Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdés az Állásfoglalás 'törlésig tartó ütés' részéről (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1343)

Vas 04-16-2007 06:02

De mi vanakkor, ha egy régi ellen új országa minden szó nélkül nekemesik, hogy (vélhetőleg) törlésig üssön??? Azt nem tudom jelenteni nem elfogadható üzenetként.

Kutyuleee 04-16-2007 10:06

Quote:

Originally Posted by Vas (Post 88069)
De mi vanakkor, ha egy régi ellen új országa minden szó nélkül nekemesik, hogy (vélhetőleg) törlésig üssön??? Azt nem tudom jelenteni nem elfogadható üzenetként.

de tudsz neki irni zöldet hogy már elég, le tudsz szabizni.... sok mindent tudsz csinálni, ha meg szabi után is folytatja akkor tudod jelenteni a supportra... de nem hiszem hogy gyakori dolog lenne ez amit leirtál...

Synkel 04-16-2007 16:25

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 88084)
de tudsz neki irni zöldet hogy már elég, le tudsz szabizni.... sok mindent tudsz csinálni, ha meg szabi után is folytatja akkor tudod jelenteni a supportra... de nem hiszem hogy gyakori dolog lenne ez amit leirtál...

Pedig gyakori:)

Vas 04-16-2007 16:27

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 88084)

hát tanúja voltam már 1-2 nek, de ha gyorsban játszol, akkor az alatt az idő alatt (sztem 1-2 nap), amíg a support ezt elbírálja, még jobban szétüthetnek:(

Ati 04-16-2007 16:39

Quote:

Originally Posted by Vas (Post 88148)
hát tanúja voltam már 1-2 nek, de ha gyorsban játszol, akkor az alatt az idő alatt (sztem 1-2 nap), amíg a support ezt elbírálja, még jobban szétüthetnek:(

Ha a játék normál menetében előforduló támadások ellen nem tudsz védekezni, akkor nem a gyors csoport való neked, ahogy erre regisztrációkor külön kiemeltem is felhívjuk mindenki figyelmét.

Vas 04-16-2007 16:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 88153)
Ha a játék normál menetében előforduló támadások ellen nem tudsz védekezni, akkor nem a gyors csoport való neked, ahogy erre regisztrációkor külön kiemeltem is felhívjuk mindenki figyelmét.

Ati ne szólj le, nem azt mondtam, hogy engem ütöttek le;)

Vas 04-16-2007 16:44

Jah, és imádom a gyors csoportot;)

skiti 04-21-2007 22:32

Quote:

Originally Posted by Vas (Post 88069)

az állásfoglalás óta még annyira sem az fordul meg a fejetekben, hogy ilyenkor felvegyétek a kesztyűt... és harcoljatok.
mert azt bizony meg lehetne tenni, mondjuk jelentgetni egyszerűbb.
régóta játszom, igen sok ellenséget sikerült szereznem, és ez a szám egyre dagad.
érdekes, mégsem ütöttek törlésig de még szabiig sem soha.
pedig sosem könyörögtem.
jam, és sosem fenyegetőztem a supporttal sem;)
megvannak a szabályok adta lehetőségek a visszavágásra, védelemre.
ha nem elég erős az orid, miért nem az? a te hibád
ha nem tud megvédeni a szövid, nos az is a te hibád.
ha nincs elég tartalékod akár bontani, akár fedezni, az is a te hibád.
senki nem mondta hogy úgy indulj meg hogy nincs tartalékod.
végső esetben ürítsd le az orid, tegyél mindent a piacra, és hagyd hogy leverjen a környékről a csopi.
baromi idegesítő hogy amíg én ezekben a lehetőségekben gondolkodom amikor betalál valaki, más azon agyal, hogyan tud leggyorsabban sirva szaladni a supporthoz.
uff
lehet utálni

Andrew 04-21-2007 22:51

sajnos most per pill nem tudok zöldet adni:(

skiti 04-21-2007 22:56

örülök hogy van aki egyet ért:)

All times are GMT +1. The time now is 05:25.