Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Remedy 10-25-2006 18:22

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 37656)
Nah csacsi minden kedves Hódosnak, Fórumosnak,

És most, hogy a Párbaj részt is elolvastátok az írásomban, mindenki jöhet a sok hsz-vel, hogy de a Párbaj meg Hv meg Aréna nem ugyanaz mint a Normál játék!
Itt jegyezném meg, hogy a Párbaj és a Hv teljesen ugyanaz mint a Normál játék!

Üdv.: Lagen (Hódban: BoSzI)

de a Párbaj meg Hv meg Aréna nem ugyanaz mint a Normál játék!

Senki 10-25-2006 18:23

Quote:

Originally Posted by Never (Post 37654)
Lehet,hogy ilyen is volt,csak nem emléxem :D

Tavasszal? :D be is írtad fórumra :D

Never 10-25-2006 18:27

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 37662)
Tavasszal? :D be is írtad fórumra :D

Ööö váltsunk témát :D

Senki 10-25-2006 18:28

Boszi: a párbaj teljesen más... a való életben kiépített orikkal küzdesz nem friss 200asokkal. egy párbaj azt mutatja hogy verekedik pár olyan ori aki védelem alatt lenne még körileg kb... innentől nézve meg messze teljesen más mint alapból. najó persze mondhatjuk hogy most már van olyan párbaj ahol van rendes sereg, de mostanában már nincs annyi párbaj, mint rég... de hagyjuk. parttalan :D

Harcosok 10-25-2006 18:32

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 37656)
Sokszor nyert ellenem, de azért énis nyertem ellene elégszer! De természetesen ilyenkor mindig azt mondta, hogy nem volt gépnél meg átkisérte a Nagymamáját a zebrán:)

Hát azért én ha hiszed ha nem igen sokszor tüntem el párbajokrol;)Tudod 1x fel is ismerted a párbajon,hogy nem én vagyok bent az oriban:P
Amikor aztirtam,hogy eltüntem mindig igaz volt (bár amikor tudtam szereztem embert az oriba:P)Biztos gyöztél le ugyis,hogy ott voltam hv-ban te már jó vagy legalábbis elaludni nem nagyon tudsz:D(nem lehetek minden helyzetben mindig jobb mert sok külső tényező van ám elöszeretettel jártak a párbajozásom kezdetén és végén rám 4 támadocsapatokkal:P nem részletezem miért:p) de aki ki akar velem állni 5 párbajt jöjjön ne 1-et mert az csak szerencse:)

Harcosok 10-25-2006 18:34

Quote:

Originally Posted by Hamilkár (Post 37659)
Hali!:D
Én eddig csak olvastam a külsőt, de ehez hozzászólnék!
Király volt aki indíttotta a topikot! Rengeteget nevettem, míg a végére értem!
Bárkit befizetek egy párbajra vagy egy Arénára, aki elkeni Harcosok száját!:p
Nem gonoszságból, hanem hogy vegyen vissza az értetlen arcából!
De lehet, hogy lesz a jöv héten egy nap, amikor itthon leszek egész nap, akkor én is játszhatok....:cool:
A züldeket ide várom:Qart Hadaszht (#194325):p

Bátran jöhet bárki:)
2hónap az már csak elég nektek annyi idő alatt már az 5.szintet sokan elhagyják de majd folytatás kaja után:)
Jövöhéten nem tudom mennyit leszek gépnél stb de nem hinném,hogy akkor sokszor lesz olyan,hogy egyhuzamba 5 ora;)És mondom olyanokkal nem is kezdek el párbajozni aki csak 1-et akar menni:P
Bátrán lehet jönni az biztos aki ugyanonnan jobb mint én(0-rol tuti)az már tud valamit:)Nem hencegésből irom de a 2.arénámom egyböl megnyertem de még azt se mondhatom,hogy szenvedve össz 1x szenvedtem az első hónap végén a 4napos betegség után amikor nem voltam itt;)(elsőt féluton otthagytam mert lecsaptak a top1-röl már bánom,hogy hagytam)
Párbajon tutira állíthatom, hogy a legjobbak között vagyok lehet bátran cáfolni ezt is ;)De kérdezzétek meg pl szecsát vagy boszit ők is jók,hogy jó vaok -e?:)(azért öket irom mert velük tom nem 1x és nem is 10x párbajoztam:Phanem rengetegszer....)

