![]() |
Quote:
Másrészről meg az arányok sztem teljesen mások: sokkal több ország dönt majd a lefordulás mellett, mint hogy hirtelen átváltana az eddigi defenzív játékról aktívra. Szerintem nagyjából állandó az aktív A-sok létszáma, a top határat ők nem fogják megemelni, inkább az hogy mostanában mindenki állandó A-s lakos akar lenni. (a top30-ba meg ugye nem fér bele mindenki) És ha nincs aki megemelje a top határat, akkor azzal mindenki jól jár. |
meg lehetne szabni egy max hekit A ban is , első ott is lesz de felpörög mert utol lehet érni az elsőt és harcolnia kell érte, a top nem kerül egyre feljebb stb...
ez ennyi :) |
Quote:
Maximális föld 100.000 hektár |
Üdv!
Nagyon korán van még, nem olvastam el az egész topicot (majd szakítok rá időt) igy nem tudom, hogy megfordult-e már valaki fejében, de szerintem meg lehetne oldani egy mondatban is az egész problémát:) Ne lehessen fordulni B-csoportból. El sem bírom képzelni, mennyi lehurrogást kapok majd, ezért írok még pár gondolatot:) Tudom hogy nagyon felborítaná az egész eddigi játékot, de ezzel egycsapásra megoldódna az A csoport gondja szerintem, viszont felvetne sok másikat az tény. Ami jó lenne szerintem : -elkezdenének játszani A-ban (mindenki aki több szemet akar) -nem csak az éjjel nappal gép előtt ülő klánok játszanának, bár ugye jóval könnyebb dolguk lenne. (mint ahogy eddig is ez hatalmas előny ugye,de nem feltétel:)) -B-ből is ugy menne tovább A-ba mindenki ahogy eddig is lehetett,tehát ezt nem kéne bolygatni -rengeteg játékos lenne első szinten is(ez a pont szinte ugyanaz mint az első,de ez megér még egy bekezdést, mert duplán jó lenne:D) Amit megbolygatna : -az eddigi B-ből lefordult,ezáltal több szemet kapott játékos előnyben lenne, mert hát ugye szinte könnyedén forgott az A-s betonelfe miatt (engem nem zavarna, pedig csak 2szemes a "legjobb" országom) -a többszemélyes országok eddigi fordulása A-ból még nehezebb lenne (top körök miatt ugye nem eccerű,de ez jó is, mert eddig véleményem szerint túl könnyű a forgás) Hirtelen ennyi jut eszembe, biztos van még rengeteg ok, amit majd tőlem jobb játékosok leírnak:D Lehet 3hsz alatt megdöntitek az ötletem, teljesen logikus dolgokkal, ugyhogy kéretik nem durván lehurrogni, csak szépen finoman. Ezáltal talán a nagy klánokból/betonklánokból is elkezdenének leforogni emberek, ami a top határt még lejjebb is tolná |
Quote:
Quote:
Miért is nehezebb több személyiséggel fordulni A-ból? |
Quote:
Az kivul, hogy az egesz otlet ugy butasag ahogy van, csak halkan megkerdeznem, hogy ha vki a mostani As orszaga helyett mindig egy fellepovel jatszana, mennyivel is jatszananak tobben? Ezt az egesz A-bol lefordulas kenyszeritest elfelejthetnetek egyszer s mindenkorra. Nem kell bekorlatozni az embereket. |
Nem kényszer lefordulni:) Azon kívül hogy nem véletlenül lett bevezetve, nem indokoltál semmit, akárhogy is olvasom... Sajnos nem használtam a külsőt, mikor ez be lett vezetve, ugyhogy nem tudom miért lett. De többen és aktívabban játszanának A-ban az biztos, mert lejjebb kerülne a top a nagy országok lefordulása miatt(nyilván nem minden nagy fordulna, de aki több szemet akar az igen) könnyebben lenne teljesíthető. Mondjuk én régebben mikor elértem a B csoport topjába, mindig töröltem és új országot inditottam pont azért, mert ha nem karolnak fel a nagyok, akkor szinte esélytelen feljutni a topba.
