Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

[HTPA]GeeForce 08-11-2010 10:55

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 260159)
3 év és máris lesz lehetőség rá :)

ezt Ati szájából (kezéből) is szívesen hallanám, mert tőle nem a "lesz" szó rémlik, hanem a "lehet" szó... :(:(:(

Remélem időközben az ő nyelve is inkább a "lesz" felé hajlik ! :):)

A 3 év mellékes, kivárom... csak biztos legyen a végeredmény!

Redback 08-11-2010 10:58

és router alól vagyok, FF alatt nekem sem látszik, IE alatt viszont igen :)

[HTPA]GeeForce 08-11-2010 18:46

Nálam meg ugye pont router alól jött elő, itthon még nem láttam egyszer sem. - Felraktam egy új IE-t, próbálgatom mi történik IE+modem kombinációval.

FF+modem kombóval nem sikerült előcsalni.

[HTPA]GeeForce 08-11-2010 18:51

És egy kis OFF az OFF-ban, vettem arany és ezüst aurát a sárkánycsaládomnak:

http://roxika.dragonadopters.com/dra...ted_350503.gif http://roxika.dragonadopters.com/dra...ted_383908.gif http://roxika.dragonadopters.com/dra...ted_412401.gif http://roxika.dragonadopters.com/dra...ted_435205.gif http://roxika.dragonadopters.com/dra...ted_466595.gif

És a család legújabb tagja is megérkezett - egyelőre fehér aurával:
http://roxika.dragonadopters.com/dra...ted_492760.gif

Redback 08-17-2010 21:24

Születésnapomra kaptam egy Nagy-Magyarországot ábrázoló övcsatot övvel. Az öv egy kicsit nagy volt, ezért ki akartam lyukasztani, de nem volt bőrlyukasztóm. Ma szólt a barátom, akitől kaptam az övet, hogy a nagybátyjának van lyukasztója. Átmentünk hozzá, de miközben mentünk arrafele, haver parázott, hogy szólni fog az övcsat miatt. Én bíztam benne, hogy nem. Odaértünk, megcsináltuk az övet, közben beszélgettünk erről arról. mikor megköszöntem, megkocogtatta az övcsatot, és annyit mondott:
-Cserébe vigyázz erre!
Hihetetlenül jó volt hallani ezt egy 50-55 éves ember szájából, akiről nem is gondolnám, hogy ekkora hazaszeretet van benne :)

Pool 08-19-2010 23:00

Mindenkinek Kellemes Időjárást és Méltó Ünneplést Kívánok Szent István Királyunk és az Államalapítás napjára!!!!

Redback 08-19-2010 23:21

Alaplapnak ha új drivereket akarok adni, a régieket hogy tudom törölni? Vagy kell egyáltalán törölni?

Alg 08-20-2010 12:51

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 260931)
Alaplapnak ha új drivereket akarok adni, a régieket hogy tudom törölni? Vagy kell egyáltalán törölni?

Ha csak frissíted, akkor nem kell szerintem törölni.

Ha mindenképpen törölni akarod, akkor vagy vezérlőpult - programok eltávolítása vagy sajátgép jobb gomb - kezelés - eszközkezelő - megfelelő eszköz jobb gomb - tulajdonságok(vagy valami ilyesmi) - illesztőprogram fül- eltávolítás

Redback 08-20-2010 13:01

Quote:

Originally Posted by Alg (Post 260966)
Ha csak frissíted, akkor nem kell szerintem törölni.

Ha mindenképpen törölni akarod, akkor vagy vezérlőpult - programok eltávolítása vagy sajátgép jobb gomb - kezelés - eszközkezelő - megfelelő eszköz jobb gomb - tulajdonságok(vagy valami ilyesmi) - illesztőprogram fül- eltávolítás

Köszönöm szépen. tegnap éjjel, másfél órás kutakodás után, megtaláltam a gyári drivereket neten valszeg, azért szeretném törölni őket :)

Remedy 08-22-2010 14:35

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 261098)

a csoport top 1. helyeket meg nem nehéz elérni, csak jó csoportba kell menni...

