![]() |
Pár éve volt olyan, hogy aki nem regisztrált az 1A-ban, az visszaesett a 2B-be. Na, ezek a kedvenc országaim. Azóta rendszeresen előfordul, hogy ezen kiesett országok közül néhány pár percre visszajön szabiról, ezalatt valaki 4-5 ször támadást indít ellenük, majd megint szabi.
Nekem meggyőződésem, hogy ezekkel az országokkal nem az eredeti tulajdonosuk játszik, hanem csak megkapta valaki az eredeti tulajtól a belépési kódot. Aztán aki megkapta, az valahonnan regisztrálja fél évenként ezeket az orikat. Aztán, ha szüksége van 2B-ben földre, wapról belép 5 percre és az igazi orijával üt. Persze, ez nemcsak JKSZ, hanem multi is. |
ilyet én is láttam már, Fegya!
|
Quote:
Mindenesetre fegya beirasat meg egyaltalan nem ertem :) |
Ha már a téma átment általános beszélgetésbe itt teszem fel a kérdést.
Ati, nekem régóta szívügyem az X, meg elég sok dolog ami ott folyik. Nyitnék egy új topicot a csopi topjáról, alkalmanként bemásolva az első 50 orit, meg elévülés után szemelvényeket a teljes krónikából. Asszem érdekes dolgok kövekeznek a közeljövőben, mert egy társaság megbolygatta a fenti nyugalmat. Szabad ilyet, vagy kivágsz érte? |
Quote:
Quote:
A 2B-be kiesett országok nagy részét nullára verték, mint a te országodat is. Ezek jó része a következő regisztráció alkalmával törlődött, mert nem regisztrálta ezeket az országokat senki sem. Az 1A-ból 2B-be kiesett országok közül néhány most is a 2B-ben van. Ez a néhány ország szabin van és többször láttam, hogy visszajön szabiról néhány percre és leadja a földjét másoknak. Azt feltételezem, hogy ezek az országok multis országok és csak azért tartja őket a kódját ismerő játékos, hogy magának és barátainak földet adjon le. |
Fegya, Remy, asszem alapvető fogalomzavarban vagytok, azért nem értitek egymást:)
A regisztráció szót cseréljétek le azonosításra, és menni fog:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Viszont bittos vagyok benne, hogy fognak, és nem fentről, hanem lentebbről... |
All times are GMT +1. The time now is 06:32. |