Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Foci (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=51)

BeeLord 03-28-2008 14:08

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 167223)

Tényleg érthetetlen, hogy mit akart. Anno volt szerencsém élőben nézni a tv-ben Tokody Tibor hasonló találatát egy Újpest - Honvéd meccsen. Azt sajnos nem találom youtube-n, de akkor ő még mesteribben csavart 16-ról a saját kapujának alsó sarkába.

Tsobi 03-28-2008 15:11

Ahogy újra és újra megnézem .. talán ki akarta vágni az alapvonalon túlra .. csak "lecsúszott" :D

BeeLord 04-04-2008 12:40

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 167242)
Ahogy újra és újra megnézem .. talán ki akarta vágni az alapvonalon túlra .. csak "lecsúszott" :D

"- pepsifoci.hu - Kiheverted már a Debrecennek lőtt öngólodat?
- Durica - Most már túl vagyok rajta. Ugyan napokig nagyon rosszul éreztem magam, hogy miattam esett ki a Fehérvár, de a társak rendesek voltak, megpróbáltak vigasztalni. Egy szerencsétlen mozdulat volt, ha kicsit jobban eltalálom a labdát, akkor kapufa is lehetett volna."

Tehát kapufát akart lőni. Nem bízta a véletlenre.:D

"- pepsifoci.hu - A bátyád a szlovák válogatott tagja. Ő mit szólt?
- Durica - Felhívtam a meccs után, és amikor elmeséltem neki, nevetett, mint egy őrült."

Hozzátenném, hogy Durica már nem áll a Fehérvár alkalmazásában.:)

Remedy 04-04-2008 13:47

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 168392)
"- pepsifoci.hu - Kiheverted már a Debrecennek lőtt öngólodat?
- Durica - Most már túl vagyok rajta. Ugyan napokig nagyon rosszul éreztem magam, hogy miattam esett ki a Fehérvár, de a társak rendesek voltak, megpróbáltak vigasztalni. Egy szerencsétlen mozdulat volt, ha kicsit jobban eltalálom a labdát, akkor kapufa is lehetett volna."

Tehát kapufát akart lőni. Nem bízta a véletlenre.:D

"- pepsifoci.hu - A bátyád a szlovák válogatott tagja. Ő mit szólt?
- Durica - Felhívtam a meccs után, és amikor elmeséltem neki, nevetett, mint egy őrült."

Hozzátenném, hogy Durica már nem áll a Fehérvár alkalmazásában.:)

De nem ezert. Hanem mert nem jelent meg egy meccsen, amikor asszem par osztallyal lejjebb akartak jatszani buntibol... Meg a telefonjat is kikapcsolta. Erre ki lett rugva... :)

Grabi 04-04-2008 14:20

tegnap a sport1 zuhanyhiradóját néztem (3 napja csak ezért a fél órára lett bekapcsolva a tv) és a várhidit megkérdezték, hogy a 19 éves némethet miért nem hívja be a sok gyenge csatár mellé?

erre azt válaszolta h vannak vele problémák. én nem értettem, mert liverpoolba csak megnevelték, hogy ne szóljon vissza meg alázattal játszom, ezért nem értettem. van aki jobban informált nálam?

Arden 04-04-2008 15:22

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 168408)
tegnap a sport1 zuhanyhiradóját néztem (3 napja csak ezért a fél órára lett bekapcsolva a tv) és a várhidit megkérdezték, hogy a 19 éves némethet miért nem hívja be a sok gyenge csatár mellé?

erre azt válaszolta h vannak vele problémák. én nem értettem, mert liverpoolba csak megnevelték, hogy ne szóljon vissza meg alázattal játszom, ezért nem értettem. van aki jobban informált nálam?

nem lehet tudni, mire értette. megkérdezték az u-19esek edzőjét is, ő is dícsérte némethet, senki nem tudja, mire gondolt a mi várhidink.

BeeLord 04-19-2008 14:38

Komédia a javából.

Lehet a vicctopikba kéne tennem, de talán van némi köze a focihoz...

dreaman68 04-23-2008 19:41

Nézitek a Bl-t? Kiv leszejk a Barca-Mu ra msot kinek mi a véleménye?

