal ütöttem, az borult, pláne, mikor mf voltam. Nagyon nem egy kategória a két faj! Az orknak oylan ereje van, hogy elég néha a krónikát figyelni és ügyes lenni. És a hullának mije van most az információk tekintetébnen a vak sötétségen kívül? Semmi.:) Szerintem megfelelő korlátok között mindenknekj jó lenne, ha nem csak olyan agyatlan vaksötét hullák lennének, akiket szinte következméynek nélkül hidegre lehet tenni anélkül, hogy kiderülne, ki volt az! |
Quote:
4. sznten 2 hulla szövim is volt és egy nagyon pofátlan startégiát lehet így játszani, ugyan is a betegségtől való félelmet alapul véve szinte teljesen kiürülhet a hulla orija, anélkül, hogy hazakíséréstől kéne félteni. Erről ennyit. |
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:27. |