![]() |
Egy kis admini segítség, és múltba visszatekintés:
Szövetséged: Black Dragon (#3270) (10 ország) Kor: 33.000 kör :D:D:D |
Quote:
|
Huh, most van miról írni. Már megint elfelejtettem, de 1 hete betöltöttük a 4-et. :)
A másik, hogy túl vagyunk egy újabb szakaszon klánilag. Mindez azzal kezdődött, hogy Janesz ki akart menni kisklánba ütni egy párat. Így is lett, csak elkezdtem továbbgondolni, és tervezni. Ekkor következett be a szakasz egyetlen kellemetlen eseménye: Bence lelépett. No, jöttek az ütések. Sajnos az egyiket nem rakta be senki, és elfelejtettem elmenteni... 2012-02-26 03:01:06 -AdÓBeGyüjTöK- (#4262) támadást indított bunkerelf (#4265) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 707 hektár földet. 2012-02-26 03:01:05 bunkerelf (#4265) támadást indított -AdÓBeGyüjTöK- (#4262) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2068 hektár földet. itt jött, amit nem rakott be senki. 2012-03-02 11:00:58 bunkerelf (#4265) támadást indított Sanctus Diabolis Interium (#4143) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3939 hektár földet. 2012-03-16 05:00:59 bunkerelf (#4265) támadást indított most megkapod amit nem akartál (#4191) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 4143 hektár földet. 2012-03-23 05:00:58 bunkerelf (#4265) támadást indított Real eyes-realize-real lies (#3038) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 6389 hektár földet. 2012-03-25 06:01:03 bunkerelf (#4265) támadást indított Real eyes-realize-real lies (#3038) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 4529 hektár földet. 2012-03-28 04:00:54 bunkerelf (#4265) támadást indított Real eyes-realize-real lies (#3038) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2735 hektár földet. Eközben a Janesz által adott találó nevű bunkerelf klánban megfordult a Black Dragon több, mint fele. Ma hajnalban zárult ez az időszak ezzel: 2012-03-31 06:01:02 Black Dragon (#3270) támadást indított A 8 meg a 13 - A Fekete Ló (#3151) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 13112 hektár földet. Ezzel kb 37k friss humusz jött a klánba. Persze ebből leadásokkal, 1-2 hiénával nem ennyi lett a nettó. :) Köszönöm a klántagoknak, hogy töretlen kedvvel harcoltak ismét. :) |
Na csak ne maradjon ki innen sem.
Hosszú, és elég feszült, folyamatos nyomás alatti időt zárt le ez a klánütés: 2012-06-17 15:01:00 Black Dragon (#3270) támadást indított Sarkvidéki LáMa Vadászok (#2823) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 21637 hektár földet. Nem kellett volna, hogy lezárja, mert a fő izgalom most jött volna csak el, de mégis így történt. Sok szerencse, és a támadó fél pár meggondolatlansága segített abban, hogy ez így történt meg. Jobb felkészültséggel és kisebb szerencsével nem lehetne ez az eredmény. Izgalmas délután volt, élveztem minden pillanatát. Sajnos otthon voltam, irtózatos lassú nettel, úgyhogy Jocó indította a sereget. De milyen jól indított. :) Köszönöm szépen mindenkinek, hogy részt vett az ütésben. Neveket nem mondok, de köszönöm a folyamatos, megállás nélküli felméréseket, amivel láttuk folyamatosan, hogy hogyan áll a helyzet. Köszönöm a piaci profiknak, hogy vigyáztak a nehezen megszerzett, és nehezen megtartható javakra. Köszönöm az éjszakai őröknek a vigyázást, a célzottan véghezvitt, okos termelést, és képzéseket. De leginkább azt az aktivitást, amit mutattatok. Az egyik nagy célom vált valóra a segítségetekkel: Legnagyobb szövetségi foglalás: 2012-06-17 13:01:00 Black Dragon (#3270) támadást indított Sarkvidéki LáMa Vadászok (#2823) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 21637 hektár földet. |
Gratulálok a Top1-hez :)
|
Quote:
Pumi, véleményezni sem tudom azt a viselkedést, amit mostanában irántam és a klán iránt tanusítasz. Úgy húzod le a gratulációt, mintha legalábbis mi tehetnénk arról, hogy a Gun feloszlott, és inkább máshogy próbálkozik. Mintha mi tehetnénk arról, hogy jelenleg az első helyen vagyunk, mintha mi tehetnénk arról, hogy a lila pannon klán egyetlen szabis országa lesz majdnem két évig a legsikeresebb klán. |
Quote:
Egyébként hagy tudjam már én mire adok felfele és mire lefelét, köszi. |
Quote:
|
Quote:
nem mellesleg a Big nem azért oszlott mert megunta a játákot de így ismeretlenül is levonom a következtetést, hogy nem sokat konyítottál az eseményekhez úgy ütötted bele az orrod :) Gratulálok Black Dragon! :) |
És úgy gratuláltam,mint volt pééék :)
|
Quote:
|
Ejj, régen írtam ide...