OFF
Bár B-ben az elfokozott szabis ori miatt most elég gázos a helyzet
ON

Ugyanolyan nehez G-ben es L-ben is ugyanezen az ok miatt. Az meg szerintem vicces, hogy pl gyors csoportba kelljen fordulnod csak hogy fel tudj majd lepni 9-essel... :)

Igazabol nem tudom, miert nincs meg megoldva ezeknek az elfokozott szabis orszagoknak a helyzete... De ha tul sokan nem panaszkodnak az erre letrehozott topicban, szerintem sosem fog megoldodni ez a faramuci helyzet. :)

Pool 08-22-2010 14:38

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 261101)
Ugyanolyan nehez G-ben es L-ben is ugyanezen az ok miatt. Az meg szerintem vicces, hogy pl gyors csoportba kelljen fordulnod csak hogy fel tudj majd lepni 9-essel... :)

Igazabol nem tudom, miert nincs meg megoldva ezeknek az elfokozott szabis orszagoknak a helyzete... De ha tul sokan nem panaszkodnak az erre letrehozott topicban, szerintem sosem fog megoldodni ez a faramuci helyzet. :)

Ezért járok én is gyorsba, mert tudom, mi a helyzet a normál csoportokban...
Persze, hogy nincs még panaszkodás, majd ha már 150-200 embert fog érinteni...
Attól, hogy Te és én írunk oda, csak az lenne, "persze, már rinyálnak, mert nem tudnak lépni"
Addig meg olyan ez is, mint az A_ból lépés könnyítése, hogy "engem nem érint, ne változzon, szarok más bajára"....

Redback 08-24-2010 23:08

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 261373)
Egyetértek, minimum 41.6 nap kell hozzá :)

41,7 :p Mert ugye a 6-ot fölfele kerekítjük :)

Pool 08-24-2010 23:11

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 261374)
41,7 :p Mert ugye a 6-ot fölfele kerekítjük :)

nem kell 41.7 nap, mert bőven elég a 41.66666....6667

vagy 41 nap és 16 óra, ha így jobb

vityu 08-25-2010 14:54

Quote:

Originally Posted by csákány (Post 261399)
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2010-08-23 11:01:10 100 holdas pagony (#217603) elfoglalt 560 hektárt Para (#289690) országától.

Az lehet,de már nem parázik :D

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 261403)
Csak úgy érdekesség képen. Azért Para, mert egy tolókocsis ember az irányítója, aki nem mellékesen érmes lett a legutóbbi para olimpián. Nem kellene viccelni a nevével.

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 261406)
Te itt meg tudod védeni magad, Ő nem. És ne legyél már felháborodva azon, mert valaki arra kér, hogy ne viccelődj egy olyan dologgal, ami önmagába véve nem is vicces.

1, szerintem meg tudná magát itt védeni, ha egyáltalán úgy érezné, hogy védelemre van szüksége.

2, szerintem ha ezt látja, akkor ő fogja a legkutyábbul érezni magát.

Nem tudom, hogy miért nem tudsz olyan dolgokat magadban tartani, ami nem tartozik rád? Felhatalmazott arra, hogy személyes dolgokat közölj róla?
Történt egy beírás, kicsit poénosabb hangvételben, és ennyi volt. Te meg jöttél, és szétszórtad azokat az infókat, amiket pl én nem szeretnék a játékostársaimmal megosztani.

Ráadásul semmi, de semmi sértő nem volt a beírásban...

Remedy 08-26-2010 11:06

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 261549)
a nyers meg úgy drága, hogy az alacsony általános aktivitás miatt olcsó és mikor megjeleni egy aktív szövi aki üti felfelé magát vagy háborúzik egyet az képes megmozdítani a piacot és az egekbe vinni az árakat. pl 1-2 hete a G-ben láthattál ilyet.

En gyakran teljesen folyamatosan latom draganak a nyerset, de azert az termeszetes, hogy az ara fugg a kereslettol is, ezen nem kell csodalkozni.

(Azert ide irom, mert meg mindig nem gondolom hogy ennek a felelfhez sok koze lenne) :)

Redback 08-26-2010 11:14

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 261550)
En gyakran teljesen folyamatosan latom draganak a nyerset, de azert az termeszetes, hogy az ara fugg a kereslettol is, ezen nem kell csodalkozni.

(Azert ide irom, mert meg mindig nem gondolom hogy ennek a felelfhez sok koze lenne) :)

tudjátok, relatív a drága :) Valakinek az 1k is drága, valakinek tök átlagos :)

Remedy 08-26-2010 19:47

Quote:

Originally Posted by ErdelyMagyaria (Post 261597)
"Csoportonként, szintenként egy ország

A Hódító lehetőséget ad arra, hogy több országgal játsz, amennyiben ezeket az országokat a játékon belül lejelented felénk. Erre a főmenü jobb oldalán található link segítségével van lehetőséged. CSAK AKKOR LEHET TÖBB ORSZÁGOD, HA AZOK A JÁTÉKON BELÜL ÖSSZE VANNAK KAPCSOLVA. HA TÖBB ORSZÁGOD VAN, DE NINCSENEK ÖSSZEKAPCSOLVA, AKKOR MEGSZEGED A SZABÁLYOKAT!

