![]() |
Quote:
Látom csak nem nyugszol...természetesen Ulrich volt a másik...Vegaland, Ulrich, Gilgamesland volt a 3 alapító.... a 3. pedig SZK, és hidd el, nem is lép már be sosem, csak még nem tudott lépni... |
Komolyan Wand, folytatni akarod ,amíg tényleg kiderül, hogy 5-en vittetek vagy 15 orit?? Mi értelme ennek?? Egyelőre egyetlen embert tettek át, aki szabálytalanul játszott, az nem más volt, mint te. Innen kezdve azt hiszem semmi jogod másokra mutogatni... de ahogy gondolod:)
|
Vagy tudsz még mást is, aki 2 különböző klánban vitt 2 db 1 milla körüli orit párhuzamosan?
|
Quote:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D hogy is írtad nemrég? Quote:
ha gonoszkodni akarnék még megkérdezném, hogy ha Te és Ulrich léptetek le, akkor szerinted Monro miről beszél ő mivel lépetett le?? :rolleyes: de, asszem itt zárhatjuk le eme "őszinte" beszélgetésünket, és megfogadom eredeti "tanácsod" és nem szólok a topichoz (amíg nem rólunk lesz szó) :D |
Quote:
bocs de itt te mutogatsz rám, (ami egy patyolat tisztán játszó valakitől tök jogos lenne), de talán már csak visszamutogathatok, hogy nekem ne vess a szememre olyan dolgokat ami nálatok is megvan. Quote:
és a között ha más a saját orijával 500 körönként belép a klánba kiárul majd újraindul és kipakolja a hozott 2.7 Milliárdot. majd visszalép egy másik klánba (esetleg ha cseszetetik akkor harcolgat kicsit vele), és eközben a másik orijával a toppban csatázik? már bocs de tök ugyanaz. érdekes mód a "mással" egymás közt ebből sosem volt gondunk. de ha Te úgy érzed, hogy ez hű de nagy szemétség veletek szemben, akkor mondom előx a saját házatok táján söprögess.. :) |
Quote:
Érdekes, tényleg értelmezési zavarod van...megint olyat kérdezel tólem, ami nem rám tartozik...ki mit mondott, ki mit írt....mármint rajtam kívűl álló személy...könyörgöm ne engem kérdezz:)))) |
Wand.... szünet, befejeztem a topic érdekében...
|
jó, én is :D
viva 'la topic! ;) |
Különben is, ne közözködj egy lánnyal, nem látod a szavazásnál, hogy én voltam a legjobb csaj a klánban? :)
|
Quote:
bár ha én "közözködök egy lánnyal" (pláne nyílvánosan) lehet reggelre Méri átvágja a torkom ;) :D |
természetesen a többiek a nyomomba sem érhettek:) talán God, de rajta meg hatalmas hájtömeg van :)
|
Quote:
|
Zou, a lebecsülés ne téveszd össze a ténykkel.. a hármótok kivállásával annak a klánnak a "tudásának" min 50% a kiment..
Wand ezért nyakon vágunk gondolom tudod :-) A tudásuk 90%-át átadták nekünk, a többi 10-et meg mexereztük! Ha találkozok veled először szólok Sütinek, hogy itasson le, utána ledugunk a torkodon egy dugót az tuti . Nehogy kijöjjön a virágra a .... :D |
Végigolvastam a mai termést. Nem értem. Mi az a marha nagy tudás, ami kell ehhez a játékhoz?
Szerintem nem nagyon akad olyan tudnivaló, ami ne lenne leírva valahol ebben a fórumban... Rengeteg dolog kell ahhoz, hogy valaki 1A topban legyen, de nem hiszem, hogy a tudáson múlna. |
Quote:
|
Quote:
Szepi, ha csak annyi lenne, akkor asszem nektek még mindig fényévekkel kellene mindenki előtt járnotok, akkora előnyötök volt mindenkivel szemben... de inkább ezt ne feszegessük, Fegya is inkább maradjon meg a hitében:))) és szép napot mindenkinek...hamarosan megyek nyaralni, király lesz:)))))) |
Quote:
|
Quote:
Így már természetesen igazad van :) |
Quote:
Nem szakadnál már le rólam? Nem játszom 3 hete mégis folyton emlegetsz. Arról, hogy hol van az orim meg nem hiszem hogy neked kéne beszámolnom. |
Quote:
Én ráadásul minimum 2 hete bele sem szóltam mégis megint emleget valaki. Jó lenne ha már véleményt formáltok legalább olvasnátok elötte előzményeket. Nehéz sajnos 1-ik napról a másikra teljesen leszokni a "Hódítódrogról" :( |
Több mint két hetes hszekre reagálni remek dolog tényleg:) Folyamatosan emleget? 3 hete nem játszol, abból 1 hétig emlegetett, és most megint elkezd, mert neked muszáj volt előhozni a témát:mad: Komolyan, mintha te akarnád, hogy ne szálljanak le rólad:confused:
|
Quote:
|
Quote:
Bocs de ezt a topicot én nyitottam és amíg itt voltam nem volt benne sárdobálás olvasgasd vissza. Hagy reagáljak már rá engedd meg nekem. Aztán mindenki húzzon innen aki mocskolódni akar a saját topicjába. egyébként igazad van tudom, hogy kár volt 2 hét után reagálnom :( de sajnos én is büszke ember vagyok... |
bocs hogy beleszóltam, igazad LENNE, ha azért szólnál be nekem. de most azzal jössz hogy sárral dobállak? vagy hogy két hete nem is foglalkozol a játékkal és mégis hozzászóltam 2 hete a témádhoz? ezzel azért ne keress meg kérlek.
