Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Black Dragon (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4306)

Ati 12-30-2011 08:13

Egy kis admini segítség, és múltba visszatekintés:

Szövetséged: Black Dragon (#3270) (10 ország)

Kor: 33.000 kör

:D:D:D

vityu 12-30-2011 11:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 295415)
Egy kis admini segítség, és múltba visszatekintés:

Szövetséged: Black Dragon (#3270) (10 ország)

Kor: 33.000 kör

:D:D:D

Nem szoktam csalni :)

vityu 03-31-2012 23:02

Huh, most van miról írni. Már megint elfelejtettem, de 1 hete betöltöttük a 4-et. :)

A másik, hogy túl vagyunk egy újabb szakaszon klánilag. Mindez azzal kezdődött, hogy Janesz ki akart menni kisklánba ütni egy párat. Így is lett, csak elkezdtem továbbgondolni, és tervezni. Ekkor következett be a szakasz egyetlen kellemetlen eseménye: Bence lelépett.

No, jöttek az ütések. Sajnos az egyiket nem rakta be senki, és elfelejtettem elmenteni...

2012-02-26 03:01:06 -AdÓBeGyüjTöK- (#4262) támadást indított bunkerelf (#4265) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 707 hektár földet.

2012-02-26 03:01:05 bunkerelf (#4265) támadást indított -AdÓBeGyüjTöK- (#4262) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2068 hektár földet.

itt jött, amit nem rakott be senki.

2012-03-02 11:00:58 bunkerelf (#4265) támadást indított Sanctus Diabolis Interium (#4143) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3939 hektár földet.

2012-03-16 05:00:59 bunkerelf (#4265) támadást indított most megkapod amit nem akartál (#4191) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 4143 hektár földet.

2012-03-23 05:00:58 bunkerelf (#4265) támadást indított Real eyes-realize-real lies (#3038) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 6389 hektár földet.

2012-03-25 06:01:03 bunkerelf (#4265) támadást indított Real eyes-realize-real lies (#3038) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 4529 hektár földet.

2012-03-28 04:00:54 bunkerelf (#4265) támadást indított Real eyes-realize-real lies (#3038) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2735 hektár földet.

Eközben a Janesz által adott találó nevű bunkerelf klánban megfordult a Black Dragon több, mint fele. Ma hajnalban zárult ez az időszak ezzel:

2012-03-31 06:01:02 Black Dragon (#3270) támadást indított A 8 meg a 13 - A Fekete Ló (#3151) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 13112 hektár földet.

Ezzel kb 37k friss humusz jött a klánba. Persze ebből leadásokkal, 1-2 hiénával nem ennyi lett a nettó. :)

Köszönöm a klántagoknak, hogy töretlen kedvvel harcoltak ismét. :)

vityu 06-18-2012 22:30

Na csak ne maradjon ki innen sem.

Hosszú, és elég feszült, folyamatos nyomás alatti időt zárt le ez a klánütés:

2012-06-17 15:01:00 Black Dragon (#3270) támadást indított Sarkvidéki LáMa Vadászok (#2823) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 21637 hektár földet.

Nem kellett volna, hogy lezárja, mert a fő izgalom most jött volna csak el, de mégis így történt.

Sok szerencse, és a támadó fél pár meggondolatlansága segített abban, hogy ez így történt meg. Jobb felkészültséggel és kisebb szerencsével nem lehetne ez az eredmény. Izgalmas délután volt, élveztem minden pillanatát. Sajnos otthon voltam, irtózatos lassú nettel, úgyhogy Jocó indította a sereget. De milyen jól indított. :)

Köszönöm szépen mindenkinek, hogy részt vett az ütésben. Neveket nem mondok, de köszönöm a folyamatos, megállás nélküli felméréseket, amivel láttuk folyamatosan, hogy hogyan áll a helyzet. Köszönöm a piaci profiknak, hogy vigyáztak a nehezen megszerzett, és nehezen megtartható javakra. Köszönöm az éjszakai őröknek a vigyázást, a célzottan véghezvitt, okos termelést, és képzéseket. De leginkább azt az aktivitást, amit mutattatok.

