![]() |
Kitiltás: Egy Jófej Srác ) (#620162)
Indoklás: Ha nem tetszik a játék, ne játssz. Büntetés: 12 kör kitiltás Admin (#0) , 2010-05-08 12:02:08 |
Ejj-ejj... ezzel azt éritek el, hogy abbahagyja a játékot...
Akkor meg kin élvezkedtek? :D Gondoljatok magatokra is, ne csak másokra. Legyetek önzőek. Ne fosszátok meg magatokat egy ilyen élvezeti forrástól, hogy unszimpatikus játékosokat vertek le! Ismeretlen átlagos játékosok leverése nem okoz akkora örömöt... :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
köszi a támogatást :D |
mit bohóckodik ez B-be? :) le akarja még jobban égetni ez a srác magát? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tibu erőlködik, mint szorulásos a WC-n, de nem nagyon megy neki.... fokozgat, üt, visszaütik, aztán újra... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ameddig lelátok, jól látom, hogy a távolban már feltűnt egy-pár barbár horda, akikre nem fog hatni az ő baráti közeledése :D Ezen hordák pedig nem fognak távolról ráfokozni, hanem 2 körről ütik szét, ahogy azt egy Bátor Harcosnak kell... |
Már mi is látunk Téged, Pool :D
|
És ha már bohóckodásról volt szó, gratulálhatnánk :)
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról a 2. szinten: 2010-05-23 20:03:38 Sesshumaru Nagyúr (#301629) elfoglalt 182 hektárt Magadra nézve kötelező (#541985) országától. Grat :) |
Quote:
Olyan ismerős ez a piros ország... Csak nem a :eek::eek::eek::eek::eek: |
Remélem tényleg nincs már ez az ország Tibuékkal :) |
Quote:
Apropo. Mi van tibuval? :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
most tényleg szabin van....bocsesz
|
biztos volt egy kis hétvégi szieszta, de egyébként aktív
|
Quote:
|
Quote:
|
Az a pár napja tegnap volt, mert közben akciózott ő, csak eredménye nem volt se neki se másnak
|
Quote:
|
Quote:
Hidd el, nincs szuksege tibunak fogadatlan prokatorokra, barmennyire is probalod Ot kovetni tuzon-vizen ( jksz-en es anarchon) keresztul. Magadrol sem fogod lemosni soha, hogy kozod van tibuhoz, hiaba probalkozol, mint hallom... A jelek azota is egyertelmuek. |
Quote:
|
Quote:
ennyi... |
Quote:
Semmi ilyesmit nem mondtam.:) Csak írtam Pool barátom üzijére egy reakciót, mivel ő tett hasonlót velem és gyávázik. Ez visszásnak tűnik egy kicsit számomra. Te meg egyből a torkomnak ugrasz? Privátban megbeszélhetjük, ha valamivel megbántottalak vagy megsértettelek. Elnézést is kérek, ha jogos a neheztelésed. A jksz témát szerintem jegelhetjük, folyamatosan farkasok kiáltanak itt farkast..... B-ben eléggé el vagyok foglalva, valami mérges gazda ránk uszította a kutyáit és lassan letepernek, de legalább nem unatkozom.:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nah, megyek, most dolgom van, Te meg jelents a Főnöknek, hiszen Te vagy a szeme, füle, nyelve, jobb keze :D bye! |
Jah, ha ballal törli, akkor bal keze :D
|
Látom Batu, kapod az ívet B-ben :D
Pedig már nem éri meg ácsorogni, hiszen az újra semmit nem hoz miért nem jáccol? jah, hogy nem tudsz? bocsesz, nem szóltam :) |
Quote:
Batu, dontsd mar el, hogy engem akarsz lecsalozni vagy a klanom par tagjat, mert ez igy nem lesz kafa... De ha gondolod, en is radkenem a pekes foldleadasokat, aztan kvittek vagyunk. :) Pool: a jatektudasat ne szidd, egesz szep klanuteseik voltak mostanaban, ahhoz meg kell tudni. :) |
All times are GMT +1. The time now is 13:44. |