![]() |
Quote:
És tényleg, jelen pillanatban csak játékra használom - illetve most arra sem, mert nem játszom :p |
Igazából mostanában a windóz még csak játékplatformként sem üzemel, mert jelenleg 3 játékkal játszom. Abból 2 internetes játék, 1 pedig a Carmageddon 1.... :D:D:D A windows jelenleg egy DosBox-platform... :D:D
|
De sokan irigykednének most, ha látnák, hogy milyen gyorsan szedegetem össze a plusz személyiségeket a tesztországomnak... :D
|
Én is én is
Már ugy értem én is irigy vagyok,mert brutál fantáziám van.:D |
Na most jön a neheze... Egy érthető súgó......... :):):)
|
A "zsákutca! mindkét irányból behajtani tilos!" táblakombinációt miért csak az utca EGYIK végén teszik ki? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Szerintem egy olyan személy bosszúja akit bannoltál valamikor.Tanulmányozza hogy merre jársz és kirak neked ilyen érdekes és idézőjeles táblakombinációt.
De az is lehet hogy Remy tette ,és ez egy feladvány,illetve kitüzvény.:D:D:D |
Érdekes cikk: http://www.wired.com/wiredscience/20...ry-relativity/
|
"-- Actor Tony Curtis has died, according to Entertainment Tonight."
:( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
B-ben néztem egy nagyot most:) pár pilanatig örültem,hogy visszakerültem a topba, mert éppen jött be fedezésem, azt amikor látom,hogy háhá ~1120 helyett vissza eset 989-re a csoportlétszám, picit kerekedtek a szemeim:) Ha jól sejtem, nem ennyien fordultak hirtelen:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De muszáj ezeket kigyomlálni, mert az e-mail címek jelentős része nem létezik már, így esélytelen, hogy az országok gazdáit valaha is utolérjük. |
Hi!
Kinek hany uzenete lehet itt a kulson? Csak mert atirtam az emailom, erre hirtelen mintha visszacsokkent volna 10-re. Eddig mintha tobb lehetett volna. :) |
Quote:
Inbox contains 13 messages. You have 25 messages stored, of a total 10 allowed. Magyarul nekem is csak 10 lehet max, mióta átírtam a nickemet a gyakran használt e-mail címemre. (kb 1 perccel ezelőtt) |
E-mail cím módosítás után az új címet is vissza kell igazolni.
|
Quote:
|
Én is most csináltam meg, és nekem minden oké :)
|
Quote:
Ps.: Nekem kozben megjavult. Koszi Ati! (gondolom) :) |
Quote:
(Az e-mailos visszaigazolást már megcsináltam.) Most megint jó, elfogadta. Próbáld ki, hogy kézzel kilépsz, meg vissza. nekem segített! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ja. Lagol a hódító szerver. :D
Egyébként lehet hogy van némi "feldolgozási idő". Fene tudja.. Mindegy, a lényeg, hogy most mindenkinél jó. :) |
Tényleg van egyébként "feldolgozási idő". A címmódosítással egy teljesen alap kategóriába kerülsz be, amivel csak olvasni tudsz. Visszaigazoláskor bekerülsz az elfogadottak köz. A "magasabb" csoportba, amibe a hosszabb tagság, a hozzászólások száma és az elismertség alapján kerülsz be, csak óránként egyszer sorolja be a fórum az oda lépőket.
|
Quote:
|
Quote:
Mint az "elküldöd az SMS-t, és 4 percig semmi" és az "elküldöd az SMS-t, és azonnal jóváíródik a VIP tagság" közötti különbség. |
Quote:
|
Csak nekem képesek így megjelenni IE 8.0.6001...-ben a gombok?
http://noob.hu/2010/10/03/beallitasok.jpg Egész olvasható:D |
Quote:
|
Szerintem ez nagyon praktikus. Nem pazarol. Úgyis tudod, hogy mire valók azok a gombok nem? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
|
A Fórumon böngészők száma: 36 (24 tag és 12 vendég)
A legtöbb egyidejű látogatónk 497 volt. Reni*, BorTijun, DANIELDA, enghlishv, fkad, g2th2ry2pj, g6tj7hy7eu, h0e6gu1vt4c, jkfdhfdf1v, kissmyy, LEOLYQ, mrbolonello, OCCAVAKAH, orillectike, rerreujwdwrcd, Rynok, SamanthaBlair, unjulkmum lehidalok ezektől a nevektől |
All times are GMT +1. The time now is 17:44. |