Az egyik nagy célom vált valóra a segítségetekkel:
Legnagyobb szövetségi foglalás:
2012-06-17 13:01:00 Black Dragon (#3270) támadást indított Sarkvidéki LáMa Vadászok (#2823) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 21637 hektár földet.

csákány 09-07-2012 16:48

Gratulálok a Top1-hez :)

vityu 09-07-2012 18:13

Quote:

Originally Posted by csákány (Post 298932)
Gratulálok a Top1-hez :)

Köszönjük szépen! Nem így akartuk megszerezni. :(

Pumi, véleményezni sem tudom azt a viselkedést, amit mostanában irántam és a klán iránt tanusítasz. Úgy húzod le a gratulációt, mintha legalábbis mi tehetnénk arról, hogy a Gun feloszlott, és inkább máshogy próbálkozik. Mintha mi tehetnénk arról, hogy jelenleg az első helyen vagyunk, mintha mi tehetnénk arról, hogy a lila pannon klán egyetlen szabis országa lesz majdnem két évig a legsikeresebb klán.

Pumi 09-07-2012 18:19

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 298937)
Köszönjük szépen! Nem így akartuk megszerezni. :(

Pumi, véleményezni sem tudom azt a viselkedést, amit mostanában irántam és a klán iránt tanusítasz. Úgy húzod le a gratulációt, mintha legalábbis mi tehetnénk arról, hogy a Gun feloszlott, és inkább máshogy próbálkozik. Mintha mi tehetnénk arról, hogy jelenleg az első helyen vagyunk, mintha mi tehetnénk arról, hogy a lila pannon klán egyetlen szabis országa lesz majdnem két évig a legsikeresebb klán.

Gratulált ahhoz amiért a jelenlegi helyzetben nem járultatok hozzá, bárki klánnak gratulált volna, lefele kezet adok... és igen, te magad is leírtad (kiemelem pirossal) hogy nem tehettek róla, akkor miért gratulálnak?
Egyébként hagy tudjam már én mire adok felfele és mire lefelét, köszi.

vityu 09-07-2012 19:02

Quote:

Originally Posted by Pumi (Post 298939)
Gratulált ahhoz amiért a jelenlegi helyzetben nem járultatok hozzá, bárki klánnak gratulált volna, lefele kezet adok... és igen, te magad is leírtad (kiemelem pirossal) hogy nem tehettek róla, akkor miért gratulálnak?

Na jó, azért tegyük már hozzá azt, hogy nem véletlenül vagyunk ott. :)

Merengő 09-07-2012 19:37

Quote:

Originally Posted by Pumi (Post 298939)

az új top1nek gratulált..

nem mellesleg a Big nem azért oszlott mert megunta a játákot de így ismeretlenül is levonom a következtetést, hogy nem sokat konyítottál az eseményekhez úgy ütötted bele az orrod :)

Gratulálok Black Dragon! :)

csákány 09-08-2012 01:01

És úgy gratuláltam,mint volt pééék :)

Remedy 09-11-2012 07:03

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 298941)
nem mellesleg a Big nem azért oszlott mert megunta a játákot de így ismeretlenül is levonom a következtetést, hogy nem sokat konyítottál az eseményekhez úgy ütötted bele az orrod :)

Nem mellesleg fingod sincs, miert oszlott a Gun, Lala pedig pontosan tudja,

vityu 02-20-2013 11:35

Ejj, régen írtam ide...

Decemberben elkezdődött egy folyamat, aminek a következményeképp a Black Dragon klán kicsit pihen. :)

Röviden összefoglalva az eseményeket:
A feloszlott Big Gun klán tagjai felértek alánk. Eljött a harc ideje. Sejtettük, hogy a pénzé lesz a döntő szerep a harcban, és így is lett. Még amikor meg sem kezdődött tudtuk, hogy csak ideig óráig vehetjük fel a harcokat, mert hiába kapálózunk, ha elfogytunk.
Megindultak a támadások dec 10-én. Már itt lehetett tudni, hogy mire várhatunk, mivel egy 90k pontról történt támadást kaptunk Remy-től, majd egy kb 80k-s fokozást Lalától. És ez így folytatódott. Volt 120k pontos távolságról is támadás:

2012-12-11 12:00:55 [-134 kör] Numer@ (#252331) elfoglalt 914 hektárt Merengő (#424242) országától.

Majd erre 3 körre egy 90k-s ismét Remytől. A tisztítótűz részéről ennek a két ütésnek a következtében mintegy 2millió egység elfokozást könyvelhettünk el. (Az első nap 3millió feletti volt.)

Mentek a harcok tovább, egyre kisebb volt a lelkesedés. Voltak jó pillanatai a harcnak, de többségében az irtózatos fokozások megölték a csatát.