Egy csoportban csak egy országod lehet, valamint a rendes játék (ide értve az anarchista csoporton kívüli összes csoportot: normál sebességű, lassú sebességű, gyors sebességű csoportok) ötödik (kezdő) szintjén összesen 1 darab lehet. (Nem lehet tehát országod például a gyors sebességű és a normál sebességű játék 5. szintjén, sem bármilyen más kombinációban. Csak egy ország.)

Ha több országot indítasz, azokat a fenti szabályok mellett szabad csak megtenned és kötelességed azokat a játékon keresztül "összekapcsolni", vagyis jelezni, hogy az mind a Tied. Ezt az új ország indítása után AZONNAL meg kell tenned. Amennyiben ezt nem teszed meg, azzal megszeged a szabályokat, amiért az országokat törölhetjük, vagy az anarchista csoportba helyezhetjük át. A régi országodat is. Mivel az összekapcsolás KÖTELEZŐ, azért ennek elmulasztása esetén nem tudjuk elfogadni kifogásnak, hogy nem tudtad, nem olvastad, nem akartad összekapcsolni, elfelejtetted, vagy csak később akartad. Ha emiatt országaid az anarchista csoportba kerültek, azok ott is maradnak."

Barmelyik csoportrol is van szo, azon a csoporton belul csak 1 orszagod lehet!

"Minden játékos köteles betartani minden szabályt. A szabályok módosítását a címlapon jelentjük be. Az itt leírt szabályok/szabálymódosítások minden játékosra nézve kötelező erejűek."

Megerositti a szabalyzat 1. pontjat.

"Egyetlen csoport létezik, melyre a fenti 1. és 5. pont nem érvényes: az anarchista csoport. A csoportról bővebben: Részletek"

Megerositti a szabalyzat 1. pontjat.

FaQ reszben is talalhato ilyen h:

"Az országokat mindenki saját maga indítsa és irányítsa. Ne egymásnak indítsátok, és ne egymás országát gondozzátok."

Gondolom ez egyertelmu.

Kovetkezok ugyan csak FAQ-bol ami haverek ha osszeulnel bulizni egy geprol belepnek, csaladtagok, stb...

"Az országokat mindenki saját maga indítsa és irányítsa. Ne egymásnak indítsátok, és ne egymás országát gondozzátok. Ha egy csoportba kerülnek az országok, akkor egymástól teljesen független életet kell, hogy éljenek az országok, egymással ne osszatok meg információt, és semmiképpen ne támadjatok közös célpontokat. Egymást se. SEMMIKÉPP NE LEGYETEK EGYMÁSSAL SZÖVETSÉGBEN!"

Tobbek kozott miert jarhat anarch, vagyis buntetes mert megszegtel valamit:

"Az anarchista csoportba tettetek, pedig nem volt egy csoportban több országom!
A több ország irányításának szigorú feltételei vannak. Ha ezeknek a feltételeknek nem teszel eleget (lásd regisztrációs szabályok első pontja), akkor szabálytalanul veszel részt a játékban a több országgal, és ez az anarchista csoportba áthelyezést eredményez. Ha a jövőben szeretnél a rendes játékban több országot irányítani, akkor mindenképpen tartsd be a szabályokat."

Az elso pont az ugye az elso idezet amit lathattok fenebb...

"Mit jelent a "Szabályos játék védelme" indoklás?
Ahogyan egyre több új szűrőt vezetünk be a szabályos játék biztosítása érdekében, szükséges volt egy átfogó indoklás, ahova több szabálytalanság, vagy kijátszási kísérlet is beletartozhat. A "Szabályos játék védelme" indoklást használjuk minden olyan esetben, amikor nem egyszeri, hanem visszatérő cselekedetek miatt kerül valaki áthelyezésre. Ilyen például, ha nemcsak a saját országodat irányítod, hanem rendszeresen szövetségesed országát is; vagy bármilyen módszerrel megpróbálod kijátszani a Hódító ellenőrzőrendszerét. Ide tartoznak továbbá egyéb olyan szűrések eredményei is, amik a tiszta játékot hivatottak szolgálni."

