Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Szkarabeusz az elnyűhetetlen :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=484)

Zounok 07-12-2006 20:24

Quote:

Originally Posted by wand
jó akkor kérdezek olyat amit te írtál :D

az egyik lement ori Te voltál, de mond csak ki volt a másik? :rolleyes:

Látom csak nem nyugszol...természetesen Ulrich volt a másik...Vegaland, Ulrich, Gilgamesland volt a 3 alapító.... a 3. pedig SZK, és hidd el, nem is lép már be sosem, csak még nem tudott lépni...

Zounok 07-12-2006 20:27

Komolyan Wand, folytatni akarod ,amíg tényleg kiderül, hogy 5-en vittetek vagy 15 orit?? Mi értelme ennek?? Egyelőre egyetlen embert tettek át, aki szabálytalanul játszott, az nem más volt, mint te. Innen kezdve azt hiszem semmi jogod másokra mutogatni... de ahogy gondolod:)

Zounok 07-12-2006 20:30

Vagy tudsz még mást is, aki 2 különböző klánban vitt 2 db 1 milla körüli orit párhuzamosan?

wand 07-12-2006 20:32

Quote:

Originally Posted by Zounok
Látom csak nem nyugszol...természetesen Ulrich volt a másik...

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

hogy is írtad nemrég?

Quote:

Összegezve semmire nincs semmi válaszod...mégegy mellébeszélt beszólás:)))

kinél is van ez a mellébeszélt beszólás?? :D :D

ha gonoszkodni akarnék még megkérdezném, hogy ha Te és Ulrich léptetek le, akkor szerinted Monro miről beszél ő mivel lépetett le?? :rolleyes:

de, asszem itt zárhatjuk le eme "őszinte" beszélgetésünket, és megfogadom eredeti "tanácsod" és nem szólok a topichoz (amíg nem rólunk lesz szó) :D

wand 07-12-2006 20:42

Quote:

Innen kezdve azt hiszem semmi jogod másokra mutogatni... de ahogy gondolod:)

bocs de itt te mutogatsz rám, (ami egy patyolat tisztán játszó valakitől tök jogos lenne), de talán már csak visszamutogathatok, hogy nekem ne vess a szememre olyan dolgokat ami nálatok is megvan.

Quote:

Vagy tudsz még mást is, aki 2 különböző klánban vitt 2 db 1 milla körüli orit párhuzamosan?

nagy külömbséget érzel a között ha egy csoportban én piacolok egy oriból miközben játszom a saját orimmal (és mindkettő 1M pontos)
és a között ha más
a saját orijával 500 körönként belép a klánba kiárul majd újraindul és kipakolja a hozott 2.7 Milliárdot. majd visszalép egy másik klánba (esetleg ha cseszetetik akkor harcolgat kicsit vele), és eközben a másik orijával a toppban csatázik?

már bocs de tök ugyanaz.

érdekes mód a "mással" egymás közt ebből sosem volt gondunk. de ha Te úgy érzed, hogy ez hű de nagy szemétség veletek szemben, akkor mondom előx a saját házatok táján söprögess.. :)

Zounok 07-12-2006 20:43

Quote:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

hogy is írtad nemrég?

kinél is van ez a mellébeszélt beszólás?? :D :D

ha gonoszkodni akarnék még megkérdezném, hogy ha Te és Ulrich léptetek le, akkor szerinted Monro miről beszél ő mivel lépetett le?? :rolleyes:

de, asszem itt zárhatjuk le eme "őszinte" beszélgetésünket, és megfogadom eredeti "tanácsod" és nem szólok a topichoz (amíg nem rólunk lesz szó) :D

Érdekes, tényleg értelmezési zavarod van...megint olyat kérdezel tólem, ami nem rám tartozik...ki mit mondott, ki mit írt....mármint rajtam kívűl álló személy...könyörgöm ne engem kérdezz:))))

Zounok 07-12-2006 20:44

Wand.... szünet, befejeztem a topic érdekében...

wand 07-12-2006 20:48

jó, én is :D

viva 'la topic! ;)

Zounok 07-12-2006 20:49

Különben is, ne közözködj egy lánnyal, nem látod a szavazásnál, hogy én voltam a legjobb csaj a klánban? :)

wand 07-12-2006 20:53

Quote:

Különben is, ne közözködj egy lánnyal, nem látod a szavazásnál, hogy én voltam a legjobb csaj a klánban? :)

Vaezzz! milyen lehet a többi????? :D :D

bár ha én "közözködök egy lánnyal" (pláne nyílvánosan) lehet reggelre Méri átvágja a torkom ;) :D

Zounok 07-12-2006 20:59

természetesen a többiek a nyomomba sem érhettek:) talán God, de rajta meg hatalmas hájtömeg van :)

Láma 07-12-2006 21:02

Quote:

természetesen a többiek a nyomomba sem érhettek:) talán God, de rajta meg hatalmas hájtömeg van :)

ha ezt meglátja, legalább kétszer kerékbe tör:P

GOD 07-12-2006 21:10

Zou, a lebecsülés ne téveszd össze a ténykkel.. a hármótok kivállásával annak a klánnak a "tudásának" min 50% a kiment..

Wand ezért nyakon vágunk gondolom tudod :-) A tudásuk 90%-át átadták nekünk, a többi 10-et meg mexereztük!

Ha találkozok veled először szólok Sütinek, hogy itasson le, utána ledugunk a torkodon egy dugót az tuti . Nehogy kijöjjön a virágra a .... :D

-Fegya- 07-12-2006 21:34

Végigolvastam a mai termést. Nem értem. Mi az a marha nagy tudás, ami kell ehhez a játékhoz?
Szerintem nem nagyon akad olyan tudnivaló, ami ne lenne leírva valahol ebben a fórumban...
Rengeteg dolog kell ahhoz, hogy valaki 1A topban legyen, de nem hiszem, hogy a tudáson múlna.

Xeper 07-12-2006 22:30

Quote:

Originally Posted by -Fegya-
Végigolvastam a mai termést. Nem értem. Mi az a marha nagy tudás, ami kell ehhez a játékhoz?
Szerintem nem nagyon akad olyan tudnivaló, ami ne lenne leírva valahol ebben a fórumban...
Rengeteg dolog kell ahhoz, hogy valaki 1A topban legyen, de nem hiszem, hogy a tudáson múlna.

Szkarabéknál tudásnak hívják a vagyont :D

Zounok 07-13-2006 07:04

Quote:

Originally Posted by Xeper
Szkarabéknál tudásnak hívják a vagyont :D

Szepi, ha csak annyi lenne, akkor asszem nektek még mindig fényévekkel kellene mindenki előtt járnotok, akkora előnyötök volt mindenkivel szemben... de inkább ezt ne feszegessük, Fegya is inkább maradjon meg a hitében:)))

és szép napot mindenkinek...hamarosan megyek nyaralni, király lesz:))))))

-Fegya- 07-13-2006 08:10

Quote:

Szepi, ha csak annyi lenne, akkor asszem nektek még mindig fényévekkel kellene mindenki előtt járnotok, akkora előnyötök volt mindenkivel szemben... de inkább ezt ne feszegessük, Fegya is inkább maradjon meg a hitében:)))

és szép napot mindenkinek...hamarosan megyek nyaralni, király lesz:))))))

Zou, pontatlanul fogalmaztam. Természetesen kell tudás is. De ezen kívül még rengeteg minden...

Zounok 07-14-2006 06:13

Quote:

Originally Posted by -Fegya-
Zou, pontatlanul fogalmaztam. Természetesen kell tudás is. De ezen kívül még rengeteg minden...

Így már természetesen igazad van :)

monro 07-25-2006 09:45

Quote:

Monro melyik oriját fordította le?? nagyon kiváncsi lennék a válaszra... :D

Nem szakadnál már le rólam?
Nem játszom 3 hete mégis folyton emlegetsz. Arról, hogy hol van az orim meg nem hiszem hogy neked kéne beszámolnom.

monro 07-25-2006 09:53

Quote:

Originally Posted by Senki
Monro, Zou, nem kell a legkisebb provokáló hangemet, sem a legkisebb kioktató hangnemet se belevinni a klánhíreitekbe, hiszen ti vagytok az elsők, ez elég fegyvertény nem?

