Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   1/A klánvezér szerep erősítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4152)

Redback 08-26-2010 20:39

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 261602)
Ati: nekem egy olyan kerdesem lenne, hogy pontosan mit is engednel meg a Klanvezernek?

En mar azt hiszem irtam, de szamomra az ij es paci bevetel-ealadas lenne a maximum.

Szerintem támadó akciókat ne tudjon szervezni, tehát lovat ne nagyon tudjon venni. Bár az úgy meg macerás, mert elittel most védeni akarnak vagy támadni?

Remedy 08-26-2010 20:46

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 261617)
Szerintem támadó akciókat ne tudjon szervezni, tehát lovat ne nagyon tudjon venni. Bár az úgy meg macerás, mert elittel most védeni akarnak vagy támadni?

Klan-visszatamadashoz kellhet a lova, meg ha nem is O inditja az akciot, hanem a vezer.

Tsobi 08-26-2010 20:56

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 261613)
nem offoltam csak továbbfejlesztettem ezt nagy okosságot, megelőzve a koromat. a támogatók részéről egyáltalán nem láttam még normális érvet, bár támogatót se nagyon. nincs mi ellen érvelni:(

Te mit olvastál eddig?

none 08-26-2010 21:28

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 261617)

van olyan eset, amikor nem tudsz védeni egy klántámadást, csak szembemenni.. tehát akkor megint hívni kell a klántársat..:)

Rob 08-27-2010 07:22

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 261620)
Te mit olvastál eddig?

mondjad a tutit! 2 indokot hallottam a a vezérerősítés mellett.
1 segítsük azokat akik csak kétszer tudnak belépni naponta, de mégis full extrás klánba akrnak kerülni. mert ugye az mégse járja, hogy amikor félévente megtámadják őket fel kell kellni éjszaka. viszont ott feszíteni a nagyok közöt tök jó.
2 megszűnik a belépkedés ezáltal. dehogy szűnik meg:)

halljam mi van még mellette?

off
pool, 4 oldallal ezelőtt kihagytál egy felfelé újat ati hozzászólásánál. így ne maradjon!
on

Redback 08-27-2010 07:27

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 261634)
mondjad a tutit! 2 indokot hallottam a a vezérerősítés mellett.
1 segítsük azokat akik csak kétszer tudnak belépni naponta, de mégis full extrás klánba akrnak kerülni. mert ugye az mégse járja, hogy amikor félévente megtámadják őket fel kell kellni éjszaka. viszont ott feszíteni a nagyok közöt tök jó.
2 megszűnik a belépkedés ezáltal. dehogy szűnik meg:)

halljam mi van még mellette?

off
pool, 4 oldallal ezelőtt kihagytad a felfelé újjat ati hozzászólásánál. így ne maradjon!
on

Az, hogyha éppen a gyerekeddel szaladsz az orvoshoz, és jön egy sereg feléd, ugyan ne kelljen leállnod telefonon hódítózni.

Rob 08-27-2010 07:34

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 261635)
Az, hogyha éppen a gyerekeddel szaladsz az orvoshoz, és jön egy sereg feléd, ugyan ne kelljen leállnod telefonon hódítózni.

ugyanmár:) ez tök jó pr szöveg, de ennyi:) mi van akkor ha éppen egy 7 éves kislány ütne akinek beteg a kiskutyája és nagyon nagyot fog csalódni az amúgy is érzékeny lelke, amikor pattan az újítás miatt.

Ati 08-27-2010 09:00

Esetleg ha a témánál maradnánk, azt nagyon értékelném......

Peter Rose 08-27-2010 18:09

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 261635)

Hangzatos érv, de:
Nem kell leállnod pötyögni, csak megteheted. Ha meg nem, akkor beütnek és kész. Itt látom sok hozzászólásban a furcsaságot. Érveltek már azzal is, hogy ennyi, meg ennyi idő munkája, meg hogy a másik 9 (vagy x) ember.
De hát ez nem a világ vége, ha veszítek valamennyi hektárt... Vagy igen? Remélem, hogy nem :)
Számomra már az is furcsa, hogy valakit felkeltenek az éjszaka közepén, mert mennek rá. Hát én biztos, hogy nem keltenék senkit, ha nem kéri. Ez egy játék, aminek kikapcsolódást kell nyújtania (nem pedig függőséget okoznia). S most akkor magam ellen beszélek, mert ez a funkció pont ebben nyújtana könnyebbséget? Nem, mert egyszerűen nem tudom megérteni, miért kell ennyire, foggal-körömmel védeni a területünket.

