![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
1 segítsük azokat akik csak kétszer tudnak belépni naponta, de mégis full extrás klánba akrnak kerülni. mert ugye az mégse járja, hogy amikor félévente megtámadják őket fel kell kellni éjszaka. viszont ott feszíteni a nagyok közöt tök jó. 2 megszűnik a belépkedés ezáltal. dehogy szűnik meg:) halljam mi van még mellette? off pool, 4 oldallal ezelőtt kihagytál egy felfelé újat ati hozzászólásánál. így ne maradjon! on |
Quote:
|
Quote:
|
Esetleg ha a témánál maradnánk, azt nagyon értékelném......
|
Quote:
Nem kell leállnod pötyögni, csak megteheted. Ha meg nem, akkor beütnek és kész. Itt látom sok hozzászólásban a furcsaságot. Érveltek már azzal is, hogy ennyi, meg ennyi idő munkája, meg hogy a másik 9 (vagy x) ember. De hát ez nem a világ vége, ha veszítek valamennyi hektárt... Vagy igen? Remélem, hogy nem :) Számomra már az is furcsa, hogy valakit felkeltenek az éjszaka közepén, mert mennek rá. Hát én biztos, hogy nem keltenék senkit, ha nem kéri. Ez egy játék, aminek kikapcsolódást kell nyújtania (nem pedig függőséget okoznia). S most akkor magam ellen beszélek, mert ez a funkció pont ebben nyújtana könnyebbséget? Nem, mert egyszerűen nem tudom megérteni, miért kell ennyire, foggal-körömmel védeni a területünket. Egyszer már kérdeztem egyébként, hogy ha ez a funkció bármilyen formában megvalósul, vip tagsághoz lesz kötve? |
Quote:
|
Quote:
ha meg valósul, nem lesz kötelező használni. az ellenzők részéről nem hangzott el rendes érv, csak, hogy akkor milyen nehéz lesz kis próbasereggel beütni. |
Quote:
|
Quote:
|
Pár napja egyik társam nem tudom, miért, de nem nézett rá az orijára A-ban. Éhezett, elment az összes vari és tolija. Írtam neki sms, nézzen be, írta ok, de nem tette. Már azon filoztam, hogy megírom neki, adja meg a belépőjét, elintézem én. De aztán úgy voltam vele, inkább menjen el az ijjasa is, de nem kockáztatok.
Tudom, be lehet(ne) most is menni, de én féltem a 600k-s orimat, nem kockáztatok semmiképp. Meg akkor olvashatnám a sok károgót, hogy "én tudtam Pool csaló, most végre kiderült" Na pl, ilyenkor jól jön(ne), ha be tudnék nézni. |
Quote:
Ha még szólsz is neki, és szarik rá az országra, akkor miért Neked kéne intézkedni benne? Nem inkább olyat kéne keresni, aki jobban megfelel az elvárásoknak? |
Quote:
Ettől függetlenül még sosem csalódtam benne. Mivel Vezérként meg felelőséggel tartozom értük, akkor én tennék, amit lehet. |
Quote:
Szerintem meg tudja mit veszíthetett, hiszen elmondtad neki. Nem sokat. Bevállalta és kész, nehogymár arra épüljön egy szabálymódosítás, hogy nem ért rá a szövim, pedig szóltam is neki:)) Ha bevezetésre kerülne, akkor meg tudja jól, hogy ugyis elintézed, ezért még kevesebb tölt el majd a játékkal, hiszen úgyis van aki intézkedjen... (persze-persze tudom, hogy pont Ő nem ilyen, de általánosságban majd ilyenek lesznek az emberek) |
Quote:
Eddig nem tűnt fel? :) |
Quote:
Semmi szükség rá, hogy még több tamagocsi klán jöjjön létre, amit ellát 1ember is 10helyett. |
Quote:
Igy van,evvel teljesen 1etértek,ennél több magyarázat szerintem nem is ikell h. sokan elvessék ezt az ötletet. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mert teljesben nem nagyon látlak |
Quote:
Persze ez nem biztos, mert honnan is tudhatnám, de azért esély van rá. Ami a legerősebb indok részemről, saját országban csak én intézkedjek már ha lehet, és ez másoknál is így lehet. Tehát nem az zavarna, hogy nálam valaki intézkedik, mert értem én ki lehet kapcsolni. Az zavarna, hogy mások is másoknál intézkednek:) Már eleve a jelenlegi egymáshoz belépkedéses rendszer ellen is vagyok, mert szerintem erőteljesen ellenkezik a játékszabályokkal, mégsincs szankcionálva. Eleve az A csoport a hódító teteje, aki naponta 2x tud belépni, ne akarja már mehódítani, neki ott lesz a könnyített fordulás fél szemért:) |
Quote:
|
Nem tartom én sem jó ötletnek ezt a klánvezérséget, mert sztem ezáltal még kevesebb játékos lehet az A-ban és még feljebb tolódna a top30 alja.
