Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Mennyire utálnál egy kísérleti időszakot? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3864)

Remedy 11-09-2009 19:31

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 228617)
Azért ne az ünnepekkor kezdjük már...
legyen akkor újév

Mondjuk ebben van valami... :)

Ati 11-09-2009 19:32

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 228617)
Azért ne az ünnepekkor kezdjük már...
legyen akkor újév

Amikor odajutok. Ha ünnepekre lesz, akkor ünnepekre lesz. Akkor úgyis mindenki jobban ráér. Különben is, az újév is ünnep. :P A Vízkereszt is ünnep. Állandóan ünnepek vannak. :P

Pool 11-09-2009 19:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 228620)
Amikor odajutok. Ha ünnepekre lesz, akkor ünnepekre lesz. Akkor úgyis mindenki jobban ráér. Különben is, az újév is ünnep. :P A Vízkereszt is ünnep. Állandóan ünnepek vannak. :P

Azért szólj előtt pár nappal...

Ati 11-09-2009 19:36

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 228624)
Azért szólj előtt pár nappal...

Annál többel is lesz előtte szólva. Addigra azért már össze fog állni egy lista, hogy mi az, amihez egyáltalán hozzányúlok.

Pool 11-09-2009 19:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 228627)
Annál többel is lesz előtte szólva. Addigra azért már össze fog állni egy lista, hogy mi az, amihez egyáltalán hozzányúlok.

Engem ne bánts :)

Dynosaur 11-10-2009 15:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 228627)

ezt a listát esetleg meg lehet majd nézni fórumon előtte? nagyon kíváncsi vagyok! :) (meg ha meg lehet nézni, akkor tudnak szabizni azok, akik féltik az országot, vagy nem tetszenek a tesztek... :p )

Ati 11-10-2009 15:43

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 228763)
ezt a listát esetleg meg lehet majd nézni fórumon előtte? nagyon kíváncsi vagyok! :) (meg ha meg lehet nézni, akkor tudnak szabizni azok, akik féltik az országot, vagy nem tetszenek a tesztek... :p )

Persze. Úgy értettem, hogy nemcsak magamban tartom titokban, hanem le is írom. :)

Ati 11-16-2009 21:42

Azt hiszem beraktam mindent, amit a teszt előtt be szerettem volna... Még egyszer azért majd átfutom a javaslatokat és a saját listámat... :)

Pool 11-16-2009 21:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 229437)
Azt hiszem beraktam mindent, amit a teszt előtt be szerettem volna... Még egyszer azért majd átfutom a javaslatokat és a saját listámat... :)

aztán??????

Ati 11-16-2009 21:48

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 229439)
aztán??????

Aztán van még egy dolog a listán, ahogy előzőleg írtam, majd kezdetét veheti a tesztidőszakra felkészülés, és maga a tesztidőszak. :)

Tsobi 11-17-2009 19:07

Várható valami olyan újdonság is,ami nem lett itt felvetve,mégis jelentős változásnak tekinthető?

Pool 11-17-2009 19:11

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 229481)
Várható valami olyan újdonság is,ami nem lett itt felvetve,mégis jelentős változásnak tekinthető?

Bekerül még választható szemnek "Pool" :D

Ati 11-17-2009 19:12

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 229481)

Nem kizárt, de EGYELŐRE az itt felvetetteken kívül stratégiai változást előidéző tesztek nincsenek a listámon.

szinkoly 11-26-2009 11:45

Utólagosan is hozzáfűzném a témához, hogy nem idegen tőlem semmi változás, és szívesen indítok majd tesztorit hullával:) Már régi vágyam volt a hulla ország, és most ez teljesülhet is:)

Ati 12-01-2009 21:33

Nagyjából körvonalazódik a felvetések kapcsán, hogy ez a tesztidőszak leginkább a személyiségek köré fog épülni, és más témák most valószínűleg háttérbe lesznek szorítva. A személyiségek témakörbe tartoznak az új személyiségek, a fordulás, a fordulás 1/A-ra gyakorolt hatása stb. Ez egy szép nagy témakör lesz, sok-sok tényezővel, amik mind-mind egymásra hatnak, és ezért a kimetelük teljesen kiszámíthatatlan.