azért nincs harag, és jó pihenést... |
Quote:
Az nem neked szólt. Neked az szólt csak, hogy olvass figyelmesebben és annak címezd a mondanivalódat akit érint. Most is félreértetted amondanivalómat, mert nem voltál megint elég figyelmes :( Egyébként meg rád a legkevésbé sincs okom haragudni ugyanazért szálltál síkra amit én is kértem éppen. |
benne voltam az idézetben...
mindegy fátylat rá, nem számít. |
Üdv Új Szkarabeusz Csapat!
Éltek még? Elég szomorú vagyok, hogy nem jelentkeztek be néha ide :( Ez is a topic is csapat része és jó lenne néha látni itt is titeket :) Sőt érdekelne az eseménylistátok is, legalábbis minket régieket ;) Szeptemberben lesz egy ujabb "nyílt klántali" nálam. Remélem minél többen eljöttök majd. Jelenleg 2 időpont látszik erre alkalmasnak, aki el akar jönni lécci írja ide melyik lenne neki a jobb. 1. szeptember 15. péntek 2. szeptember 21. csütörtök |
Quote:
|
Hmm, nagy örömötökre megérkeztem :)
LOL, 2 napja próbálok írni :) Ehm, szal Mo, a Bogarasok élnek, virágoznak:) De lustiznak is, események majd később :) És miazhogy inkább vecprémbe mész? :( Pedig most lehet föl is mennék :) Civ;) |
15. péntek
legalábbis nekem, ha olyan is mehet, akinek már lekopott a kitinpáncél a hátáról :) úgysem mindenkit ismerek az új klánból :) mindenkibe jó nagyot, Zou |
Quote:
CSak akkor jöhetsz ha vállalod az előugrást a tortából :D |
Nos akkor a körökmegvoltak...
Jövő héten pénteken 15.-én lesz a tali. Mindenkit szeretettel várok, olyanokat is akik csak mindig "megpróbálnak" eljönni de általában nem sikerül nekik Rátok is kiváncsi a nép! Lesz kaja is, leginkább firssensültek. (somlói nem) Akinek van külön óhaja és el is jön az írjon. Betettem egy kérdőívet a Bulik topichoz lécci x-eljen aki arra jár. Ha nem x-elsz az is elárul valamit :D |
Hmm, rendkívüli módon acceptálom az időpontot :)
Érkezésem várhatóan fél 10 körül várható, bízom benne akkor lecc még sör is, meg kajcsi is :) Civ |
Quote:
az lesz, de jéger nem biztos :P |
Quote:
|
Nya eljött az idő sajnos igaz nem most akartam de így alakultak a dolgok.. :(
18.832 kör és 23.209 ha után búcsút mondok az 1/A-nak… ez idő alatt sok mindent történt velem az biztos... mindent elmesélni hosszú lenne ,de azért nem hagyhatok ki 1-2 fontosabb eseményt .. első körben tagja lettem az Öregcápa klánnak akikkel sokáig elsők voltunk majd ezután egy hosszabb magányos hódítózás következett addig amíg nem kaptam meghívást egy jól ismert régi ellenféltől, monrotól, hogy nem mennék-e hozzájuk kecskékre vadászni :rolleyes: boldogan mentem és megtisztelve, hogy rám gondolt..sok álmatlan éjszakát töltöttem így el a klánnal több csatát és ezek között volt a hódító eddigi legnagyobb klánütését is. Ennek a kornak is vége lett és egyedül maradtunk bogarak. L na de nem baj… jó játszottunk köszönöm mindenkinek még egyszer!!! Deni,Sharky,Suzy,Arwyl,Bobi,Civ,Péter,Sati,Monro,Z ou,Szato,Feribá,Zsombi,Tibi,Wal,Bridge,Miki,Fegya és persze a kecskék J remélem nem hagytam ki senkit se. Ha mégis akkor bocsi.. legyetek jók lehet még találkozunk :) |
Fijjam :( :( :(
Azért remélem még játszunk együtt.. akármelyik csopiban is.. |
Szirén meg Omre kimaradt :)) bocsiii
|
Serget is kifelejtetted! Hálás lehetnél pedig neki, mert kiemelte hogy téged nem ütne. :p
|
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 03:03. |