Az utolsó csepp az volt, amikor egyes országokkal ki-be lépkedtek klánban, csakhogy újra a már levert törpék alá kerüljenek, és ezzel tovább folytassák a minimum föld alá verést, ami több esetben már sikeres volt. A jegyzeteimbe azt írtam dec 20-án: Feladtuk...

10 nap felemésztette a tartalékaink nagy részét, a gun láthatóan még mindig nagyon virgoncan élt belőle.

A döntés megszületett: nem fognak rajtunk feljebb menni, és nem lesz az övék a legnagyobb klánütés. Legalábbis úgy semmiképpen, hogy mi legyünk benne.

Ezek a dolgok vezettek oda, hogy a sárkány téli álmot alszik. Visszajövünk még, nem kérdéses, de egy dolog biztos: a legnagyobbak dolgába nem kell beleszólni, mert a játékosok tudásával és a pénz erejével szétnyomnak mindenkit, úgy, ahogy nekik tetszik, és akkor, amikor nekik tetszik. Más lehetőség nincs.

A másik oldal véleményére a topik adott, de a szájkaratét inkább valami offolós topikban végrehajtani, vagy itt: Minden ami 1/A, szeretném, ha a klán saját fóruma még mindig megmaradna a kulturált beszélgetés helyének.

A klánunk, és az 1/A legnagyobb ütése is megtörtént:

2012-12-11 20:00:51 ...mert a földön nem Alien... (#252625) elfoglalt 1895 hektárt Instant Poison (#210497) országától.

Ezen kívül sok szép nagy ütésünk volt a harcok alatt, de általában nagyobbakat kaptunk. :o Bárkivel megeshet! :)

Köszönöm a kitartását a szövetségi tagoknak a harcban. Jocónak, aki az önfeláldozó kezdést követően nem volt kétséges, hogy sok esélye nincs fent maradni. Sam, Zoli és Laci, akik hősiesen küzdöttek, és akik a legtöbb támadást kapták. Istvánnak, Wolfinak, Hexnek, Saminak a fokozott aktivitásért, a néha önfeláldozó lépésekért. Eddig sem volt baj a kommunikálással, de skype-on és a fórumon irtózatos mennyiségű beszélgetésért. Igazából akár élvezhettük is volna, ha nem így zajlik le.

Köszönöm srácok, jó veletek játszani! :)

Hex 02-20-2013 12:20

Én is kaptam elég szépen azért :D De amúgy ez egy korrekt összefoglalása a "harcoknak"

Remedy 02-20-2013 12:53

Ez egy elegge szubjektiv osszefoglalo, de inkabb megtisztelem az onfenyezo topicot azzal, hogy nem megyek bele a hatalmas ferditesek kijavitasaba, es az elhallgatott dolgok megemlitesebe, meg akkor sem, ha igy lenne kerek a tortenet. Leginkabb azert, mert nem erdekelnek a kifogasok...

Hex: Ez kb. minden, csak nem korrekt. Vityubol kivalo politikai tudosito lenne...

Surranohalal 02-20-2013 15:21

én csak azt nem értem, ha a dragonnál volt 64-69 millió vari valamikor korábban, az hova tűnt ... :) de mondjuk azért túlzottan nem mozgat a téma ez már nagyon régi történet, két hónap alatt másfél csoportot átszel az ember

Hex 02-20-2013 15:36

Quote:

Originally Posted by Surranohalal (Post 302584)
én csak azt nem értem, ha a dragonnál volt 64-69 millió vari valamikor korábban, az hova tűnt ... :) de mondjuk azért túlzottan nem mozgat a téma ez már nagyon régi történet, két hónap alatt másfél csoportot átszel az ember

a DRagonnál sosem volt ennyi vari, legalább is mióta én ott voltam, biztos, hogy nem volt.

Surranohalal 02-20-2013 15:46

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 302586)
a DRagonnál sosem volt ennyi vari, legalább is mióta én ott voltam, biztos, hogy nem volt.

sajna a logban nem találtam meg, csak az egy helyen lévő 10 milla pacis üzit

Surranohalal 02-20-2013 15:54

jó összefoglaló, de ettől függetlenül én azzal értek egyet a témában amivel a másik oldal.

márpedig szerelemben háborúban minden ér ugyebár :) persze ami szabályos
ezt a játékot gólra játszák, nyerni kell, nem az hogy oda vissza ütögetünk.

