![]() |
Quote:
|
Quote:
igen, de veszttt is egy csomó idót vele, azt szerintem másképp kellett volna, de jó pilóta lesz, csak tapasztaljon még szerintem! |
Quote:
van 1 olyan sanda gyanum, hogy elkésett a tanulással. jövőre kimi átveszi a stafétát, és onnan vége a dalnak.ha igy marad a ferrari, akkor megint elkezd pár évig kupákat gyűjtögetni. |
Ha nagyon nem jön össze Schuminak az év, visszavonulhat és Massa akkor marad a Ferrarinal a finnel.
|
Quote:
Ugyanis szerintem az hogy Kimi feljött az utolsó helyről a 3.-ra az azt bizonyítja hogy a pályán van ott nagyon. Viszont szerintem Sumi már kiöregedett ugyanis ővé volt a pole és 2.-ként futott be az vitathatatlan hogy a legjobb kocsiban ült és pilóták között is elég kiemelkedő tehetség( a régiekket is belevéve) de szerintem eljött az idő hogy helyet adjon a fiataloknak. Ha a Mclaren is alakított volna olyat mint a Ferrari hogy a kocsi nem állt le 19 futamig és akkor 17 futam volt egyévben akkor tuti Kimi már vb lenne. És a Ferrari azzal volt inkább előnyben szerintem hogy a boxtaktikájuk nagyon jó volt nem a pályán nyomatták ezzel csak arra célzok hogy a csapat erős a box-ban Kimi pedig a pályán nagyon jó szóval ez a lehető legjobb kombináció. |
Nem a Ferrari a legjobb gép. Ha az lenne, Schumi nyert volna, ez egyértelmű. Nem hibázott, nem hagyott ki, tökéletesen és gyorsan vezetett. A gép tudott ennyit. Lehetett látni, mennyire a határon autózik, úgy hogy abszolút nem értek egyet. A boxtaktikát pedig más is jól játsza. És Schumi nem öreg. MIért kellene átadni a helyét? Hány millió rajongóval lenne kevesebb és veszítene ezáltal közvetve a Forma-1? Schumi a legjobb üzlet a Forma-1-nek.
|
Én úgy gondoltam hogy a Ferrari volt a legjobb most valóban nem a legjobb.
Abban igazad van hogy nagyon jó üzlet a Sumi a f1-nek de én a helyében visszavolnultam volna és a csúcson hagyta volna abba. Ilyenkor meg jönnek a vádaskodások hogy biztos segítettek neki meg minden megkímélte volna magát ettől. |
Még a csúcson van:) Vagy ha ő nincs a csúcson, akkor senki nincs.:) 3, vagy 4 cím után is mondhatták volna, hagyja abba a csúcson, mert senki nem tudta, hogy nyer-e jövőre. A 7. után se tudhatták, nem-e lesz meg a 8. Előre nem lehet megmondani, csak utána derült ki, hogy nem lesz nyolcszoros. Utána már könnyű okosnak lenni, hogy abba kellett volna hagyni. Magyarán: nem lehet tudni, itt sem, mikor ér véget a csúcs. Csak ha nekifog.
|
Igen, azt már tegnap is aakartam írni, hogy Schumi, olyan reklám arc, mint Backham a Real Madridnak!
|
Quote:
a Mclaren pedig folyamatosan jó:D csak éppen a megbízhatóságával van nagy probléma. Szóval igaz 100%-ig nem lehet benne biztos senki de érezhető volt, mert előtte való évben torony magasan nyert a 7.-nél pedig éppen hogy megvolt neki. |
Nem hiszem:-) Soha nem lehet igazán előre látni. Csak esetleg sejteni a tesztekből, de az sem tuti soha. És szerinted mit kellett volna tennie? Sorry, fiúk, idén nem lehetek világbajnok, így abbahagyom, bár igaz, hogy élő szerződésem van még 3 évig:D Te sem gondolod komolyan.
|
Morisz, azt, hogy valaki a csúcson van, vagy volt, azt abból lehet tudni, hogy már lefelé csúszik!
Dav! Schumi meg azt nyilatkozta, hogy a nyugdíjazását attól teszi függővé, hogy milyen eredményt ér el idén! Én azért szurkolok neki most már, /annak ellenére, hogy nem csípem őt/ hogy meglegyen a 8. mert ugye nem feltétlen az a lényeg, hogy ki nyer, hanem, hogy egész évben szórakoztassa a nézőket, az izgalmas versenyekkel!:) Habár egy kicsit ellent mondok magamnak:) |
Persze, mert lejár a szerződése, vagy van benne egy olyan pont, ami lehetővé teszi neki a visszavonulást. Az tény, hogy szoros lesz a játszma.
|
Quote:
Igen Dav! én nem olvastam a szerződését Schuminak:D de ha jól hallottam, akkor bármikor felbonthatja, és elmehet simán, semmi gond nélkül! Schumi szavára a Ferrari vezetése is ad már, így a bizalom!:) |
Amikor viszavonul, tuti kap egy sportkocsit ajándékba, fene a pofáját:D
|
Quote:
:)) igen lehet, hogy szüksége is van rá:) Bár most a kedvence egy Maserati! |
Amúgy szerintem aki ki van égve a Forma-1ben, az Villeneuve és Barrichello.
|
Dav, Morisznak Te adtál, negatív respecet?
