![]() |
Quote:
Remélem időközben az ő nyelve is inkább a "lesz" felé hajlik ! :):) A 3 év mellékes, kivárom... csak biztos legyen a végeredmény! |
és router alól vagyok, FF alatt nekem sem látszik, IE alatt viszont igen :)
|
Nálam meg ugye pont router alól jött elő, itthon még nem láttam egyszer sem. - Felraktam egy új IE-t, próbálgatom mi történik IE+modem kombinációval.
FF+modem kombóval nem sikerült előcsalni. |
És egy kis OFF az OFF-ban, vettem arany és ezüst aurát a sárkánycsaládomnak:
http://roxika.dragonadopters.com/dra...ted_350503.gif http://roxika.dragonadopters.com/dra...ted_383908.gif http://roxika.dragonadopters.com/dra...ted_412401.gif http://roxika.dragonadopters.com/dra...ted_435205.gif http://roxika.dragonadopters.com/dra...ted_466595.gif És a család legújabb tagja is megérkezett - egyelőre fehér aurával: http://roxika.dragonadopters.com/dra...ted_492760.gif |
Születésnapomra kaptam egy Nagy-Magyarországot ábrázoló övcsatot övvel. Az öv egy kicsit nagy volt, ezért ki akartam lyukasztani, de nem volt bőrlyukasztóm. Ma szólt a barátom, akitől kaptam az övet, hogy a nagybátyjának van lyukasztója. Átmentünk hozzá, de miközben mentünk arrafele, haver parázott, hogy szólni fog az övcsat miatt. Én bíztam benne, hogy nem. Odaértünk, megcsináltuk az övet, közben beszélgettünk erről arról. mikor megköszöntem, megkocogtatta az övcsatot, és annyit mondott:
-Cserébe vigyázz erre! Hihetetlenül jó volt hallani ezt egy 50-55 éves ember szájából, akiről nem is gondolnám, hogy ekkora hazaszeretet van benne :) |
Mindenkinek Kellemes Időjárást és Méltó Ünneplést Kívánok Szent István Királyunk és az Államalapítás napjára!!!!
|
Alaplapnak ha új drivereket akarok adni, a régieket hogy tudom törölni? Vagy kell egyáltalán törölni?
|
Quote:
Ha mindenképpen törölni akarod, akkor vagy vezérlőpult - programok eltávolítása vagy sajátgép jobb gomb - kezelés - eszközkezelő - megfelelő eszköz jobb gomb - tulajdonságok(vagy valami ilyesmi) - illesztőprogram fül- eltávolítás |
Quote:
|
Quote:
Igazabol nem tudom, miert nincs meg megoldva ezeknek az elfokozott szabis orszagoknak a helyzete... De ha tul sokan nem panaszkodnak az erre letrehozott topicban, szerintem sosem fog megoldodni ez a faramuci helyzet. :) |
Quote:
Persze, hogy nincs még panaszkodás, majd ha már 150-200 embert fog érinteni... Attól, hogy Te és én írunk oda, csak az lenne, "persze, már rinyálnak, mert nem tudnak lépni" Addig meg olyan ez is, mint az A_ból lépés könnyítése, hogy "engem nem érint, ne változzon, szarok más bajára".... |
Quote:
|
Quote:
vagy 41 nap és 16 óra, ha így jobb |
Quote:
Quote:
Quote:
2, szerintem ha ezt látja, akkor ő fogja a legkutyábbul érezni magát. Nem tudom, hogy miért nem tudsz olyan dolgokat magadban tartani, ami nem tartozik rád? Felhatalmazott arra, hogy személyes dolgokat közölj róla? Történt egy beírás, kicsit poénosabb hangvételben, és ennyi volt. Te meg jöttél, és szétszórtad azokat az infókat, amiket pl én nem szeretnék a játékostársaimmal megosztani. Ráadásul semmi, de semmi sértő nem volt a beírásban... |
Quote:
(Azert ide irom, mert meg mindig nem gondolom hogy ennek a felelfhez sok koze lenne) :) |
Quote:
|
Quote:
Mostmar tenyleg aruld el, hogy milyen orszagokkal jatszol, kezd erdekelni. :) |
Quote:
Elhiszem hogy kényelmes, mikor 1ember meg tudja védeni az egész klánt, de szerintem hülyeség. Védje mindenki a saját országát, ha nincs gépnél és piacon vannak az íjai akkor meg szívjon csak. Legközelebb majd bent tartja őket. Jah, hogy etetni kell? Etesse! Sorolhatnám még, de nektek úgyis mintha a falnak beszélne az ember. Atit sem értem, miért engedi a teljesen szabálytalan játékhasználatot. Az egyedüli érdeke az lehet, hogy amíg engedi addig nem hőbörögnek az olyanok mint Ti, akik hozzászoktak hogy 1ember elég mindig ha gépnél van a tízből... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Vannak olyan emberek még a hódítóban, akik nem függők, nem fogják egy esküvőn, keresztelőn, vagy egy céges megbeszélésen a telefonjukat. Vagy éppen tanórákon, mert számukra fontosabb az életük. A kislánynak meg csak annyit, hogy na és? nem azért fog pattani, mert éppen be tudta volna ütni, csak éppen más dolga volt, hanem azért, mert 7 évesen 100ig tud számolni ;);) |
Quote:
Ne állítsuk már úgy be a játékot, hogy ha bármi is történik az életben azért lehessen még egy sereget is megfogni, mert az is ugyanolyan fontos, mert egyáltalán nem így van... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Aban is üthetőek a betonelfek egyéniben.. egyedül a házfree full torony/barakk elfet nem lehet beütni, de azt nem is igen épít senki..:) |
Quote:
|
Quote:
|
Már megint balesetet szenvedtem a motorral .