Egyszer már kérdeztem egyébként, hogy ha ez a funkció bármilyen formában megvalósul, vip tagsághoz lesz kötve?

Ati 08-27-2010 18:35

Quote:

Originally Posted by Peter Rose (Post 261690)
Egyszer már kérdeztem egyébként, hogy ha ez a funkció bármilyen formában megvalósul, vip tagsághoz lesz kötve?

Nem látom különösebb értelmét ahhoz kötni.

csabi 08-27-2010 20:35

Quote:

Originally Posted by Peter Rose (Post 261690)
Hangzatos érv, de:
Nem kell leállnod pötyögni, csak megteheted. Ha meg nem, akkor beütnek és kész. Itt látom sok hozzászólásban a furcsaságot. Érveltek már azzal is, hogy ennyi, meg ennyi idő munkája, meg hogy a másik 9 (vagy x) ember.
De hát ez nem a világ vége, ha veszítek valamennyi hektárt... Vagy igen? Remélem, hogy nem :)
Számomra már az is furcsa, hogy valakit felkeltenek az éjszaka közepén, mert mennek rá. Hát én biztos, hogy nem keltenék senkit, ha nem kéri. Ez egy játék, aminek kikapcsolódást kell nyújtania (nem pedig függőséget okoznia). S most akkor magam ellen beszélek, mert ez a funkció pont ebben nyújtana könnyebbséget? Nem, mert egyszerűen nem tudom megérteni, miért kell ennyire, foggal-körömmel védeni a területünket.

ha meg valósul, nem lesz kötelező használni. az ellenzők részéről nem hangzott el rendes érv, csak, hogy akkor milyen nehéz lesz kis próbasereggel beütni.

RRRrrr 08-27-2010 20:36

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 261714)
ha meg valósul, nem lesz kötelező használni. az ellenzők részéről nem hangzott el rendes érv, csak, hogy akkor milyen nehéz lesz kis próbasereggel beütni.

ne viccelődj már pls...

csabi 08-27-2010 20:51

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 261716)
ne viccelődj már pls...

akkor mondj egy érvet, hogy miért NE legyen ez a változatatás, ami egyrészt nem kötelező használatú, másrészt pár embernek több lehetőséget biztosít egy jó klánba jutáshoz, maradáshoz?

Pool 08-27-2010 20:57

Pár napja egyik társam nem tudom, miért, de nem nézett rá az orijára A-ban. Éhezett, elment az összes vari és tolija. Írtam neki sms, nézzen be, írta ok, de nem tette. Már azon filoztam, hogy megírom neki, adja meg a belépőjét, elintézem én. De aztán úgy voltam vele, inkább menjen el az ijjasa is, de nem kockáztatok.
Tudom, be lehet(ne) most is menni, de én féltem a 600k-s orimat, nem kockáztatok semmiképp.
Meg akkor olvashatnám a sok károgót, hogy "én tudtam Pool csaló, most végre kiderült"

Na pl, ilyenkor jól jön(ne), ha be tudnék nézni.

RRRrrr 08-27-2010 20:59

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 261724)
Pár napja egyik társam nem tudom, miért, de nem nézett rá az orijára A-ban. Éhezett, elment az összes vari és tolija. Írtam neki sms, nézzen be, írta ok, de nem tette. Már azon filoztam, hogy megírom neki, adja meg a belépőjét, elintézem én. De aztán úgy voltam vele, inkább menjen el az ijjasa is, de nem kockáztatok.
Tudom, be lehet(ne) most is menni, de én féltem a 600k-s orimat, nem kockáztatok semmiképp.
Meg akkor olvashatnám a sok károgót, hogy "én tudtam Pool csaló, most végre kiderült"

Na pl, ilyenkor jól jön(ne), ha be tudnék nézni.

