![]() |
Quote:
|
"Nem volt jegye."
Ez a Dogma :):):):) |
Quote:
Néma Bob szövegét még én is meg tudnám tanulni :D (annyit mondott még a film végén, hogy: "Köszi") |
"-Ez az, amelyiket nyakon lőttétek?
-Nem, az egy másik. -Na, ezt már szeretem! Akkor hol van az? -Hát, azt magukkal vitték... -Mivel lőttetek rá??!! Légpuskával??!! -Mi kertészek vagyunk, nem katonák." |
Quote:
|
Quote:
|
Ha nem gond, a következő idézet angol nyelvű lesz, mert nem láttam magyar szinkronnal a filmet. Talán így is ki tudjátok találni könnyen.:)
"Why so serious?" |
Quote:
Jobb is, mint Stohl Bucival, de nem akarom én lelőni :) Bár ebből szintén hatalmas idézet: "You can die as a hero, or you can live long enough to see yourself become a villain" |
Quote:
|
Quote:
Miután nem szeretném, beáldozom magam: Batman: Kezdődik Legyen viszont akkor még egy magyar: Egyik szereplő a másiknak a fejéhez szorítja a fegyvert hátulról (!): "-Pislogj, ha megértetted.....ööö...bólints, ha pislogtál!" |
Quote:
|
Quote:
A sötét lovag :) |
A francba...annyira próbáltam megállni, hogy beírjam a TDK-s poént (The Dark Knight), hogy elszúrtam a lényeget :)
|
Quote:
|
Quote:
|
kútfejek ha jól emléxem rá. abban volt tényleg?
|
Közös munka, döntsétek el, ki jön :)
Ja, igen, a Kútfejek volt az. |
Bezzeg a tippmixen sosincs ekkora szerencsém.:D Tied a pálya Kutyuleee, elvégre én a film címét se tudtam.:D
|
Quote:
|
Quote:
"Azt akarom, hogy ragadjon el a hév, hogy lebegj a mámortól, fakadj dalra, lejts dervis táncot. Légy eszelősen boldog, vagy legalább légy rá nyitott. (...) A szerelem szenvedély, megszállottság, mely nélkül nem lehet élni. Légy fülig szerelmes, olyat találj, akit őrülten szeretsz, és aki ezt viszonozza. (...) Ha szerelem nélkül mész végig az úton, akkor egyáltalán nem is éltél." |
Quote:
|
Quote:
|
"Azt mondják, ha a jó tétlen marad, a gonosz győz, pedig azt kellene mondaniuk, hogy a gonosz mindenképpen győz."
|
Quote:
(ennyire szereted ezt a filmet? :P) |
Rájöttem hogy ez nem nekem való topic, én mindent angolul nézek :D
Először nem is tudtam miféle film ez a "Fegyvernepper" pedig láttam, és tetszett is...ja hogy a Lord of War-ról van szó |
Quote:
|
"Imádom a szóbeszédet! A tények gyakran félrevezetők, de a szóbeszéd, igaz-e vagy sem, gyakran árulkodó."
|
Quote:
A következő idézet nem valami sok, de aki látta, az biztosan tudni fogja azonnal :D "Ooo, mi scusi!":cool: |
Quote:
Megvan előttem az aki mondja, de a film terén csak tipp... |
Quote:
|
„Sohasem lehetsz biztos semmiben. Még a legapróbb dolgokban sem. Valaki elmegy melletted az utcán, a szemedbe néz. Ismer téged? Együtt jártatok iskolába? Mániákus gyilkos, aki az első látásra utál? Vagy semmi az egész? A világon semmi?”
Ez lehet, h nehezebb, ha így van, akkor egy jellegzetesebb részt teszek be ha gondoljátok, sztem ez is nagyon jó film... |
Quote:
Sajnos elég régen láttam, de tetszett nekem is. |
Bízva abban hogy nem tévedtem, itt a következő szintén az egyik kedvenc filmemből:
"Nincs nap, hogy ne bánnám. De nem azért, mert itt vagyok, vagy mert szerinted kéne. Hanem visszatekintek arra... ...a fiatal, ostoba kölyökre, aki elkövette azt a szörnyű bűnt. Beszélnék vele. Értelmesen szólnék hozzá. Elmondanám neki, mi miért van. De nem lehet. Az a kölyök nincs többé... Ez a vénember vált belőle. Így kell tovább élnem. Jó útra térés? Az egy baromság. Szóval üsd rá a pecsétet, fiam, és ne rabold tovább az időmet. Mert az igazat megvallva, én szarok az egészre." |
Most kivételesen tippelnék, hátha bejön.
Remény rabjai? |
Quote:
|
Mindketten eltaláltátok:) Egyszerre.
|
Quote:
|
én meg nyomtam egy frissítést, mielőtt postoltam volna, és lemaradtam... :) úgy látszik ez is a közkedvelt filmek közé tartozik... :p
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 12:10. |