Kutyuleee |
10-15-2008 00:57 |
Quote:
Originally Posted by dreaman68
(Post 193691)
öö még anno tuvalu átrakása nem úgy kezdődött h fórumra kiraktak egy 1,4k-s ütést (más kérdés h utána be is vallotta stb.)
nem értem én ezt az egészet... valah úgy látom h a lehetséges kiskapuk (mint ip-váltás) miatt nem lehet 100%-an ellenőrizni ezeket a ,,dolgokat". komoly bizonyítékot nem is lehetne felmutatni aki nem akar lebukni az nem is fog... engem még az zavar,h ha valaki felkúszik 6-700 hekire nem lepne meg h menne a zöld egy msn címmel ill egyéb játékon kívüli kapcsolatfelvétellel... de lehet csak tévedek és az az élet kegyetlen, én meg sütök még egy adag popcornt.
|
azért ennél bonyolultabb:) mert mondjuk ha beverek 5kis sereggel egy orit, aki ép elötte teszi ki az íijjait piacra az több mint gyanus:) tuvalu esete azért volt más, mert akkor még nem volt az ami most,hogy mindenki gyanusitgatott mindenkit,kb elötte kezdödött és most teljesedett ki az a paranoia, hogy minden nagyobb max heki feletti ütés csakis jksz lehet.
pl ha én most a tekiiromból átküldeném a lét egy szövimnek, aztán reggelnék egy új orit, vagy fordulnék, és végig verném a csopit akkor tuti szövegelnének, mert hogy lehet egy friss oriban ennyi lé???:) megértem Atit mert sokan csak azért irnak lent tekit, vagy termelnek,hogy töröljék amikor jön a forgó orijuk, és hogy annak ne kelljen nélkülözni,illetve termelnie, hogy benne legyen a top x%-ban, és ezt is csomoan jelentik. Nekem is van olyan orim ami tekit ír, hogy ha majd egyszer lefordulok legyen miből játszani, vagy háborúzni, vagy csak A-ba felhozni.
|