persze ha az ellenfél legyőzése a cél, nem az odavezető út... és általában az :)

ha vkit el akar kapni az ember a pénz nem számít - azért van :) valszeg akinek több van, az pazarlóbb, akinek kevesebb, az kényszerből okosabb.

meglátásom szerint amikor Remyék alá értetek ők szétdobálták a klánt fordultak fagyasztottak satöbbi mert nem merték bevállalni hogy valaki alattuk van.

amikor pedig ők kerültek alátok ti nem mertétek bevállalni hogy fölöttük maradtok - same story :)

most megint ők vannak fölöttetek, simán össze kéne állnotok és alulról pont azt csinálni amit ők :)

Hex 02-20-2013 18:31

Quote:

Originally Posted by Surranohalal (Post 302591)
jó összefoglaló, de ettől függetlenül én azzal értek egyet a témában amivel a másik oldal.

márpedig szerelemben háborúban minden ér ugyebár :) persze ami szabályos
ezt a játékot gólra játszák, nyerni kell, nem az hogy oda vissza ütögetünk.

persze ha az ellenfél legyőzése a cél, nem az odavezető út... és általában az :)

ha vkit el akar kapni az ember a pénz nem számít - azért van :) valszeg akinek több van, az pazarlóbb, akinek kevesebb, az kényszerből okosabb.

meglátásom szerint amikor Remyék alá értetek ők szétdobálták a klánt fordultak fagyasztottak satöbbi mert nem merték bevállalni hogy valaki alattuk van.

amikor pedig ők kerültek alátok ti nem mertétek bevállalni hogy fölöttük maradtok - same story :)

most megint ők vannak fölöttetek, simán össze kéne állnotok és alulról pont azt csinálni amit ők :)

nem mertük bevállalni? sok seregünk ment vissza rájuk, csak elfokoztak. Ennyi, ez nem taktika, nem stratégia. Ezek a szavak számomra mást jelentenek. De végül is, már tök mindegy

Pumi 02-20-2013 19:09

Hááááát, Vityu, szépen átformáltad, hogy valamennyire megfeleljen számodra és ezzel is magad dicsőítsd, nem semmi... gratulálok :D

Surranohalal 02-20-2013 20:14

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 302598)
nem mertük bevállalni? sok seregünk ment vissza rájuk, csak elfokoztak. Ennyi, ez nem taktika, nem stratégia. Ezek a szavak számomra mást jelentenek. De végül is, már tök mindegy

fokozzatok utána. mindenki tudta hogy elfogkoznak, sima ügy lett volna elkapni. de nem vállaltátok be, inkább leadtatok egy csomó földet..

ha úgyis tudtátok hogy fölös mrá egyből elején szét kellett volna dobálni azt ennyi sztem így tényleg fölös volt pazarolni azt a pénzt

Hex 02-20-2013 20:42

Quote:

Originally Posted by Surranohalal (Post 302608)
fokozzatok utána. mindenki tudta hogy elfogkoznak, sima ügy lett volna elkapni. de nem vállaltátok be, inkább leadtatok egy csomó földet..

ha úgyis tudtátok hogy fölös mrá egyből elején szét kellett volna dobálni azt ennyi sztem így tényleg fölös volt pazarolni azt a pénzt

mi csak próbáltunk normál módon játszani, amiben egyedül maradtunk. Én így látom. Nem minden a hektár.

vityu 02-20-2013 21:42

Quote:

Originally Posted by Surranohalal (Post 302591)

Amikor mi odakerültünk, akkor volt egy földelésünk éjszaka, aztán 2-3 sereg elől elfokozták, akire mentünk, majd szabadságra tették. Aztán nem sokra rá az egész klán szabadságra ment. Egyetlen szembetámadás nem történt, sőt, semmi sem történt.
A harcok alatt (hosszabb időszak is volt, hogy nem voltam gép előtt, és a végét, dec 20 után már nem mentegettem) 77 hadi eseményt mentettem el. Elárulom: nem csak hagytuk magunkat püfölni. A játék véleményem szerint a harcról szól, az "élni és élni hagyni"-ról. Ez a módszer számomra egyenértékű a törlésig ütéssel.