Ha még szólsz is neki, és szarik rá az országra, akkor miért Neked kéne intézkedni benne? Nem inkább olyat kéne keresni, aki jobban megfelel az elvárásoknak?

Pool 08-27-2010 21:02

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 261725)
Ha még szólsz is neki, és szarik rá az országra, akkor miért Neked kéne intézkedni benne? Nem inkább olyat kéne keresni, aki jobban megfelel az elvárásoknak?

Nem, az a 9 társ, aki velem van, már jó pár éve társam, egyiket sem raknám ki csak úgy. Tudom, hogy ez a társam kisgyerekes családapa, vannak neki fontosabb dolgok is, mint a játék.
Ettől függetlenül még sosem csalódtam benne.
Mivel Vezérként meg felelőséggel tartozom értük, akkor én tennék, amit lehet.

RRRrrr 08-27-2010 21:06

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 261728)
Nem, az a 9 társ, aki velem van, már jó pár éve társam, egyiket sem raknám ki csak úgy. Tudom, hogy ez a társam kisgyerekes családapa, vannak neki fontosabb dolgok is, mint a játék.
Ettől függetlenül még sosem csalódtam benne.
Mivel Vezérként meg felelőséggel tartozom értük, akkor én tennék, amit lehet.

Szerintem meg tudja mit veszíthetett, hiszen elmondtad neki. Nem sokat. Bevállalta és kész, nehogymár arra épüljön egy szabálymódosítás, hogy nem ért rá a szövim, pedig szóltam is neki:))
Ha bevezetésre kerülne, akkor meg tudja jól, hogy ugyis elintézed, ezért még kevesebb tölt el majd a játékkal, hiszen úgyis van aki intézkedjen...
(persze-persze tudom, hogy pont Ő nem ilyen, de általánosságban majd ilyenek lesznek az emberek)

Pool 08-27-2010 21:09

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 261730)
Szerintem meg tudja mit veszíthetett, hiszen elmondtad neki. Nem sokat. Bevállalta és kész, nehogymár arra épüljön egy szabálymódosítás, hogy nem ért rá a szövim, pedig szóltam is neki:))
Ha bevezetésre kerülne, akkor meg tudja jól, hogy ugyis elintézed, ezért még kevesebb tölt el majd a játékkal, hiszen úgyis van aki intézkedjen...
(persze-persze tudom, hogy pont Ő nem ilyen, de általánosságban majd ilyenek lesznek az emberek)

Pedig ez a szabálymodosítás pont akkor lenne, ha nem ér rá a klántárs :)
Eddig nem tűnt fel? :)

RRRrrr 08-27-2010 21:12

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 261731)
Pedig ez a szabálymodosítás pont akkor lenne, ha nem ér rá a klántárs :)
Eddig nem tűnt fel? :)

Nem tűnik fel, hogy fogalmad sincs ezek szerint mit akarok mondani? Meg még jópáran rajtam kívül? Azért a Te országod, hogy Te gondozd, Te védd ki a sereget ha látod 1körre van, Te vegyél lovast ha támadni akarsz stb...
Semmi szükség rá, hogy még több tamagocsi klán jöjjön létre, amit ellát 1ember is 10helyett.

D vagy Á?:P 08-27-2010 21:21

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 261732)
Nem tűnik fel, hogy fogalmad sincs ezek szerint mit akarok mondani? Meg még jópáran rajtam kívül? Azért a Te országod, hogy Te gondozd, Te védd ki a sereget ha látod 1körre van, Te vegyél lovast ha támadni akarsz stb...
Semmi szükség rá, hogy még több tamagocsi klán jöjjön létre, amit ellát 1ember is 10helyett.

Igy van,evvel teljesen 1etértek,ennél több magyarázat szerintem nem is ikell h. sokan elvessék ezt az ötletet.

