Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Poénos beszólások hódítóban:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=394)

Smooth Scroller 11-23-2006 14:36

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 45530)
Na igen, de a gyakorlat az, hogy ha írsz egy hulla varázslónak, hogy mi a helyzet?...- akkor az nagyképűen odavágja, hogy te se vagy jobb... Amikor viharos napjai lesznak, akkor meg megkérdezi, hogy azt meg hogy csináltad?:D
hihi:D :D

es minek rax ra vihart? nem is hat ra... :D

Ditke 11-23-2006 15:15

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 45551)
es minek rax ra vihart? nem is hat ra... :D

Hát igen... hulla vari, nem piskóta, de az sem aki vihart küld rá.... Ati most azt írná, hogy olvass súgót, Liza :)

Szecsa 11-23-2006 16:00

jol beszel a Smooth :)
minek viharozni egy elohalottat?! :D

Synkel 11-27-2006 18:22

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 45569)
jol beszel a Smooth :)
minek viharozni egy elohalottat?! :D

Mer ez a poénos topic, izz hullát is lehet viharzani.

Na de eszembe jutott egy érdekes, még a múltból. ( kb egy év)
Nagyon ritkán keresek szövist dipiben, de akkor nagyon kellett volna egy varis. Feladtama hirdetést, a végére poénból odaírtam, hogy ne legyél hulla.
Na varist nem szereztem, ezzel szemben kaptam egy ződet, hogy az illetőnek elege van ebből az állandó diszkriminációból, hogy senki nem akar hulla szövist, pedig az igenis megállja a helyét, meg ilyenek. Durva volt a hangvétel, de mivel nem ellenség volt, nem jelentettem. Helyette írtam neki választ: Ha elküldöd a gömböm, fel vagy véve...

Dragi 11-27-2006 18:45

http://forum.queosia.com/showthread.php?t=948

Hadd ne részletezzem :D:D:D:rolleyes: :rolleyes:

Szecsa 11-27-2006 19:00

Szerinted elfog valaki ~240 oldalt olvasni?? :)
Ez még viccnek is rossz :D :D Bar lassan kötelező olvasmány lesz minden hoditozonak :D

Dragi 11-27-2006 19:02

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 47114)
Szerinted elfog valaki ~240 oldalt olvasni?? :)
Ez még viccnek is rossz :D :D Bar lassan kötelező olvasmány lesz minden hoditozonak :D

Harcosok Biblia :) mindent ellentétesen csinálj mint Harcosok :) Légy szerény :) Tudj veszíteni :) Játsz normál csoportba :D

Smooth Scroller 11-27-2006 21:52

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 47107)
...ezzel szemben kaptam egy ződet, hogy az illetőnek elege van ebből az állandó diszkriminációból, hogy senki nem akar hulla szövist, pedig az igenis megállja a helyét, meg ilyenek. Durva volt a hangvétel, de mivel nem ellenség volt, nem jelentettem. Helyette írtam neki választ: Ha elküldöd a gömböm, fel vagy véve...

ez kiralyos valasz volt! :D

Atiii 11-28-2006 06:59

Még ilyet!?!

:rolleyes:

Egy ori a napokban kérdezi töllem miután sikerűlt gömbölnöm őt!
1-Hogy nekem mennyi varim van és ,hogy nem tudnék-e segíteni neki!?
2-Erre én válaszolok,hogy annyi vari van nekem,mint neki csak nekem jobb a kat.morálom!!
És ő erre:
1-Ezt akartam pont kérdezni.Hogy tudnám a morálom növelni??

2-Mondom neki ,hogy kéne és mit kéne,de magamban furcsálom,hogy majdnem az 1/A-ban van és még nem tudja hogy kell katmorált növelni...

ez inkább érdekes,mint poénos!!:confused:

Pepa 11-28-2006 17:46

Ahhoz, hogy valaki feljüsson az A-ba, érték kell és nem katmorál:D :D :D :D

Atiii 11-29-2006 04:49

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 47406)
Ahhoz, hogy valaki feljüsson az A-ba, érték kell és nem katmorál:D :D :D :D

Akkor kedves Pepa lépj fel úgy A-ba,hogy nulla a katmorálod:D :D :D
Meglátjuk mit kezdesz magaddal:)
Vagy legyen csak 60%-on..már akkor is hahótázni fogsz;)

Szecsa 11-29-2006 05:59

aki eljut 1/A-ig, az szerintem megtanulja a kat.moral fontossagat :) illetve remelhetoleg :)

Atiii 11-29-2006 07:52

Így van!Remélhetőleg megtanulja...