Nekem az a célom a játékban, hogy senkinek a kedvét ne vegyem el tőle, így is egyre kevesebben vagyunk. Egyeseknek viszont semmi sem számít, a lényeg, hogy a megalomán személyiségüknek eleget tegyenek, és bebizonyítsák így vagy úgy, hogy igen, amit csinálnak, az a világ legkirályabb stratégiája. Elfogadom, hatékony, és sikeres volt, nincs is tüske miatta, mert lehet így is csinálni. De lehet úgy is csinálni, ahogy mi csináltuk. Kiálltunk, és harcoltunk akkor is, ha 90k-ról jött a sereg. Hát nem tudom milyen értékrenddel bír az, aki ezek után leszaroz minket.

(Gondolkodj csak el rajta, hogy te mit csinálnál, ha 90k-ról kapnál egy sereget. Jah, tudom elfokoznál. De amikor tudod, hogy az ellenfélnek, aki alattad van sokkal több egysége van, akkor mit érsz el vele? Csak az elkerülhetetlent odázod el napokkal.)

Surranohalal 02-20-2013 21:51

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 302615)
(Gondolkodj csak el rajta, hogy te mit csinálnál, ha 90k-ról kapnál egy sereget. Jah, tudom elfokoznál. De amikor tudod, hogy az ellenfélnek, aki alattad van sokkal több egysége van, akkor mit érsz el vele? Csak az elkerülhetetlent odázod el napokkal.)

kérdezd meg Merengőt mit csinálnék... :)

amúgy engem a föld érdekel a legkevésbé, és A-ban elegendő amíg minimum föld fölött maradok. persze aki bever azt már elvből piszkálni fogom, a lenti orijait is, ez viszonylagos nyugalmat adott eddig nekem. ^^

Merengő 02-21-2013 02:04

Quote:

Originally Posted by Surranohalal (Post 302616)
kérdezd meg Merengőt mit csinálnék... :)

amúgy engem a föld érdekel a legkevésbé, és A-ban elegendő amíg minimum föld fölött maradok. persze aki bever azt már elvből piszkálni fogom, a lenti orijait is, ez viszonylagos nyugalmat adott eddig nekem. ^^

szerinted 90k pontról mentem rád?? semmi taktika, jó játék meg pláne nem volt a játékodban. használtad a megnyertem a játékot gombot és ennyi. de azrt megnézném, ha megyek még vagy 6-7szer mit tennél.. 1szer elfokozol az oké. aztán? amit nekünk javasoltál max azt tudom elképzelni..

Quote:

Originally Posted by Surranohalal (Post 302616)

ez egy nagyon bátor és tiszteletre méltó hozzáállás. szerintem kérdezd meg a tüzeseket nincs e náluk tagfelvétel! motivációs levélnek legalább megfelel.

egy ilyennel ha lenne 2-3 napom egyfolytában amikor ráérek hamar szk-ra kerülnél.

csabi 02-21-2013 10:48

Azt tudom, hogy a Dragon nem fogja feladni a harcot, ahogy az évek alatt sosem adta fel, max pihen picit. Biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb a Gun alá ér ismét. Na én erre az eseményre leszek kíváncsi, hogy ekkor mit csinálnak Zoliék... :)

vityu 02-21-2013 11:20

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 302629)
Azt tudom, hogy a Dragon nem fogja feladni a harcot, ahogy az évek alatt sosem adta fel, max pihen picit. Biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb a Gun alá ér ismét. Na én erre az eseményre leszek kíváncsi, hogy ekkor mit csinálnak Zoliék... :)

A stratégia már készen van, láthatod, bevált. :) Ami j, azon nem kell változtatni. :)

Surranohalal 02-21-2013 13:22

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 302623)
szerinted 90k pontról mentem rád?? semmi taktika, jó játék meg pláne nem volt a játékodban. használtad a megnyertem a játékot gombot és ennyi. de azrt megnézném, ha megyek még vagy 6-7szer mit tennél.. 1szer elfokozol az oké. aztán? amit nekünk javasoltál max azt tudom elképzelni..

ez egy nagyon bátor és tiszteletre méltó hozzáállás. szerintem kérdezd meg a tüzeseket nincs e náluk tagfelvétel! motivációs levélnek legalább megfelel.

egy ilyennel ha lenne 2-3 napom egyfolytában amikor ráérek hamar szk-ra kerülnél.

nekem 3 perc kellett ahhhoz hogy a betont megnézt arccal... mi lenne ha nekem lenne két-három napom és én lennék alul? nem pedig egy 70k-val alattam lévő ori gizdázna a fórumon :)

legalább hihető legyen ha már kamuzol..