Croissant 10-25-2006 18:59

Lagen / Boszi: nem ugrálok különösebben a közmondásokért, pedig sok igazság van bennük... pl.: Madarat tolláról... :) :) :)

Harcosok 10-25-2006 19:00

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 37666)
Boszi: a párbaj teljesen más... a való életben kiépített orikkal küzdesz nem friss 200asokkal. egy párbaj azt mutatja hogy verekedik pár olyan ori aki védelem alatt lenne még körileg kb... innentől nézve meg messze teljesen más mint alapból. najó persze mondhatjuk hogy most már van olyan párbaj ahol van rendes sereg, de mostanában már nincs annyi párbaj, mint rég... de hagyjuk. parttalan :D

Mondom nem párbajt(bár ott is már sokat el lehet érni csak kell hozzá nem 5ora henem egy kicsit több:P) akarok hanem arénát ott már nem kis párezer egységröl van szó (mult arénát vagy 25k(kb 800heki de nem tuti már:P) egységgel zártam de lehet rosszul emléxem az elöző nyertesnek annak volt vagy 40k (kb 1k heki de nem tuti már:P)egysége is tuti ugyhogy ott már van bőven dolog:P)

Harcosok 10-25-2006 19:04

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 37675)
Lagen / Boszi: nem ugrálok különösebben a közmondásokért, pedig sok igazság van bennük... pl.: Madarat tolláról... :) :) :)

Figyelj annyira okos vagy már,hogy az fáj:)itt az esély megvan mondva valaki irta kifizeti neked a vippet ....
1 dolgot tüzök össz ki:msn-en mondjuk el össz egymásnak az orinevet itt a külsö forumon csak azt ki végzett elörebb(ez akkor ha lehagylak:P)És annak elkerülése érdekében,hogy valaki hazudjon,hogy ővé volt az első uccso nap az arénán irunk egy üzit egymásnak,hogy én vagyok Xy:)Nekem mind1 milyen faj leszel az is mind1 ha csak 6.-án indulsz el az is ha szövivel jösz minden mind1 :)De amit irtam azt kell össz vállalnod:)
Ezt elfogadod??
Ha te nyersz akkor elmondod az orinevem stb stb:)
Mindenki mással ugyanilyen feltételekkel megyek:)

Harcosok 10-25-2006 19:12

Itt most megadtam az esélyt,hogy játékban legyözzetek aki ezek után fogja itt irni nekem,hogy ő 100x jobb kicsit se érdekel:)Az nekem ne írjon ilyet ezek után:)

Croissant 10-25-2006 19:35

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37680)
Itt most megadtam az esélyt,hogy játékban legyözzetek aki ezek után fogja itt irni nekem,hogy ő 100x jobb kicsit se érdekel:)Az nekem ne írjon ilyet ezek után:)

Ha olyan nagy a szád, akkor miért nem vállalod, h fizeted az Arénát?
Netán beindult a 1/2sz?

Harcosok 10-25-2006 19:37

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 37692)
Netán beindult a 1/2sz?

Mert tanulo vagyok és miért fizessek 1200ft-ot neked passziból??el tom én bezsélgetni azt mással:Pja és te miért nem fizeted az én arénám az olyna kérdés pontosan?:)ja meg ne várjuk már el,hogy én fizessem másnak a vippet

Senki 10-25-2006 19:43

harcos koma... itt alapvetően azért flameolnak téged, mert hülyeségeket írsz be/hülyén viselkedsza fórumon és hencegsz. lehet lenyomsz a játékon belül, pláne amennyire aktív vagyok mostanság, hidd el nem ez a baj veled, hogy ezt elhisszük-e vagy sem... remélem legalábbis, hogy a többieknek is ez a baja... midnenesetre nem vagy menthetetlen, ha ilyen jól elröhögünk ebben a topikban egymáson meg a bukózásainkon ahelyett, hogy ki lennénk hajítva :)

Harcosok 10-25-2006 19:45

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 37692)
Netán beindult a 1/2sz?

