![]() |
Quote:
|
Nem értem, hogy miért nem lehet törölni magam ezzel a felhasználói névvel a stars-on...
Próbáltam létrehozni egy másik felhasználói névvel új fiókot, itt már az igazi nevemet adtam meg és küldtek egy mail-t, hogy küldjem el a személyimet - amit a kezembe tartok a fejem mellett - egy fotón. Röhej. Miért nem lehet csak simán törölni a Névtelen Sír felhasználó alatti fiókomat? Esetleg tud valaki segíteni? |
Quote:
|
Quote:
|
Holnapi versenyekre ötlet?
|
Nagyon jó ötlet ez a póker klub!Tetszik, egy kicsit összehozza a társaságot.:)
|
Quote:
A maival azonos feltételekkel sztem jó... |
50 fő a taglétszám és nem enged többet felvenni...
Egyelőre kérem azok türelmét, akiket nem tudtam elfogadni, a supportjukkal kell felvennem a kapcsolatot... Remélem, pozitív lesz a válaszuk |
Ranglista
|
Csütörtöki versenyek
Csütörtöki első verseny 19.00-tól
NLHoldem (normál) 2.000 zseton, 5 perces vakszintek, nevezési díj 200+15 játékpénz Csütörtöki második verseny 20.30-tól NLHoldem (Knockout, 75 játékpénz/kiütés) 5.000 zseton, 3 perces vakszintek, nevezési díj 300+75+20 játékpénz A győztesé minden nyeremény!!! Csütörtöki harmadik verseny 22.00-tól Vegyes Holdem (A Vegyes Hold’emben a játék a Limit Hold’em és a No Limit Hold’em körök váltakozásából áll. A vakok általában emelkednek, mikor a játék No Limitről Limitre vált. Ez azért van így, mert ezzel biztosítják, hogy minden játékban körülbelül egyenlő legyen a pot átlagértéke.) + Knockout (125/kiütés) Csak, hogy legyen valami változatosság.... 5.000 zseton, 10 perces vakszintek, nevezési díj 500+125+30 játékpénz Játékosok asztalonként 6 fő!!! Jó szórakozást holnapra!!! |
Nah, akkor átgondolva...
A Pókerbajnokság pontozása: Havi 12 verseny számít bele, hetente lesz három. A 12 versenyből a legjobb 6 eredménye fogja adni mindenki pontszámát (aki kevesebben indul, annyiból 6, aki 6-tól is kevesebben, akkor amennyin részt vett) A pontozás: Az aktuális verseny győztese 10 pont, a II. 8 pont, a III. 6 pont, a IV. 4 pont és az V. 2 pont... A többi résztvevő nem kap pontot... Ez a végleges pontozás, aki részt akar venni, az fogadja így el... Köszönöm! Remélem, addig lehetséges lesz a mostani max. 50 fős létszám bővítése. Ha nem akkor is indul a februári bajnokság, de ha márciusra lehet csak bővíteni a létszámot, akkor a februári eredmények nem fognak az éves összesítettbe számítani... Pool (Versenyigazgató) |
Quote:
Hajrá:) |
Addig is használjátok ki a napi 3 gyakorlási lehetőséget a versenyeken...
Szombat/vasárnapra gondolom, mehet(ne) napközben is verseny, majd írjatok időpontokat... |
"Tájékoztatjuk, hogy a pókerklubjának legfeljebb 50 tagja lehet. Jelenleg
nincs betervezve, hogy 50 főnél több tagja lehessen a klubnak." Nos, akkor úgy néz ki, hogy betelt a létszám. De a levélben volt még az is, hogy egy felhasználó 3 pokerklubot hozhat létre és mindegyikben lehet 50 fő, de sajnos nincs lehetőség arra, hogy a 3*50 fő egymás ellen tudjon versenyezni egy közös játékban. Gondolkoztam, hogy mi legyen a betervezett, februártól induló versennyel? Megtehetném azt, hogy kiteszem azokat, akik nem játszottak még egyszer sem, de nem lenne fair dolog. Így aztán létrehoztam egy 2. Klubot, a neve Hódítós Verseny Klub. Ebben a Klubban fognak zajlani a Bajnoki Versenyek, ezen kívül ott nem lesz más verseny. Aki részt kíván venni a Februári Bajnokságban, kérem írjon a 160521-re és írja meg a Starsos nevét, hogy el tudjam küldeni a kódot. Az első 49 jelentkező tud majd indulni a versenyen (hátha később rájönnek, mégis bővíteni kellene a létszámot). De ha minden marad így, akkor ebben a formában fognak a Versenyek lezajlani. Minden hónap utolsó versenye után kirakok mindenkit a klubból és a következő hónapra újra le kell adni majd a nevezéseket. Természetesen olyanok is jelentkezhetnek, akik az 1. Klubba nem fértek be, de aki jelentkezik és nem játszik a februári versenyeken, azt a következőre biztos, hogy nem fogom bevenni. Sajnálom, hogy így alakult, de jobb ötletem nincs... Szóval, nevezés indul.... |
Quote:
|
En sem nevezek, ez igy nem jo, hogy nem mehet mindenki. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
most hogy tegyek igazságot?