Egyelore ennyi de szerintem meg talalhatunk ha kell.

Ocsem, direkt megkertek, hogy olvasgass inkabb, minthogy szetspammeld ezt a megbeszelest is. Ati helyeben en mar reg kitiltottalak volna...

Mostmar tenyleg aruld el, hogy milyen orszagokkal jatszol, kezd erdekelni. :)

RRRrrr 08-26-2010 20:25

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 261598)
Ocsem, direkt megkertek, hogy olvasgass inkabb, minthogy szetspammeld ezt a megbeszelest is. Ati helyeben en mar reg kitiltottalak volna...

Mostmar tenyleg aruld el, hogy milyen orszagokkal jatszol, kezd erdekelni. :)

Teljesen igaza van egyébként, csak direkt háttal forogtok a témának, és nem akarjátok felfogni mit akarnak mondani az "ellenzők".
Elhiszem hogy kényelmes, mikor 1ember meg tudja védeni az egész klánt, de szerintem hülyeség. Védje mindenki a saját országát, ha nincs gépnél és piacon vannak az íjai akkor meg szívjon csak. Legközelebb majd bent tartja őket. Jah, hogy etetni kell? Etesse!
Sorolhatnám még, de nektek úgyis mintha a falnak beszélne az ember.
Atit sem értem, miért engedi a teljesen szabálytalan játékhasználatot. Az egyedüli érdeke az lehet, hogy amíg engedi addig nem hőbörögnek az olyanok mint Ti, akik hozzászoktak hogy 1ember elég mindig ha gépnél van a tízből...

Remedy 08-26-2010 20:29

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 261614)
Teljesen igaza van egyébként, csak direkt háttal forogtok a témának, és nem akarjátok felfogni mit akarnak mondani az "ellenzők".
Elhiszem hogy kényelmes, mikor 1ember meg tudja védeni az egész klánt, de szerintem hülyeség. Védje mindenki a saját országát, ha nincs gépnél és piacon vannak az íjai akkor meg szívjon csak. Legközelebb majd bent tartja őket. Jah, hogy etetni kell? Etesse!
Sorolhatnám még, de nektek úgyis mintha a falnak beszélne az ember.
Atit sem értem, miért engedi a teljesen szabálytalan játékhasználatot. Az egyedüli érdeke az lehet, hogy amíg engedi addig nem hőbörögnek az olyanok mint Ti, akik hozzászoktak hogy 1ember elég mindig ha gépnél van a tízből...

Tudod kit gyanusitgass...

RRRrrr 08-26-2010 20:31

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 261615)
Tudod kit gyanusitgass...

Mamát? :DDD

Redback 08-27-2010 10:44

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 261636)
ugyanmár:) ez tök jó pr szöveg, de ennyi:) mi van akkor ha éppen egy 7 éves kislány ütne akinek beteg a kiskutyája és nagyon nagyot fog csalódni az amúgy is érzékeny lelke, amikor pattan az újítás miatt.

Akkor mondom általánosan:
Vannak olyan emberek még a hódítóban, akik nem függők, nem fogják egy esküvőn, keresztelőn, vagy egy céges megbeszélésen a telefonjukat. Vagy éppen tanórákon, mert számukra fontosabb az életük.

A kislánynak meg csak annyit, hogy na és? nem azért fog pattani, mert éppen be tudta volna ütni, csak éppen más dolga volt, hanem azért, mert 7 évesen 100ig tud számolni ;);)

RRRrrr 08-27-2010 10:48

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 261653)
Vannak olyan emberek még a hódítóban, akik nem függők, nem fogják egy esküvőn, keresztelőn, vagy egy céges megbeszélésen a telefonjukat. Vagy éppen tanórákon, mert számukra fontosabb az életük.