Jobban vonzzaná a játékosokat. "hogy ha vki a mostani As orszaga helyett mindig egy fellepovel jatszana, mennyivel is jatszananak tobben?" Ezek szerint ugy gondolod, hogy a mostani A létszám annyira állandó, hogy se régiek nem hagyják ott, se újak nem mennek oda? Valahogy nem úgy értelmezted sztem ahogy kellett volna, sztem direkt;) De ebben a felfogásban is azt tudom mondani, hogy ha a mostani A-s országgal fordul, és felvisz egy újat mindenki, akkor annyira lekerül a top határ, hogy nagyon sok embert fog vonzzani a "könnyü" fordulási lehetőség, ezáltal többen lesznek. Szerintem ez tök logikus. |
Quote:
Ezt meg egyáltalán nem tudtam, ugyhogy látszik mennyire kezdő vagyok fent:D Ehhez képest egy nagy klán segítségével én is a betonelfek népes táborát szaporítom:D (pár hónapja léptem először A-ba, ehhez képest 500k értéken vagyok, és tuti nem is mozdulok onnan, amíg ki nem esek topból, vagy nem vagyok kénytelen fordulni:P )Szóval nekem igazából mindegy, jó nekem forogni B-ből is.... felejtsétek el amit írtam:P |
Quote:
de mivel ez nem lenne korrekt azokkal szemben akik már most is fent vannak csilió hektáron , talán lehetne húzni egy vonalat ami felett lévő orik egyszerűen már nem számítanak bele a top számításába, a határ átjárható maradna minden a régi mégis egyszerűbb lenne lefordulni A ból is és aki szeret ott játszani az is megtehetné anélkül , hogy ezáltal az első orijukkal felkapaszkodni igyekvő orikat gátolná |
Quote:
|
Quote:
szorozd be a max hekit 14,9999 el az még beleszámít és vesd össze a b-ből hozható max hekivel kissé aránytalan a dolog nemdebár? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
bejön a hulla terminátor mindjárt pezsegni fog az 1A :D
|
Quote:
hasonló kondíciók mellett hiába építesz ki szép orit mondjuk orkkal mire hazajössz melóból lent vagy a csopi alján . A faj kiválasztásának rengeteg kritériuma van ,- klán , - mennyi időt szánsz rá , - pénz , stb.. nem baj az ha tudja az először fellépő játékos , hogy mire számíthat Én magam is örülnék ha kevesebb elf lenne bent , erre kellene valami megoldást találni , az evolúció ezt hozta a hódban, az A ra legkönnyebben az elf tud alkalmazkodni egyenlőre. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amúgy meg nem találja magát a csopi alján azaz ork sem. ha napi 2belépéssel játszik akkor sem. az orkot sokan nem merik beverni,mert könnyedén kaphatsz 2sereget vissza. ugye az orknak a legjobb védelem a minél nagyobb barakk%:) meghát egy orkról ritkán feltételeznek olyat, hogy keveset van gépnél. |
Quote:
ismerőseim tapasztalatait szedtem csokorba , egyébként az előző hsz ben nekik nem jött be az ork így , a csopi alján még túl tudtak menni de igazán feljebb soha , most elf el vannak fent az lassan felkocogott, én is egy elfel kezdtem annak idején az A ban de rájöttem hamar hogy az nem nekem való , mert unalmasnak találtam (ezért megköveznek páran biztos :) ) Ha keveset lépsz be nagyobb a szerencsefaktor szerepe , fontos a fajválasztásnál , hogy olyan legyen ami "való" neked. |
Quote:
Én is bénáztam vele az elején A-ban, 1rossz húzás és egy kis balszerencse után láncba vertek le...azt lám mostmeg itt vagyok már 15k heki felett vele és hidd el volt olyan időszak amikor a napi 2belépés soknak számitott tőlem(néha a heti 2 is:D:D:D). igaz ha gáz volt wapról ott tudtam lenni bármikor szinte. |
Quote:
persze nem magamról beszélek ..én nem vagyok függő:D:D |
Szerény meglátásom szerint meg így is pörög az A, ennél jobban már hova pörögjön? Aki játszani akar, az tud, aki meg nem tud, vagy nem akar aktív résztvevő lenni és nyűgnek érzi az A-t, azon már nem tudunk semmilyen pörgetéssel segíteni.
Kitartás kell és tudni azt, hogy mikor a megfelelő támadni és természetesen hogy kit :) Az A-val nekem semmi bajom, kicsit tényleg sok az elf, na de mindenki előtt adott a lehetőség, hogy az elfeknek is borsot tudjon törni az orra alá. |
Szerintem nincs gond az elfek ütésével üthetők :DD
Viszont én úgy látom , hogy a fordulással kellene valamit kezdeni , vagyis minden szinten van felső határ . Az Á-ban alsó top határ kellene mert valjuk be a top alsó határa exponenciálisan fog növekedni ... Lehet akár 15k heki is.... ai nem is lenne érdekes ha lenne bent 10k ori az Á-ban . De nincs annyi :S Mondjuk biztos sokan féltik a megszerzett javaikat és ezért elfek ... Bár én már nem is méretem fel az elfeket már, kap egy teli sereget és tuti átviszi :DDD Időnként visszajön :DDDD Megoldom én a bunkereket :DD Leszedem mindet ha kell csak valaki finansziroza nekem :DDD ui: lehetne oda csinálni bunkervadászt a név mögé mint anarhba a fejvadászt :DDD Aki megszerzi 10 sikeres elf földelés után a "bunkrvadász" cimet az kapna körönként a császártól x millió zsoldot :DDD Gyorsan eltünnének az elfek :DD Mndjuk nekem nincs velük bajom szép a fű a földjükön amit adnak :DD |
Azért ne tűnjenek el az elfek mert hamar korogni fog a gyomrunk akkor :)
Van önbizalmad gratulálok hozzá, csak maradjon is meg :) |
Quote:
ha igaz lenne amit írsz akkor "ork mocsár" lenne...:D |
Gabrónak :)
Lehet, hogy nagy arcom :))
Van ott mozgás körülöttünk :)) Figyeld a krónikát és megtudod melyik az enyém :) |
Nem olvastam végig a topikot, de szerintem az nem lenne jó ötlet, ha csak az A ból lehetne fordulni, mert akkor az emberek jó része rá lenne kényszerítve, hogy fagyasszon és így kilőjje az A-s oriját, vagy választhatna, hogy játszik azzal többivel meg anarchban forog...
