![]() |
A 4 éves kisgyermek megépíti első homokvárát. Örömkönnyekkel küszködve hívja az apját:
-Apu, Apu nézd meg a homokváram!! Apu: -Minek örülsz annyira? Úgyis rákos vagy. |
Mi a hasonlóság a spenót és az anál között?
Mind a kettőt megutálod, ha kis korodban sokat erőltetik. |
A gyerekeket arról kérdi a tanárnő, mivel foglalkozik a papájuk.
- Az én apám ügyvéd! - mondja az első kisgyerek. - Az én apám orvos, embereket gyógyít! - mondja a második. - Az én apám meghalt - mondja Pistike. - Ezt sajnálattal hallom - mondja a tanárnő. - És mit csinált, mielőtt meghalt volna? - Először elvörösödött, aztán elkékült, majd összeesett a szőnyegen... Gyerek az ebédlőasztalnál: - Anyu, szálka van a nagypapa szemében! - Jól van, kisfiam, akkor rakd ki a tányér szélére. A cigány nő bemegy a henteshez: - Lemérné nekem ezt a gyereket? - Hát persze. Elmegy hátra a hentes, nagy csattogás és ordibálás, majd 10 perc múlva kijön a hentes és így szól:- 17kg csont nélkül! |
Ez nem kifejezetten morbid, de normál viccnek sem megy el azért :)
Tegnap olvastam az újságban, hogy a rendőrség egy rasszista támadót keres. Betelefonáltam, de aztán kiderült, hogy nem álláshirdetés volt. |
Éljen a tudomány! :
Statisztikailag bizonyított tény, hogy 10-ből 9 ember élvezi a csoportosan elkövetett nemi erőszakot. |
Na még valami okosság:
Az igazi emós halva születik! |
Quote:
|
Quote:
|
a következő jelenet NEM igaz történeten alapul :D
Tegnap odajött hozzám egy idős néni a buszmegállóban, és megkérdezte, hogy lehet innen a leggyorsabban eljutni a kórházig. Ezután belöktem a busz alá... |
|
All times are GMT +1. The time now is 07:46. |