Én ráadásul minimum 2 hete bele sem szóltam mégis megint emleget valaki. Jó lenne ha már véleményt formáltok legalább olvasnátok elötte előzményeket. Nehéz sajnos 1-ik napról a másikra teljesen leszokni a "Hódítódrogról" :(

Láma 07-25-2006 10:13

Több mint két hetes hszekre reagálni remek dolog tényleg:) Folyamatosan emleget? 3 hete nem játszol, abból 1 hétig emlegetett, és most megint elkezd, mert neked muszáj volt előhozni a témát:mad: Komolyan, mintha te akarnád, hogy ne szálljanak le rólad:confused:

Láma 07-25-2006 10:15

Quote:

Originally Posted by monro
Én ráadásul minimum 2 hete bele sem szóltam mégis megint emleget valaki. Jó lenne ha már véleményt formáltok legalább olvasnátok elötte előzményeket. Nehéz sajnos 1-ik napról a másikra teljesen leszokni a "Hódítódrogról" :(

Pont 2 hetesek voltak a hszek. Grat?:rolleyes:

monro 07-25-2006 11:18

Quote:

Originally Posted by Láma
Több mint két hetes hszekre reagálni remek dolog tényleg:) Folyamatosan emleget? 3 hete nem játszol, abból 1 hétig emlegetett, és most megint elkezd, mert neked muszáj volt előhozni a témát:mad: Komolyan, mintha te akarnád, hogy ne szálljanak le rólad:confused:

Bocs de ezt a topicot én nyitottam és amíg itt voltam nem volt benne sárdobálás olvasgasd vissza. Hagy reagáljak már rá engedd meg nekem. Aztán mindenki húzzon innen aki mocskolódni akar a saját topicjába.

egyébként igazad van tudom, hogy kár volt 2 hét után reagálnom :(
de sajnos én is büszke ember vagyok...

Senki 07-25-2006 11:36

bocs hogy beleszóltam, igazad LENNE, ha azért szólnál be nekem. de most azzal jössz hogy sárral dobállak? vagy hogy két hete nem is foglalkozol a játékkal és mégis hozzászóltam 2 hete a témádhoz? ezzel azért ne keress meg kérlek.

azért nincs harag, és jó pihenést...

monro 07-25-2006 11:42

Quote:

Originally Posted by Senki
bocs hogy beleszóltam, igazad LENNE, ha azért szólnál be nekem. de most azzal jössz hogy sárral dobállak?

Az nem neked szólt. Neked az szólt csak, hogy olvass figyelmesebben és annak címezd a mondanivalódat akit érint. Most is félreértetted amondanivalómat, mert nem voltál megint elég figyelmes :( Egyébként meg rád a legkevésbé sincs okom haragudni ugyanazért szálltál síkra amit én is kértem éppen.

Senki 07-25-2006 11:53

benne voltam az idézetben...
mindegy fátylat rá, nem számít.

monro 08-30-2006 10:14

Üdv Új Szkarabeusz Csapat!

Éltek még? Elég szomorú vagyok, hogy nem jelentkeztek be néha ide :( Ez is a topic is csapat része és jó lenne néha látni itt is titeket :) Sőt érdekelne az eseménylistátok is, legalábbis minket régieket ;)

Szeptemberben lesz egy ujabb "nyílt klántali" nálam. Remélem minél többen eljöttök majd. Jelenleg 2 időpont látszik erre alkalmasnak, aki el akar jönni lécci írja ide melyik lenne neki a jobb.

1. szeptember 15. péntek
2. szeptember 21. csütörtök

Kocka 08-30-2006 17:56

Quote:

Originally Posted by monro (Post 29932)
Üdv Új Szkarabeusz Csapat!

Éltek még? Elég szomorú vagyok, hogy nem jelentkeztek be néha ide :( Ez is a topic is csapat része és jó lenne néha látni itt is titeket :) Sőt érdekelne az eseménylistátok is, legalábbis minket régieket ;)

Szeptemberben lesz egy ujabb "nyílt klántali" nálam. Remélem minél többen eljöttök majd. Jelenleg 2 időpont látszik erre alkalmasnak, aki el akar jönni lécci írja ide melyik lenne neki a jobb.

