![]() |
Quote:
|
Most jutott eszembe vmi, sokat nem gondolkodtam rajta:
Berzerk: Katonaid ketszer annyira hullanak a csataban, es ut kozben, mint normal esetben (meszarnal, tuzgolyonal, stb nem), de katonaid 10%al erosebbek. (vedekezeskor is) :) |
Quote:
Quote:
|
Én nem új személyiséget vezetnék be, hanem 2-t módosítanék.
1; varázsló: szerintem így nem sok értelme van, bár sokan nem így gondolják. én védelem + adnék a varázsló személyiségnek. mondjuk+5% 2; tolvaj szintén |
Quote:
|
Quote:
Bár elötte,ha átolvasod ezt akkor rájössz nem is kell téma,mert ez el van vetve,mint a kocka;):) |
Quote:
|
tekercsíró személyiség már volt valahol? :D
|
Quote:
|
Quote:
mármint regenerálódás v mire is gondolsz ? :O CSak picit szálltál el :p |
Quote:
|
Quote:
Ja, meg a harcost is jó lenne feltápolni, hogy legalább 90%-ot vigyen, elsősorban földből... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nem tom minek kell elhülyéskedni a dolgokat még vkit félrevezettek vele. :D
|
Quote:
|
Nem értek egyet az Őrzővel, feleslegesnek érzem, ennek ellenére hasznos új személyiségekre nyitott vagyok...
|
Quote:
Varinál +5% erősebbek a varik, tolinál meg a tolik |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Kizárt dolog:) Hacsak nem adódnak össze a bónuszok, de úgy meg már túl tápnak tartom a személyiséget |
Quote:
Így szerintem semmit nem ér a két személyiség. Hangoztatom, szerintem. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És? Ha közben behozunk még 1-2-3 személyiséget, akkor is kell majd valamit utolsónak válassz... Ha nem ezeket, akkor valami mást, és azt fogod feleslegesnek tatani. |
Quote:
De a toli, vari személyiség most azt adja kevés +al, amit a regenerálódás nevű vari Ez nekem valahogy nem elég. Ha vari, toli vagyok ori szinten vagyok: tudós, túlélő, "építész" (ha bekerül, úgy ahogy javaslat van rá), gazdálkodó, és aztán kondolkodom a vari, toli szamélyiségen. De kereskedő nálam még beugorhat:D ez persze megint szubjektív::p |
Quote:
|
Quote:
Télleg szubjektív. Amikor legközelebb fordulok, varázsló/tudós leszek, úgy döntöttem:) Óriás hadi/varinak nem lesz az rossz szerintem |
Quote:
|
Quote:
Helyette tartanék inkább kocsmát, és ha már 1el többet tudtam húzni valakin már megszereztem előre a több hónapnyi kamatot. |
Yenki:
Tolis ori ne legyen bankos. az legyen tolis. |
Hát igen egyetlen lopással eltudsz szedni az ellentől akár 1000 tekit is v mégtöbbet és az jóval több mint az a száz valahányezer arany ami a bankokból jön sőt még nyersiből is többet hozhatsz egyetlen lopással!
|
Quote:
De hallottam már többet is jócskán. Igaz utána a srác óriási bosszút igért... :) Igaz ezt nem láttam. |
Quote:
|
Quote:
ESETLEG 4. lehetne De ugyebár nem lehet 2X tudós, 2Xtúlélő:D |
Nem lenne rossz, mindenképpen kell valami, ami az orkoknál, törpéknél a tekilopásnak gátat szab. Nekem egyszer volt ork orim, de soha többet nem lesz, pontosan ez miatt.
|
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 18:40. |