![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amúgy meg látszik hogy a vádaskodásod mögött mennyire vannak tények ebből a válaszodból... |
Ha megengeditek .. sztem itt néhányakból az irigység és a tenniakarás hiánya erősen kibontakozott,felesleges vádaskodni,Robin,Neked meg védekezni. Ez a mostani helyzet,bizonyára vannak olyanok,akik meg szeretnék oldani,és vannak,akik nem. Az elkeseredettség egyesekben vagdalkozásban nyilvánul meg .. erre bizonyítékok nélkül szerintem nincs szükség.
Ha megengeditek .. |
Jövök én is. :)
1. Én naív voltam, azért léptem olyan gyorsan fel A-ban, a nagy szavak embere becsapott, csúnyán átvert. De nem a nagy szavak emberének a hibája volt, hanem a sajátom. :) Tanuló penznek naon jó volt. Nem szabad megbízni az emberekben, mert kétfelé beszélnek és aki naív és jóindulatú azt kegyetlenül leszúrják és ráadasul hátulról. :) Szemből nem megy, mert ahhoz gerincesnek kellene lenni. :) 2. Úgy emléxem priviben nem csak egy támadás volt, pl.: nekem 3 * mászott vki, akit ismertem és azt mondta nem fog bántani. :D 3. Sértődés és félreértés ne essék, háború és vad támadások a lényegi összetevőji a hódnak, ezzel én is 100-ban tisztában vagyok. :) Az egész dolog csak emberileg bukott meg nálam. :) Ne igérj és ne használja nagyszavakat, ha azokat nem gondolod komolyan. :) Az öröm az ürömben csak annyi, h. a 3* támadó ori, kedves tulajdonosonában nem biztam meg 100-ban és felkészültem arra, h. hamis szavakkal akar kétes nyugalomba ringatni és lám... csodák csodája bejött. :) Most én dobálózok a nagy szavakkal: "Hazudtatok!" :) Ennyi, és ismétlem, nem arról van szó, h. legyen megbeszélt béke, csak ha barátnak tartod magad akkor ne hazudj és dobálozz. :) Ne igérj olyat (úgy hogy én sosem kértem), amit nem tartasz be. :) Ennyi kedves hódosok, csak ennyi! :) |
Edes kis kolleganom tod h mennyire szerettem veletek lenni es most a partodat kellene fogjam, de en csak azt mondhatom h ne tamadjuk azzal oket h Peti csak egyet vagy tobbet utott vagy h megigertek vagy sem neked/nekunk... ennek semmi lenyege... szerintem mar egesz szepen kimagyarazta magat Robin es o is belatja h egy indulatos, meggondolatlan szemely...
Te most e 2 dolog kozul az 1-iket kovetted el... Tul indulatos voltal... Ne alacsonyodj mar le masok szintjere mar csak azert mert ok igy irnak :) Puszi neked ;) |
Quote:
|
Quote:
U.I Sosem vadaskodom nem a stilusom tobbet tudok a klanotokrol mint hinned! |
Oszinten megmondom nincs bennem semmi irigyseg nem azert szoltam be mert irigy lennek van a Roman A ban nekem is orim sajnos idom nincs ra de majd ha lessz akkor tuti aktivalom magam nem miattatok vagyok SZK-n. Annyira nem vagytok ti jok mint hiszitek :D
|
All times are GMT +1. The time now is 11:16. |