![]() |
Quote:
Bár ez a magasság nem ugyanaz, mint amihez szokva vagyok :D:D:D Ráadásul ott hideg is van, mi? :))))))))))))))))))))))))) |
Quote:
na jólvan felteszek párat a tavajiakból;) |
Puma, engem erdekelne :)
Egyreszt az is, hogy milyen veszelyessegu, milyen felszereles kellene hozza, es cirka mennyibe kerulne :) Tudod, hogy mennyire imadom a havas hegyeket :) |
Szecsa pénteken megbeszéljük ok?
|
Nah!Képek fent,igaz nem valami rengeteg,de élőben sokkal jobb:D
Nem akarom senki kedvét elvenni a látvánnyal:) |
Quote:
Részletezhetnéd, amig dobok a képekért egy zöldséget neked :) |
Köszi Báttya de majd pénteken sztorizgatunk ok?
Most nem igazán tudnék annyit gépelni;) |
Na most kb úgy néz ki a dolog,hogy előtte január 13-14.-én lesz egy kicsi bemelegítés.Szintén ausztria,de csak 2070 magasra:)
Schneeberg a célpont. A februári időpont még alakulóban vagyon. |
Pentekre szedd ossze az infokat, gondolok itt felszerelesre, anyagi vonzatokra es megbeszeljuk majd :)
|
Na jó, túl lapos itt a dolog:)
Aki túrázni akar, az jöjjön velem karácsonyi vásárolni:) Asszem az durvább, mint egy túra, mert még engem is el kell viselni:D |
Quote:
|
Quote:
adj egy varost :) |
Nos kedves érdeklődők és nem azok:)
a februári Grossglockner-túra időpontja és beosztása a következő: -indulás 16.-án reggel hatkor Veszprémből -érkezés 1918m-re a lucknerhaus parkolóba kb 11-12 óra -Stüdlhütte 2802m kb este 7-fél8 indulás a csúcsra:03 óra a csúcs számításaim szerint kb 10 és 11 között lemenetel ereszkedéssel a sziklás részen,onnantól pedíg kötélbiztosítással történik. Kettő autó indul,tehát 3 fő számára még van hely. Akit érdekell és a túrához megvan a kellő ereje, kitartása,,szívesen látjuk közöttünk. |
Quote:
Asszem már telefonon többször is beszéltünk ez ügyben, de itt is szeretnék önként jelentkezni a túrára. Szeretném azt is bejelenteni hogy felmegyek és körül nézek a felhők felett. Aztán a keresztnél meg leülök és a finom fris hegyi levegőn leülök a kereszt tövébe és elszivok egy cortez szivart. ez kb másfél óra, ha végeztem indulás lefelé és a krimóban én fizetem az első sört :) Puma báttya majd (tehát nem most rögtön) előzetes megbeszélésseink alapján legyél szives összeirni hogy a nagy hegy megmászáshoz mire lesz szükségem, aztán ha ez meg van akkor góóó a lavina hegymászó bolt és bevásárolok :) |
jah de jó vagyok, amig itt szövegeltem a hátam mögött suttyomban meg lecsengett eg y körváltás :(
|
Quote:
én csak felviszlek és le. a köztes idő a tiéd! |
Quote:
nah mindegy igazad lehet, arra gondotam inkább a kocsmában színám el azt a szivart, jó lesz? van ott fűtés a krimóban? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de öszintén nem is maga a túra hoz lázba, hogy felslattyoghatok nagy zsákka la hátamon egy nehéz terepen a 600. emeletre, hanem az hogy a felhők felett megnézhetem a napfeljöttét. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Gyula ba', remelem elbir kettonket a kotel :D
nagyon jo lesz :) ajj, de varom :) |
Hm...
az Árkádban van lépcső:D Mindemellett el szoktam bírni a csomagjaim:D |
Quote:
Én pesthez vagyok közel vagy Győrhöz;) Nem hinném, hogy jóljárnál;) |
joljarni? :) az mit jelent? :)
ujra van vasutim, 400km se akadaly :) |
Quote:
És még mosogatni is szeret, hmm, Liza, beszéljünk komolyabban! :D:D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Egyet értek:D
Tipikus:D De a mosogatáshoz idő kell... az nekem nem mindig van... A gép elvégti így a munkám:) |
Húha!
Remedy Ati tudja milyen idős vagyok;) Mellesleg Atinak nincs itt olyan jó híre:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Vagy itt most a túra topicra gondolsz, mint nincs jó hírem? Ott lehet, hogy nincs, hajcsár vagyok, nem tudtad? :D:D:D (Kivéve, amikor gonosz Goldy ellopja a vizet, de azért még úgyis számolunk. :D) |
Quote:
|
Quote:
már ződ voltál a célban, mint az admin felirat :) Még a következő évben is megismert a seprű :))) És nem loptam L az az én vizem volt Te csak mindenféle cukros lónyálat hoztál pedig mondtam mit csomagolj :) |
Pls ne offoljátoik szét ezt a topicot azzal hogy ki szereti vagy nem szereti Atit :) Készült már neki v három iylen topic is :)))
Szecsa bácsi mondta Puma tennap h jösz te is :))))) amúgy beszéltem ma egy rutisnos mászóval és kicsit átértékeltem a dolgot, felmegyünk a kereszthez fényképezkedünk, aztán jövünk lefelé. szivarozás nem lesz. |
All times are GMT +1. The time now is 15:42. |