![]() |
Quote:
Quote:
|
Új országokat kell regélni a tesztre vagy a főori mehet oda?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Engem mindeképp érdekel a tesztcsoport, ha olyan lesz, mint pl. anno az induló német volt, feljutással stbstb... javasolnám, legyen alap VIP tagság, így könnyebb lenne a tesztelés is :) Akár már holnap kezdhetjük... |
Eszembe jutott egy ötlet olvasgatva a hszeket.. mondták páran, hogy egy kezdő/először Aban járó játékos, nem tud nagyon szemet szerezni, mert 9k, vagy top30 neki elérhetetlen, ami valamennyire reálisnak is tűnik.. és 4k-ról fordulással ugye baromi sok idő neki a plusz szem.. ezért arra gondoltam, hogy kifejezetten újoncoknak első 4k-s fordulásra estleg járhatna kapásból plusz szem, ami jó lenne motivációnak, és mikor már másodszor jár ott, jobb esélyei lesznek 9k-ra is..
|
Lehetne a fórumra meghívhatók kapacitását növelni?
Betelt a mai limit és sorban állnak érte. Ez egy olyan téma, ami meghatározza a játék további menetét, esetleg lehetne ezt ezzel is segíteni... Vagy, ahogy kértem, alapfórumnak beállítani pár napra, hétre automata tagsággal... |
En arra lennek kivancsi hogyan allnak a keszuletek a Hodito 8-al?
Kepek kesz vannak? Megvannak az alap otletek, valtozasok stb? Kell segitcseg? Kellenek oda javaslatok, mert gondolom ott mar lehet szo nagyobb valtozasokrol vagy kiegeszitesekrol. Vannak mar konkret dolgok azon kivul amirol ertesultunk? Mekkora valtozasokrol lehet szo a 8-ra, ha a mostanira csak kissebb dolgok johetnek szoba? Gondolom ez egy resze annak, hogy jelenleg ne kelljen tobb alap dolgot atirni a jatekba. Erdemes a mostanit vitatni, vagy aki akar regel egy orit az Arenaba es elszorakozik ott ideiglenesen es inkabb nyomjuk az otleteket stb a 8ra? Mert ez is egy megoldas lenne, csak akkor ugye jo lenne tudni mikor, mit lehet, mibe kellene segitcseg, mire varhatunk stb... |
Quote:
Konkrétan milyen képekre gondolsz? Nincs a mostaninál több kép tervezve. A térképre gondolsz? Az jegelve van egy ideje, ezt írtam, hogy mindenki tudjon róla. Szép ötlet, jó ötlet, de az egy másik játék. A verziószámok nagyon egybefolynak atóta, hogy nem egyszerre kerül be több változás, hanem egyesével kerülnek be az újítások. Egy ideje már gondolkozom rajta, hogy már ideje lenne-e 8-asra cserélni, vagy sem, hiszen a 7-es eredeti verzióhoz képest már nagy utat tettünk meg. A verziószámmal a mostani állás szerint az lesz, hogy az időjárás modullal viszem fel 8-ra. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nah, lesz tesztelés vagy vmi hasonló?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Tesztelés kuka?
|
Quote:
|
Mi értelme szétoffolni a saját témádat, és alpári stílust felvenni? Nem kocsmában vagyunk.
Hozzászólás törölve. |
Quote:
Előbb jön a megvalósítás, utána a tesztelés. Meg fogom írni, amikor lehet tesztelni, hogy mit, hogyan, mikor, meddig, és minden egyéb tudnivalót. |
Quote:
De akár a felvetett térkép egy egyszerűbb változata.. Másik kérdés, hogy kezdett-e bárki mostanában, akár az elmúlt néhány évben, bármilyen új játékot? (Nem lényeg meg-e maradt benne vagy abbahagyta gyorsan..) Ha igen, akkor hogy ismertétek meg és milyíen típusú játék? |
Quote:
Általános valami, ami mutatja, hogy kis ország vagy, vagy nagy ország... Végülis lehet egy olyan 40-50 féle kis térképet csinálni, és abból az aktuálisat -- nem épülethelyesen -- megmutatni... Kezdésnek csak 200 hektáron, hogy milyen a fogadtatása... Játékmenetet nem befolyásol, tulajdonképpen mehet a pozitív listára. |
Quote:
De pl építésnél is bejöhetne valami kis extra.. ha építek egy házat az grafikán láthatóan épülne(vagy valami kis ismétlődő animáción, ami minden körben cserélődne egy készhez közelibb állapotúra) ..:) (Megyek is aludni, mert kicsit elkalandoztam.. :D) |
Másik kérdés, hogy A-hoz mennyire lennél hajlandó hozzányúlni?