Pls aki azt igérte kifizeti valakinek a vippet az arénára ha engem lesöpör croissanttal vegye fel a kapcsolatot mivel már kiváncsi vagyok mit tud.
Én megmondom az igazat nem szivesen küldök vippet cska ugy ismeretlennek...De aki olyan,hogy munkahelyröl van az oldja már meg neki mert már nagyon de nagyon kiváncsi vagyok csak száj van vagy tudás is:)

Harcosok 10-25-2006 19:50

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 37698)
harcos koma... itt alapvetően azért flameolnak téged, mert hülyeségeket írsz be/hülyén viselkedsza fórumon és hencegsz. lehet lenyomsz a játékon belül, pláne amennyire aktív vagyok mostanság, hidd el nem ez a baj veled, hogy ezt elhisszük-e vagy sem... remélem legalábbis, hogy a többieknek is ez a baja... midnenesetre nem vagy menthetetlen, ha ilyen jól elröhögünk ebben a topikban egymáson meg a bukózásainkon ahelyett, hogy ki lennénk hajítva :)

Figyelj enegm az zavar,hogy elsiklottok olyan kérdések felett ahol már amásiknak lenen igaza(rengeteg ilyen volt ebben a témában is )és csak ijrák,hogy én rossz vaok stb akkor ez az jelenti ök jobbak:)
Mégis a csak,hogy a legokosabbakat említsem:

Cyby+Steve ellettek verve mint a fene román hod 4körre jöttek rám támadni:)(bármennyire nem érdekel a dolog nem 4körre támadok és nem bontom 2részre a seregét ha 1x se férek be.Ja és persze nem maxos orival járok ott ahol nem érdekel a dolog...Ha nem érdekel a csopi szabira megyek vagy valami:P.)
Synkel:ha azt mondom jöjjön pl a arénára akkor a fölött elsiklik
de én vállalom azt is,hogy egy olyan csopiba menjünk ahol no katonapiac nem akarom,hogy a pénz harcoljon.Én pontosan ezért egy ilyen csopiba indultam el ahol kb 40nap alatt semmi egységet nem láttam a piacon:)

Croissant 10-25-2006 19:53

Ati: van arra mód, h a korábbi Aréna-eredményeket meg lehessen nézni? Vagy csak a legutolsót lehet látni?

Harcosok 10-25-2006 19:55

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 37705)
Ati: van arra mód, h a korábbi Aréna-eredményeket meg lehessen nézni? Vagy csak a legutolsót lehet látni?

nem tom mit akarsz én az elmult 2-t tom ki nyerte az enyém elöttit az Goo land(azt félbe is hagytam ott vagy 30.lettem de csak 1 hónapot játszottam és más arénán nem is voltam)
A Goo land elöttit meg Pool (azon még nem voltam ott)
Ezt meg nem tom ki fogja nyerni mert nem vagyok ott....

Ati 10-25-2006 19:55

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 37705)

Hacsak valaki le nem mentette az eredményeket külön, itt csak a legutolsó van meg.

Croissant 10-25-2006 20:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 37707)
Hacsak valaki le nem mentette az eredményeket külön, itt csak a legutolsó van meg.

Most sajnálom igazán, h nem mentettem le a korábbiakat :( :( :(

Senki 10-25-2006 20:01

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37706)
nem tom mit akarsz én az elmult 2-t tom ki nyerte az enyém elöttit az Goo land(azt félbe is hagytam ott vagy 30.lettem de csak 1 hónapot játszottam és más arénán nem is voltam)
A Goo land elöttit meg Pool (azon még nem voltam ott)
Ezt meg nem tom ki fogja nyerni mert nem vagyok ott....

najó ez már megint kezd olyan lenni mint azok a mindenkit elverő profik akiket megaláztunk CSben és jöttek a hülye kifogásokkal.. persze, megvan mi miatt nem voltál toppon, de a nyertes se tuti hogy csúcsformát hoz :D

Harcosok 10-25-2006 20:08

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 37710)
najó ez már megint kezd olyan lenni mint azok a mindenkit elverő profik akiket megaláztunk CSben és jöttek a hülye kifogásokkal.. persze, megvan mi miatt nem voltál toppon, de a nyertes se tuti hogy csúcsformát hoz :D

figyelj bárki megmondja én a toppon voltam kb 15napig(mivel levertema 15.nap goo landet akkor is ő volt az elsö)kb a 30.nap után beszöviztem kitámadt goo land hirtelen szerzett rengeteg lovat és lesöpörte az egész szövit én ott feladtam szidott is a szövim .Ugye dathomir?:DAz elözöben meg az uccso nap kb 2orával a vége elött kaptam 1ütést mást ott semmit:)Bár ott a végén kb 10-en variztak(vicces volt amikor 20körröl jöttek a rengések:D).Dés szörnyen elrontottam mivel nem hagytam elég bányát nem tudtam építkezni:)
Figyelj ha nem hiszed ,hogy ott abbahagytam a játékot elmodnom kik voltak a tagok:Fuxli(bár vele utána nem igazán beszéltem)+dath+én+pasz nem tom:)

