Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

laci 12-01-2006 21:21

"Ez is egy szimpatikus megoldás. Aki nem akar A-ban játszani, az forduljon B-ből, és felejtse el a kis kéket... Megmarad neki a neve, sorszáma és hírneve. Na meg az Intéző beállításai"

Jajjj be nem értek egyet... Azért nehogy már az 1A legyen az, ami annyira megszűri a minőséget. Kisbér beírásai a vita elején alég rendesen mutatják, hogy talán nem véletlen, hogy annyian irtóznak attól a csoporttól.
És még ehhez hozzátenném, hogy eddgi egyetlen egyszer volt olyan, hogy nyíltan rá akartak venni egy folyamatos jksz-re, véletlenül pont az 1A-ban, azzal a felkiáltással, hogy "két klán erősebb egy klánnál, nincs ebben semmi szabálytalan". Na az ilyenek miatt nem szeretem az 1A-t.

Synkel 12-01-2006 21:24

Quote:

Originally Posted by laci (Post 49120)
"Ez is egy szimpatikus megoldás. Aki nem akar A-ban játszani, az forduljon B-ből, és felejtse el a kis kéket... Megmarad neki a neve, sorszáma és hírneve. Na meg az Intéző beállításai"

Jajjj be nem értek egyet... Azért nehogy már az 1A legyen az, ami annyira megszűri a minőséget. Kisbér beírásai a vita elején alég rendesen mutatják, hogy talán nem véletlen, hogy annyian irtóznak attól a csoporttól.
És még ehhez hozzátenném, hogy eddgi egyetlen egyszer volt olyan, hogy nyíltan rá akartak venni egy folyamatos jksz-re, véletlenül pont az 1A-ban, azzal a felkiáltással, hogy "két klán erősebb egy klánnál, nincs ebben semmi szabálytalan". Na az ilyenek miatt nem szeretem az 1A-t.

Hány A-st láttál gratulálni Kisbérnek a stílusáért? Ami gusztustalan az gusztustalan, ezen nincs mit ragozni
Engem L-ben akartak rávenni, hogy szálljak be egy buliba, ahol 3 szövi dolgozna össze, és nem mentem bele, és nem utáltam meg az L-t...
És nem azt mondtam, hogy az A szűri meg a minőséget. De ha valaki megfutamodik egy kihívás elől, az milyen alapon várja el ugyanazt az elismerést amiért más véginyomta az össze szinteket?

laci 12-01-2006 21:31

Lehet hogy nem sokan gratulálnak neki. Viszont nem úgy tűnt, mint aki egyszemélyes klánként működne... Ha érted, mire célzok ;)

Synkel 12-01-2006 21:33

Quote:

Originally Posted by laci (Post 49125)
Lehet hogy nem sokan gratulálnak neki. Viszont nem úgy tűnt, mint aki egyszemélyes klánként működne... Ha érted, mire célzok ;)

Ugynott elmondta, hogyan keveredtek monopolhelyzetbe. A-ban ilyen nincs. Nagyon sokadik számért kell fordulnod, hogy tényleg szükséged legyen az aktuális topklán támogatására.

laci 12-01-2006 21:38

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 49127)
Ugynott elmondta, hogyan keveredtek monopolhelyzetbe. A-ban ilyen nincs. Nagyon sokadik számért kell fordulnod, hogy tényleg szükséged legyen az aktuális topklán támogatására.

Na pont itt van a kutya elásva. A top30%-ig még simán el lehet jutni, ezt elismerem. És gondolom, hogy még tovább is, de arra kíváncsi vagyok, hogy önerőből hogyan lehet mondjuk 8, vagy annál kisebb %-ig eljutni.
És akkor jönnek azok a dolgok, amik miatt én nem kérek abból a csoportból.

NorB 12-01-2006 21:41

semmilyen olyan szám nem lehet Synk, amiért bárkinek a támogatása kellhet, rátapintottál a lényegre

laci 12-01-2006 21:41

De tényleg hagyjuk ezt a vitát, ismerjük el, hogy van aki nem szereti az 1A-t (esetleg tapasztalatból), és van aki meg igen (ugyancsak tapasztalatból).
Az a kérdés, hogy hogyan lehet megoldani azt, hogy senki ne érezze magát úgy, hogy nem szívesen játszik tovább.

NorB 12-01-2006 21:43

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 49127)

Az A arról szól, hogyan tud 10 ember a legnagyobb lenni, szép cél
de a kék számok nem erről szólnak, azokat egy mf.-nek is meg lehet szerezni, ha a tudása, türelme, kitartása megvan hozzá
és nem a topklánok kegye

Synkel 12-01-2006 21:43

Quote:

Originally Posted by laci (Post 49130)
Na pont itt van a kutya elásva. A top30%-ig még simán el lehet jutni, ezt elismerem. És gondolom, hogy még tovább is, de arra kíváncsi vagyok, hogy önerőből hogyan lehet mondjuk 8, vagy annál kisebb %-ig eljutni.
És akkor jönnek azok a dolgok, amik miatt én nem kérek abból a csoportból.

8%-ért már meg kell dolgozni, de továbbra sem kell topklán tagjának lenni.

bitboss 12-01-2006 21:46

én azt szeretném, hogy az 1/A megváltozzon, és fél-egy év mulva sokan azt mondogatnák, hogy "hü milyen jó, muszály feljönnöd!"
de ehhez szvsz az 1-2 tul kevés, a 8 (és talán a 6 is) pedig tul erös követelmény (föleg a mai helyzetben)
a kékszám többlet nélküli B-s fordulásra pedig ott a zéró-start: Ennek az opciónak a segítségével egy új országot kapsz, de az új ország neve és sorszáma megmarad - tehát látszik, hogy milyen régi rutinos játékos vagy!
OFF
és azt sem bánnám, ha kis módositással a hirnevet, meg a pénzt az ország magával vihetné (2/B-böl, plusz személyiség nélkül)
ON

All times are GMT +1. The time now is 04:06.