![]() |
Quote:
|
Quote:
véleményem szerint ott kellene vmit elkövetni, pl. ha vki 3500 körig nem fordul le, akkor azzal az orijával már ne is tudjon, esetleg maximalizálni az ott eltölthető időt, vagy teljesen leválasztani a játékból blade |
Egyetértek veled Blade:)
|
Quote:
azert utnek folyton mert nem tudsz gyujtogatni es olni? ma delutan a valtozasok ota utnek folyamatosan? :D mesebeszed. nevetseges... |
Quote:
én láttam itt a közelemben 25% feletti kocsmával rendelkezö ember tolisokat. Nézzük csak: Tehát vagy tartok 15-18% kocsmát, vagy viszik a tekijeimet. Aszondod mágikus védelem: Tehát tartsak 15% templomot is, minimum, ami persze egy erös varis ellen semmire nem elég 19% ház, 11%tanya,1%raktár, (esetleg 8bank, mert valaki mindig beférhet) marad hely 16%barakk-16%torony. hát igen, már meg is van a ti bunkeretek, amiböl leküzdhetetlen módon ártozom a te óriásodat, hát ez bizony türhetetlen, még egy ilyen erös elfet. persze csökkenthetek valamit, hogy növeljem a tornyot-barakkot, csak rajtam múlik. vállalhatom, hogy lemérgeznek, vagy lelopnak. mindkét eset után persze üthetövé is válok, de hát ezt te is jól tudod, ezért fölösleges mellédumálni. AZ ELF EDDIG SEM VOLT TÚL ERÖS!!! MINDIG IGAZ VOLT AZ ALAPSZABÁLY: -VAGY TOLIVAL VAGY VARIVAL BEFÉRSZ HOZZÁ, HA MÉGSEM, MÁR INDULHAT IS A SEREG |
Quote:
|
Quote:
elarulnad nekem annak a szuper uber fajnak a nevet amelyik mind3 haderonemben verhetetlen ? |
Quote:
|
Célpont: xxx (#xxxxxx)
Távolság: 248 kör Varázslat: Térkapu nyitása Rúnaigény: 1.799.890 rúna Asszem ez már a ló másik oldala. Délelőtt 600k rúnába került ez az akció. Azt is soknak tartottam. Miért kapok maluszt arra, h felmérek egy orit??? A többi maluszra inkább nem mondok semmit... :( |
elarulnad nekem annak a szuper uber fajnak a nevet amelyik mind3 haderonemben verhetetlen
Természetesen nincs,de jol épitett orit ,csak egyféleképpen lehet hatékonyan benyomni.Az elfet most simmán kétféleképpen |
All times are GMT +1. The time now is 04:13. |