Druida 04-23-2008 19:44

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 171324)
Nézitek a Bl-t? Kiv leszejk a Barca-Mu ra msot kinek mi a véleménye?

nézem. amúgy nekem mind1 mi lesz a végeredmény, a lényeg hogy a barca szívjon :D:D:D:D:D:D:D:D

dreaman68 04-23-2008 19:50

ej ej ronaldo mit nézett?:D

Druida 04-23-2008 19:58

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 171329)
ej ej ronaldo mit nézett?:D

igen, elég nagyot hibázott... de mindenki hibázik. (kivéve én:D)
csak a különbség az, hogy a többségnek nem egy ilyen fontos meccsen esik meg :(
de most neki rosszul jött ki a labdajárás...

Kutyuleee 04-24-2008 00:19

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 171331)

miért tegnap riise se volt a helyzet magaslatán:( (Bellamit már megkértem, hogy tartson nálam golf edzést...)

BeeLord 04-24-2008 10:36

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 171331)

Álló labdát rúgott ki a világból! 11 méterre volt a 7 méter széles és 3 méter magas kaputól és vagy 2 métert tévesztett. Beckham legalább megcsúszott, mielőtt ilyen balgaságot csinált.:D

Amúgy szvsz elég unalmas meccs volt. Az öreg Spalletti mondása, miszerint a MU a legolaszabb csapat, most beigazolódni látszik. Az viszont érdekelne, hogy Ferguson mit szándékozott azzal, hogy Rooneyt jobbszélsőként játszatta.

A Barcelona meg... Amíg Henry be nem állt, nem volt értelmes átlövésük.

BeeLord 04-24-2008 20:49

"Erwin Koeman szövetségi kapitánytól az első három hely megszerzése az elvárás a világbajnoki selejtezőkön - jelentette ki Kisteleki István."

Ezek szerint több csapatot is delegálunk a selejtező-sorozatra? Illetve a szerkesztő hülye, vagy Kisteleki?

Itt olvasható a teljes cikk.

Amúgy csak engem rémít meg, hogy Erwin Koeman azzal nyitott, hogy ki akarja juttatni a magyar válogatottat a következő világbajnokságra? Annak idején minth Lothar is hasonlókat mondott volna. Persze hülye vagyok, hogy ilyesmin aggódok - lényegtelen mit nyilatkozott a holland, mert az MLSZ úgyis kapitányt cserél majd, amint némi eredmény látszik kifejlődni Koeman munkájából.

Penya 04-24-2008 21:45

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 171552)
"Erwin Koeman szövetségi kapitánytól az első három hely megszerzése az elvárás a világbajnoki selejtezőkön - jelentette ki Kisteleki István."

Ezek szerint több csapatot is delegálunk a selejtezősorozatra? Illetve a szerkesztő hülye, vagy Kisteleki?

Itt olvasható a teljes cikk.

Amúgy csak engem rémít meg, hogy Erwin Koeman azzal nyitott, hogy ki akarja juttatni a magyar válogatottat a következő világbajnokságra? Annak idején minth Lothar is hasonlókat mondott volna. Persze hülye vagyok, hogy ilyesmin aggódok - lényegtelen mit nyilatkozott a holland, mert az MLSZ úgyis kapitányt cserél majd, amint némi eredmény látszik kifejlődni Koeman munkájából.

Még jó h azzal kezdi h kijutunk. Szép lenne ha azt mondaná h bocs fiúk idejövök edzőnek de nem fogunk kijutni sehova : ) Elég röhejes nem? Szánalmas volt hallani a magyar duót h nekünk elég a sokadik hely is, frászt. Mindig a győzelmet kell kitűzni célnak, aki másként gondolkodik az üljön le tvt bámulni, de ne sportoljon, és főleg ne élsportoljon. Ez meg amúgy is csak sablonduma, mindenki jól tudja h a 3. hely is bravúr lenne, de akkor is azt kell mondani h kijutunk, mert ez a cél. Aztán lehet feljebb lépdelni ...

laci 04-24-2008 23:16

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 171584)
Még jó h azzal kezdi h kijutunk. Szép lenne ha azt mondaná h bocs fiúk idejövök edzőnek de nem fogunk kijutni sehova : ) Elég röhejes nem? Szánalmas volt hallani a magyar duót h nekünk elég a sokadik hely is, frászt. Mindig a győzelmet kell kitűzni célnak, aki másként gondolkodik az üljön le tvt bámulni, de ne sportoljon, és főleg ne élsportoljon. Ez meg amúgy is csak sablonduma, mindenki jól tudja h a 3. hely is bravúr lenne, de akkor is azt kell mondani h kijutunk, mert ez a cél. Aztán lehet feljebb lépdelni ...

