![]() |
Sziasztok.
Nekem még mindig szükségem lenne egy meghívóra.;) ha valaki rám gondolt,akkor most megteheti :D :D :D Várom az ajánlatokat:p :p :p Üdv:ardo0823 |
Viszont én egyvalamit nem értek: mire is jó ez az iwiw? Mert oké, hogy régi ismerősöket találjak meg... De olyanok is felvesznek, akiket 1. nem is ismerek vagy 2. mindennap találkozok velük, msn-n is fent vannak, ergo még a belső levelezőrendszer keretein belül se fogunk beszélgetni. Tehát mire is jó ez az ismerőshajhászat?
Az is érdekes, hogy egyszer mentem ki MTK meccsre, azóta felvett két Blue Brothers(a szurkolói csoport)-os tag, illetve felvett egy klubbként működő, MTK Budapest nevű tag.:D |
Quote:
|
Quote:
|
Sikerült felkerülnöm nekem is:)
Akiket jelöltem kapcsolatnak,őket azért mertem mert beszéltünk már párszor. A többieket csak azért nem mert nem tudtam őket beazonosítani:confused: De ami késik az nem múlik:D :D :D :D De körlevelet nem küldök,IGÉREM;) ;) ;) :D :D :D |
Quote:
EGYSZER szerintem a legtöbb embernek tudsz küldeni pedig. ;) |
Quote:
|
Quote:
Most, hogy sikerült bekerülni, talán mégse. :D |
Quote:
|
Hoppá most néztem csak Ati képét iwiwen :D Ati szép a lovad :D és úgy néz ki te voltál a helyzet magaslatán :D:D:D:rolleyes:
|
De azt a lólegeltetést lóhátról szőrén kellett volna megoldani :D:D:D
|
Hagyd már én arról a pacról is leestem.:D
A képeket meg ne vedd véresen komolyan. :D :D :D |
Quote:
|
Quote:
;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
szeretmek en is egy meghivot...
tud valaki segiteni plzzzz:) |
Quote:
|
ok ok koszi:P
|
ha valakinek kell meghívó írjon privit ;)
|
Quote:
koszi |
Quote:
|
Phoenix, Zoooooooooooold :))
|
Megjött a meghívóm, ha valakinek kell, akkor keressen meg. :) (Lányok előnyben. :D)
|
Quote:
Atit a jövőben ne keresse senki, felesleges...!:rolleyes: |
Quote:
*kezd uncsi lenni deazé' még mindig pojén:D * |
Küldjön valaki erre a cimre meghivót:takacsmarcell@freemail.hu:D :D :D :D
|
Quote:
|
Marci és ez komoly.Küldesz?
|
Quote:
|
Budapestről egy iwiw imádo ezért kéne akitől kértem nem volt neki már remélem te adsz.
|
Quote:
|
Már mint hodito mert az is vagyok.
|
Quote:
Mééééé vagytok ilyen gonosz:D:D:D:D:Dak????? |
Quote:
|
Most nem értem miért csesztetitek:D Ő Takács Marcell a freemailtől és kell neki egy iwiw meghívó:D Nincs ebben semmi bonyolult:D Atis meg szimplán irigy:D
|
Quote:
|
Azért egy darab iwiw meghívó továbbra is van, ha kell valakinek, lehetőleg olyan valakinek, ami nem csak emiatt regisztrált ide. ;)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:49. |