Ez nem a kifejezetten új játékosoknak szól, hanem akik eljutnak A-ba és ott feladják.. |
Es mit eszeltel ki oda, hogy erdemes legyen neki hozza nyulni?;)
|
Ahogy már Sheldon is említette korábban, hatványozottan jobbat tenne a Hódító játékosállományának, ha egy alkalmazáson keresztül nem csak értesítéseket kapni (ami nem mellesleg rettentő hasznos kis dolog), hanem irányítani is lehetne az országot, ugyanúgy, ahogy most lehet böngészőből.
Számomra sokszor rettentő kényelmetlen telefonról, böngészőből játszani (wapot soha nem használok), s ezzel nem csak én vagyok így. Jelenlegi külföldi száműzetésem alatt csak angolul beszélő egyénekkel vagyok közvetlen kapcsolatban, akiknek nem voltam rest s megmutattam, elmagyaráztam a játékot és majd' mindannyian hiányolták ezt a funckciót (természetesen az angol verzióban), egyébként odavoltak s vissza. |
Quote:
De egy betoltott alap ezen segitene, hogy te normalisan tudjal jatszani, foleg harcolni egy telos szolgaltotassal? Mert hiaba van alap, ha a szamokat ugyan olyan lassan fogja betolteni. Vagy hogy gondoljatok? Legyszi reszletezzetek. |
Egy sima alkalmazásra gondoltak, mint ahogy a facebbok-nak is van androidos vagy iOS-os verziója. Ha telón nyitod meg, akkor nem olyan nagy, mint a számítógépes forma, hanem sokkal kisebb, telóra formázott. Egész pontosan erre gondoltak. Valóban kellene már egy ilyen. Már rég kész kellett volna.
|
Quote:
Na akkor tegyetek fel szavazasra kulon a fejlesztes alatt, ki akar ilyet, maskepp ugysem lessz csak ha hatalmas igeny van ra:) Aki akarja az meg szavazza meg, hogy igen ezt szeretnem. |
Quote:
Nyilván kell egy nagyobb érdeklődő tömeg mögé, de alapvetően a mobilalkalmazás egyáltalán nem kizárt. |
Quote:
|
Quote:
negatívum, hogy az azóta bejött változások nincsenek meg rutin szinten.. plusz azóta A kicsit változott is.. másfelől eszembe jutott egy új ötlet is, amit tuti nem küldtem el, mert kb ezzel a topikkal született meg.. :) |
Quote:
Válaszolva arra a kérdésre, hogy mennyire vagyok hajlandó A-ba belenyúlni... alapvetően ezzel hozzáállásbeli problémáim vannak. Tudom, hogy gyorsuló világban élünk, ahol ha valaki 3 nap alatt nem tud megnyerni valamit, akkor az már nem is tetszik neki. Ennek ellenére nem tudom értékelni azokat a hozzáállásokat, hogy "már két hete játszom, és még nem értem utol azokat, akik 10 éve játszanak, úgyhogy remek ötletem van: vegyünk el tőlük mindent, amit az elmúlt 10 évben létrehoztak, hogy én lehessek inkább az első". |
Quote:
Az Aba az a problema hogy miota bejott a konnyitett fordulas megcsappant a letszam tobb mint felevel. Az ujjak egy ido utan megunjak mert Aba nem 1000 korre megy a jatek, a regiek meg mar feladjak mert uj jatekosok hianyaba nekik is unalmas jonehany ev utan, hogy az ellenfelek mindig ugyan azok, egy-ket talan meg 3 evig elmegy egy hosszabban tarto haboruskodas 2 klan kozott, de amikor mar 5 ev utan is mindig ugyan azok? Azert meghallgathatnank az otletet mielott azt mondanank nem. Talan kellene valami mas cel is az Aba mint csak a fold vagy a tetejere menni?:D Nemtudom, de en szeretnem hallani mit gondolt ki. |
Quote:
Általánosságban válaszoltam egy előző kérdésre, hogy mennyire vagyok hajlandó az A-ba belenyúlni. Már rengeteg "javaslat" született az előbb általam írt viselkedés köré, aminek mindnek az volt a lényege, hogy ha én nem tudok valamit elérni, akkor más se élvezze, hogy már elérte. |
Quote:
Másik, amit felvetettem, az éjszakai szabi kiterjesztése 1/A-ra.. mármint egy régi klán esetleg ki tudja használni, de egy új nem, mert nincs klánszabijuk.. így nem kellene minden klánnak 24/7 lennie , és bevállalható lenne azoknak is hadi ori, akik esetleg éjjel alszanak, mert másnap munka,suli stb.. nem lenne egyszerű, mert piacon nem nagyon tarthatnak egységet, így olyan magasan ez nem lenne igazán jó.. de az nem is gond, aki fel akar menni, az dolgozzon meg érte, és nyújtson többet az átlagnál.. :) |
All times are GMT +1. The time now is 20:02. |