Viszont azt értelmesnek tartanám, hogy csak az kapjon + szemit, aki A-ból fordult. két ok: 1, Így a szemi értéke továbbra is megmaradna/nőne, de semmiképpen sem érne kevesebbet az idők folyamán 2, Aki akar, játszhatna az A-ban és mellette pörgethetné az oriait, de aki viszont szemiket akar az kénytelen lenne átverekedni magát teljesen, így valszeg kicsit megindulna az A. Persze nem hiszem, hogy sokat kéne lendíteni a felső csoporton, bár személyesen még nem voltam ott, de haverok elmondása alapján és ahogy itt olvasom, van ott mit csinálni bőven... Bár én egész délután és még reggel is gép előtt ülök, de mivel szeretnék aludni, és iskolába is kell járnom kénytelen leszek "betonelfet" választani... ez tény, aki úgy dönt, hogy neki megéri annyi időt rááldozni, az megy orkkal, akinek nincs annyi az elfezik. Ez a szokás sem véletlen alakult ki szerintem, mivel az A nem könnyű, de a + szemért igenis kelljen szenvedni :D (na majd ha ezt visszaolvasom amikor a leendő 10k körös elfemet fedezgetem be a 30%-ba, akkor tépem ki a hajam! XD) Nem olvastam végig a topikot, de szerintem az nem lenne jó ötlet, ha csak az A ból lehetne fordulni, mert akkor az emberek jó része rá lenne kényszerítve, hogy fagyasszon és így kilőjje az A-s oriját, vagy választhatna, hogy játszik azzal többivel meg anarchban forog... Viszont azt értelmesnek tartanám, hogy csak az kapjon + szemit, aki A-ból fordult. két ok: 1, Így a szemi értéke továbbra is megmaradna/nőne, de semmiképpen sem érne kevesebbet az idők folyamán 2, Aki akar, játszhatna az A-ban és mellette pörgethetné az oriait, de aki viszont szemiket akar az kénytelen lenne átverekedni magát teljesen, így valszeg kicsit megindulna az A. Persze nem hiszem, hogy sokat kéne lendíteni a felső csoporton, bár személyesen még nem voltam ott, de haverok elmondása alapján és ahogy itt olvasom, van ott mit csinálni bőven... Bár én egész délután és még reggel is gép előtt ülök, de mivel szeretnék aludni, és iskolába is kell járnom kénytelen leszek "betonelfet" választani... ez tény, aki úgy dönt, hogy neki megéri annyi időt rááldozni, az megy orkkal, akinek nincs annyi az elfezik. Ez a szokás sem véletlen alakult ki szerintem, mivel az A nem könnyű, de a + szemért igenis kelljen szenvedni :D (na majd ha ezt visszaolvasom amikor a leendő 10k körös elfemet fedezgetem be a 30%-ba, akkor tépem ki a hajam! XD) |
Quote:
A megbeszélések között kéretik mellőzni az offolásokat. Köszönöm. |
Quote:
|
Quote:
és bár nem vagyunk egymás mellett, azért sok szembe menetel, vagy kísérés volt már;) |
én nem értem mi a bajotok az elfekkel :) azokat a legjobb beverni, és állítom szinte a legkönnyebb :)
|
Quote:
Azért mert volt 2-3 rosszul felépített elf a környékeden, attól még nem mind olyan. |
Quote:
|
Quote:
28% barakk és 28% torony mellett jut neki 8% tanyára. Ezzel azért elég szépen elboldogul. Ahogy én látom 70% barakk alatt nem sok mindent tudnak az Orkok csinálni azokkal az elfekkel akik bent tartják a sereget. De majd te feljössz és leütsz mindenkit:) |
Quote:
|
Quote:
erre meg csak azt tudom mondani, hogy még van itt 500 köröm, és ha az meglesz majd akkor hozom fel a következő orimat, és csak a te kedvekért a lehető legtöbb elfet ütöm be :) az előző hsz-emre meg az nyomja az első lefelé ujjacskát, aki ugyan ezt megteszi :D |
Quote:
jah és nem én nyomtam az első lefelé ujjat.. én a második voltam.. :D |
Quote:
|
Quote:
Nem volt egy szó sem arról, hogy van melletted valaki, tehát mit csinálsz? - ártózod? - gyújtogatod? - mészárlod? Ha mondjuk nagyon rágyúrsz kocsmákra, és kv előtt legyújtod, akkor kevesebb a barakkod, és ha nem úgy sül el, akkor bizony nem férsz be. Így még mindig szerencsejáték. Előfordultam, hogy kimaradt valami, de gyorsan írtam :) |
All times are GMT +1. The time now is 12:45. |