none 12-03-2009 20:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 231233)
Nagyjából körvonalazódik a felvetések kapcsán, hogy ez a tesztidőszak leginkább a személyiségek köré fog épülni, és más témák most valószínűleg háttérbe lesznek szorítva. A személyiségek témakörbe tartoznak az új személyiségek, a fordulás, a fordulás 1/A-ra gyakorolt hatása stb. Ez egy szép nagy témakör lesz, sok-sok tényezővel, amik mind-mind egymásra hatnak, és ezért a kimetelük teljesen kiszámíthatatlan.

de a hulla, akkor marad ahogy van?

Ati 12-03-2009 21:05

Quote:

Originally Posted by none (Post 231457)
de a hulla, akkor marad ahogy van?

Nem, az élőhalott az egyik konkrét ihletője ennek az időszaknak, az mindenképp módosításra kerül valamelyik formában.

Artúr 12-04-2009 14:50

Üdv

Kissé megkésve: Támgatom a tesztidőszakot! :D
Megfelelő tájékoztatás eddig is volt/van és lesz is - gondolom.

Az indokolatlan rinyálással nem kell sokat foglalkozni. A tájékozatlanságnak ára van. :D

Északföld 12-05-2009 02:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 231458)
Nem, az élőhalott az egyik konkrét ihletője ennek az időszaknak, az mindenképp módosításra kerül valamelyik formában.

Nah lehet hogy az 1/A-ban is építeni kell majd kórházat.:)
Én is várom, biztos érdekes lesz.:)
Nem olvastam végig (bocsi érte), az eredeti csoportokban, úgymond az éles játékban megy majd az újítás, vagy külön teszt csoport lesz?

none 12-05-2009 06:49

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 231528)
Nem olvastam végig (bocsi érte), az eredeti csoportokban, úgymond az éles játékban megy majd az újítás, vagy külön teszt csoport lesz?

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 226322)
A Hódító annyira összetett játék, hogy egy ilyen teszt akárhány résztvevővel, már teljesen hamis eredményeket hozna. Ezért ilyen elkülönített tesztekre nincsen lehetőség. A kérdés kifejezetten az ÉLES játék módosítására vonatkozik.

első oldalt elolvashattad volna legalább..:)

vityu 12-05-2009 12:10

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 228257)
Sziasztok,

Igen, igen elustultam az utóbbi időben és nem olvastam el az egészet. Segítsetek egy picit, főleg Ati. Ez a teszt időszak, mennyire befolyásolja az éles játékot? Azaz pld ha tesztelés alá kerül egy faj változtatása, és kiderül, hogy előnytelen, de mire kiderül, addigra az adott fajjal játszók már több előnyre tettek szert, az hogyan lesz korrigálva? Régi példa a kereskedő személyiség, mire javítva lett, igencsak komoly összegek halmozódtak föl.
Ide értem, hogy pld a hulla egy hibás módosítása, eredményezheti a tömeges föllépést 1/A-ba, és mire észbe kapsz, már leverték a módosított elfeket. :D
Lehet most jó nagy hülyeséget kérdeztem, elnézést érte, de tényleg nem olvastam minda 15 olddalt végig. :)

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 228311)
Akkor csak az elsőt olvasd el! ;)

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 231528)

Quote:

Originally Posted by none (Post 231534)
első oldalt elolvashattad volna legalább..:)

Jajj, Zoli, még azt sem olvastad el, amit neked válaszoltak egy majdnem ugyanilyen kédésre! :)

richardka 12-18-2009 19:33

Lassan itt a karácsony

Ati, van valami körvonalozodás hogy kb mi várható uj??
csak ha nem csal az emlékezetem valami ilyen idöpont volt megadva

Ati 12-18-2009 19:35

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 232797)
Lassan itt a karácsony

Ati, van valami körvonalozodás hogy kb mi várható uj??
csak ha nem csal az emlékezetem valami ilyen idöpont volt megadva

Időpontként az lett megadva, hogy az ünnepek előtt és alatt semmiképp nem. Más időpont nincs megadva, és nem is adok időpontot erre.

All times are GMT +1. The time now is 02:56.