|
Quote:
|
Quote:
Azt még hozzáteszem, hogy szvsz. |
Quote:
Egyébként mondjuk úgy, hogy a kezdeti nagy lendületre való tekintettel mindenki belép/bevesz bárhova/bárkit mert ugye úgyis majd "figyelünk" rá. Aztán ez egy idő múlva terhes lesz, és elkezdik kipakolni őket, mert hát rájönnek hogy mégsincs olyan túl nagy haszna, hiszen úgysincs gépnél. Akit kiraktak pedig vagy ugyanott lesz, mint mielőtt belépett volna, vagy elmegy szk-ra esetleg szabira mert ugysincs ideje, vagy úgysem tud játszani A-ban. Vagy esetleg lefordul, ha már sikerült felvinnie valakinek a topba, mert inkább szerez egy plusz szemet, minthogy leverjék mondjuk minheki alá. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bár én biztos kevesebbet. Akkor bocsánat, lehet összekevertelek valakivel, de már nem tudom számolni hányan voltak negatív véleménnyel ezzel kapcsolatban:) |
Quote:
kezdjük azzal, mik történhetnek nála.. rosszul állítja be a ht-t és éhezik, bejön a piacról vmi és éhezik esetleg képzés jön be és éhezik, sereg megy felé, sereg megy a klán felé, begyújtották (esetleg ártózták).. akkor mi kell, hogy ezeket "elintézhesse" a vezér? ht-be belenyúlhasson, piacolhasson, bonthasson, fokozhasson, építhessen, ártó varkiat leszedhessen, nem ártókat feltehessen.. ha ez nincs meg mind, akkor igazábol nem oldja meg a "problémát" a javaslat.. ha ez mind megvan, akkor gyakorlatilag más viheti/viszi az orit:) (kis magyarázat melyiket miért.. ht beállítás első 3 eset miatt, piacolás azért ha megy felé sereg, vagy klán felé megy és védeni kell, vagy szembe menni klánnal, bontás azért, ha lehet felülről védi a sereget, vagy csak csökkentse a veszteségeket(esetleg eltávolodás klánban, vagy klánveszteségek csökkentése, de ez inkább kis klánban), építés a gyújtás miatt (esetleg rengetés miatt), variknál pl védelem feltétele, ha úgy fogja a támadó sereget) ((végülis ht-t lehet piacolással helyetesíteni, de azt hogy állíthatja-e a ht-t vagy nem az igazábol sokat nem számít, ha a többit lehet..)) |
Quote:
|
Quote:
bár jobban belegondolva igaz.. ha inaktív ori, akkor tarthat + pár % templomot, hogy felmenjen a varázslat pár körre.. |
Kezdem belátni, hogy tényleg nem biztos, hogy kéne.
|
Quote:
Azt is tiltani kéne szerintem, és anarchal büntetni. Bár ebbe sosem mennek majd bele a megmondóemberek, hiszen ezen nőttek fel:) (és olyan nagyra) |
és az 1 fős klánokba ki fog belépkedni?
meg van a több fős klánoknak a maguk előnye és hátránya a kisebbekkel szemben 1vs10 10x több távol 10x több pénz 10x több ötlet és 10x több minden ezekért cserébe 10x jobban együtt kell működniük és bizony ha a klántámadásnál egy hibázik és nincs gépnél, akkor a másik 9 is hibázzon egy mindenkiért, mindenki egyért ennyi |
Quote:
Kár is hasonlítgatni. 10 fős 10 fős ellen meg ugyanazok az esélyek/lehetőségek. Viszont kár ezt magyarázni, a javaslat lényegét itt nagyon sokan nem értették meg. Ha végre megértenék, akkor túl lehetne lépni azon, hogy ki lesz előnyben, a másikkal szemben. Az hogy 1 ember vinne egy 10 fős klánt az se normális elképzelés, mert ilyen nem lenne. Ha megvalósulna a javaslat, akkor én ugyanolyan aktív maradnék, mint amilyen most vagyok. Nem hárulna az összes feladat a kánvezérre. |
All times are GMT +1. The time now is 01:51. |