Synkel 10-25-2006 20:21

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 37616)
Monjuk ezen én is jót derültem:)
Harcosok, szerintem ne firtasd ezt az aréna/párbaj témát. A hód nem erről szól egyelőre, és a jelek szerint egy jó darab ideig nem is fog. Tulajdonképpen még a szabályai sem egyeznek mindenben a normál játékkal, szal ne keverjük a kettőt.
Úgy emlékszem van itt valahol párbajtopic, ha ott kezded osztani az észt, ebből az itteni ellenzékből szerintem senki nem fog beszólni neked, mert keveseket érdekel a párbaj. Jó, mondjuk Szecsát igen:) Én bármikor elhiszem neked, hogy érted a párbajt, és röhögve leversz, főleg, hogy mindössze 3x játszottam, azt is szórakozásból, ismikkel. Te viszont azt hidd el nekünk, hogy a hód nem párbaj, és nem is úgy kell játszani. Osztogass tanácsokat kezdő párbajosoknak, de ne a normálos témákhoz szólj hozzá.

Csak a miheztartás végett, ezt régebben írtam. Nem szoktam elsiklani a hozzám intézett beszólások felett:) És ezt tartom mindmostanáig. Adj párbajtippeket, és még véletlen sem foglak lehülézni. Azért mert NEM ISMEREM A PÁRBAJT MEG AZ ARÉNÁT. De te normálos kezdőknek adsz tanácsokat, holott te meg azt nem ismered... Szoktam olvasgatni az anarchos témákat is, de nem szólok bele, mert nem ismerem. Ez ilyen egyszerű, és nagyjából ez veled a baja a többségnek szerintem.

Senki 10-25-2006 20:23

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 37719)
Csak a miheztartás végett, ezt régebben írtam. Nem szoktam elsiklani a hozzám intézett beszólások felett:) És ezt tartom mindmostanáig. Adj párbajtippeket, és még véletlen sem foglak lehülézni. Azért mert NEM ISMEREM A PÁRBAJT MEG AZ ARÉNÁT. De te normálos kezdőknek adsz tanácsokat, holott te meg azt nem ismered... Szoktam olvasgatni az anarchos témákat is, de nem szólok bele, mert nem ismerem. Ez ilyen egyszerű, és nagyjából ez veled a baja a többségnek szerintem.

*nagy egyetértésben bólogat*

BeeLord 10-25-2006 20:32

FIGHT

Nos ha jól értelmezem, itt az a cél, hogy bebízonyítsa a nagyközönség, hogy Harcosok nem jó játékos, ő pedig bizonyítsa, hogy az, és ennek fejében elmeséli, hány hv-t, arénát, párbajt nyert.

1. fejezet, mottó: "Az okos hülyéskedik, a hülye okoskodik."
Én nem tudom, Harcosok milyen jó vagy adott esetben rossz játékos, nálam valószínűleg jobban játssza a rövid fordulós játékokat. De az csak jelent valamit, hogy rövid 2-3 hónap(nem tudom mióta van ezen a fórumon) alatt sikerült egy-két embertől eltekintve az aktív fórumozó közösség jó részét magára haragítania. Az utóbbi napok, hetek történései körülötte csak a jéghegy csúcsát képezik, mint ahogyan ez a topic is. Az igazi problémát a commentjeiből sugárzó lenéző magatartás és nagyképűség jelenti, továbbá a saját elképzeléseihez már-már nevetségesen való ragaszkodás, a másik véleményének teljes kizárása. Így aztán valóban nem nehéz nem elbújni a másik fél kérdései elől, hogy még csak át sem gondolja azokat. A saját érdekében remélem, hogy ez csak ezen a fórumon van így, mert a való életben komoly gondjai akadhatnak még a stílusából.

2. fejezet, mottó:"Vagy megszoksz, vagy megszöksz."
Így Harcosok azt javaslom, hogy próbálj meg alkalmazkodni az itteni "szabályokhoz", különben ez lesz a vége, hogy külön topicok nyílnak személyed ellen. Ez nem a chat.hu, nem a honfoglaló chat, nem a topfoci fórum: itt nagyrészben kultúrált, és értelmes hsz-k olvashatóak(az esetek elenyésző kisebbségével ellentétben). Nem kőművesek és nem határmenti taxisok írnak ide: értelmes emberek. Így azt hiszem itt nem fér el a hencegésed, és nem az a megoldás, hogy párbajra hívsz mindenkit. Most persze mint egy óvodás kisgyerek visszamutatsz majd várhatóan rám: oké, rendben, én sem tudtam teljesen alkalmazkodni talán az itteni viselkedési normákhoz, de próbálokozok.

