![]() |
director nekem adhacc de lehetőleg plust:D
|
Quote:
|
na director kaptáll tőlem egy plust adjá te is:D
|
Quote:
de az erkölcsi elismerést értékelem;) |
Quote:
|
Quote:
|
és mikor lehet kiérdemelni a Member címet:)?
|
Quote:
|
Quote:
amúgy 100. hsz után |
Ati a Hódító a világ legjobb game.Meg a Civ is meg a Qeusia..
Na látod jó vagyok:D |
Quote:
azt a Q betűset meg nem így kell írni :) bár lehet h neked nem is az tetszik.. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nah akkor tudom már hogy mér van az hárman pozitivan elismertek oszt seszinü kockát kaptam. amúgy meg van egy pirosam meg egy zödem :)
a súgóban nem sok van erröl az elismertségröl, majnem csak semmi. a member után van még valami amit ellehet érni? 1000hsz után már császár member leszek vagy mi? |
azért nem köszöntem oda mert olyan barátságtalanul néztek abból a feléből rám az asztaltól. És nem szeretek 40 embernek bemutatkozni amikor összevissza ülnek meg berontani.
Ha vannak csomóan egy kocsmába beszélgetünk bemutatkozok. Te nem mutatkozhattál volna be??? Bocsi ha bunkó voltam ebben elismerem. De ez inkább a miatt, volt, hogy nem tudtam hogy kezeljek egy sok fős net találkozott. Mert ilyenen més SOSEM voltam.! A barátom meg Xeper volt. ÉS nem tom miért nem mutatakozott be. egy 20fős talin is már furcsa mindenkinek bemutatkozni azért. De veled szivesen beszéltem volna. Érdekel milyen vagy életben. Olyan szituban az emberek mások azért erősen. |
Quote:
"Te nem mutatkozhattál volna be???" Csak erre szeretnek reagalni... a masik forumon meg kaptam azt tolled hogy nem vagyok tekintettel masokra! Akkor en ugy ereztem nem nekem kell bemutatkoznom egy erkezo tarsasagnak, es nekem is ugy szoltak hogy "ott a Half, meg a novere, es azert jottek hogy velem beszeljenek..." Egy kisebb mennyisegu alkohollal a fejemben jobbnak lattam nem belemenni egy vitaba... tekintettel voltam a tarsasagra!!! :) Epp elegen vannak mar rossz velemennyel rolam a provokalasodbol kifolyo vitak miatt, nem hianyzott hogy alkoholos alapotban elszabaduljon a hangulat! Amint mondtam a masik forumon is, lehetoseget fogok adni neked a beszelgetesre, de csak abban az esetben, ha nem keresgetnek meg azzal itt-ott hogy spontan en vagyok a tema nalad! |
szivesen leulok veletek sorozni
|
Énis.
Süti figyu engem mindig zavart. Nem bunkoztalak le amiatt, hogy a végén köszöntél csak furcsa volt, hogy a végén köszöntél, de végülis akkor mutatkoztam be tehát igy végig gondolva korrekt volt. És nem ezért bunkoztalak le azt még EZEN a fórumon se taglalom. Pl. ott van G.O.D. sokkal többet vert le rólam játékban mint te vele mgéis tök jót beszélgetem. Országom bántása miatt nincs bennem harag. Különbens em tudok sokat haragudni, mert rosszul érzme magam. Bár Csucsira kicsit haragszom:D Pl. ott volt Vicuska mellett is ültem egy darabig és kb. már vagy félórája ültem ott amikor bemutatkoztam neki kb. Különben egy pár embernek bemutatkoztam párnak nem, de még most is alig emléxem az arcodra csak kb.ra. Szal mindegy ha legközelebb lemegyek mindenkinek bemutatkozók. Azzal kezdem. |
Half az illedelmes? :confused: :D
|
Half: Vicus ult koztunk es hallgattam hogy mit mondasz... akkor meg en se tudtam hogy ki vagy, csak arra figyeltem fel hogy eccer csak a te orszagaid nevet hallom. Nem erdekelt a tema! Es mentem meg egy jegerert, ott leragadtam beszelgetni Stefivel meg Kataekkal, amirol foto is van! Es akkor jott valaki hogy Az ott Half meg a baratnoje! Csak (masnap tudtam meg hogy a novered es nem a baratnod...)
Kataekkal, a Monro bulijan a szentendreis bulirol beszeltunk... ha gondolod gyere el! Max valamelyikunk tavozik ido elott!:D :D :D |
Quote:
|
Hurrráááá! Van egy par nap nyugtom tolle!
:D:D:D:D |
Quote:
|
nekem addhacc pluszt:confused: szerintem így is én vagyok negatív rekorder:P
|
Egy nagyon egyszerű módja a plusz szerzésnek: ÉRTELMES hozzászólásokat kell írni a témákhoz.
|
Quote:
Csak tudnam miert vagyunk farasztoak a szamodra??? :confused: |
Quote:
azért vagytok fárasztóak, mert Half csak cukkol mert téged lehet, éstem meg dührohamot kapsz rajta... és az egésznek semmi értelme.... :p |
Quote:
Ha vissza nezed, akkor sok emberbol te vagy az egyetlen aki azon felul hogy megjegyzest teszel meg bele is szolsz 2 ember dolgoba... Ha ilyen nagy baratok vagytok akkor foglalkozz vele! En ha hulye vagyok az maradjon az en problemam, nem tartozol semilyen hozza szollassal ebben a temaban, mig nem vagy erintett! (de lehet rosszul gondolom... es bennem van a hiba!) Gondolj bele, mi lenne itt ha mindenki bele szolna ebbe a verszivasba azok kozul aki ismerik Halfot vagy engem??? Jaah es te meg kamu szoveget irkalsz a Half baratodrol masnak... :P "és az egésznek semmi értelme.... " akkor semmivel se kulonb a te baratod mint en... ha megkerhetlek nem kell az igazsagoszto szerepet jaccani, eleg ha a baratoddal torodsz, mivel rolam viszonylag keveset tudsz! |
Quote:
majd meglatom:D de engem nem lehet felidegelni annyira, hogy elmenjek Paris johely:D |
Quote:
ja, csak az hiányzik neked, hogy más is beleszóljon? tessék, beleszólok: baromi unalmasak vagytok, senkit nem érdekel mit vitáztok, azokívül semmi értelme az egésznek, és a színvonal is 0. kell még valami? |
Quote:
Senki: msot csak csajozok eddig egz teloszam de meg nem voltam partizni... Marcisuban lesz sieles:D |
Quote:
jó nézni amúgy a dühöngőket, előfordul néhány viccesség. :P |
Quote:
Meg ne sértődj, de nem is hívtunk :p |
Quote:
Komoly hozzaszolas... mivel fogalmad sincs hogy mihez szoltal hozza, csak latsz egy ket vitat, de nem tudod hogy mi volt az elozmeny, igy valoban unalmas lehet, es ertelmetlen... Ha nem teccik akkor nem kell nezzni, beleszolni meg foleg nem kell, plana ha nem is tudsz erdemlegesen hozza szolni!!! Tudom most megsertodsz es fogod itt osztani az eszt, de mondjuk az eletben se vetne jo fenyt rad ha egy helysegben egy vitaba ugy bele szolnal es meltatnad a dolgot, hogy nem is erint a tema, es a vitafeleket se ismered! :cool: |
Süti: jó, tessék, támadj nekem is.... igazából nem bántottalak, és nevezd annak aminek akarod, de nem fogom felvenni a kesztyűt :D
|
Quote:
ez nem az élet? téves kapcsolás |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:10. |