Xeper 11-29-2006 10:52

Első országom ami eljutott az A-ba, egy MF sereges óriás volt, és szinte fix 75% volt a katmorálom (ha ütöttem, akkor csak földre, és anno nem voltak ekkora országok, 1300 heki volt a lépőmax, úgyhogy Bben elég volt 3-t ütni a max terület eléréséhez :) ) -mégis jó ország volt, és nem érdekelt hogy csak 75% a morál :D

Mackosajt 11-29-2006 18:07

Nah ez a nem semmi :)

xy (#xy) serege tart feléd, kb 26 kör múlva érkezik.

azt se tudom hogy merre szaladjak :D

BeeLord 11-29-2006 21:08

Quote:

Originally Posted by Mackosajt (Post 47814)
Nah ez a nem semmi :)

xy (#xy) serege tart feléd, kb 26 kör múlva érkezik.

azt se tudom hogy merre szaladjak :D

Javaslom vedd célba az ajtót, mert különben nagyon fog fájni az a futás. Másrészt hol is van ez a 26 körös támadás? Mert mintha lenne olyan hely, ahol ez nem meglepő:D

dreaman68 11-30-2006 17:35

nah én is írok már ide valamit:D
Tegnap kaptam egy levelet egy emberkétől akit 5. csoportban 210 hekin beütöttem 2szer. Azt írta h ezzel megírtam a végrendeletemet:D:D:D:D:D
mivel még este bementem máshoz 5-ször földért felmentem tőle 6 körre.
Reggel ártózik keményen a 12 variával -10 próbából egyszer se jött össze neki valamiért- utána lopni akar.... 9 tolival
na mindegy most értem gép elé távolba nézek és lám mit látok 6 körből megtámad íjásszal lovassal elittel meg támadóval ja és katonával. ja és elf volt. még egy okosság mivel mindennel kitámadott természetesen a faji vari nincs fent:D
KOMMENTEKET:D

Xeper 11-30-2006 19:10

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 48485)
nah én is írok már ide valamit:D
Tegnap kaptam egy levelet egy emberkétől akit 5. csoportban 210 hekin beütöttem 2szer. Azt írta h ezzel megírtam a végrendeletemet:D:D:D:D:D
mivel még este bementem máshoz 5-ször földért felmentem tőle 6 körre.
Reggel ártózik keményen a 12 variával -10 próbából egyszer se jött össze neki valamiért- utána lopni akar.... 9 tolival
na mindegy most értem gép elé távolba nézek és lám mit látok 6 körből megtámad íjásszal lovassal elittel meg támadóval ja és katonával. ja és elf volt. még egy okosság mivel mindennel kitámadott természetesen a faji vari nincs fent:D
KOMMENTEKET:D

Az ilyeneket én általában megpróbálom kiokosítani :)
Elmondom neki, hogy ne tartson védőt/támadót, 100 egység akármiből nézzük is nagyon kevés stb... jah és megírok egy normális országfelépítést, amire törekedhet -most éppen az 5. szinten játszogatok, sok ilyen témájú levelet küldtem már, és még senki nem anyázott nekem :) (sőt: a többség meg is köszöni, és örül hogy valaki végre nem piszkálja, hanem segíti esélytelenségében) -hiszen mi értelme van egy 20 védővel felálló kezdő országra kimenni 5-8 sereggel MFként, elvéve a játékkedvét, mikor mástól is elveheted a földet, akinek már valami kis rálátása is van a játékra.

Dragi 11-30-2006 19:15

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 48511)
Az ilyeneket én általában megpróbálom kiokosítani :)
Elmondom neki, hogy ne tartson védőt/támadót, 100 egység akármiből nézzük is nagyon kevés stb... jah és megírok egy normális országfelépítést, amire törekedhet -most éppen az 5. szinten játszogatok, sok ilyen témájú levelet küldtem már, és még senki nem anyázott nekem :) (sőt: a többség meg is köszöni, és örül hogy valaki végre nem piszkálja, hanem segíti esélytelenségében) -hiszen mi értelme van egy 20 védővel felálló kezdő országra kimenni 5-8 sereggel MFként, elvéve a játékkedvét, mikor mástól is elveheted a földet, akinek már valami kis rálátása is van a játékra.

Csak sajnos amikor arra a bizonyos rálátásúra mész akkor te vagy a szemétláda meg a mocsadék mert miért bántod mikor "-Ott vannak a gyengébbek miért engem bántassz." üziket megírják :) és 1 mészárlástól lemenekülnek 6-7 körre vagy lejjebb vagy leszabiznak!

