![]() |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Én személy szerint nem értem, hogy egy játékostársad fórumos viselkedésének mi köze mások játékához. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A profilod szerint 25 elmúltál, ilyen korban lehetne jobb is a helyesírásod... Kissé zavaró... |
Én hülye gondoltam végre egy olyan téma, ahol a Hódító jövője érdekében hosszan fejtegetések és előremozdító javaslatok lesznek. Ha ezt tudom, nem gépelem be azt a rakat betűt..
|
Quote:
Igen hibáztunk .... szori Rajzoljatok minket körbe és hagy szóljon ...... |
A témához még tud valaki érdemben hozzászólni?
|
Quote:
|
Biztos tudunk :)
Konkrétan nem sok 5letett láttam leírva :S |
Quote:
|
Volt egy par jo otlet szerintem.
1. vizualizacio az uj generacionak( ez tervben is van, ahogy olvastam) 2. egy kezdoknek szant, gyakorlo csoport, tovabbjutasi lehetoseg nelkul. 3. a 2-ben kulonbozo kuldetesek, amik tanitanak a jatek alapjaira 4. Bar ez aprosag, de lehetne pontosan valaszthato csoport, aki nem valaszt, ott tegyen csak a jatek specifikusan. Most igy hirtelen ennyi, ha van tobb is, szoljatok. |
Quote:
|
Mi lenne ha az ajánlói rendszert át alakítanád, hogy nem az 1/A elérésekor kapna 1 hónapnyi vipet az ajánló, hanem mondjuk minden vip feltöltés x százalékát írnád jóvá?
Nem tudom, hogy segítene, hogy jó ötlet vagy sem majd kiderül mindjárt:) |
Quote:
Kezdők különválasztása , vagy csak olyan többszemesek odaengedése a kezdők közé aki hajlandó őket tanítani. |
Quote:
Quote:
Ati nem a témát zárd mert itt sokan csak segíteni próbálnak, hanem kezdj el az offolásokért tiltogatni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Aki meg annak mondja magát és mégsem az ráadásul garázdálkodik az újakkal, akkor az ott jelenlévő kék számos országok (mentorok, oktatók) majd lereagálják a szituációt amiből a " kezdők" tapasztalatot gyűjthetnek :) |
Quote:
Ha meg valakinek 2 orija van egy szinten az magára vessen mert a rendszer úgy is kiszórja mind a kettőt , gondolom én :) Ha meg valaki több éve nem játszott annak úgy is idő kell mire belerázódik újból :) Lekonkrétizálva : frissen regisztrált és leforduló ori . |
Quote:
|
Quote:
Nem akarok neveket írni ide akiket konkrétan láttam , hogy ezt teszik ... Ha tényleg kíváncsi vagy rá akkor dobj rám egy privátott és elküldöm akiket én láttam . |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Vakok kozott tovabbjut a felszemu, aztan L-ben beleverik a foldbe... A gyakorlo csoportot persze en ugy kepzeltem, hogy az kulon tanito jatek, mellette lehet az "elesben" is orszaga az adott embernek. (Itt erdemes elgondolkodni, hgy vegig tutorial jelleggel menjen, azaz mas emberekkel ne kerulj interakcioba - ez esetben csoport sem kell - vagy masokkal azert tudj harcolni) Elso esetben joval tobb munka a leprogramozas, az otletek, es a megvalositas, de talan hasznosabb lehet. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A különválasaztást ellenzőkkel értek egyet én is. Teljesen más felépítésű orik lennének azokban a kezdő csopikban... illetve nem mindenki szeret szövizni, akkor hogy jut el hozzá egy "tapasztalt mentor", hogy segítsen? Van x katonája, x tolija, és a többi kezdő fölött meglesz a sikerélmény. Feljut majd egy "normális" csoportba, ahol viszont jól pofára esik mikor megpróbál egyet lopni, és jön a mészár (ráadásul nem is egy)...
|
Quote:
|
Quote:
Ebben nem ertunk egyet. |
még mindig a "küldetéseket" (vagy nevezzük akárminek) tartom a legjobb ötletnek, hogy a kezdők beleszokhassanak minimális súgóolvasással a játék menetébe. Aztán majd olvasnak, ha kíváncsiak valamire, meg többet szeretnének tudni. Nem lenne cél a súgó helyettesítése, inkább az "alapfunkciók" megismertetése. Esetleg lehetne egy érdekesség leírása az adott dologgal kapcsolatban, és egy link "tudj meg többet" felirattal, ami átdob a súgó megfelelő részére.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Viszont a többszemes alapból szöviben lenne , hiszen tudja , hogy úgy sikeresebb a projekt :) Viszont többszemesből csak 2db lehet egy szöviben és így kénytelenk bevenni 2 kezdő orit :) Ha nem teszik meg úgy is lekapják őket akik beszöviznek tehát a szükség miatt kénytelenk lesznek szövizni a kezdőkkel ... Ha meg haladni is akarnak akkor tanítaniuk kell őket önkéntelenül is . Én szerintem ez nem egy bonyolult dolog ha haladni akar a szövi akkor nem feltétlenül várod meg amíg magától rájön a figura mi a pálya hanem elmondod neki :) Van ebben valami ami nem logikus ? |
All times are GMT +1. The time now is 12:41. |