3. fejezet, mottó:"A buta embert képtelenség észérvekkel meggyőzni."
Azt viszont vallom, hogy ezt a topicot egyrészről kár volt megnyitni: csak újabb harcteret biztosítunk emberünknek, hogy folytassa eddigi munkáját, míg megváltoztatni itt nem tudjuk. Ugyanakkor addig se más témákat boldogít bátorságával, átlagfeletti inteligenciájával és mindenki felett álló hozzáértésével.

STOP

Croissant 10-25-2006 20:47

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37713)
figyelj bárki megmondja én a toppon voltam kb 15napig(mivel levertema 15.nap goo landet akkor is ő volt az elsö)kb a 30.nap után beszöviztem kitámadt goo land hirtelen szerzett rengeteg lovat és lesöpörte az egész szövit én ott feladtam szidott is a szövim .Ugye dathomir?:DAz elözöben meg az uccso nap kb 2orával a vége elött kaptam 1ütést mást ott semmit:)Bár ott a végén kb 10-en variztak(vicces volt amikor 20körröl jöttek a rengések:D).Dés szörnyen elrontottam mivel nem hagytam elég bányát nem tudtam építkezni:)
Figyelj ha nem hiszed ,hogy ott abbahagytam a játékot elmodnom kik voltak a tagok:Fuxli(bár vele utána nem igazán beszéltem)+dath+én+pasz nem tom:)

Szal azt állítod, h a legutolsó Arénát te nyerted meg?

lll 10-25-2006 21:14

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 37719)

Synkel Papa jómegaszonta a dolgot:) egyetértek vele
ő félig a tanítóm volt! igaz én elöbb kezdtem elvileg a hódot mint ő, de viszont én lassabban mindig egyedül vagy rossz szöviben voltam, így nem tanultam sokat
de egyszer L-ben találtam egy jó szövit, ők normálos játékra megtanítottak, aztán X-ben találkoztam Synk papával, és eddigi legjobb szövim volt vele
köszke azt a jó szövit:) remélem egyszer még vissza jönnek azok a régi szép idők, meg a fórum is lesz olyan amilyen volt akkor...

director 10-26-2006 00:52

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37557)
500.párbaj fölött nézdd meg az a eredményeket pls 600ig:P(nem hinném,hogy mindig az ellenfelek lettek volna rosszak:P)
Vagy egy aréna eredményt:)
1-8óriág ami fajta párbaj volt mind közül nyertem már:)(nem minden párbajom nyerem de sokat:P)
Mivel csokibácsi tudom ugyse merne kiállni akkor holnap te gyere 3-8ig rendezd meg!!(délután természetesen)
Ja és nem saját orival megyek mivel a párbaj ezt megengedi:)
Ja gondolom akkor te se akarsz tétet vagy ha igen irj:)

mint mondtam, én most miniimum egy évig nem hódozok, tehát ez nem nyert. :D

Mephisto 10-26-2006 07:45

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 37723)
FIGHT

1. fejezet, mottó: "Az okos hülyéskedik, a hülye okoskodik."
Én nem tudom, Harcosok milyen jó vagy adott esetben rossz játékos, nálam valószínűleg jobban játssza a rövid fordulós játékokat. De az csak jelent valamit, hogy rövid 2-3 hónap(nem tudom mióta van ezen a fórumon) alatt sikerült egy-két embertől eltekintve az aktív fórumozó közösség jó részét magára haragítania. Az utóbbi napok, hetek történései körülötte csak a jéghegy csúcsát képezik, mint ahogyan ez a topic is. Az igazi problémát a commentjeiből sugárzó lenéző magatartás és nagyképűség jelenti, továbbá a saját elképzeléseihez már-már nevetségesen való ragaszkodás, a másik véleményének teljes kizárása. Így aztán valóban nem nehéz nem elbújni a másik fél kérdései elől, hogy még csak át sem gondolja azokat. A saját érdekében remélem, hogy ez csak ezen a fórumon van így, mert a való életben komoly gondjai akadhatnak még a stílusából...
STOP

Hm-hm. Bár tegnap megfogadtam, hogy nem írok ebbe a topicba, még sem bírtam megállni, hogy pár dolgot leírjak ide. Bár tisztán látszik, hogy felesleges próbálkozás lesz...

