Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Román 1/A (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1370)

Puppi 11-18-2007 16:12

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 136212)
Én inkább úgy fogalmaznék hogy az idő és a következő fellépő orik játéktudása...

Nem kell ide jatektudas majd lepacsizik a top-klannal ugy mint te aztan maris elonyos helyzetben lessz !! :D A kisujjat sem kell mozditania erte es maris nagy jatekos lessz.Ismeros a sema nem?

Robin 11-18-2007 16:13

Quote:

Originally Posted by Puppi (Post 136216)
Nem kell ide jatektudas majd lepacsizik a top-klannal ugy mint te aztan maris elonyos helyzetben lessz !! :D A kisujjat sem kell mozditania erte es maris nagy jatekos lessz.Ismeros a sema nem?

Nem ismerős, mond már meg mire célzol.

Puppi 11-18-2007 16:23

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 136217)
Nem ismerős, mond már meg mire célzol.

Nincs mit magyarazni a tenyek onmaguker beszelnek.Ez inkabb lelkiismereti problema ha annyira tokosek lettetek volna nem hunyaszkodtok meg es nem eggyesititek a klanokat hanem inkabb harccal dontitek el ki legyen a Top-ba csak gyava modjara inkabb eggyesitettetek a klanokat nehogy leverjenek a Top-bol es ezek utan meg te dobalozol itt a nagy szavakkal, hogy jo jatekosok kellenek ide meg kitartas Szemfenyvesztes az egesz.En alszom te meg almodol!! De sok sikert kivanok megerdemled a helyedet "kiharcoltad "!!Sok sikert tovabb is!!! Legyen reszed sok sok harcban ha eddig nem is volt talan majd ezutan :D

Robin 11-18-2007 16:26

Quote:

Originally Posted by Puppi (Post 136218)
Nincs mit magyarazni a tenyek onmaguker beszelnek.Ez inkabb lelkiismereti problema ha annyira tokosek lettetek volna nem hunyaszkodtok meg es nem eggyesititek a klanokat hanem inkabb harccal dontitek el ki legyen a Top-ba csak gyava modjara inkabb eggyesitettetek a klanokat nehogy leverjenek a Top-bol es ezek utan meg te dobalozol itt a nagy szavakkal, hogy jo jatekosok kellenek ide meg kitartas Szemfenyvesztes az egesz.En alszom te meg almodol!! De sok sikert kivanok megerdemled a helyedet "kiharcoltad "!!Sok sikert tovabb is!!! Legyen reszed sok sok harcban ha eddig nem is volt talan majd ezutan :D

Köszi de volt eddígis harc, és ne mcsa krománban. Másrészt leírtam már előrébb miért volt a klánegyesítés. (nem mintha ez bárki másra is tartozna) És hozzátesze mhogy abszolút nem bántam meg, mert kiváló klánunk van emberileg is :)

Amúgy meg látszik hogy a vádaskodásod mögött mennyire vannak tények ebből a válaszodból...

Tsobi 11-18-2007 17:05

Ha megengeditek .. sztem itt néhányakból az irigység és a tenniakarás hiánya erősen kibontakozott,felesleges vádaskodni,Robin,Neked meg védekezni. Ez a mostani helyzet,bizonyára vannak olyanok,akik meg szeretnék oldani,és vannak,akik nem. Az elkeseredettség egyesekben vagdalkozásban nyilvánul meg .. erre bizonyítékok nélkül szerintem nincs szükség.
Ha megengeditek ..