A kislánynak meg csak annyit, hogy na és? nem azért fog pattani, mert éppen be tudta volna ütni, csak éppen más dolga volt, hanem azért, mert 7 évesen 100ig tud számolni ;);)

Éppen ezért egyszerű a helyzet. Ha olyan dolog történik az életben, ami fontosabb mint a hód, és egyszerre kell reagálni rá, akkor valószínű mindenki az életet választja:) Épp ezért valószínű az is, hogy ha orvoshoz mész, akkor beütnek és kész...
Ne állítsuk már úgy be a játékot, hogy ha bármi is történik az életben azért lehessen még egy sereget is megfogni, mert az is ugyanolyan fontos, mert egyáltalán nem így van...

none 08-27-2010 11:11

Quote:

hmm vannak ám zsenik is, akik 7 évesen, már nem csak 100ig számolnak.. :)

Tsobi 08-27-2010 11:14

Quote:

Originally Posted by none (Post 261655)

Jó, de nem lehet mindegyik szemüveges.. :)

Redback 08-27-2010 11:15

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 261654)
Éppen ezért egyszerű a helyzet. Ha olyan dolog történik az életben, ami fontosabb mint a hód, és egyszerre kell reagálni rá, akkor valószínű mindenki az életet választja:) Épp ezért valószínű az is, hogy ha orvoshoz mész, akkor beütnek és kész...
Ne állítsuk már úgy be a játékot, hogy ha bármi is történik az életben azért lehessen még egy sereget is megfogni, mert az is ugyanolyan fontos, mert egyáltalán nem így van...

Ezt mondd magyarázd el azoknak, akik A-ban egymáshoz lépkednek be, sereget fogni ;)

Quote:

Originally Posted by none (Post 261655)

Sarkítottam, mint Rob is.

none 08-27-2010 11:19

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 261652)
Érzésem szerint, ha olyan orit csinált, amihez egyszer sem férnek be, az betonelf. Többi országot mind úgy kell felépíteni, hogy csak egy sereggel férjenek be.

alsó 4 csoportban elfet is könnyű beverni.. lent max ha 4 ori seregét hívja be védeni valaki, akkor lesz üthetetlen:)
Aban is üthetőek a betonelfek egyéniben.. egyedül a házfree full torony/barakk elfet nem lehet beütni, de azt nem is igen épít senki..:)

none 08-27-2010 11:21

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 261656)
Jó, de nem lehet mindegyik szemüveges.. :)

mi köze a szemüvegnek ehhez?

csákány 08-27-2010 23:28

Quote:

1-2 hsz -ből az jön le ,hogy vannak akiknek a hód az első :)

Eke 08-28-2010 15:15

Már megint balesetet szenvedtem a motorral .

Remedy 08-28-2010 16:32

Quote:

Originally Posted by none (Post 261658)
alsó 4 csoportban elfet is könnyű beverni.. lent max ha 4 ori seregét hívja be védeni valaki, akkor lesz üthetetlen:)

Nahat, mar 5 fos szovik is vannak?

Rob 08-28-2010 17:05

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 261802)
Már megint balesetet szenvedtem a motorral .

de azért remélem nem elköszönni jöttél:eek:

-Ricsi- 08-28-2010 20:10

Azt se értem alapból, hogy a máshoz való belépkedésért miért nem jár alapból anarch? Ez már rég ellett rontva, hogy anno elnézted az ilyeneket és most már követeli a nép, hogy megengedett legyen.
Vicc az egész!!!

Másokat ok nélkül átdobáltatok anarchba, aki meg megérdemelné az már a sokadik szemért forog...

Ati, erre csak támadással és figyelmeztetéssel tudtál reagálni, tudom ezt a topikot meg "nem olvasod"...
Dugd a homokba a fejed, biztos minden jó lesz.

És kicsit se vagy elfogult a első generációs játékosaid iránt...
Ő offol, az nem érdekel. Én ráoffolok és rögtön bajod van.

Végszónak egy részletet bevágnék a súgóból, amit magad alkottál:

Rendszerünk folyamatosan ellenőrzi a játékban résztvevő összes országot, így ha valaki több országot irányít szabálytalanul, akkor előbb-utóbb, amint megfelelő mennyiségű bizonyíték rendelkezésre áll, az illető ország automatikusan az anarchista csoportba kerül

Nálam a máshoz belépés "több ország irányítását" jelenti.

Dus 08-28-2010 20:15

Quote:

Originally Posted by Ricsi MUD (Post 261825)
Azt se értem alapból, hogy a máshoz való belépkedésért miért nem jár alapból anarch? Ez már rég ellett rontva, hogy anno elnézted az ilyeneket és most már követeli a nép, hogy megengedett legyen.
Vicc az egész!!!

[...]

Rendszerünk folyamatosan ellenőrzi a játékban résztvevő összes országot, így ha valaki több országot irányít szabálytalanul, akkor előbb-utóbb, amint megfelelő mennyiségű bizonyíték rendelkezésre áll, az illető ország automatikusan az anarchista csoportba kerül

Talán kicsit több technikai részletet kéne tudnod ahhoz, hogy csak úgy rámond a Hódító rendszerére, hogy nem megfelelő...