A kezdőknek nyújtott segítség topicban pl hatalmasat alkot Harcosok barátunk. A hatalmas itt abban nyilvánul meg, hogy nagyméretű betükkel ír, hogy kihangsúlyozza vélt igazát. Persze szegényem nem tudja, hogy ez ordításnak számít. Gondolom életében nem olvasott még fórum szabályzatokat, hiszen egy szabályzat nem hívható ki versenyre.

Aztán büszkén elmeséli ama topicban, hogy leverték Synkel-t négyen, úgy, hogy tudták rengetni mind a négyen... Ez ám a hőstett... gondolom nehéz lehetett a rengetésre rátalálni a varázslatok menüben... lehet az a tény, hogy el tudta olvasni a "Földrengés" szót, benne ekkora fene nagy büszkeséget váltott ki. Tudod ha adtatok volna neki egy hetet vagy pár napot, hogy átépüljön, és úgy veritek le akkor még azt mondom, hogy győztetek, bár én még 4v1-re sosem voltam büszke... s több éves pályafutásom alatt egyszer sem vertem a mellem, hogy nyertem bárki ellen is.

Arról meg már nem is nyilatkozom, hogy hol divat az a stílus, hogy "gyere játsszuk le az ovi mögötti udvaron"...
Tudod, ha lenne benned valami, akkor azon játékosok közt tartanának számon, aki tud valamit. De így csak az utálatot és/vagy szánalmat váltasz ki magaddal szemben.
További kellemes játékot...

Senki 10-26-2006 08:02

spec szerintem Csokibá elég csúnyán elkalapálna bármilyen normál csoportban, a párbajozási szokásairól viszont semmit nem tudok. És nem nem mer kiállni, hanem egy darab aktív országa nincs a hódítóban egy ideje, max néha benéz fórumra írni, így pont te nem fogod tudni rávenni hogy még pénzt is áldozzon rád. :rolleyes:

remélem nem baj Csokibá, hogy kicsit elkotyogtam rólad :D

Deni 10-26-2006 08:43

Amikor először láttam ezt a topicot, azt hittem, hogy ez egy vicc..
Aztán elolvastam az egész topicot és rájöttem, hogy ez tényleg egy vicc..
Amikor először beleolvastam a topicba azt mondtam, hogy ennyire kegyetlenek nem lehettek Harcossal..
Aztán amikor végigolvastam a topicot már nem csodálkoztam annyira a dolgokon..

Egyedül egy dolgot nem értek.. Ez a topic azért jött létre, hogy minél többet olvashassuk Harcosok hőstetteiről szóló meséket? Vagy, hogy mindenki minél többet mozizhasson a monitor előtt ülve, néha le-ledőlve a székről a nagy nevetéstől ? :rolleyes:

Mephisto 10-26-2006 08:46

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 37775)
Amikor először láttam ezt a topicot, azt hittem, hogy ez egy vicc..
Aztán elolvastam az egész topicot és rájöttem, hogy ez tényleg egy vicc..
Amikor először beleolvastam a topicba azt mondtam, hogy ennyire kegyetlenek nem lehettek Harcossal..
Aztán amikor végigolvastam a topicot már nem csodálkoztam annyira a dolgokon..

Egyedül egy dolgot nem értek.. Ez a topic azért jött létre, hogy minél többet olvashassuk Harcosok hőstetteiről szóló meséket? Vagy, hogy mindenki minél többet mozizhasson a monitor előtt ülve, néha le-ledőlve a székről a nagy nevetéstől ? :rolleyes:

Szeintem mind két eset igaz. Röhögök is, és közben dühöngök is. Az indokokat gondolom nem kell ecsetelnem...

Remedy 10-26-2006 08:48

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 37765)
spec szerintem Csokibá elég csúnyán elkalapálna bármilyen normál csoportban, a párbajozási szokásairól viszont semmit nem tudok. És nem nem mer kiállni, hanem egy darab aktív országa nincs a hódítóban egy ideje, max néha benéz fórumra írni, így pont te nem fogod tudni rávenni hogy még pénzt is áldozzon rád. :rolleyes:

remélem nem baj Csokibá, hogy kicsit elkotyogtam rólad :D

Szerintem eleg sokan elkalapalnank errol a forumrol :)

(A nem, en nem, en nem is tudok jatszani es asse tudom miaza parbaj meg hogy kell katonat kepezni, nekem ne is irj harcosok!)