Szecsa 11-30-2006 20:33

Dragon, ezt 1-2 uzivaltas utan eltudod donteni, hogy vajon igenyli e a segitseget :)

dreaman68 11-30-2006 20:41

engem az olyanok idegesítenek akik elküldenek a francba ha tanácsot adsz
pl kaptam egy ilyen levelet hogy kössz hogy megtámadtál...
erre leírtam pár dolgot h mit kellene változtatnia. erre megkapom h kössz a kiokosítást haggy inkább békén
itt jön belém h nekimegyek az épületeinek

dreaman68 11-30-2006 20:59

Hohó írnom kell ma még1et
találtam 4. szinten egy hullát 1k támadóval 1k védővel és 3500-3500 pacival meg íjjal de a legnagyobb lol h varázsló személyiségű....:D:D:D:D:D:D

Xeper 11-30-2006 22:26

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 48575)
Hohó írnom kell ma még1et
találtam 4. szinten egy hullát 1k támadóval 1k védővel és 3500-3500 pacival meg íjjal de a legnagyobb lol h varázsló személyiségű....:D:D:D:D:D:D

Na az ilyen nagyon eltévedteknek szoktam írni valami okosat :D

Dragi 12-01-2006 06:02

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 48542)
Dragon, ezt 1-2 uzivaltas utan eltudod donteni, hogy vajon igenyli e a segitseget :)

1-2 mészár után is eltudom ám dönteni :D:D:D:rolleyes: ;)

Xeper 12-01-2006 06:55

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 48668)
1-2 mészár után is eltudom ám dönteni :D:D:D:rolleyes: ;)

Ezeket az országokat mészárolva az eredméyn kb szumma 10 elhullott katonai egység is lehet :D

Dragi 12-01-2006 10:56

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 48679)
Ezeket az országokat mészárolva az eredméyn kb szumma 10 elhullott katonai egység is lehet :D

Én az általad említett a játékban jártasabb országokra gondoltam :)

BeeLord 12-01-2006 15:01

Egy friss gyöngyszem az egyik 5. szintű dipóból:

xy (#??????)
2006-valamikor
Helyezés: ???
Érték: ????

S. O. S.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mindenemet elrabolják!!!!Kb. 17 őrtornyom van !!!!!!!!!

Burning 12-01-2006 15:09

öngyilkos jelölt:D

Phoenix 12-01-2006 20:38

Mai nap termése :D
xy-ot kifosztottam, ártóztam egy kicsit, hogy beférjek, erre támadás után jön 2 sikertelen gömbizés, majd egy üzi:

-Ezt most miért csináltad?

:confused:
erre szépen megírtam neki, hogy romlott a kat. morálom és muszály voltam :) azóta sem jött üzi :D
[OFF]
Nem is gondoltam, hogy néhány szövi ennyire retteg az MF-ektől :D ez tök jó...csak bele ne bukjak :rolleyes:
[/OFF]

Pepa 12-01-2006 23:00

Tegnap estt meg és régi álmom volt, bár kissé szadista vagyok. Megnéztem egy törpét gömbel 4.-ik szintem és láttam, hogy 0 tolija mellett van 3400 varija, 550 hekin. Kicsit leszedtem tekivel és lefeküdtem aludni. Másnap látom, jött a zöld, hogy ezt fejezzem be, mert kénytelek lesznek engem támadni. A tálcán villog az msn-jelzés, hogy keres az L-s szövin. Belépek és mondja ne izguljak a hulla nem üt be. Valóban 2 kör múlva pattant. Megnéztem magamnak és láttam, hogy kijött mindennel és meghagyta nekem a 44 milláját:D . Gyorsan a 4 sereg, meg egy mézsár a törpire demonstárió végett. Beütöttem mindet, erre látom, hogy a törpe megint jön, szintén mindennel és elvitt 17 hekit. Msn-en összeboronáltam a szövit, aki és mozog, mehet az 5 pusztitás felfelé. (Illetve csak az elsők, az újítások miatt). Újabb két kör, a törpinek -199 épület és látom, hogy 17 körre lett. Sajnos csak 10 sereg ment, mert én nem voltam itthon, mert nem akartak még egy kisérést, a tolis, meg egyszer fosztotta. Ha valaki nem ért a szóból az így jár.

