![]() |
Quote:
|
Ahogy újra és újra megnézem .. talán ki akarta vágni az alapvonalon túlra .. csak "lecsúszott" :D
|
Quote:
"- pepsifoci.hu - Kiheverted már a Debrecennek lőtt öngólodat? - Durica - Most már túl vagyok rajta. Ugyan napokig nagyon rosszul éreztem magam, hogy miattam esett ki a Fehérvár, de a társak rendesek voltak, megpróbáltak vigasztalni. Egy szerencsétlen mozdulat volt, ha kicsit jobban eltalálom a labdát, akkor kapufa is lehetett volna." Tehát kapufát akart lőni. Nem bízta a véletlenre.:D "- pepsifoci.hu - A bátyád a szlovák válogatott tagja. Ő mit szólt? - Durica - Felhívtam a meccs után, és amikor elmeséltem neki, nevetett, mint egy őrült." Hozzátenném, hogy Durica már nem áll a Fehérvár alkalmazásában.:) |
Quote:
|
tegnap a sport1 zuhanyhiradóját néztem (3 napja csak ezért a fél órára lett bekapcsolva a tv) és a várhidit megkérdezték, hogy a 19 éves némethet miért nem hívja be a sok gyenge csatár mellé?
erre azt válaszolta h vannak vele problémák. én nem értettem, mert liverpoolba csak megnevelték, hogy ne szóljon vissza meg alázattal játszom, ezért nem értettem. van aki jobban informált nálam? |
Quote:
|
|
Nézitek a Bl-t? Kiv leszejk a Barca-Mu ra msot kinek mi a véleménye?
|
Quote:
|
ej ej ronaldo mit nézett?:D
|
Quote:
csak a különbség az, hogy a többségnek nem egy ilyen fontos meccsen esik meg :( de most neki rosszul jött ki a labdajárás... |
Quote:
|
Quote:
Álló labdát rúgott ki a világból! 11 méterre volt a 7 méter széles és 3 méter magas kaputól és vagy 2 métert tévesztett. Beckham legalább megcsúszott, mielőtt ilyen balgaságot csinált.:D Amúgy szvsz elég unalmas meccs volt. Az öreg Spalletti mondása, miszerint a MU a legolaszabb csapat, most beigazolódni látszik. Az viszont érdekelne, hogy Ferguson mit szándékozott azzal, hogy Rooneyt jobbszélsőként játszatta. A Barcelona meg... Amíg Henry be nem állt, nem volt értelmes átlövésük. |
"Erwin Koeman szövetségi kapitánytól az első három hely megszerzése az elvárás a világbajnoki selejtezőkön - jelentette ki Kisteleki István."
Ezek szerint több csapatot is delegálunk a selejtező-sorozatra? Illetve a szerkesztő hülye, vagy Kisteleki? Itt olvasható a teljes cikk. Amúgy csak engem rémít meg, hogy Erwin Koeman azzal nyitott, hogy ki akarja juttatni a magyar válogatottat a következő világbajnokságra? Annak idején minth Lothar is hasonlókat mondott volna. Persze hülye vagyok, hogy ilyesmin aggódok - lényegtelen mit nyilatkozott a holland, mert az MLSZ úgyis kapitányt cserél majd, amint némi eredmény látszik kifejlődni Koeman munkájából. |
Quote:
|
Quote:
Tudomásul kellene végre venni hogy a jelenlegi válogatottnak köze nincs a továbbjutáshoz, és ha ezt végre elismerné(n)k, akkor lehetne normálisan, stressz nélkül és eredményesen újraépíteni a magyar válogatottat, anélkül hogy minden vereségből cirkuszt csináljunk. Sorolhatnám azokat a válogatottakat amelyek 20 éve sehol nem voltak, de tudatos, tervszerű munkával az élmezőnybe verekedték magukat, miközben mi még a csodát várjuk olyanoktól, akik nem tudnak csodát művelni, csak azért mert szép emlékeink vannak a magyar válogatottról. |
Quote:
|
|
REAC - MTK 0 : 3
Bajnokcsapat! Bajnokcsapat! Bajnokcsapat!... |
Magyarország:Görögország 3:2
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Csak az ismétlést láttam. Egy két játékosunk nagyon szépen játszott. Külföldön sokat fejlődtek .. gondolok itt Huszira és Hajnalra,pl.
|
Quote:
|
A 2012-es EB-t viszont nem Magyarország rendezi. Így teljes a kép.:o Illetve tényleg sokat fejlődnek külföldön a magyar játékosok, csak jó lenne, ha végre lenne egy olyan klasszikus ék is, aki folyamatosan képes jó teljesítményre, nem csak pár meccs erejéig (lásd Szabics, Torghelle, Priskin). És akkor talán nem Huszti lenne az előretolt támadó...
|
Quote:
Így szebben hangzik. :) |
|
úristen, ez nagyon gáz :D:D
|
Részeg fehérorosz bíró.
A Fenerbahce a legértékesebb klub. Mint nekünk a világ legértékesebb kulbja olyan játékosokkal, mint Roberto Carlos, Güiza, vagy Mateja Kezman, vagy olyan edzővel, mint Luis Aragónes?! Kanta Jóskáékat semmi nem állíthatja meg! |
Torghelle dupla.
Az Augsburg 3-0-ra nyert a hétvégén a német labdarúgó másodosztályban. Ez önmagában nem túl érdekes. De a három gólból kettőt Torghelle Sándor vágott(egyet ollózva!!!), egyet pedig Szabics Imre! Mivé lett a világ?! |
SoS segítség kellene, hol tudnám megnézni neten a bl-meccset ma? emrt nincs tv6 om-.-"
|
Quote:
|
köszi szépen
|
ömm.. Glooooory gloooory Man Uniteeeed :D
MU - INT 1:0 :rolleyes: |
Hééé, alig több mint egy óra múlva meccs, mi a helyzet? Kritika a válogatottnak, vagy teljes érdektelenség? :)
|
érdektelenség?
kinn leszek a szerdai málta-meccsen. akinek a hangját fogjátok hallani a több ezer ember közül a TV-ben, na az leszek én :) hajrá magyarok! hajrá! sanyi fejelj párat! |
All times are GMT +1. The time now is 11:04. |