Na amugy meg csak az akartam irni, hogy ez az egesz topic itten tokre nevetseges, es gyerekes. Rendben van, hogy harcosok ert vmennyire a hodhoz. De egyaltalan nem annyira, amennyire gondolja magarol. Es teveszmei is vannak. Nem minden rossz, amit ir, de tanitonak senki sem alkalmazna. Nagyon specifikus eseteket ugy ir le, mintha mindig igazak lennenek. Es vmiert azt hiszi, hogy mindig neki van igaza. Az eszervekre egyaltalan nem hallgat, csak a maga velt igazat hajtogatja. Amikor kifogyott az ervekbol, eloveszi a "gyere allj ki ellenem parbajban vagy arenaban" cimu bugocsigajat, es azt hasznalja ervkent. Vegyuk eszre, hogy ez teljesen nevetseges, es semmit nem bizonyitana. Persze mi jot nevetunk rajta. De szegenynek eleg lehet, hogy raomlik az egesz hod "kremje", es mindenki ellene van.
Es mivel ezt o az eletben nem fogja eszrevenni, hogy esetleg nem mindenki hulye, hanem o megy szembe a forgalommal, nekunk kellene tenni vmit.
Szerintem eleg akkor piszkalni, ha felrevezet masokat, gondolom nem szandekosan.
Harcosok: toled annyit kernek, hogy arcbol kicsit vegyel vissza, neha szamolj el 10ig mielott irsz vmit, probald is ki azt, amirol velemenyt formalsz. Ezenkivul a kezdoknek valo topicot szerintem jobb ha hanyagolod, mert tenyleg felrevezeted szegenyeket, es lehet miattad hagyjak abba a jatekot, mert tonkrevertek a "harcosok fele szuper" orijukat.

Ez kicsit hosszu lett, de probaltam summazni a gondolataim errol az egeszrol.

Szecsa 10-26-2006 08:56

Quote:

Originally Posted by Hamilkár (Post 37659)
Hali!:D
Én eddig csak olvastam a külsőt, de ehez hozzászólnék!
Király volt aki indíttotta a topikot! Rengeteget nevettem, míg a végére értem!
Bárkit befizetek egy párbajra vagy egy Arénára, aki elkeni Harcosok száját!:p
Nem gonoszságból, hanem hogy vegyen vissza az értetlen arcából!
De lehet, hogy lesz a jöv héten egy nap, amikor itthon leszek egész nap, akkor én is játszhatok....:cool:
A züldeket ide várom:Qart Hadaszht (#194325):p

Ehhez en is csatlakozom, szivesen finanszirozom barkinek is a vipjeit :) Bar en szivesen jatszanek szovihaborut Harcosok es szovetsege ellen, hisz akkor meglatnank, hogy megis Harcosok normal jatekban tud e barmit is alkotni.

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37713)
30.nap után beszöviztem kitámadt goo land hirtelen szerzett rengeteg lovat és lesöpörte az egész szövit

Goo az kepes volt arra, hogy felkeljen ejszaka is, ujrakepezni a varijait, hogy 3* annyi varija legyen, mint amennyi elfér.

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 37777)
Szerintem .... a kezdoknek valo topicot szerintem jobb ha hanyagolod

Ezt en is javaslom.
Harcosok, egy kezdonek miert adsz pl. tanyafree-s vagy 5 korre elegendo kajas orit? Szerinted o reflexbol tudja potolni a kajajat vagy feltud kelni azonnal, ha hajnali 4-kor elfogy a kajaja?
Megertenem, ha "segitseg profi jatekosoknak" c. topicba irkalnal, de igy.... :(

Harcosok 10-26-2006 09:22

Quote:

Originally Posted by Mephisto (Post 37760)
Hm-hm. Bár tegnap megfogadtam, hogy nem írok ebbe a topicba, még sem bírtam megállni, hogy pár dolgot leírjak ide. Bár tisztán látszik, hogy felesleges próbálkozás lesz...

A kezdőknek nyújtott segítség topicban pl hatalmasat alkot Harcosok barátunk. A hatalmas itt abban nyilvánul meg, hogy nagyméretű betükkel ír, hogy kihangsúlyozza vélt igazát. Persze szegényem nem tudja, hogy ez ordításnak számít. Gondolom életében nem olvasott még fórum szabályzatokat, hiszen egy szabályzat nem hívható ki versenyre.

Aztán büszkén elmeséli ama topicban, hogy leverték Synkel-t négyen, úgy, hogy tudták rengetni mind a négyen... Ez ám a hőstett... gondolom nehéz lehetett a rengetésre rátalálni a varázslatok menüben... lehet az a tény, hogy el tudta olvasni a "Földrengés" szót, benne ekkora fene nagy büszkeséget váltott ki. Tudod ha adtatok volna neki egy hetet vagy pár napot, hogy átépüljön, és úgy veritek le akkor még azt mondom, hogy győztetek, bár én még 4v1-re sosem voltam büszke... s több éves pályafutásom alatt egyszer sem vertem a mellem, hogy nyertem bárki ellen is.