Ati 08-27-2010 21:35

Quote:

Ami akár azt is jelentheti, hogy visszajön pár olyan ország, akik nem tudnak napi 6-7 órát foglalkozni a játékkal, csak 1-et. Több célpont, több klán, még akár a top30% is lejjebb kerülhet.

RRRrrr 08-27-2010 21:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 261734)
Ami akár azt is jelentheti, hogy visszajön pár olyan ország, akik nem tudnak napi 6-7 órát foglalkozni a játékkal, csak 1-et. Több célpont, több klán, még akár a top30% is lejjebb kerülhet.

Vagy azt is jelentheti, hogy mégtöbb deffelős ori kerül ki, és mégnehezebb lesz csatázni egy jót, mert max csak védekeznek (illetve véd nekik valaki)

Pool 08-27-2010 21:45

Quote:

most is visz 1-2 játékos teljes klánt, erről tudok

Pool 08-27-2010 21:46

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 261735)
Vagy azt is jelentheti, hogy mégtöbb deffelős ori kerül ki, és mégnehezebb lesz csatázni egy jót, mert max csak védekeznek (illetve véd nekik valaki)

Te ilyen nagy harcoló vagy? :eek:
Mert teljesben nem nagyon látlak

RRRrrr 08-27-2010 21:47

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 261735)

Persze ez nem biztos, mert honnan is tudhatnám, de azért esély van rá. Ami a legerősebb indok részemről, saját országban csak én intézkedjek már ha lehet, és ez másoknál is így lehet. Tehát nem az zavarna, hogy nálam valaki intézkedik, mert értem én ki lehet kapcsolni. Az zavarna, hogy mások is másoknál intézkednek:)
Már eleve a jelenlegi egymáshoz belépkedéses rendszer ellen is vagyok, mert szerintem erőteljesen ellenkezik a játékszabályokkal, mégsincs szankcionálva.
Eleve az A csoport a hódító teteje, aki naponta 2x tud belépni, ne akarja már mehódítani, neki ott lesz a könnyített fordulás fél szemért:)

RRRrrr 08-27-2010 21:49

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 261738)
Te ilyen nagy harcoló vagy? :eek:
Mert teljesben nem nagyon látlak

Nem vagyok nagy harcoló, milliószor leírtam már, hogy betonelfként ülök a top határám, mert a jelenlegi A-s helyzetben ez a legkényelmesebb nekem. Eleget fikáztatok már Remyvel karöltve a "bunkermatyi elf" miatt, ne hozzuk már most elő, hanem maradjunk témánál. Thx

Sami 08-27-2010 21:58

Nem tartom én sem jó ötletnek ezt a klánvezérséget, mert sztem ezáltal még kevesebb játékos lehet az A-ban és még feljebb tolódna a top30 alja.

Ati 08-27-2010 21:59

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 261742)
Nem tartom én sem jó ötletnek ezt a klánvezérséget, mert sztem ezáltal még kevesebb játékos lehet az A-ban és még feljebb tolódna a top30 alja.

Hogyan lesz ettől kevesebb játékos? Azt értem, hogy hogy lehet több, de hogy lesz kevesebb?

Sami 08-27-2010 22:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 261743)
Hogyan lesz ettől kevesebb játékos? Azt értem, hogy hogy lehet több, de hogy lesz kevesebb?

Ati, ne játszd már a naivat. Egyszerű, aki eddig muszájból belépett, az ezután még úgy sem fog belépni, tojik az orijára nagy ívből, gondolván, hogy úgy is ott a vezér és majd íjaz úgyis, ha kell. Aztán a vezér egy idő után megunja ezt és kirakja a klánból. Na így. :)
Azt még hozzáteszem, hogy szvsz.

RRRrrr 08-27-2010 22:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 261743)

Mondjuk elmegy az emberek kedve:)
Egyébként mondjuk úgy, hogy a kezdeti nagy lendületre való tekintettel mindenki belép/bevesz bárhova/bárkit mert ugye úgyis majd "figyelünk" rá. Aztán ez egy idő múlva terhes lesz, és elkezdik kipakolni őket, mert hát rájönnek hogy mégsincs olyan túl nagy haszna, hiszen úgysincs gépnél. Akit kiraktak pedig vagy ugyanott lesz, mint mielőtt belépett volna, vagy elmegy szk-ra esetleg szabira mert ugysincs ideje, vagy úgysem tud játszani A-ban.
Vagy esetleg lefordul, ha már sikerült felvinnie valakinek a topba, mert inkább szerez egy plusz szemet, minthogy leverjék mondjuk minheki alá.

