Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   X top, avagy hogyan kell ügyesen játszani (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2642)

Druida 10-14-2008 18:06

jó, nem vagyok jó passzban...

Andrew 10-14-2008 19:35

Oh cock...

Indítson valaki egy felest, vigye föl 600-ra, és folyamatosan mérje föl seregre és épületekre a delikvens orikat, majd mentse az adatokat és jelentse be. Ha ezek alapján gyanúsnak ítélik, átrakják őket... gondolom legalábbis :D

Redback 10-14-2008 19:38

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 193661)
Oh cock...

Indítson valaki egy felest, vigye föl 600-ra, és folyamatosan mérje föl seregre és épületekre a delikvens orikat, majd mentse az adatokat és jelentse be. Ha ezek alapján gyanúsnak ítélik, átrakják őket... gondolom legalábbis :D

Én ha odakerülök, hogy lesz bizonyíték a kezemben, akár egy 50%-os bizonyíték, máris jelenteni fogom őket, és várni mi történik...

Tsobi 10-14-2008 19:50

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 193643)
jó, nem vagyok jó passzban...

Nem fogok feleslegesen idézgetni,Laci már megtette. Gondoltam közlöm,mielőtt megkérded miért adtam lefelé mutató kezet.

Druida 10-14-2008 20:01

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 193664)
Nem fogok feleslegesen idézgetni,Laci már megtette. Gondoltam közlöm,mielőtt megkérded miért adtam lefelé mutató kezet.

kösz
rövid

Killer 10-14-2008 22:20

nem találom a popcornos szmájlimat:(:(

dreaman68 10-14-2008 22:54

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 193608)
Ati,ahhoz,hogy egy kivizsgálás elinduljon feltétlen jelentés kell? Gondolok itt arra,hogy Te szabadidődben nem állsz neki kiváncsiskodni? Vagy látsz egy ilyen ütéssorozatot és nem nézel utána magadtól?
Quote:

Originally Posted by Ati (Post 193609)
Nem .

öö még anno tuvalu átrakása nem úgy kezdődött h fórumra kiraktak egy 1,4k-s ütést (más kérdés h utána be is vallotta stb.)

nem értem én ezt az egészet... valah úgy látom h a lehetséges kiskapuk (mint ip-váltás) miatt nem lehet 100%-an ellenőrizni ezeket a ,,dolgokat". komoly bizonyítékot nem is lehetne felmutatni aki nem akar lebukni az nem is fog... engem még az zavar,h ha valaki felkúszik 6-700 hekire nem lepne meg h menne a zöld egy msn címmel ill egyéb játékon kívüli kapcsolatfelvétellel... de lehet csak tévedek és az az élet kegyetlen, én meg sütök még egy adag popcornt.

Kutyuleee 10-15-2008 00:57

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 193691)
öö még anno tuvalu átrakása nem úgy kezdődött h fórumra kiraktak egy 1,4k-s ütést (más kérdés h utána be is vallotta stb.)

nem értem én ezt az egészet... valah úgy látom h a lehetséges kiskapuk (mint ip-váltás) miatt nem lehet 100%-an ellenőrizni ezeket a ,,dolgokat". komoly bizonyítékot nem is lehetne felmutatni aki nem akar lebukni az nem is fog... engem még az zavar,h ha valaki felkúszik 6-700 hekire nem lepne meg h menne a zöld egy msn címmel ill egyéb játékon kívüli kapcsolatfelvétellel... de lehet csak tévedek és az az élet kegyetlen, én meg sütök még egy adag popcornt.

azért ennél bonyolultabb:) mert mondjuk ha beverek 5kis sereggel egy orit, aki ép elötte teszi ki az íijjait piacra az több mint gyanus:) tuvalu esete azért volt más, mert akkor még nem volt az ami most,hogy mindenki gyanusitgatott mindenkit,kb elötte kezdödött és most teljesedett ki az a paranoia, hogy minden nagyobb max heki feletti ütés csakis jksz lehet.
pl ha én most a tekiiromból átküldeném a lét egy szövimnek, aztán reggelnék egy új orit, vagy fordulnék, és végig verném a csopit akkor tuti szövegelnének, mert hogy lehet egy friss oriban ennyi lé???:) megértem Atit mert sokan csak azért irnak lent tekit, vagy termelnek,hogy töröljék amikor jön a forgó orijuk, és hogy annak ne kelljen nélkülözni,illetve termelnie, hogy benne legyen a top x%-ban, és ezt is csomoan jelentik. Nekem is van olyan orim ami tekit ír, hogy ha majd egyszer lefordulok legyen miből játszani, vagy háborúzni, vagy csak A-ba felhozni.

Kubbi 10-16-2008 13:56

Úgylátszik az x csopit is elérte a gazdasági válság :D
Ez aztán a valósághű modell:D

-Fegya- 10-16-2008 21:25

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 193820)
Úgylátszik az x csopit is elérte a gazdasági válság :D
Ez aztán a valósághű modell:D

Nem hiszem, hogy tönkremennének a bankok az X-ben. Azt sem hiszem, hogy ezentúl nehezebb lenne hitelhez jutni. A termelés visszaesését, a munkanélküliség mértékének a növekedését sem valószínűsítem...
:D

All times are GMT +1. The time now is 14:19.