Nem értek egyet. Lehetne egy realista hozzáállás, mint amilyen a Várhidié volt: ő megmondta hogy évek kellenek ahhoz hogy egy ütőképes csapatot összehozzon, addig viszont nincs értelme továbbjutásról beszélni. De ha mindig szétverik az egészet, minden bukott selejtező-sorozat után kapitányt cserélnek, akkor soha senkinek az elképzelései nem fognak, nem tudnak beérni.

Tudomásul kellene végre venni hogy a jelenlegi válogatottnak köze nincs a továbbjutáshoz, és ha ezt végre elismerné(n)k, akkor lehetne normálisan, stressz nélkül és eredményesen újraépíteni a magyar válogatottat, anélkül hogy minden vereségből cirkuszt csináljunk.

Sorolhatnám azokat a válogatottakat amelyek 20 éve sehol nem voltak, de tudatos, tervszerű munkával az élmezőnybe verekedték magukat, miközben mi még a csodát várjuk olyanoktól, akik nem tudnak csodát művelni, csak azért mert szép emlékeink vannak a magyar válogatottról.

Peti 04-25-2008 08:22

Quote:

Originally Posted by laci (Post 171604)
Nem értek egyet. Lehetne egy realista hozzáállás, mint amilyen a Várhidié volt: ő megmondta hogy évek kellenek ahhoz hogy egy ütőképes csapatot összehozzon, addig viszont nincs értelme továbbjutásról beszélni. De ha mindig szétverik az egészet, minden bukott selejtező-sorozat után kapitányt cserélnek, akkor soha senkinek az elképzelései nem fognak, nem tudnak beérni.

Tudomásul kellene végre venni hogy a jelenlegi válogatottnak köze nincs a továbbjutáshoz, és ha ezt végre elismerné(n)k, akkor lehetne normálisan, stressz nélkül és eredményesen újraépíteni a magyar válogatottat, anélkül hogy minden vereségből cirkuszt csináljunk.

Sorolhatnám azokat a válogatottakat amelyek 20 éve sehol nem voltak, de tudatos, tervszerű munkával az élmezőnybe verekedték magukat, miközben mi még a csodát várjuk olyanoktól, akik nem tudnak csodát művelni, csak azért mert szép emlékeink vannak a magyar válogatottról.

Egyetértek azzal hogy a 3. hely is kisebb csoda lenne ha megszereznénk, de aki igazán szereti a magyar válogatottat s ha tudja hogy nincs esély akkor is bízik egy icipipici csodában ami a továbbjutásunkat eredményezi. Várhidi nem rakott össze annyira rosz csapatot. "Ha" sikerülne beépíteni Juhász mellé egy másik megbízható középső védőt, illetve Fülöp jobban koncentrált lenne a kapuban, és lenne egy olyan csatárunk aki a kaput is képes eltalálni akkor egészen jó csapatunk lenne. A selejzetők során meg én egyértelmünek tarttom hogy hazai pályán akár a Portugálok akár Málta ellen lépünk pályára nem az x-re hanem a győzelemre kell játszani s ha ezt a játékosok is elhiszik történhetnek csodák..... hazai meccseken 10-13 pont simán hozható idegenben meg akár 8-9 pontot is szerezhetünk ez nálam 18-22 pontot jelent, ha a felettünk rangsorolt ellenfelek sok x-et játszanak akkor a 2.-3. hely meglehet, (delehettúloptimistavagyok)

Druida 04-25-2008 19:33

CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!!!!! :(

http://www.youtube.com/watch?v=unLIAWJ_4iU

BeeLord 05-26-2008 19:01

REAC - MTK 0 : 3

Bajnokcsapat! Bajnokcsapat! Bajnokcsapat!...

