![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hűű :eek: |
Quote:
Főleg, hogy G-ben a Tibu orijába megint átpakoltad a tekidet... Vasárnap újráztál, hétfőn lett piacod, meg is jelent Tibu G-s orija szabiról... A tekipiacon rögtön 50k lett a bányateki, még úgy is, hogy voltak benne fogók (köszi,köszi,köszi :)), míg más tekikből meg irdatlan mennyiség lett kinn fele áron... Két napig a búza, fém is hűű, de felment, köszi,köszi a fogók vételéért...:) Aztán mit látni? Tibu orija már szabin... Gondolom cirka 450 kör múlva újra látjuk, mikor megint lilázol... De azért tetszett, hogy tagadta a Tibu orija, hogy nem az övé, hirtelen jó modorról tett bizonyságot... Azóta mástól tudom, hogy az övé, 100%-ra... bár én sem verném nagydobra, ha Tibu lennék, melyik az orim Szal, sztem Neked, aki Canossát járt itt, miután anarchos lett, inkább csendben kellene lenni... |
Quote:
Felejts el légyszíves, ha csak ennyi telik tőled. Tudtommal nem szabálytalan sem újrázni sem piacolni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mielőtt leírnád, pontosan tudom, hogy hogyan működik a keresztbe utalás |
Quote:
(direkt off topicba... ha valakinek mégis tetszene, hajrá :p) |
Quote:
Szóval javakat átpakolni szövin belül szabálytalan, irreális áron befogózni a piacot az nem. Érdekeseket mondtok.:) |
Quote:
nem hinném, hogy szabálytalan lenne x árut 30-40k-ért kitennni, max elviszi a rabló. hidd el, pontosan tudom, hogy működik. Anarchba így teszek az orijaimba pénzt, mivel vannak termijeim |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A piaci info meg már nem info, mert 2-3 napja volt Mr.Blablabla... Igen, ennyi telik tőlem, mert nem tetszik, hogy szórtad itt a fejedre a hamut, közben ugyanazt folytatod, vagyis Tibut követed (remélem Y-ba is)... Nem bírom az ilyen kétszínűséget. Engem sokan utálnak, de én legalább nem játszom meg magam, azt adom, amilyen vagyok... Ezért vagy ennyire az újrázás korlátozás ellen is, csak a hülye és a hozzád húzók nem látják... De ezzel az írásoddal végülis beismerted amit leírtam, nekem ennyi elég is, köszi... Bár eddig is tudtam...:) |
Quote:
Hex, nem lehetett nehéz átpakolni a tekit két orinak "A" ori vette az olcsót, amikor megtelt lével "B" ori, az meg vette "A" 50.000.es tekijét és go mégeccer... Az más tészta, hogy lehettek kinn fogók, na de van még G-ben pár olyan ori, akik szintén "csapattagok"... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Iron, szabad megkérdezni, hogy mi lett a kis kék ketteseddel Járvány mellől? :D
|
Quote:
|
Quote:
321676 Járvány 2010-01-15 06:10:02 ÁTHELYEZVE: Több ország szabálytalan irányítása gondolom, ezek után zérózta |
Quote:
|
off
mijaza afro-pesszimizmus? :eek: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sutike Te mit csinálsz L-ben?
kissé érdekes... főleg, hogy kik támadnak... |
Quote:
|
Quote:
Nem számoltam :) |
Biztos véletlen volt:)
Előferdül, hogy valaki kiárul lépés előtt, és aztán véletlenül nem megy szabira:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Te még eddig hittél neki? pfff :eek: |
Quote:
|