![]() |
Quote:
Mondok egy másik szitut... A-ban.. friss adatokkal... Te vagy mondjuk az 50. Az értéked 350k pont. Ugye vannak az A-ban 593-an. Tehát 30 helyet tudnak áthidalni a tolvajaid úgy, hogy még a másik nem kap rá védőbónuszt. 30 hellyel feljebb, a 20. helyen lévőnek a pontja 600k pont. Az épületeket felmérni tehát simán fel lehet. 250e pont különbségről is... A kettőjük közötti körtávolság durván 130 kör.. És ekkor még semmi védőbónuszt nem kapott a másik a Te tolvajaidra... Ha az 50. helyről az elsőt próbálod felmérni, akkor is csupán 65% védőerőt kap Ákos a Te tolvajaiddal szemben, mégis a köztetek lévő körkülönbség 525 kör. Ha a távolság függvényében jobban csökken a készültség, akkor hogy képzelted? Elküldöd a tolikat felmérni, majd 1 hónapig várod, hogy a minusz sok-sok értékről visszaregenerálódnak a tolvajaid? :D |
Quote:
Es ha 0 ala nem menne a keszuli, en teljesen fairnek tartanam hogy aki a topklànbol fel akar merni valakit aki 130 korre van, hat szanja ra 100% keszulijet... Vagy ne merje fel. Ilyen egyszeru. Tovabbra is tamogatom a dolgot. De ha valakinek van jobb otlete a tolik tobb korrol valo malackodasanak visszafogasara, nyitott vagyok ra:) |
Támogatom a javaslatot, mivel szvsz a tolisoknak se kéne legyen több jogosultsága a távoli akciókra mint a variknak, persze h mivel ők nem nzilt hadakozással foglalkoznak, meg kell legyen ez a taktikai előnyük, de nem ien nagy mértékben.... és idegesitő h igen bizonyos értékkülömségen felül már nem hoz semmit az akcio, de az info van h sokkal értékesebb.... másik dolog(lehet most nem ide tartozik de van hozzá köze szvsz), h sok faj a toli miatt indul nagy hátránnyal.... és akkor szerintem abszolút nem jogos a az érv ellene, h de fentebb a toli játéka el lehetetlenedik, mivel pont ő miattuk vannak tele a fenti csoportok óriással, gnómmal, és toliügyben jól éllátott elfekkel.... sokan féltik a földjüket, mert fentebb költséges épitkezni és képezni is... és azért 1 komolyabb tekizés, vagy gyulytás tud fájni, mivel horror árak vannak, és ha pl megjelenne több törpe, lehet nem lennének ien horror nyersi árak se, és olcsóbb árak mellett lehet meglendülne fentebb is a mozgás... én nem mondom h most a tolisok a hibásak a jelenlegi állapotokért, de jelentős lélektani hatása van az emberben annak fajválasztásnál h "jujj mileszz ha kitekiznek:confused: :confused: és utánna megy mindenem a levesbe":o
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ne hagyjuk már behalni a témát! A tolisok is szívjanak:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
lécci kicsit még hasogass pár szőrszálat valahol!!:rolleyes: |
Quote:
Tehát inkább minden 0,2 pont különbség 0,002%-al csökkenti a hatékonyságot :D De ezen tényleg nem veszünk össze :D |
Quote:
Számok Ha sikerült bejutni az ellenfél országába, akkor az eredményességet (mennyi zsákmányt hoznak el stb.) az értékbeli különbség befolyásolja. Minden 100 pont különbség 1%-ot csökkent az eredményességen. (10.000 pont különbség fölött tehát már eredménytelenek lesznek ezek az akciók, hiába jutsz be sikeresen.) Ha neked 10% szőrszálhasogatás, akkor én kérek elnézést... Kisbér: a súgó szövege alapján úgy saccolom, hogy a zsákmánycsökkenés legkisebb egysége 1%, és nincsen pl 2.476% :) |
Quote:
|
Quote:
az elnézésed elfogadom:p és nem a 10%-ra gondoltam örülök hogy ennyire megérted amit írok:D |
Quote:
Felfogod egyáltalán hogy mi a különbség aközött hogy 1000 pontonként kapsz 10% védelmet, vagy hogy 100 pontonként 1%-ot? Gondold végig, és rájössz, hogy nem szőrszálhasogatás. Kb annyira vagy pontos, mintha a Newton törvényeket alkalmaznád a kvantum mechanikában! És Kisbérnek is igaza lehet... és még az sem szőrszálhasogatás. |
Quote:
Szóval érted... Ezt igazából Ati tudja megmondani, hogy a szorzók hogy mennek.. Azt tudom, hogy a katonai morál hiába egész szám, mégis tizedes is van mögötte, tehát gyanítom, hogy nem csak ezzel van így... |
Quote:
köcce;) |
Taszi köbméterben veszi a fát. (pedig a Hódban öl az egység :p)
És vegyétek észre, hogy van egy 'kis' különbség a két mondat között: 'minden 1000 pont 10% hatékonyságcsökkenést hoz' '1000 pont 10% hatékonyságcsökkenést hoz' de kissé eltértünk a témától :) |
Quote:
Nyilván bele lehet kötni mind2-be :D De tudja mindenki, hogy 10e pont különbségnél 0 hatásfok, és onnen lineáris a maximálishoz, amikoris melletted van pontban :D Ennyit kell tudni, oszt sün :D:D A tolvajlás meg jó így ahogy van, csak az autóvédelmet beindítanám tekercslopáskor is... de ezt már mondtam párszor :D |
Quote:
|
Én támogatom!!
