![]() |
Quote:
Jah és ami majd' mindig igaz: Aban a legolcsóbb :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Csak nem gondoltam bele, hogy valaki nyersiben tartaná a tartalékát. :) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ráadásul ha nem viszik el buktad az egészet a túróba. |
Quote:
|
Quote:
A normálisabbak több mint 4,2 mrd fölött restartolnak. Szóval az elméleted szintlépésnél és kis tartaléknál müködik. Akik restartolgatnak nem ekkora összegért teszik. És azért megy le a piaci ár mert át kell játszaniuk a pénzt a szövitagoknak... Szóval ezt az egészet mondjuk 10 millió db tekinél képzeld el. Kirakod 420 arany/db áron és szabizol? Azon kivül Steve milliárdos nyersanyagtartalékról beszélt ami mellett azért kockázatos szabizni. Bocsánat az offért csak elbeszéltetek egymás mellett. |
A súgó szerint: "Minden árut maximum 50.000 arany egységáron kínálhatsz a piacon." Mi az oka ennek a szabálynak? Vannak olyan piacok, ahol emiatt lényegében fix árak vannak...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Naivitas. :D
Quote:
|
Quote:
Talán az lehet az oka ennek a korlátnak, hogy vannak nagyon "illikvid" piacok (a katonáké alacsony szinten valószínűleg ilyen), és meg lehetne csinálni, hogy minden katonát felvásárlok, és az üres piacra kiteszek 1 darabot több száz millióért, és így játszok át pénzt más játékosoktól... a legtöbb más piacon ez nem működne, mert annyi az áru, hogy nem is jelenne meg az ajánlatom. Mondjuk ezt úgy is ki lehetne védeni, hogy a rablóbandák nem visszaúton, hanem odaúton rabolnák el a túl magas áron kitett árut... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nem tudom, miről folyik a fantazmagória, de úgy tudom a piacon max 50k aranyért tehetsz ki valamit, tehát nem értem miért folyik vita arról, hogy hogyan szervezi meg, hogy az a bizonyos illető vegyen katit 800 milláért:)
|
Quote:
|
Quote:
na úgy tűnik ma le vagyok maradva:o |
Quote:
:D:D |
4.2 milliárd
Hallottam ezt valamiért emlegeni. Van valami határ, aminél nem lehet többem dolgokból? Például max 4 milliárd pénz fér el? Mi van, ha túlcsordul?
|
Quote:
ha több megy az oriba, az elvész, olyan mint ha nem is lenne :) épületekből (egy fajtából) azt hiszem 65535 a maximum |
Quote:
a, felesleges b, gondoskodni kell arról, hogy mindig elférjen. (Gondolom, hogy a piacról szól a kérdés, különben ugye miért ebbe a topicba írtad volna.) |
Quote:
és sokan mondják, hogy beüthetetlen ország nincs is, csak kis puska :) |
Quote:
|
Quote:
így ott ,hogy nincs sehol se klán rendszer, könnyedén belátható, hogy nincs:D 65535-65535 ös Elf védelme Mf-bónusszal: (65535*52*14)*1,3*1,3*1,3*1,4*1,45=212779986,9 4szövis ork tábi 65535barakkal felfele(elfel azonos 100*as morállal): (65535*52*4*6)*1,2*1,3*1,3*1,45=264555337 vagyis az orkok nyernek:D |
tessék mondani az orkon mi a 30%? ork tábi, ork faji bónusz és? :) ha az a vérszomj, a drága elfemen miért nincs védelem? de ha kijönne mégis, akkor az elfecskémen hellokittys polo van, amitől az orkok köztudottan írtóznak. szóval lálálálálá!
és, hogy ne kötekedjenek a topic miatt, 1 íjjat vettünk a piacrol is ;) |
Quote:
Hát igen a hellokittys polótól az átlagos orkok visszafordulnak, de az én orkjaimon Hello pitbullos poló van, amitől viszont az elfek sirógörcsöt kapnak és rituális öngyilkosságot követnek el:D és persze mindent a piacról vettünk, hogy ne legyen off;) |
akkor a toronybónuszt hiányolom.
|
Quote:
|
Quote:
|
olyan 4 ország, aki kétszeresen televeszi a barakkokat lóval, így bár elmegy egy maxos barakk, de 250% helyett 400% tud kimenni.
|
Quote:
|
Quote:
de aztán rájöttem :o Quote:
|
de, az tuti el fog csorogni.
|
Quote:
|
Mivel a "fejlesztések" fórumba még jó ideig nem fogok tudni írni (50 hozzászólás) itt vetem fel, hogy:
szerintem hasznos lenne, ha a piacon a "mennyit veszel" oszlopban az egyes áruk mellett lenne egy "mindet" gomb is, hogy kevesebbet kelljen számokat gépelgetni. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:45. |