![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Azt hiszem beraktam mindent, amit a teszt előtt be szerettem volna... Még egyszer azért majd átfutom a javaslatokat és a saját listámat... :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Várható valami olyan újdonság is,ami nem lett itt felvetve,mégis jelentős változásnak tekinthető?
|
Quote:
|
Quote:
|
Utólagosan is hozzáfűzném a témához, hogy nem idegen tőlem semmi változás, és szívesen indítok majd tesztorit hullával:) Már régi vágyam volt a hulla ország, és most ez teljesülhet is:)
|
Nagyjából körvonalazódik a felvetések kapcsán, hogy ez a tesztidőszak leginkább a személyiségek köré fog épülni, és más témák most valószínűleg háttérbe lesznek szorítva. A személyiségek témakörbe tartoznak az új személyiségek, a fordulás, a fordulás 1/A-ra gyakorolt hatása stb. Ez egy szép nagy témakör lesz, sok-sok tényezővel, amik mind-mind egymásra hatnak, és ezért a kimetelük teljesen kiszámíthatatlan.
|
Quote:
|
Quote:
|
Üdv
Kissé megkésve: Támgatom a tesztidőszakot! :D Megfelelő tájékoztatás eddig is volt/van és lesz is - gondolom. Az indokolatlan rinyálással nem kell sokat foglalkozni. A tájékozatlanságnak ára van. :D |
Quote:
Én is várom, biztos érdekes lesz.:) Nem olvastam végig (bocsi érte), az eredeti csoportokban, úgymond az éles játékban megy majd az újítás, vagy külön teszt csoport lesz? |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Lassan itt a karácsony
Ati, van valami körvonalozodás hogy kb mi várható uj?? csak ha nem csal az emlékezetem valami ilyen idöpont volt megadva |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:56. |