|
Quote:
|
Quote:
|
Azt se értem alapból, hogy a máshoz való belépkedésért miért nem jár alapból anarch? Ez már rég ellett rontva, hogy anno elnézted az ilyeneket és most már követeli a nép, hogy megengedett legyen.
Vicc az egész!!! Másokat ok nélkül átdobáltatok anarchba, aki meg megérdemelné az már a sokadik szemért forog... Ati, erre csak támadással és figyelmeztetéssel tudtál reagálni, tudom ezt a topikot meg "nem olvasod"... Dugd a homokba a fejed, biztos minden jó lesz. És kicsit se vagy elfogult a első generációs játékosaid iránt... Ő offol, az nem érdekel. Én ráoffolok és rögtön bajod van. Végszónak egy részletet bevágnék a súgóból, amit magad alkottál: Rendszerünk folyamatosan ellenőrzi a játékban résztvevő összes országot, így ha valaki több országot irányít szabálytalanul, akkor előbb-utóbb, amint megfelelő mennyiségű bizonyíték rendelkezésre áll, az illető ország automatikusan az anarchista csoportba kerül Nálam a máshoz belépés "több ország irányítását" jelenti. |
Quote:
Nem kell sokat ügyeskedni, hogy egy bármilyen jó rendszert is ki lehessen játszani. Csak ismerni kell a technikai hátterét a dolgoknak. Ettől függetlenül, úgy gondolom, hogy a Hódító kielégítően jó rendszerrel rendelkezik. Lásd Tibut, aki külföldi géppel fedte el a sajátját, hogy másnak adja ki magát - Ati erre is rájött... Nem azt mondom, hogy teljesen jó ez így. Azt állítom, hogy a körülményekhez képest nagyon jó! |
Quote:
Az én párom szintén nagy hódítós arc és mikor nála vagyok, sajnos időnként rákényszerülök arra, hogy belépjek az orimba, ugyanígy Ő is, mikor nálam van. Akkor mi most több orit irányítunk? :) |
Quote:
|
Quote:
Én úgy tudom, mondjuk a 2.-3. generáció mindig jóval fejlettebb mint az első. Szóval úgy látom, hogy ennek semmi értelme nem volt, csak valami sértést próbáltál bevinni. Legközelebb gondolkozz előtte kicsit... |
Quote:
Nagyra becsülöm a készítők munkásságát. Elég összetett játék, amit nem lehetett "alulról felfele építve" megteremteni. Nem ebbe az irányba akarom elvinni a vitát, hogy lehet-e szűrni vagy sem. Hanem hogy ezt legalizáljuk-e vagy sem és ha van rá mód tiltsuk-e anarchal vagy sem. Tiburól mindenki tudta, hogy csaló, mégse tudták megfogni. Mást meg ok nélkül átrakták, ha ehhez volt kedvük... Quote:
Nálam a 3G-s telefonok jobbnak számítanak, mint az első 3210esek. És az ősembereknél is előrébb érzem magam. Na akkor ki a selejt? :eek: |
Quote:
|
Quote:
Növényeket, állatokat is ugyanúgy lehet nemesíteni. Nem beszélve a technikai cikkekről, ahol az első generációs megjelölés minden esetben tökéletlenebb jelzőre utal, mint a második generációs stb... |
Quote:
Az Alkotó gyermekének tekinti első alkotását, a többi már csak futószalagtermék, akár csak Te és Rob |
All times are GMT +1. The time now is 12:57. |