1. szeptember 15. péntek
2. szeptember 21. csütörtök

Nekem elvileg mindket idopont jo lenne. Ha nem gond lenezek, hatha ragad ram valami :D

Oxford Shire 09-02-2006 16:54

Hmm, nagy örömötökre megérkeztem :)
LOL, 2 napja próbálok írni :)

Ehm, szal Mo, a Bogarasok élnek, virágoznak:)
De lustiznak is, események majd később :)

És miazhogy inkább vecprémbe mész? :(
Pedig most lehet föl is mennék :)

Civ;)

Zounok 09-03-2006 15:38

15. péntek

legalábbis nekem, ha olyan is mehet, akinek már lekopott a kitinpáncél a hátáról :)

úgysem mindenkit ismerek az új klánból :)

mindenkibe jó nagyot,
Zou

monro 09-04-2006 11:26

Quote:

Originally Posted by Zounok (Post 30169)
15. péntek

legalábbis nekem, ha olyan is mehet, akinek már lekopott a kitinpáncél a hátáról :)

úgysem mindenkit ismerek az új klánból :)

mindenkibe jó nagyot,
Zou

CSak akkor jöhetsz ha vállalod az előugrást a tortából :D

monro 09-07-2006 09:21

Nos akkor a körökmegvoltak...
Jövő héten pénteken 15.-én lesz a tali. Mindenkit szeretettel várok, olyanokat is akik csak mindig "megpróbálnak" eljönni de általában nem sikerül nekik
Rátok is kiváncsi a nép!

Lesz kaja is, leginkább firssensültek. (somlói nem)
Akinek van külön óhaja és el is jön az írjon.

Betettem egy kérdőívet a Bulik topichoz lécci x-eljen aki arra jár. Ha nem x-elsz az is elárul valamit :D

Oxford Shire 09-07-2006 13:49

Hmm, rendkívüli módon acceptálom az időpontot :)

Érkezésem várhatóan fél 10 körül várható, bízom benne akkor lecc még sör is, meg kajcsi is :)

Civ

Arwyl szelleme 09-07-2006 20:27

Quote:

Originally Posted by Oxford Shire (Post 30443)
Hmm, rendkívüli módon acceptálom az időpontot :)

Érkezésem várhatóan fél 10 körül várható, bízom benne akkor lecc még sör is, meg kajcsi is :)

Civ

az lesz, de jéger nem biztos :P

monro 09-07-2006 20:30

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 30494)
az lesz, de jéger nem biztos :P

Most kapcsoltam mire mondtad azt a jageres dumát :D:D:D:D

espanyol 09-26-2006 11:59

Nya eljött az idő sajnos igaz nem most akartam de így alakultak a dolgok.. :(

18.832 kör és 23.209 ha után búcsút mondok az 1/A-nak… ez idő alatt sok mindent történt velem az biztos... mindent elmesélni hosszú lenne ,de azért nem hagyhatok ki 1-2 fontosabb eseményt .. első körben tagja lettem az Öregcápa klánnak akikkel sokáig elsők voltunk majd ezután egy hosszabb magányos hódítózás következett addig amíg nem kaptam meghívást egy jól ismert régi ellenféltől, monrotól, hogy nem mennék-e hozzájuk kecskékre vadászni :rolleyes: boldogan mentem és megtisztelve, hogy rám gondolt..sok álmatlan éjszakát töltöttem így el a klánnal több csatát és ezek között volt a hódító eddigi legnagyobb klánütését is.
Ennek a kornak is vége lett és egyedül maradtunk bogarak. L na de nem baj… jó játszottunk köszönöm mindenkinek még egyszer!!!

Deni,Sharky,Suzy,Arwyl,Bobi,Civ,Péter,Sati,Monro,Z ou,Szato,Feribá,Zsombi,Tibi,Wal,Bridge,Miki,Fegya és persze a kecskék J remélem nem hagytam ki senkit se. Ha mégis akkor bocsi..

legyetek jók lehet még találkozunk :)

Deni 09-26-2006 12:03

Fijjam :( :( :(
Azért remélem még játszunk együtt.. akármelyik csopiban is..

espanyol 09-26-2006 13:59

Szirén meg Omre kimaradt :)) bocsiii

Arwyl szelleme 09-26-2006 19:39

Serget is kifelejtetted! Hálás lehetnél pedig neki, mert kiemelte hogy téged nem ütne. :p

Serg 09-27-2006 04:19

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 32770)
Serget is kifelejtetted! Hálás lehetnél pedig neki, mert kiemelte hogy téged nem ütne. :p

Miért ütném Espanyolt amikor itt vagy nekem te ?

All times are GMT +1. The time now is 03:03.