Pool 08-27-2010 22:05

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 261740)
Nem vagyok nagy harcoló, milliószor leírtam már, hogy betonelfként ülök a top határám, mert a jelenlegi A-s helyzetben ez a legkényelmesebb nekem. Eleget fikáztatok már Remyvel karöltve a "bunkermatyi elf" miatt, ne hozzuk már most elő, hanem maradjunk témánál. Thx

Én emiatt biztos nem fikáztala, főleg azért nem, mert az én országom is elf A-ban. Más kérdés, hogy elég sokat ütöttem vele anno...

Sami 08-27-2010 22:05

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 261745)
Mondjuk elmegy az emberek kedve:)
Egyébként mondjuk úgy, hogy a kezdeti nagy lendületre való tekintettel mindenki belép/bevesz bárhova/bárkit mert ugye úgyis majd "figyelünk" rá. Aztán ez egy idő múlva terhes lesz, és elkezdik kipakolni őket, mert hát rájönnek hogy mégsincs olyan túl nagy haszna, hiszen úgysincs gépnél. Akit kiraktak pedig vagy ugyanott lesz, mint mielőtt belépett volna, vagy elmegy szk-ra esetleg szabira mert ugysincs ideje, vagy úgysem tud játszani A-ban.
Vagy esetleg lefordul, ha már sikerült felvinnie valakinek a topba, mert inkább szerez egy plusz szemet, minthogy leverjék mondjuk minheki alá.

Pedig nem is súgtunk egymásnak :)

RRRrrr 08-27-2010 22:07

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 261746)
Én emiatt biztos nem fikáztala, főleg azért nem, mert az én országom is elf A-ban. Más kérdés, hogy elég sokat ütöttem vele anno...

Dettó:D
Bár én biztos kevesebbet. Akkor bocsánat, lehet összekevertelek valakivel, de már nem tudom számolni hányan voltak negatív véleménnyel ezzel kapcsolatban:)

none 08-27-2010 22:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 261734)

no nézzük mit kéne engedni ahhoz, ha a klántársam épp "orvoshoz viszi a gyereket", vagy épp "megbeszélése van", vagy hogy a napi egyszer belépő játékosoknak is legyen esélye nagy, aktív klánba menni stb..
kezdjük azzal, mik történhetnek nála.. rosszul állítja be a ht-t és éhezik, bejön a piacról vmi és éhezik esetleg képzés jön be és éhezik, sereg megy felé, sereg megy a klán felé, begyújtották (esetleg ártózták)..
akkor mi kell, hogy ezeket "elintézhesse" a vezér?
ht-be belenyúlhasson, piacolhasson, bonthasson, fokozhasson, építhessen, ártó varkiat leszedhessen, nem ártókat feltehessen..
ha ez nincs meg mind, akkor igazábol nem oldja meg a "problémát" a javaslat.. ha ez mind megvan, akkor gyakorlatilag más viheti/viszi az orit:)

(kis magyarázat melyiket miért.. ht beállítás első 3 eset miatt, piacolás azért ha megy felé sereg, vagy klán felé megy és védeni kell, vagy szembe menni klánnal, bontás azért, ha lehet felülről védi a sereget, vagy csak csökkentse a veszteségeket(esetleg eltávolodás klánban, vagy klánveszteségek csökkentése, de ez inkább kis klánban), építés a gyújtás miatt (esetleg rengetés miatt), variknál pl védelem feltétele, ha úgy fogja a támadó sereget)
((végülis ht-t lehet piacolással helyetesíteni, de azt hogy állíthatja-e a ht-t vagy nem az igazábol sokat nem számít, ha a többit lehet..))

