Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Elf hibajavítás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1722)

Valezius 04-25-2007 21:27

Ati nem jó a javaslat, mindenkinek tetszik :D

lacqa 04-25-2007 21:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 90693)
Megszületett a döntés.

Köszönöm mindenkinek az aktív részvételt a vitában.

A változtatás 2 lépcsőben zajlik.

1. lépcső: az elf a valóságban is megkapja a +30% védőerőt. Ez a változás már bekerült a játékba. A súgóban írtak szerint módosult az elf.

Bármennyire is azt mondják sokan, hogy eddig is mindenki ezzel számolt, a valóságban ez az elf védőerejének az eddigin felüli növekedését jelenti.

Éppen ezért, ha már terítékre került az elf módosítása, akkor tovább bővítjük abba az irányba, hogy ezt a most mégjobban békésre, védekezőre beállt fajt valójában is ebbe az irányba toljuk el:

2. lépcső: a napokban további módosításként az elf a támadó varázslataira, és a támadó tolvajakcióira az eddigieken felüli maluszokat kap, ezzel is a békés fejlődés fele terelve a fajt.

Indoklás: sikerült arról meggyőzni a vita alatt, hogy az elf legnagyobb problémája, hogy orkkal egyszerűen be lehet ütni. Ezért a védelmi bővítést ezirányban indokoltnak látom. Az orkkal (és ezzel egyidőben minden más fajjal) szembeni majdhogynem teljes katonai védettség azonban azt is megkívánja, hogy ez a védettség ne járjon azzal a tudattal, hogy mostantól minden más fajt büntetlenül és korlátlanul piszkálhat, a visszatámadás lehetősége nélkül. Ezért a mások elleni ártó akciók mindenképpen korlátozásra szorulnak.

Mégegyszer tehát:

már megtörtént változás: az elf védőereje a súgóban írt +30%-ra emelkedett.

a napokban várható, még be nem vezetett változás: az elf ártó akcióira további maluszok.

ezt közvetíthetem a queosia-s szöviknek is?

Hóhér 04-25-2007 21:31

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 90694)
Hát nem tudom. Nekem tetszett, hogy van egy faj, ami ránézésre védekezésre volt jó igazán, közben meg remek toliként is lehetett használni.
Kíváncsian várom, hogy mi sül ki belőle.

ránézésre mi?

nah az ilyen felfogás miatt utáljuk sokan az elfet...

100%osan egyetérek a döntéssel ártózásra, meg tolizásra...

ha valaki nem tud annyit foglalkozni az országával, építsen bunker elfet, de ne lője el a készijét reggel este fullra, csak úgy értelmetlenül...

ez olyasmi módosítás, mint az óriásnál a hiányzó toli akciók...

ha tolizni, varizni akar, válasszon olyan fajt hozzá, ne a bunker elfet.

az sül ki belőle, hogy arra lesz használva az elf,amire való, nem áldeffenzív értelemtlen gyujtogatós, ártózós játékra, hanem valóságos deffenzív játékra.

Ati ...

le a kalappal. gratula

:)

Ati 04-25-2007 21:32

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 90702)
ezt közvetíthetem a queosia-s szöviknek is?

Queosiában legjobb tudomásom szerint nem volt eddig olyan csata, ami ezen múlt volna, ezért ott valójában ez érdemi változást jelenleg nem jelent. (Hiszen a súgó eddig is 30%-ot írt, és ez az érték maradt meg.) A maluszok bevezetéséről természetesen majd mindhárom játékban értesítünk mindenkit a címlapokon, illetve itt még pluszban a fórumon keresztül is.

Croissant 04-25-2007 21:35

Ati: hálás lennék, ha válaszolnál a 2. privát üzimre...

solven 04-25-2007 21:37

Nekem tetszik a döntés :)

Eke 04-25-2007 21:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 90704)
Queosiában legjobb tudomásom szerint nem volt eddig olyan csata, ami ezen múlt volna, ezért ott valójában ez érdemi változást jelenleg nem jelent. (Hiszen a súgó eddig is 30%-ot írt, és ez az érték maradt meg.) A maluszok bevezetéséről természetesen majd mindhárom játékban értesítünk mindenkit a címlapokon, illetve itt még pluszban a fórumon keresztül is.

A román-ban most volt ilyen esetem:mad:

Goldy 04-25-2007 21:39

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 90703)
ránézésre mi?

nah az ilyen felfogás miatt utáljuk sokan az elfet...

100%osan egyetérek a döntéssel ártózásra, meg tolizásra...

ha valaki nem tud annyit foglalkozni az országával, építsen bunker elfet, de ne lője el a készijét reggel este fullra, csak úgy értelmetlenül...

ez olyasmi módosítás, mint az óriásnál a hiányzó toli akciók...

ha tolizni, varizni akar, válasszon olyan fajt hozzá, ne a bunker elfet.

az sül ki belőle, hogy arra lesz használva az elf,amire való, nem áldeffenzív értelemtlen gyujtogatós, ártózós játékra, hanem valóságos deffenzív játékra.

Ati ...

le a kalappal. gratula

:)

detto egyetértek...

Croissant 04-25-2007 21:40

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 90708)
A román-ban most volt ilyen esetem:mad:

Tanúsíthatom, tényleg így volt...

Penya 04-25-2007 21:41

Remélem azért drasztikus csökkentés nem lesz, azért az se lenne jó ha az elf nem tudna visszaütni. Ha nem esik át a ló túloldalára a korlátozás akk rendben lesz : )

All times are GMT +1. The time now is 23:37.