Sutir 11-18-2007 17:05

Jövök én is. :)

1. Én naív voltam, azért léptem olyan gyorsan fel A-ban, a nagy szavak embere becsapott, csúnyán átvert. De nem a nagy szavak emberének a hibája volt, hanem a sajátom. :) Tanuló penznek naon jó volt. Nem szabad megbízni az emberekben, mert kétfelé beszélnek és aki naív és jóindulatú azt kegyetlenül leszúrják és ráadasul hátulról. :) Szemből nem megy, mert ahhoz gerincesnek kellene lenni. :)
2. Úgy emléxem priviben nem csak egy támadás volt, pl.: nekem 3 * mászott vki, akit ismertem és azt mondta nem fog bántani. :D

3. Sértődés és félreértés ne essék, háború és vad támadások a lényegi összetevőji a hódnak, ezzel én is 100-ban tisztában vagyok. :) Az egész dolog csak emberileg bukott meg nálam. :)
Ne igérj és ne használja nagyszavakat, ha azokat nem gondolod komolyan. :)
Az öröm az ürömben csak annyi, h. a 3* támadó ori, kedves tulajdonosonában nem biztam meg 100-ban és felkészültem arra, h. hamis szavakkal akar kétes nyugalomba ringatni és lám... csodák csodája bejött. :)

Most én dobálózok a nagy szavakkal:
"Hazudtatok!" :) Ennyi, és ismétlem, nem arról van szó, h. legyen megbeszélt béke, csak ha barátnak tartod magad akkor ne hazudj és dobálozz. :) Ne igérj olyat (úgy hogy én sosem kértem), amit nem tartasz be. :)
Ennyi kedves hódosok, csak ennyi! :)

ErdelyMagyaria 11-18-2007 18:48

Edes kis kolleganom tod h mennyire szerettem veletek lenni es most a partodat kellene fogjam, de en csak azt mondhatom h ne tamadjuk azzal oket h Peti csak egyet vagy tobbet utott vagy h megigertek vagy sem neked/nekunk... ennek semmi lenyege... szerintem mar egesz szepen kimagyarazta magat Robin es o is belatja h egy indulatos, meggondolatlan szemely...
Te most e 2 dolog kozul az 1-iket kovetted el... Tul indulatos voltal... Ne alacsonyodj mar le masok szintjere mar csak azert mert ok igy irnak :)
Puszi neked ;)

Robin 11-18-2007 18:53

Quote:

Originally Posted by ErdelyMagyaria (Post 136239)
Edes kis kolleganom tod h mennyire szerettem veletek lenni es most a partodat kellene fogjam, de en csak azt mondhatom h ne tamadjuk azzal oket h Peti csak egyet vagy tobbet utott vagy h megigertek vagy sem neked/nekunk... ennek semmi lenyege... szerintem mar egesz szepen kimagyarazta magat Robin es o is belatja h egy indulatos, meggondolatlan szemely...
Te most e 2 dolog kozul az 1-iket kovetted el... Tul indulatos voltal... Ne alacsonyodj mar le masok szintjere mar csak azert mert ok igy irnak :)
Puszi neked ;)

Indulatosnak indulatos vagyok sajnos, de meggondolatlannak kicsit sem :)

Puppi 11-18-2007 18:55

Quote:

Originally Posted by Robin (Post 136219)
Köszi de volt eddígis harc, és ne mcsa krománban. Másrészt leírtam már előrébb miért volt a klánegyesítés. (nem mintha ez bárki másra is tartozna) És hozzátesze mhogy abszolút nem bántam meg, mert kiváló klánunk van emberileg is :)

Amúgy meg látszik hogy a vádaskodásod mögött mennyire vannak tények ebből a válaszodból...

Persze nincs is mit megbanj es meg is ertelek jo dontes volt ezt sosem vitattam a lenyeg az hogy"Te is Konnyen vitted sokra " De akkor meg ne hadovalj itt ossze vissza nekem ,hogy ilyen profik meg olyan profik kellenek hozza hogy leszedjenek.
U.I Sosem vadaskodom nem a stilusom tobbet tudok a klanotokrol mint hinned!

Puppi 11-18-2007 18:59

Oszinten megmondom nincs bennem semmi irigyseg nem azert szoltam be mert irigy lennek van a Roman A ban nekem is orim sajnos idom nincs ra de majd ha lessz akkor tuti aktivalom magam nem miattatok vagyok SZK-n. Annyira nem vagytok ti jok mint hiszitek :D

All times are GMT +1. The time now is 11:16.