Jó ötlet!!;) :cool: |
Szerintem is mindenképpen kéne valami hasonlót bevezetni, de valahogy eről itt senki nem szeretne beszélni :confused: ;)
|
Erről már mindent elmondtunk szerintem amit lehetett, se mellette se ellene nem jött elő olyan új érv, ami komoly lendületet adhatna a vitának:)
|
Hát én ellene nem olvastam olyan érvet amit nem tudnék megkontrázni, de lehet én olvasok felületesen:)
Nem látom miért nem lehetne bevezetni. |
Quote:
|
Quote:
Ez szerinted igazságos? |
Quote:
|
Quote:
most is van autovédelem. minél többet elhozol, annál kevesebb marad. kevesebböl pedig kevesebbet lopsz:) |
Quote:
|
Quote:
|
Én nem mondtam h nem jácchatók, csak jácchatóbbak lennének:)
|
persze mar, aki tamagocsizni akar annak boven eleg az a ket faj.... :)
|
Quote:
Én most a tolis maluszáról beszélek hogy az ellen nem látok értelmes érvet:S |
A törpe fajivaris topicban Gyula kardoskodik nagyon a tekilopás elleni autovédelemért. Megmondom őszintén, nem tetszik az ötlet, van épp elég tekivédett faj már a játékban, és nem akarom éhen halasztani a tolisokat sem.
Továbbra is azt tartom járható útnak, hogy ha a tolis messziről, biztonságban akar akciózni, akkor azt lényegesen alacsonyabb hatásokkal tegye, mert ez a jelenlegi 10k-s értékkülönbség ez lótúrót ér lentebbi csopikban. Ez törpinek is jó lenne, mert messziről kevésszer lopják, közelről meg sokszor ugyan, de legalább oda tud csapni. Az olyan törpe meg aki közelre se tud odaütni az megérdemli, hogy szétlopják mindenét... |
Egyetértek synkellel, az autovédelem tényleg nem lenne túl jó ötlet, így se látni nagyon óriáson és gnómon kívül más orikat 4től.
Én viszont nem a hatásfokon csökkentenék, hanem körtávolságra adnék maluszt, pontosan a varázslás malusza alapján. Messziről ne érje meg akciózni, aki meg 2 körről akciózik, annak el lehet kenni a száját:) Mert most igen lazán lehet jól tekercselni 4-5 körökre is, és 4-5 körre igen kockázatos kimenni egy aktív csopiban ráadásul lefelé... De varival se lehet sokat csinálni ezek ellen. |
Quote:
Ja meg annyit h aki nem tud varival mit kezdeni 4 5 korre egy tolis ellen az talán epitsen meg templomot. 25 30% templommal minden gond nelkul le lehet mergezni. A sokadik kor utan garantaltan megunja majd. |
Quote:
|
Quote:
Áruld el nekem, 6 körre mennyi készülit emészt fel a mérgezés? Nekem nem az a bajom, hogy lopnak, hanem hogy úgy teszik, hogy képtelenség tenni ellene. A tolis 6 körről simán lelopja rajtam a készülijét, ugyanezt egy varis nem teheti meg, mert 6 körön a felfedés neki 2x annyiba kerül mint 2 körön... |
All times are GMT +1. The time now is 05:12. |