![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
szóval egy másik dolog ami csak úgy eszembe jutott... (ha valaki már írta, akkor bocsi, de már megint fáradt vagyok... :p ) mi lenne, ha nem lehetne összegyűjteni annyi újrát? Mondjuk maximalizálnánk 2-ben a maximum újrák számát. Ha az ember szintet lép, és kapna újrát, akkor az elveszik, ha már van 2, ha kevesebb van, akkor megkapja ugyanúgy... (2 ideálisnak tűnik, mivel egy újrához jelenleg 500 kör kell, egy szint teljesítéséhez meg 1000 kör kell...) |
Quote:
|
Quote:
A javaslatom nem zárja ki a mennyiségi korlátot. Akár azzal párhuzamosan is bevezethető. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Valahogy ezt nem tudom a játékba képzelni. Szerintem körhöz kellene kötni, és gyorsban 2x annyi. |
Quote:
de ha nem hát nem... :) De remélem valami okosságot kieszeltek, mert ez szerintem nagy visszaélés a játék funkcióival. Esetleg lehetne a jksz bejelentőlap mellé, egy Szabálytalan Újra Bejelentőlapot is tenni. Így ha valakiről tudom, hogy ezt csinálja, azt feljelentem... kivizsgálni is egyszerű, csak meg kell nézni, hogy újrázott-e, milyen állapotban volt az országa újra előtt, esetleg mi változott újra után. Vagy esetleg egy szűrőrendszert felállítani, ami leszűri az újrák közül azokat, amik közben X-nél több teki, vagy valami lett visszakapva. Aztán csak ezeket átfutni... Tudom, hogy ez megint plusz munkát jelent a kedves adminoknak, de igazából nem olyan nagy... ha jó a szűrő akkor csak kevesen akadnak fenn, és nem kell sokat szöszölni egy ilyen vizsgálattal, mivel pár paraméterből kiderül, hogy miért is történt az az újra... Valamint, ha a rendszer bevezetésre kerülne, és pár ori megszívná, akkor a többiek sem mernék megtenni... szóval egyre kevesebbet kell foglalkozni vele... |
Quote:
|
Támogatom, hogy az újrázáshoz szükséges körök száma növekedjen, de sok értelme nincs annak, hogy 2000 körnél ez több legyen. 500-1000-2000, és utána megáll 2000 körnél függetlenül az újrák számától. Viszont értelemszerűen szintenként nulláznám, minden szinten 500 körről indulna.
|
Quote:
jó persze mondjuk nem 3x újrázol egy szinten, de szerintem általában 1x szoktak szintenként az "újrások" restartolni.. |
Quote:
|
Quote:
1A-t több dologban is érdemes lenne külön kezelni, teljesen más a játék ott, mint bármelyik másik csoportban |
" Az 5. szinten megtermelt előállított vagyont a 4. szinten többször megujrázzák, majd az így megsokszorozott vagyont a 3. szinten megint többször megujrázzák. És így tovább a B ben is és az A ban is.[/i]
Például az 5. szinten egy kis kék 3-as szövi összeszed 20 millió tekercset. az egyik országba átpakolják és ez az ország a fellépés után 4000 kör alatt nyolcszor megujrázza és lesz belőle 160 millió tekercs A 3. szinten egy másik ország akinek van még ujrája megujrázza 8 szor 1280 millió tekercs lesz belőle. itt eladnak 500 millió tekercset. mondjuk csak 300 ért és lesz 150 milliárd kp. Ebből egységet vásárol. és kiképzi. 1700 hekin épít 25% templomot, az ugye 425 templom beképez 10*63750 varázslót, és fellép a maradék 750 millió tekivel De legyen valami veszteség is a felfelé haladásnál maradjon 600 milla teki. fellépve a B ben a harmadik kisszámos ország is elkezdi a vagyonszaporítást kb 600K varit megujráz a B ben, meg 600 milla tekit. " .... mire megírod az 280 nap a te számításaid alapján..., L ben 8* újrázod 4k kör +1k hogy léphess G-be ez 208 nap, akkor ugyan ez megint G ben vagyis megint 208 nap minimum, és B ben megint annyi vagyis megint 208 nap... szal elvileg A ba léphetnél ennyi tekivel és egységgel 904 nap alatt ami két és fél év, és még A ban egyszer sem újráztad meg... :) és ha számolgatsz picit max 2milla egységet tudsz felvinni + a tekit rúnát... ugye a teki kopik minimum egyszer... és nem beszéltem a sok időről, ami ehez kell, minden újránál, amikor már be vannak képezve az egységek, minimum 2-3 napig folyamatosan gép előtt kell lenned napi 24 órában.. leírva egyszerű, de kivitelezni nagyon nehéz... őszintén aki képest ezt végig csinálni, nem érdemli meg, hogy megpróbálja utól érni a nagyobb klánokat? másképp szinte már lehetetlen (szerintem legalábbis) egy harcosabb klánnal, nem végig mnt-zve az A-ban nagyobb pénzmennyiséget termelni... és akkor még üsd is fel magad magasabbra, ha már ennyi pénzt összeharácsoltál... |
Quote:
Alsóbb csoportokban hallottam már, de ott meg ugye ez kicsit furán hangzik. "A gonoszok, akik semmi mást nem csinálnak, csak a piacra teszik az olcsó áruikat, tönkretették a játékomat, holott én csak a piacon tárolom az összes vagyonomat." Én személy szerint örülök ennek az önszabályozó folyamatnak, aholis végre rizikó a piacon tárolni az összes vagyont. Hiszen a piac nem erre való. Ettől függetlenül hajlom valamilyen módosításra, de semmi olyanra, ami raktárt csinál a piacból, vagy megakadályozza, hogy valaha is visszakapjam azt az országot, amivel felléptem. |
Quote:
szerintem ez a mostani rendszer úgy jó, ahogy van! |
Quote:
Nem értem azokat, akik ennyire távolinak érzik az A-t. Tolik, varik, sereg, népesség, kaja, tekercsek, hektárnyi épületekben. Egyedül a szövetségi rendszer különbözik. Mi az a jelentős különbség, ami miatt külön kellene venni az A-t ebből a szempontból a többi normálos csoporttól? Mellesleg a legegyszerűbb az lenne, ha a csoport kezdetét követő 1-2-4-8 hónap után lehetne újraindulni (szabi nélkül kb 720-1440-2880-5760 normál kör, gyorsban 2* ennyi, lassúban 1/3). Nem feltétlenül kellene játékban eltöltött időhöz kötni (azaz szabadságon is várakozhatna a delikvens ha akar), egyszerű lenne számolni is. |
Quote:
|
Quote:
Arról nem is beszélve, hogy ezzel lehet tovább tartana, de még kevesebb kockázatot jelentene az újrázgatás. Már megvédeni sem kell tudni magad ehhez. Tudom, hogy azt írtad "nem feltétlen", szerintem is akár beleszámíthat szabi is, de feltétlen kell lennie kötelező lejátszandó időnek is benne szvsz. |
Nekem is tetszik, hogy növekedjen az újrához a JÁTÉKBAN letöltendő körök száma...
Ne időbeli korlát legyen, hanem játék kör... A-ban kiváncsian várom, egy még lila orit hányszor fogok még lilának látni az elkövetkező időben :) |
Akkor mi a lassúban szívni fogunk rendesen.
500 kör is sok, mert lassúban 667 kör a játékidő, de ha lesz 1000, aztán 2000 az kicsit durva lesz. |
Quote:
De ha a köröket a csoport sebességéhez igazítanánk, akkor az úgy lenne fair, ha minden körigényes dolgot oda állítanánk (topkör lépéshez, játékidő lépéshez-ha normál 1000, akkor gyors 2000, lassú 333-, képzés/teki/építés) szal nemtom :) |
Quote:
Mondjuk nem tudom elképzelni azt, hogy valakinek szüksége lehet 1 újránál többre 1 csopiban. Annyira nem lehet elszúrni szerintem a játékot. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A támadás is egy normális funkció, de a törlésig ütés már szabályellenes.... Ha felállítanánk a szűrőrendszert, akkor egy idő után önszabályozó lesz az egész, mivel senki nem meri majd megkockáztatni. Még mindig amondó vagyok, hogy ellenőrizni sem lenne rendkívül sok idő, ha jól állítjuk be a szűrési kritériumokat. |
Quote:
2, az újrázás és a javaidnak a töbszörözése NEM csalás, így nem is büntethető dolog!!! nem az újrázás mint olyan ellehetlenitése, vagy szürése a célja a változtatásnak, hanem az irreálisan sok javak egyszerü gomnyomással való létrehozása. Az újrázás jó ahogy van és a játékosok 98%-a rendeltetés szerüen használja. A cél az,hogy úgy legyen módositva az újrázás, hogy csak ennek a 2%-nak nehezitse meg a dolgát,méghozzá úgyhogy a nagytöbbség ebből semmit se érezzen meg. ebből a szempontból idáig az a 2 ötlet a legszimpatikusabb,hogy legyen maximálva az összegyüjthető újrák száma, és hogy ugyanazon a szinten történő újrázás ideje minden újra után duplázodjon. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De pl. én újráztam 2 hónapja. Visszaléptem szabadságról egy orimmal, és úgy döntöttem fajt váltok. Az életben nem újráztam még, nem adtam el az összes katonám a piacon, nem küldtem vagyont senkinek, csak ráklikkeltem a gombra. Szerintem ez elég jól szűrhető... Az elején valószínű sok munka lenne vele. De ha megtudnék a nagyokosok, hogy ez működik, akkor egyre kevesebb és kevesebb ország akad fenn... azaz egyre kevesebbet kell vele dolgozni. Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
egyszerűen ellenzem ezt, annak ellenére, hogy sosem újráztam még, ennyi |
OFF:
Quote:
ON: Quote:
|
Quote:
ez az utolsó hogy ilyenre válaszolok egy ideig. mert nem vagyok olyan, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is... magasról teszek rá, hogy ki mennyi lével szaladgál a hódban. Nekem ez csak egy játék, egy szórakozás. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:50. |