játszon akkor az 50 Klubtag? van aki még egyszer sem játszott a versenyeken.... segítsetek.... |
Van valami konkrét oka annak, hogy mindenképp klubhoz vam kötve? Miért nem lehet simán klub nélkül rendezni ezt a bajnokságot? Jelszavas asztalok, aztán szevasz, külső ember nem tud beszállni.
|
Quote:
Ezzel a klubbal megoldható az, hogy verseny, azon belül is asztalok, amennyi szükséges, kiesés esetén csökkenő asztal, végül döntő asztal... |
Quote:
más ötleten nincs |
Akkor aki akar indulni a Februári Versenyen, annak:
- Írd be a klubom azonosítószámát: 122490 - Add meg a meghívókódot: numerikus1952 50 ember indul akkor februárban... Sajnos nem tudok mit tenni.... De egyelőre előnyt élveznek azok, akik a aktívan versenyezgettek eddig is... |
Sorsolással szétosztod az embereket A, B, C csoportba, aztán a végén a nyertesek egy csoportban megvívnak egymással. :)
|
Quote:
Már te is kitalálhattál volna valami körváltások közötti időtöltést... MUD helyett pokert pl. Ork dámával, gnom bubival, elf királlyal stb :) |
Quote:
|
Quote:
A holnapi versenyekre vmi ötlet bárkitől? Hétvégére napközbeni időpont esetleg? |
Velem együtt 8 fő nevezett a Verseny Klubba eddig...
Tehát még 42 hely kiadó a Februári Versenyre.... |
Tetszik az ötlet, már csak 41 hely kiadó:)
|
Quote:
|
lesz az kevesebb is:DD
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Véleményem szerint azt is érdemes lenne leközölni a belsőn, hogy csak olyanok jelentkezzenek, akik valószinü, részt is tudnak venni a versenyeken!
Nehogy az süljön ki a dologból, hogy szinte a két klubnak ugyan azok a tagjai lesznek:D Így azok akik már az elsőre sem tudtak jelentkezni, mert betelt, esetleg a másodikra se tudjanak. 1-2 olyan illető miatt aki gyorsan reagált, de szinte nem is játszik, vagy a versenyeken nem nagyon akar résztvenni. |
Pénteki versenyek
Pénteki első verseny 18.15-től
PLHoldem (Knockout, 75/kiütés) 3.000 kezdő zseton, 5 perces vakok, nevezési díj 300+75+20 játékpénz Pénteki második verseny 20.00-tól NLHoldem (villám hands up shootout) 1500 kezdő zseton, 3 perces vakok, nevezési díj 200+50+15 játékpénz A játékban hands up (ketten egy asztalnál) lesz, a győztesé minden nyeremény. Ha 1 asztalánál kiesik az egyik játékos, akkor majd várni kell a többi asztanál is a kisesésekre, de a gyors vakemelés és a kevés zseton miatt szerintem ez nem lesz hosszú idő... Pénteki harmadik verseny 22.00-tól NLHoldem (long knockout party---már akinek:), 125/kiütés) 5.000 kezdő zseton, 15 perces vakok, nevezési díj 500+125+30 játékpénz Jó szórakozást mindenkinek!!! Ui.:Igyekszem változatos versenyeket csinálni, de nem nagyon segítettek ebben, jó lenne, ha ti szerveznétek meg a versenyeket, én meg csak kiírnám. Lehetne más játék is, ha valaki szívesen játszana Omahát, Razzt, Studot vagy bármilyen mást... Ui2.: Hétvégére ha legyen napközbeni verseny, írjátok meg mikor. Ui3.:A Verseny Klubba a kód az előző oldalon, aki indulni akar a Februári Versenyen, az jelentkezzen. Az első hét versenyeinek idejéről a jelentkezőkkel egyeztetünk jövő héten... |
Quote:
De pár nap után csak nem szelektálhatok még, te is megértheted... |
Quote:
Lenne 1 kérdésem, ha a verseny klubban elindul a verseny, attól még a sima poker klubbunkban is zajlani fognak a versenyek, vagy onnantól az megszünik(esetleg megmarad azoknak akik nem akarnak vagy tudnak rendszeresen résztvenni a nagyversenyen)? |
Quote:
A Verseny Klubban nem lesznek csak azok a versenyek, amelyek a versenysorozat részei... |
All times are GMT +1. The time now is 12:44. |