Arról meg már nem is nyilatkozom, hogy hol divat az a stílus, hogy "gyere játsszuk le az ovi mögötti udvaron"...
Tudod, ha lenne benned valami, akkor azon játékosok közt tartanának számon, aki tud valamit. De így csak az utálatot és/vagy szánalmat váltasz ki magaddal szemben.
További kellemes játékot...

Majd elolvasom mégegyszer azt a témát emlékeim szerint csak stevet irtam,hogy levertem de ő szöviben volt és ő támadott rám:P
Na akkor aréna+párbajt féltek oksi(bár aréna ott már nem smemi egység van)Mondjatok egy olyan csopit ahol nincs kati a piacon és menjünk oda;)Vagy mondhatok én is;)

Harcosok 10-26-2006 09:24

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 37779)
Ehhez en is csatlakozom, szivesen finanszirozom barkinek is a vipjeit :) Bar en szivesen jatszanek szovihaborut Harcosok es szovetsege ellen, hisz akkor meglatnank, hogy megis Harcosok normal jatekban tud e barmit is alkotni.

Goo az kepes volt arra, hogy felkeljen ejszaka is, ujrakepezni a varijait, hogy 3* annyi varija legyen, mint amennyi elfér.

Ezt en is javaslom.
Harcosok, egy kezdonek miert adsz pl. tanyafree-s vagy 5 korre elegendo kajas orit? Szerinted o reflexbol tudja potolni a kajajat vagy feltud kelni azonnal, ha hajnali 4-kor elfogy a kajaja?
Megertenem, ha "segitseg profi jatekosoknak" c. topicba irkalnal, de igy.... :(

;)Jó akkor ne éheztessen a kezdő:)
Akkor én is mondok szép kis közmondásokat: "a más szemébe a szálkát is meglátja de a magájébana geredánt sem"
Kezdöknek lett javasolva 99%foglalkozottság nem nezebb azzal játszani mint éheztetni:)
Ja és tudod bátran vállalom ellened is azt,

Szecsa 10-26-2006 09:29

Ha elmondod a kezdonek, hogy mire szamithat a 99%-os foglalkoztatottsag mellett, segitesz neki beallitani az intezot, akkor talan rendben van.
De valoszinuleg ha nem figyelj bizonyos dolgokra, akkor el-elhagyhatja egyseg.

Mephisto 10-26-2006 09:35

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 37784)
;)Jó akkor ne éheztessen a kezdő:)
Akkor én is mondok szép kis közmondásokat: "a más szemébe a szálkát is meglátja de a magájébana geredánt sem"

Ja és tudod bátran vállalom ellened is azt,

Gondolom ez rád is igaz.
Éheztetős orival jösz? Tetejében óriással? Szép baleset lesz, ha ezt egy jobb szövi ellen eljátszod... Persze a 5. szinten elkirálykodhatsz ezzel a felállással, de még ott is lehet kiverik a szemedből majd azt a bizonyos szálkát:)))
Most már inkább csak röhögök az írásaidon:)

Croissant 10-26-2006 09:50

Harcos: a 185. beírás elkerülte a figyelmedet, v kényes a kérdés? :)

Láma 10-26-2006 11:03

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 37794)
Harcos: a 185. beírás elkerülte a figyelmedet, v kényes a kérdés? :)

Az előző Aréna eredményei
Helyezés Ország Érték
1 Harcosok Birtokaa (#273573) 33618
2 Karakia (#212429) 25127
3 Bandi 952 (#116728) 24415
4 Pulland (#33416) 24016
5 Marcipánia (#167310) 23127
6 Bubba-land (#36544) 23088
7 stefeeeland (#261380) 22375
8 orion18 (#291486) 22335
9 Fuxli (#292446) 22306
10 dzsajatiland (#340672) 22275

ez szted nem ő?

Ati 10-26-2006 11:10

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 37813)
Az előző Aréna eredményei
Helyezés Ország Érték
1 Harcosok Birtokaa (#273573) 33618

ez szted nem ő?

273573 Harcosok Birtokaa 2006-07-18 09:10:03
ÁTHELYEZVE: Szabályos játék védelme

És ez is.

All times are GMT +1. The time now is 14:43.