Nem kell sokat ügyeskedni, hogy egy bármilyen jó rendszert is ki lehessen játszani. Csak ismerni kell a technikai hátterét a dolgoknak.

Ettől függetlenül, úgy gondolom, hogy a Hódító kielégítően jó rendszerrel rendelkezik. Lásd Tibut, aki külföldi géppel fedte el a sajátját, hogy másnak adja ki magát - Ati erre is rájött...

Nem azt mondom, hogy teljesen jó ez így. Azt állítom, hogy a körülményekhez képest nagyon jó!

Tsobi 08-28-2010 20:18

Quote:

Nálad. :)

Az én párom szintén nagy hódítós arc és mikor nála vagyok, sajnos időnként rákényszerülök arra, hogy belépjek az orimba, ugyanígy Ő is, mikor nálam van.

Akkor mi most több orit irányítunk? :)

Pool 08-28-2010 20:23

Quote:

És kicsit se vagy elfogult a első generációs játékosaid iránt...
Ő offol, az nem érdekel. Én ráoffolok és rögtön bajod van.

Ha én első generációs vagyok, akkor Te lennél a selejt?:eek:

RRRrrr 08-28-2010 20:27

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 261829)
Ha én első generációs vagyok, akkor Te lennél a selejt?:eek:

Ezt hogy sikerült kiszámolnod? :D
Én úgy tudom, mondjuk a 2.-3. generáció mindig jóval fejlettebb mint az első.
Szóval úgy látom, hogy ennek semmi értelme nem volt, csak valami sértést próbáltál bevinni. Legközelebb gondolkozz előtte kicsit...

-Ricsi- 08-28-2010 20:28

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 261826)
Talán kicsit több technikai részletet kéne tudnod ahhoz, hogy csak úgy rámond a Hódító rendszerére, hogy nem megfelelő...

Nem kell sokat ügyeskedni, hogy egy bármilyen jó rendszert is ki lehessen játszani. Csak ismerni kell a technikai hátterét a dolgoknak.

Ettől függetlenül, úgy gondolom, hogy a Hódító kielégítően jó rendszerrel rendelkezik. Lásd Tibut, aki külföldi géppel fedte el a sajátját, hogy másnak adja ki magát - Ati erre is rájött...

Nem azt mondom, hogy teljesen jó ez így. Azt állítom, hogy a körülményekhez képest nagyon jó!

Nagyra becsülöm a készítők munkásságát. Elég összetett játék, amit nem lehetett "alulról felfele építve" megteremteni.

Nem ebbe az irányba akarom elvinni a vitát, hogy lehet-e szűrni vagy sem.
Hanem hogy ezt legalizáljuk-e vagy sem és ha van rá mód tiltsuk-e anarchal vagy sem.
Tiburól mindenki tudta, hogy csaló, mégse tudták megfogni. Mást meg ok nélkül átrakták, ha ehhez volt kedvük...

Quote:

Ha én első generációs vagyok, akkor Te lennél a selejt?
Pool te tudatlan :)
Nálam a 3G-s telefonok jobbnak számítanak, mint az első 3210esek.
És az ősembereknél is előrébb érzem magam.

Na akkor ki a selejt? :eek:

Tsobi 08-28-2010 20:28

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 261830)
Szóval úgy látom, hogy ennek semmi értelme nem volt, csak valami sértést próbáltál bevinni. Legközelebb gondolkozz előtte kicsit...

Mivel az erre megfelelő topicban vagyunk, azt hiszem a vér csak hígulni tud, nemesedni nem. :)

RRRrrr 08-28-2010 20:32

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 261832)
Mivel az erre megfelelő topicban vagyunk, azt hiszem a vér csak hígulni tud, nemesedni nem. :)

Ez nem igaz, de ne örökléstanról kezdjünk már beszélni:D
Növényeket, állatokat is ugyanúgy lehet nemesíteni.
Nem beszélve a technikai cikkekről, ahol az első generációs megjelölés minden esetben tökéletlenebb jelzőre utal, mint a második generációs stb...

Pool 08-28-2010 20:33

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 261830)

Nem teljesen, mert az 1. generáció a prototípus a többi csak szeretne olyan lenni, mint az...
Az Alkotó gyermekének tekinti első alkotását, a többi már csak futószalagtermék, akár csak Te és Rob

All times are GMT +1. The time now is 12:57.