Ati 08-27-2010 22:30

Quote:

Originally Posted by none (Post 261751)
(kis magyarázat melyiket miért.. ht beállítás első 3 eset miatt, piacolás azért ha megy felé sereg, vagy klán felé megy és védeni kell, vagy szembe menni klánnal, bontás azért, ha lehet felülről védi a sereget, vagy csak csökkentse a veszteségeket(esetleg eltávolodás klánban, vagy klánveszteségek csökkentése, de ez inkább kis klánban), építés a gyújtás miatt (esetleg rengetés miatt), variknál pl védelem feltétele, ha úgy fogja a támadó sereget)

Ezekre nincs mindre szükség nyilván. Helytartót állítgatni felesleges, az nem azon az egy éjszakán múlik. Varázslatokat feltenni felesleges, az megintcsak nem azon múlik. Vagy felteszi hosszabb időre, vagy a helytartó felteszi.

none 08-27-2010 22:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 261752)
Ezekre nincs mindre szükség nyilván. Helytartót állítgatni felesleges, az nem azon az egy éjszakán múlik. Varázslatokat feltenni felesleges, az megintcsak nem azon múlik. Vagy felteszi hosszabb időre, vagy a helytartó felteszi.

varázslat nem fontos? szerintem Aban a védelmet nem feltétlen ht pakolgatja hanem épp, ha jönnek és védeni kell/lehet teszi fel a játékos..(ok elfeknél lehet van elég vari erre, de hadis orinál nem feltétlen) elég sok múlhat azon, ha nincs védelem fent:)

bár jobban belegondolva igaz.. ha inaktív ori, akkor tarthat + pár % templomot, hogy felmenjen a varázslat pár körre..

Redback 08-28-2010 12:56

Kezdem belátni, hogy tényleg nem biztos, hogy kéne.

RRRrrr 08-28-2010 13:13

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 261788)
Kezdem belátni, hogy tényleg nem biztos, hogy kéne.

Az a baj, hogy egyáltalán nem lenne elég szerintem csak eldönteni, hogy okés akkor ez most nem kell, mert gond nélkül menne tovább az egymáshoz belépkedés.
Azt is tiltani kéne szerintem, és anarchal büntetni. Bár ebbe sosem mennek majd bele a megmondóemberek, hiszen ezen nőttek fel:) (és olyan nagyra)

-Ricsi- 08-28-2010 17:34

és az 1 fős klánokba ki fog belépkedni?

meg van a több fős klánoknak a maguk előnye és hátránya a kisebbekkel szemben

1vs10
10x több távol
10x több pénz
10x több ötlet és 10x több minden

ezekért cserébe 10x jobban együtt kell működniük és bizony ha a klántámadásnál egy hibázik és nincs gépnél, akkor a másik 9 is hibázzon

egy mindenkiért, mindenki egyért
ennyi

J.Ati 08-28-2010 18:03

Quote:

Originally Posted by Ricsi MUD (Post 261808)
és az 1 fős klánokba ki fog belépkedni?

meg van a több fős klánoknak a maguk előnye és hátránya a kisebbekkel szemben

1vs10
10x több távol
10x több pénz
10x több ötlet és 10x több minden

ezekért cserébe 10x jobban együtt kell működniük és bizony ha a klántámadásnál egy hibázik és nincs gépnél, akkor a másik 9 is hibázzon

egy mindenkiért, mindenki egyért
ennyi

1 fős egy 10 fős ellen nem fog hadakozni.
Kár is hasonlítgatni.

10 fős 10 fős ellen meg ugyanazok az esélyek/lehetőségek.
Viszont kár ezt magyarázni, a javaslat lényegét itt nagyon sokan nem értették meg.
Ha végre megértenék, akkor túl lehetne lépni azon, hogy ki lesz előnyben, a másikkal szemben. Az hogy 1 ember vinne egy 10 fős klánt az se normális elképzelés, mert ilyen nem lenne.
Ha megvalósulna a javaslat, akkor én ugyanolyan aktív maradnék, mint amilyen most vagyok.
Nem hárulna az összes feladat a kánvezérre.

All times are GMT +1. The time now is 01:51.