Redback 05-26-2008 20:01

Magyarország:Görögország 3:2

Remedy 05-26-2008 20:02

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 177171)
Magyarország:Görögország 3:2

= Mi vagyunk az Europa bajnokok? :)

Redback 05-26-2008 20:08

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 177172)
= Mi vagyunk az Europa bajnokok? :)

Az sajnos nem, de megvertük a tavalyi eu bajnokot :) Azért szép volt a fiúktól!

laci 05-26-2008 20:17

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 177174)
Az sajnos nem, de megvertük a tavalyi eu bajnokot :) Azért szép volt a fiúktól!

Azazhogy a 2004-es Európa Bajnokot ;)

Redback 05-26-2008 20:19

Quote:

Originally Posted by laci (Post 177175)
Azazhogy a 2004-es Európa Bajnokot ;)

2004-ben nem az olimpiát nyerte meg Görögország?Ha nem akkor bocsi, én mondtam rosszul.

laci 05-26-2008 20:24

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 177176)
2004-ben nem az olimpiát nyerte meg Görögország?Ha nem akkor bocsi, én mondtam rosszul.

Nem, 4 évente van EB, de annyiban tényleg zavaró a dolog hogy mindig egybeesik az Olimpával.

Redback 05-26-2008 20:27

Quote:

Originally Posted by laci (Post 177179)
Nem, 4 évente van EB, de annyiban tényleg zavaró a dolog hogy mindig egybeesik az Olimpával.

Akkor maximális elnézést mindenkitől, a 2004-es eb bajnokot vertük meg.

Tsobi 05-26-2008 20:41

Csak az ismétlést láttam. Egy két játékosunk nagyon szépen játszott. Külföldön sokat fejlődtek .. gondolok itt Huszira és Hajnalra,pl.

Andrew 05-26-2008 20:42

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 177182)

De az Olimpiát ők rendezték ;):D:D

BeeLord 05-26-2008 21:06

A 2012-es EB-t viszont nem Magyarország rendezi. Így teljes a kép.:o Illetve tényleg sokat fejlődnek külföldön a magyar játékosok, csak jó lenne, ha végre lenne egy olyan klasszikus ék is, aki folyamatosan képes jó teljesítményre, nem csak pár meccs erejéig (lásd Szabics, Torghelle, Priskin). És akkor talán nem Huszti lenne az előretolt támadó...

Akár 05-26-2008 21:19

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 177182)

Aki egyben épp a jelenleg aktuális.

Így szebben hangzik. :)

BeeLord 05-28-2008 20:10

Vetekszik a vicces videók topicban látható amerikai szőkeséggel, aki azt hitte, hogy Európa egy ország.

Zoli 05-29-2008 11:27

úristen, ez nagyon gáz :D:D

BeeLord 07-10-2008 15:29

Részeg fehérorosz bíró.

A Fenerbahce a legértékesebb klub.

Mint nekünk a világ legértékesebb kulbja olyan játékosokkal, mint Roberto Carlos, Güiza, vagy Mateja Kezman, vagy olyan edzővel, mint Luis Aragónes?! Kanta Jóskáékat semmi nem állíthatja meg!

BeeLord 08-25-2008 12:13

Torghelle dupla.

Az Augsburg 3-0-ra nyert a hétvégén a német labdarúgó másodosztályban. Ez önmagában nem túl érdekes. De a három gólból kettőt Torghelle Sándor vágott(egyet ollózva!!!), egyet pedig Szabics Imre! Mivé lett a világ?!

dreaman68 10-21-2008 18:04

SoS segítség kellene, hol tudnám megnézni neten a bl-meccset ma? emrt nincs tv6 om-.-"

laci 10-21-2008 18:26

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 194208)
SoS segítség kellene, hol tudnám megnézni neten a bl-meccset ma? emrt nincs tv6 om-.-"

M1, Juventus-Real.

dreaman68 10-21-2008 19:45

köszi szépen

Deni 03-11-2009 19:53

ömm.. Glooooory gloooory Man Uniteeeed :D

MU - INT 1:0 :rolleyes:

laci 03-28-2009 17:43

Hééé, alig több mint egy óra múlva meccs, mi a helyzet? Kritika a válogatottnak, vagy teljes érdektelenség? :)

Grabi 03-28-2009 18:06

érdektelenség?

kinn leszek a szerdai málta-meccsen. akinek a hangját fogjátok hallani a több ezer ember közül a TV-ben, na az leszek én :)

hajrá magyarok! hajrá! sanyi fejelj párat!

All times are GMT +1. The time now is 11:04.