Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   betegség vs képzés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1059)

Kisbér 02-08-2007 13:09

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 72257)
és mondja és mondja és mondja :D

Ez amolyan kisberi szokás látom, hogy mindig az enyém az utolsó szó? :D

Deni 02-08-2007 13:11

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 72258)

sztem ne offoljuk szét a témát.. :)
bár Neked már hiába mondom :D

Synkel 02-08-2007 13:14

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 72255)
Deni, Te támogatnád azt, hogy ha a távolbalátásnál látható, hogy jönnek ellened, akkor a helytartó felrakja a védelem varázslatot?
Ugye nem...
Akkor milyen alapon van olyan, hogy a vérszomjat felteszi a helytartó alapból?

Pont ez lenne...

Ha a helytartó nem képez mikor beteg vagyok, akkor miért képez akkor, ha éhezem, megy rajtam a vihar, vagy 40% a morálom?!

Ugyanez...

Ez a logikai bukfenc... :)
Nem az, hogy ha fizetek érte, akkor miért teszi tönkre az országom a helytartó szöveg :D

Kezdesz röhejesbe átmenni, úgyhogy én kiszállok ebből a topicból.

Yurika 02-08-2007 13:15

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 72258)

Most nem hagyom,hogy a tied legyen:D.
Nem tudom, miert csak te reagalsz igy a dolgokra, es azt se, hogy miert van az, hogy annyian vannak az otlet mellett?
Szerintem sincs mit benne keressen a hoditoba. A jatek az odafigyelesrol szol. Vard be a sereged es akkor ha beteg vagy allitsd le a helytartodat.

Serg 02-08-2007 13:18

Csak lesek ki a fejemből hogy min is megy a vita!Minek ez a kényelmi bővítés valaki árulja már el.Mind olyanok vitáznak akik naponta több órát ülnek a gép előtt,ergo bőven meg tudnák oldani a kézi képzést is. Sajna ez tényleg ahoz vezet hogy hetekig rá se kell nézni az orira majd a ht elintézi.Ha ezeket bevezetitek akkor én kérni fogom az automatikus távolbalátást is sőt ha már látja a ht hogy jönnek ,vegyen ijjakat is majd cseréljen sereget és aztán kisérje haza azt a gonoszt aki engem megtámadott amikor én alszom.:D

Yurika 02-08-2007 13:22

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 72262)
Csak lesek ki a fejemből hogy min is megy a vita!Minek ez a kényelmi bővítés valaki árulja már el.Mind olyanok vitáznak akik naponta több órát ülnek a gép előtt,ergo bőven meg tudnák oldani a kézi képzést is. Sajna ez tényleg ahoz vezet hogy hetekig rá se kell nézni az orira majd a ht elintézi.Ha ezeket bevezetitek akkor én kérni fogom az automatikus távolbalátást is sőt ha már látja a ht hogy jönnek ,vegyen ijjakat is majd cseréljen sereget és aztán kisérje haza azt a gonoszt aki engem megtámadott amikor én alszom.:D

Persze es meg is teheted, hogy kered mert ugyebar ez is csak "kenyelmi bovites",hogy nyugodtan tudjon az ember aludni.

Deni 02-08-2007 13:27

Én ezzel úgy vagyok, hogy
1. ha valakinek ettől könnyebb a játék, akkor miért ne legyen benne, engem nem zavar, hátrányom nem származik belőle (és sztem sok más emberkének sem.. főleg ezért nem értem a nagy negatív hozzáállást)
2. ha benne lenne úgysem használnám, szóval előnyöm sem lenne belőle (de attól még, h engem nem segít hozzá a pozitív játékélményhez, nem is utasítom el)
3. alvási szokásaimmal meg szvsz sokan tisztában vannak :D

Valezius 02-08-2007 13:30

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 72265)
2. ha benne lenne úgysem használnám, szóval előnyöm sem lenne belőle (de attól még, h engem nem segít hozzá a pozitív játékélményhez, nem is utasítom

Miért nem? :eek:

Deni 02-08-2007 13:31

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 72267)
Miért nem? :eek:

mi miért nem ? :)

Kisbér 02-08-2007 13:39

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 72265)
Én ezzel úgy vagyok, hogy
1. ha valakinek ettől könnyebb a játék, akkor miért ne legyen benne, engem nem zavar, hátrányom nem származik belőle (és sztem sok más emberkének sem.. főleg ezért nem értem a nagy negatív hozzáállást)
2. ha benne lenne úgysem használnám, szóval előnyöm sem lenne belőle (de attól még, h engem nem segít hozzá a pozitív játékélményhez, nem is utasítom el)
3. alvási szokásaimmal meg szvsz sokan tisztában vannak :D

Deni, vannak olyan emberek, akik direkt szednek be betegséget, és a lejárat előtt, amikor már csak 30-40 betegségpontjuk van, bontják az összes kórházat, és fokozzással fenttartják a lakosságot egy szövicsata elindítása előtt.
Így mikor elkezdődik a csata, minden ellenség, aki támadott beteg lesz...
És ha az ellenfél az éjjel 2 órás csata után hazaindul, és látja, hogy nem jön vissza senki (esetleg még meg is várja, hogy hazajöjjenek a seregei és sereget cserél), akkor lefexik szépen alukálni 6-7 órát.. Ezalatt a betegség plusz károkat okoz neki a képzések miatt.
Tehát ha Te is ezt a taktikai elemet akarod használni, akkor megteszed, de ha ez a modul bekerül, akkor már hátrányban vagy... ugye...

All times are GMT +1. The time now is 03:11.