![]() |
Sajna a legutóbbinak a közepén keltem fel:mad:
mai párbajon megpróbálok ott lenni,és pontot szerezni;) |
jövőhét kedd és szerda kiesik meló miatt,szombat délután és este meg a 25éves osztály találkozó miatt nem jó.
amúgy a többi nap okés |
Én most pont beteg vagyok, tehát a mai párbaj és a jövőhét eleje kérdéses. Legjobb a péntek vagy a szombat délután lenne.
|
Quote:
Jobbulást! |
Ne felejtsétek, hogy ma 18 órától párbaj!
|
Másfél óra a párbajig!
|
Fél óra! Sok sikert mindenkinek! :)
|
Ma nem sikerült Pool mesternek átütnie:)
|
Eredmények itt: http://hodito.hu/parbaj/1334.html
Gratulálok mindenkinek! Összesítés pár perc múlva. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Összesítés mellékelve. A mostani párbaj már okozott némi sorrendváltozást. Hajrá, hajrá, mozogjon mindenki, és persze egyre feljebb! :)
|
Quote:
Zorall védelmem volt,de sajna védelem csak a 3. helyre jó:( Amennyiben sikerül beütnie,megint nyerhetett volna |
Webes összesítő is frissítve: http://hodito.hu/parbaj/parbajsorozat2011.html
|
Quote:
Grat a győztesnek... Kornélia, Te mindig 2. leszel? :) |
Quote:
Már megint ellenem vagy... |
Quote:
|
Quote:
|
Gratulálok a győztesnek!
Igazad van Pool,a 2 pont is pont:) A végére majd csak belejövök |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Grat Fefe!
|
Aki még nem írt a jövőhétre időpontigényt, és van neki, az írja! :) Holnap már jövőhét! :)
|
Köszi!:)
Időpontigények: Kedden 14-től 20-ig (kezdés) Szerda, Csütörtök 16-tól 20-ig (kezdés) Péntek 10-től 12-ig (kezdés) és 19-20-ig (kezdés) Szombat 16-tól 20-ig (kezdés) Vasárnap 10-től 20-ig (kezdés) Ezekben az időintervallumokban úgy néz ki, h tudok 1 órát gép előtt ülni egyben... |
Kiírtam az e heti párbajokat:
Péntek 19 órai kezdés, és vasárnap 20 órai kezdés. Most is sikerült úgy kiírnom, hogy aki kért időpontot, annak valamelyik mindenképp jó legyen. |
A mai nap se teljen emlékeztető nélkül: pénteken 19 órakor párbaj!
|
pénteken 6tól dolgozom, ha kevés lesz a meló ott tudok lenni :) a vasárnapi meg nagyon jó időpont :)
|
Helyes, legyen minél több embernek 5 pontja a forduló végére! :)
|
hát nem garantálom, hogy én fogom növelni ezt a tábort, talán ha 3 párbajon részt vettem eddig..
|
Quote:
|
Holnap 19 órától párbaj!
|
Gyertek a holnapi párbajra sokan! Egyelőre könnyű menetnek tűnik. :) Ne legyen ennyire könnyű! :)
|
remélem nem lesz sok munka, megpróbálok ottlenni :)
|
Quote:
|
Nokia mérnökségén dolgozom :)
|
Quote:
|
vannak nappalos mérnökök, ők a terméktámogatók, mi pedig a termeléstámogatók. termelés meg este is van, és ha megállnak mondjuk hajnali 3kor egy anyagprobléma miatt az több miliós kiesést jelenthet ha nincs időben orvosolva... 24/7es mérnökség azaz a nap 24 órájában a hét minden napján
|
Ne felejtsétek, hogy ma este 19 órától párbaj!
|
2 óra a párbajig!
|
Fél óra a kezdésig! Gyertek, és sok sikert mindenkinek!
|
All times are GMT +1. The time now is 19:14. |