Ő Téged pozitívan értékelt, úgy tudom! :( Bár semmi közöm hozzá |
Quote:
A Forma-1-re visszatérve pedig: Az igazán nem odaillő pilóta pedig Takuma Sato. |
Quote:
Viszont szerintem Sato és Ide pedig nem való atz f1-be ezért szerintem kár volt a plussz csapat:) |
Dav, semmi gond:)
ezen már nem veszünk össze:) na hát Vinöv, nem tudom, hogy eggyáltalán még mit keres ott, én már régen menesztettem volna, Coulthard, meg a tapasztalata miatt került a Red Bull-hoz, 1 ével ezelőtt, mert ugye, mint új csapat, egy tapasztaltabb pilótára volt szükségük, és azért David, is eléggé ott van, és tudja segíteni a csapatot! Sato is mehetne a levesbe! Ide még új, nem tudni, hogy mire lesz képes, de ahogy a japánokat 1944 ből megszokhattuk, hogy kamikaze pilóták, remélem, ez itt nem fog érvényesülni:) Barichello, meg azért írja le sok mindenki, mert meg van győződve róla, hogy rossz pilóta, nem olyan rossz azért, szerintem! egy erős középbe sorolnám:) És talán Heifeld sem olyan jó, mint ahogy elvárták volna tőle! Nekem, modjuk ez a meglátásom! |
Quote:
|
Csodálkozom, hogy Rosberg nevét senki sem említi.
Friss húsként igen nagyon jól ment, végül is csak Alonso rekordját döntötte meg :) (ezúton köszönöm neki :D) Kíváncsian várom a folytatást. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az Arrows-os Jos Verstapen-t nem tudta megelőzni, igen az egy szép futam volt valamikor a 2000-2001 körül:) De azon a pályán amúgy is alig lehet előzni:) |
Quote:
|
Quote:
figyelmedbe ajánlom, a #114-es üzenetet ebben a topicban, ahol dicsértem Rosberg futanom nyújtott teljesítményét:) Úgy, hogy le vagy maradva:D |
Quote:
|
Amúgy az eddigi egyik legtökéletesebb Forma-1-es autónak a Ferrari 2001-es modelljét tartják. Jól mutatja ezt a súlyprobléma megoldása. Amíg ugyanis a többieknek a versenysúlyhoz közel maradni is problémát jelentett, a maranellói csapat 40 kg-mal könnyebb autót tudott építeni. Ez azt jelentette, hogy 40 kg-os ún. ballasztot építhettek a kocsitestbe, a tömegközéppontilag legideálisabb helyre, amelyet pályánként eltérően számoltak ki. A kocsi ettől hihetetlen menetstabilitást ért el. A Ferrari saját tesztpályáját minden eddiginél okosabban használta fel - átépítette azt, hogy jobban hasonlítson a GP pályák karakterisztikájára, építettek mesterséges bukkanót, huppanót, a kerékfelfüggesztés hibáinak kiküszöbölésére. A tesztelés közben beküldtek a pályára egy személyautót, hogy az Safety Carként tartsa maga mögött a versenykocsit. Így készültek fel a motor hűtésének csökkenésével járó problémákra. Meg ilyesmik:)
|
Quote:
Ez szép, erről nem is hallottam azthiszem, de lehet, hogy csak a fülem mellett ment el, pedíg 2 is van belőle:) |
Quote:
Addig nem olvastam vissza :) Nem vagyok egész nap a gép előtt, így hatalmas lemaradásaim vannak. Ez van. |
Quote:
De igen, Rosberg még nagy alakja lesz az F1-nek szerintem! Nem emléxem, hasonló esetre, hogy valaki az első futamon ilyen jól szerepeljen! Max Kimi, akik a szerelők kelltettek fel, hogy futam lesz, mert majdnem elaludt! és hozott is rögtön 2 v. 3 pontot. És akkor még csak az első 6 helyezett kapott pontot! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mert nekem teljesen Verstapen rémlik :D de a lényeg, hogy narancsszínű volt a verda:) |
Quote:
Mondjuk nekem sajnos csak 1988 előtt és 1999 után -tól van emlékezetem, mert a köztes időszakban nem figyeltem a autósport eseményeit:( |
nosztalgiázunk???
asszem a 21 századrol van szo... itt már nem csak a piloták dolgoznak........ de ez semmit nem von le emberek teljesitményéből... kimi az uj király. nincs apelláta!! szerintem. van aki aszonygya alonzo ő csak 1 nyálas pöcs..... sumi érdemeit semmi nem veszélyeztetri, max. 1 uj csillag. rola meg tuggya mindenki, hogy Ő az uj király!!! (gondolom a nevét nem kell min dig ismnételnem) |
Quote:
Na most ha én a király szót meg hallom, akkor nekem Zámbó Jimmy jut eszembe:D Na jó, csak egy rossz vicc volt:) Igen, de néha jólesik visszagondolni, régi emlékekre! |
All times are GMT +1. The time now is 03:32. |