Decemberben elkezdődött egy folyamat, aminek a következményeképp a Black Dragon klán kicsit pihen. :) Röviden összefoglalva az eseményeket: A feloszlott Big Gun klán tagjai felértek alánk. Eljött a harc ideje. Sejtettük, hogy a pénzé lesz a döntő szerep a harcban, és így is lett. Még amikor meg sem kezdődött tudtuk, hogy csak ideig óráig vehetjük fel a harcokat, mert hiába kapálózunk, ha elfogytunk. Megindultak a támadások dec 10-én. Már itt lehetett tudni, hogy mire várhatunk, mivel egy 90k pontról történt támadást kaptunk Remy-től, majd egy kb 80k-s fokozást Lalától. És ez így folytatódott. Volt 120k pontos távolságról is támadás: 2012-12-11 12:00:55 [-134 kör] Numer@ (#252331) elfoglalt 914 hektárt Merengő (#424242) országától. Majd erre 3 körre egy 90k-s ismét Remytől. A tisztítótűz részéről ennek a két ütésnek a következtében mintegy 2millió egység elfokozást könyvelhettünk el. (Az első nap 3millió feletti volt.) Mentek a harcok tovább, egyre kisebb volt a lelkesedés. Voltak jó pillanatai a harcnak, de többségében az irtózatos fokozások megölték a csatát. Az utolsó csepp az volt, amikor egyes országokkal ki-be lépkedtek klánban, csakhogy újra a már levert törpék alá kerüljenek, és ezzel tovább folytassák a minimum föld alá verést, ami több esetben már sikeres volt. A jegyzeteimbe azt írtam dec 20-án: Feladtuk... 10 nap felemésztette a tartalékaink nagy részét, a gun láthatóan még mindig nagyon virgoncan élt belőle. A döntés megszületett: nem fognak rajtunk feljebb menni, és nem lesz az övék a legnagyobb klánütés. Legalábbis úgy semmiképpen, hogy mi legyünk benne. Ezek a dolgok vezettek oda, hogy a sárkány téli álmot alszik. Visszajövünk még, nem kérdéses, de egy dolog biztos: a legnagyobbak dolgába nem kell beleszólni, mert a játékosok tudásával és a pénz erejével szétnyomnak mindenkit, úgy, ahogy nekik tetszik, és akkor, amikor nekik tetszik. Más lehetőség nincs. A másik oldal véleményére a topik adott, de a szájkaratét inkább valami offolós topikban végrehajtani, vagy itt: Minden ami 1/A, szeretném, ha a klán saját fóruma még mindig megmaradna a kulturált beszélgetés helyének. A klánunk, és az 1/A legnagyobb ütése is megtörtént: 2012-12-11 20:00:51 ...mert a földön nem Alien... (#252625) elfoglalt 1895 hektárt Instant Poison (#210497) országától. Ezen kívül sok szép nagy ütésünk volt a harcok alatt, de általában nagyobbakat kaptunk. :o Bárkivel megeshet! :) Köszönöm a kitartását a szövetségi tagoknak a harcban. Jocónak, aki az önfeláldozó kezdést követően nem volt kétséges, hogy sok esélye nincs fent maradni. Sam, Zoli és Laci, akik hősiesen küzdöttek, és akik a legtöbb támadást kapták. Istvánnak, Wolfinak, Hexnek, Saminak a fokozott aktivitásért, a néha önfeláldozó lépésekért. Eddig sem volt baj a kommunikálással, de skype-on és a fórumon irtózatos mennyiségű beszélgetésért. Igazából akár élvezhettük is volna, ha nem így zajlik le. Köszönöm srácok, jó veletek játszani! :) |
Én is kaptam elég szépen azért :D De amúgy ez egy korrekt összefoglalása a "harcoknak"
|
Ez egy elegge szubjektiv osszefoglalo, de inkabb megtisztelem az onfenyezo topicot azzal, hogy nem megyek bele a hatalmas ferditesek kijavitasaba, es az elhallgatott dolgok megemlitesebe, meg akkor sem, ha igy lenne kerek a tortenet. Leginkabb azert, mert nem erdekelnek a kifogasok...