Phoenix 12-02-2006 00:00

Épületfelmérések

Az elmúlt hétben felmért épületek:

xy (#xy) - 2006-12-01 16:43:56
Szabad terület: 0
Ház: 0
Barakk: 0
Kovácsműhely: 0
Tanya: 200
Könyvtár: 0
Raktár: 21
Bányák: 0
Őrtorony: 0
Kocsma: 1
Templom: 1
Kórház: 0
Piac: 0
Bank: 0

Fatelep: 0
Kőbánya: 0
Fémbánya: 0
Agyagbánya: 0
Drágakőbánya: 0

Erdő: 0
Kőlelőhely: 0
Fémlelőhely: 0
Agyaglelőhely: 0
Drágakőlelőhely: 0

Ehhez no comment :D

Dragi 12-02-2006 09:16

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 49152)
Épületfelmérések

Az elmúlt hétben felmért épületek:

xy (#xy) - 2006-12-01 16:43:56
Szabad terület: 0
Ház: 0
Barakk: 0
Kovácsműhely: 0
Tanya: 200
Könyvtár: 0
Raktár: 21
Bányák: 0
Őrtorony: 0
Kocsma: 1
Templom: 1
Kórház: 0
Piac: 0
Bank: 0

Fatelep: 0
Kőbánya: 0
Fémbánya: 0
Agyagbánya: 0
Drágakőbánya: 0

Erdő: 0
Kőlelőhely: 0
Fémlelőhely: 0
Agyaglelőhely: 0
Drágakőlelőhely: 0

Ehhez no comment :D

Bajod van Kóbászkámmal ?:D Ismerem a gazdáját úgy vigyázzá :

Phoenix 12-02-2006 10:07

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 49180)
Bajod van Kóbászkámmal ?:D Ismerem a gazdáját úgy vigyázzá :

őszintén??? majd szívrohamot kaptam, mikor megláttam mind az 50 főnyi népességét :D

egy pár szemelvény a dipó hírdetéseiből :P
xy(#00)
2006-11-11 11:11:11
Helyezés: xxx
Érték: xxxx

aki szeretne szövetségest találni itt vagyok vezér státuszban ja és léci ne bántsatok

xy(#00)

Szövetségest keresek a szövetségembe! Ne légy élőhulla, mert az járványokat csinál és nem jó ha a népem felének kanyec lenne.
A xxx helyezés körül megtalálhattok!!

xy(#00)

Szövetséget alapítok, és jöhet 3 ember :)

:D

Ati 12-02-2006 10:09

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 49194)

Szövetséget alapítok, és jöhet 3 ember :)

Ezzel mi a baj? :D Én anno olyan hirdetést adtam fel, hogy "Meglévő szövetségbe keresek még 3 tagot.", és nem nagyon tűnt fel senkinek, hogy akkor hol a meglévő szövetség. :D

Phoenix 12-02-2006 10:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 49195)
Ezzel mi a baj? :D Én anno olyan hirdetést adtam fel, hogy "Meglévő szövetségbe keresek még 3 tagot.", és nem nagyon tűnt fel senkinek, hogy akkor hol a meglévő szövetség. :D

na most elárultad magad :D
azért kíváncsi lennék, hogy mennyien jelentkeztek:rolleyes: :)

Ati 12-02-2006 10:17

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 49197)
na most elárultad magad :D
azért kíváncsi lennék, hogy mennyien jelentkeztek:rolleyes: :)

Ez úgy emlékszem nem Horlanddal volt. ;)

Kompót 12-02-2006 12:23

Ezt megmosolyogtam kicsit! Na persze nem a tudatlanság, vagy tapasztalatlanság, hanem inkábba stílus miatt. Sztem tök jó!
5. szint diplomácia:

xy (#xxxxxx)

Szövit keresek. Nem alapítok. A szövi legyen jó,legyen összetartás,és a szövi legy JÓ és ERŐS!!!Meg ilyenek. Ja és ne legyen olyan mint az előző 2 szövimben hogy mi jók vagyunk sokat játszunk meg ilyenek... Aki először jelentkezik ahhoz állok be persze ha jó csak akkor!!! :D Várom leveleiteket!!! :DD

Cassandra 12-02-2006 12:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 49198)
Ez úgy emlékszem nem Horlanddal volt. ;)

És még engem kacagott ki... ejj-ejj:D

dreaman68 12-02-2006 17:26

Quote:

Originally Posted by Kompót (Post 49221)
Ezt megmosolyogtam kicsit! Na persze nem a tudatlanság, vagy tapasztalatlanság, hanem inkábba stílus miatt. Sztem tök jó!
5. szint diplomácia:

xy (#xxxxxx)

Szövit keresek. Nem alapítok. A szövi legyen jó,legyen összetartás,és a szövi legy JÓ és ERŐS!!!Meg ilyenek. Ja és ne legyen olyan mint az előző 2 szövimben hogy mi jók vagyunk sokat játszunk meg ilyenek... Aki először jelentkezik ahhoz állok be persze ha jó csak akkor!!! :D Várom leveleiteket!!! :DD

na vele váltottam pár levelet h ezt hogy is gondolta:D

Smooth Scroller 12-02-2006 17:41

gondolom azok is mokasak lehettek...

All times are GMT +1. The time now is 20:42.