Hex 03-07-2013 14:10

Búcsúzom tőletek és az egész normál játéktól. Ügyesek és jók legyetek :) Köszönök mindent nektek. Hiányozni fogtok :)

Remedy 03-07-2013 14:16

Quote:

Originally Posted by Surranohalal (Post 302640)
mi lenne ha nekem lenne két-három napom és én lennék alul?

Na, mostmar akar ki is derulhet, mi lenne... :D

Surranohalal 03-07-2013 15:09

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 302823)
Na, mostmar akar ki is derulhet, mi lenne... :D

Remy tanulj meg idézni, én ilyet nem mondtam ...
mondhatnám úgy is hogy ne hazudj hogy ilyet mondtam de az csúnyább lenne :)

Remedy 03-07-2013 15:29

Quote:

Originally Posted by Surranohalal (Post 302824)
Remy tanulj meg idézni, én ilyet nem mondtam ...
mondhatnám úgy is hogy ne hazudj hogy ilyet mondtam de az csúnyább lenne :)

Ott van 2 hsz-szel lejjebb....

Merengő 03-07-2013 15:31

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 302825)

szerintem csak kiderült, hogy mi lenne akkor. semmi :)

Surranohalal 03-07-2013 16:15

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 302825)

akkor lécci idézd be editálás nélkül mert ha megfeszülök se látok ilyet

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 302826)
szerintem csak kiderült, hogy mi lenne akkor. semmi :)

már kiderült múltkor.. pont ezért rinyáltál.. nem áll érdekemben feljebb menni ezért annak sincs értelme ha ilyen-olyan péppé verek egy fölöttem lévő bármilyen orit.

Remedy 03-07-2013 17:46

Quote:

Originally Posted by Surranohalal (Post 302828)
akkor lécci idézd be editálás nélkül mert ha megfeszülök se látok ilyet

Quote:

Originally Posted by Surranohalal (Post 302640)
nekem 3 perc kellett ahhhoz hogy a betont megnézt arccal... mi lenne ha nekem lenne két-három napom és én lennék alul? nem pedig egy 70k-val alattam lévő ori gizdázna a fórumon :)

legalább hihető legyen ha már kamuzol..

Tessék. Jelen esetben nem érzem, hogy a szövegkörnyezet módosító hatással lenne a kiragadott mondatra. De ha szerinted igen, ide is képzelheted a hsz-emet az egész beidézése után.

vityu 03-07-2013 17:53

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 302822)
Búcsúzom tőletek és az egész normál játéktól. Ügyesek és jók legyetek :) Köszönök mindent nektek. Hiányozni fogtok :)

Jó volt, szép volt, köszönjük, hogy velünk játszottál. :) Ha visszatérnél, és mi még leszünk, akkor visszavárunk. :)

Hex 03-07-2013 18:37

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 302831)
Jó volt, szép volt, köszönjük, hogy velünk játszottál. :) Ha visszatérnél, és mi még leszünk, akkor visszavárunk. :)

Csak ti jöhetnétek szóba :) Hex orimba még belebohóckodom a 10 szemet és megy szabira az az ori is :)

Surranohalal 03-07-2013 18:40

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 302830)
Tessék. Jelen esetben nem érzem, hogy a szövegkörnyezet módosító hatással lenne a kiragadott mondatra. De ha szerinted igen, ide is képzelheted a hsz-emet az egész beidézése után.

pedig ég és föld a kettő.
bár közel sem teljes a dolog most sem, ugyanis nagyon számít mire lett írva..

figyeld meg most nem fog fórumon gizdázni hogy ő milyen ódeüberkirályságos játékos hanem csendben meghúzza magát :)

nincs okom neked semmit bizonyítani, bizonyítottam eleget akinek kellett ^^

Remedy 03-07-2013 20:14

Quote:

Originally Posted by Surranohalal (Post 302833)
pedig ég és föld a kettő.
bár közel sem teljes a dolog most sem, ugyanis nagyon számít mire lett írva..

figyeld meg most nem fog fórumon gizdázni hogy ő milyen ódeüberkirályságos játékos hanem csendben meghúzza magát :)

nincs okom neked semmit bizonyítani, bizonyítottam eleget akinek kellett ^^

Nekem sem kell, egyszeruen jeleztem, hogy egy feltetelrendszer egyik fele teljesult idokozben.

Surranohalal 03-07-2013 20:25

ha vkit le akarok verni arra B-ben is ráfokozok 20k pontot vagy A-ban is bebontok 100at :)
de akkor viszont újráig ütöm :)

All times are GMT +1. The time now is 16:50.