Hex: Ez kb. minden, csak nem korrekt. Vityubol kivalo politikai tudosito lenne... |
én csak azt nem értem, ha a dragonnál volt 64-69 millió vari valamikor korábban, az hova tűnt ... :) de mondjuk azért túlzottan nem mozgat a téma ez már nagyon régi történet, két hónap alatt másfél csoportot átszel az ember
|
Quote:
|
Quote:
|
jó összefoglaló, de ettől függetlenül én azzal értek egyet a témában amivel a másik oldal.
márpedig szerelemben háborúban minden ér ugyebár :) persze ami szabályos ezt a játékot gólra játszák, nyerni kell, nem az hogy oda vissza ütögetünk. persze ha az ellenfél legyőzése a cél, nem az odavezető út... és általában az :) ha vkit el akar kapni az ember a pénz nem számít - azért van :) valszeg akinek több van, az pazarlóbb, akinek kevesebb, az kényszerből okosabb. meglátásom szerint amikor Remyék alá értetek ők szétdobálták a klánt fordultak fagyasztottak satöbbi mert nem merték bevállalni hogy valaki alattuk van. amikor pedig ők kerültek alátok ti nem mertétek bevállalni hogy fölöttük maradtok - same story :) most megint ők vannak fölöttetek, simán össze kéne állnotok és alulról pont azt csinálni amit ők :) |
Quote:
|
Hááááát, Vityu, szépen átformáltad, hogy valamennyire megfeleljen számodra és ezzel is magad dicsőítsd, nem semmi... gratulálok :D
|
Quote:
ha úgyis tudtátok hogy fölös mrá egyből elején szét kellett volna dobálni azt ennyi sztem így tényleg fölös volt pazarolni azt a pénzt |
Quote:
|
Quote:
A harcok alatt (hosszabb időszak is volt, hogy nem voltam gép előtt, és a végét, dec 20 után már nem mentegettem) 77 hadi eseményt mentettem el. Elárulom: nem csak hagytuk magunkat püfölni. A játék véleményem szerint a harcról szól, az "élni és élni hagyni"-ról. Ez a módszer számomra egyenértékű a törlésig ütéssel. Nekem az a célom a játékban, hogy senkinek a kedvét ne vegyem el tőle, így is egyre kevesebben vagyunk. Egyeseknek viszont semmi sem számít, a lényeg, hogy a megalomán személyiségüknek eleget tegyenek, és bebizonyítsák így vagy úgy, hogy igen, amit csinálnak, az a világ legkirályabb stratégiája. Elfogadom, hatékony, és sikeres volt, nincs is tüske miatta, mert lehet így is csinálni. De lehet úgy is csinálni, ahogy mi csináltuk. Kiálltunk, és harcoltunk akkor is, ha 90k-ról jött a sereg. Hát nem tudom milyen értékrenddel bír az, aki ezek után leszaroz minket. (Gondolkodj csak el rajta, hogy te mit csinálnál, ha 90k-ról kapnál egy sereget. Jah, tudom elfokoznál. De amikor tudod, hogy az ellenfélnek, aki alattad van sokkal több egysége van, akkor mit érsz el vele? Csak az elkerülhetetlent odázod el napokkal.) |
Quote:
amúgy engem a föld érdekel a legkevésbé, és A-ban elegendő amíg minimum föld fölött maradok. persze aki bever azt már elvből piszkálni fogom, a lenti orijait is, ez viszonylagos nyugalmat adott eddig nekem. ^^ |
Quote:
szerinted 90k pontról mentem rád?? semmi taktika, jó játék meg pláne nem volt a játékodban. használtad a megnyertem a játékot gombot és ennyi. de azrt megnézném, ha megyek még vagy 6-7szer mit tennél.. 1szer elfokozol az oké. aztán? amit nekünk javasoltál max azt tudom elképzelni.. Quote:
egy ilyennel ha lenne 2-3 napom egyfolytában amikor ráérek hamar szk-ra kerülnél. |
Azt tudom, hogy a Dragon nem fogja feladni a harcot, ahogy az évek alatt sosem adta fel, max pihen picit. Biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb a Gun alá ér ismét. Na én erre az eseményre leszek kíváncsi, hogy ekkor mit csinálnak Zoliék... :)
|
Quote:
|
Quote:
legalább hihető legyen ha már kamuzol.. |
Búcsúzom tőletek és az egész normál játéktól. Ügyesek és jók legyetek :) Köszönök mindent nektek. Hiányozni fogtok :)
|
Quote:
|
Quote:
mondhatnám úgy is hogy ne hazudj hogy ilyet mondtam de az csúnyább lenne :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
bár közel sem teljes a dolog most sem, ugyanis nagyon számít mire lett írva.. figyeld meg most nem fog fórumon gizdázni hogy ő milyen ódeüberkirályságos játékos hanem csendben meghúzza magát :) nincs okom neked semmit bizonyítani, bizonyítottam eleget akinek kellett ^^ |
Quote:
|
ha vkit le akarok verni arra B-ben is ráfokozok 20k pontot vagy A-ban is bebontok 100at :)
de akkor viszont újráig ütöm :) |
All times are GMT +1. The time now is 16:50. |