![]() |
Quote:
|
Hát úgylátom kezdünk átesni a ló túloldalára... Akkor tisztázzuk pontról pontra.
Szöviháború volt mindkettő esetben: Igen. Előre megbeszélt ütést akartak véghez vinni: Igen. Másik topicba azt írtad ezért nekik egyenesút anarchba ha hagyom nekem: Igen. A két eset ugyanaz a pénz mennyiségét leszámítva: Igen. Válaszoltál már erre a kérdésemre egyenesen: Nem. Ennyi. még mindig nem értem hogy akkor most az előző topic idején még mások voltak a szabályok, vagy Ati neked a hangulatod, vagy valami eltérés van. Üdv: Leonidas |
Quote:
|
És az szabályos hogy ha azt mondja hogy adjak pénzt és békén hagy és erre megoldásként azt választjuk hogy biztosítunk neki egy kis időre helyet a szöviben addig valaki egyedül elvan egy fél napig átkaravánozzuk a pénzt azt viszont látásra.
|
Quote:
|
Még mindig nem kaptam választ... Egyébként Karesz sztem is szabályos.
|
Quote:
|
Quote:
|
Nem értem. Mikor először írtam rögtön kaptam választ, igaz gyomorforgató embernek lettem titulálva. Most hogy egyenes választ várok semmi...
|
Szerintem már válaszoltam, de ha van rá külön igény, akkor szívesen nyitok egy új csoportot "Mimóza 2007" néven, ahol nem lehet majd senkit támadni.
|
egy biztos én senkinek nem adnék így pénzt:D de miért nem szabiztok le? és szövibe semmiképp se vegyetek ellenséget,igaza van Atinak. Gondolj bele bármit kideríthet rólatok,és akkor annyi. Na és mi a biztosíték,hogy békén hagy titeket,ha egyszer is adtok neki? Szerintem semmi.
|
Quote:
|
Quote:
,,Hát úgylátom kezdünk átesni a ló túloldalára... Akkor tisztázzuk pontról pontra. Szöviháború volt mindkettő esetben: Igen. Előre megbeszélt ütést akartak véghez vinni: Igen. Másik topicba azt írtad ezért nekik egyenesút anarchba ha hagyom nekem: Igen. A két eset ugyanaz a pénz mennyiségét leszámítva: Igen. Eldöntendő kérdés: A két eset között mia különbség? a pénz összeg? ez befolyásolja? IGEN v. NEM? egy szimpla szó. Válaszoltál már erre a kérdésemre egyenesen: Nem." |
Ez jó:D Erre nem is gondoltam,király:D
|
Quote:
bocs ha a hangnem nem üti a normális mércét de már nagyon izgat hogy akkor mi is van?! |
Na ezt tartom én gyomorforgatónak. Ha valaki képtelen... nem nem is... ha valaki nem akar egyenes eldötendő kérdésre egyenes választ adni, hanem dobálózik olyan nagy szavakkal hogy indítok egy olyan csoportot hogy blabla hú de humortumor.... Indítsál! Majd benézek a csoportba! Bár kötvehiszem hogy megtennéd. De ha meg is tennéd/tennétek én akkor is írosgatnék a fórumba, s hajtanám az "igazam" de legalább egy értelemes választ elvárok.
|
Quote:
|
Hamarosan Harcosok nyomdokába lép:D:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
Ami nem feltétlen szerencsés. De tényleg Ati! itt most nem a mimózaságról lenne szó, hanem arról, hogy az itt jelenlevők 98% nem tudja, hogy az egyik miért szabályos, és a másik miért nem. Kérlek, mond el, hogy tudjuk, és a szabályokat be tudjuk tartani. Egy bírósági döntés is hogy nézne ki, úgy hogy nem indokolnak semmit, nem hivatkoznak semmire? |
Quote:
Bár most utána gondolva, mondhatja nyugodtan, hogy pl: beütök mészárra, vagy beütök fosztogatásra... Miért is ne? de ha azt mondja, hogy legyél szives kimenni az oridból, hogy beüssek, az szabálytalan. |
Quote:
2, Ha megbeszélt ütés keretén belül beengedsz valakit, az szabálytalan, ez esetben Te repülsz anarchba. 3, Ha valaki csak azért mészárol, vagy más módon akadályoz, hogy rávegyen egy szabályszegésre, akkor ez esetben ő kerül anarchba. Ami itt példaként az előbb felmerült, csak az első kategóriába fér bele, egy teljesen hétköznapi szöviháború, az égvilágon semmi szabálytalan nincs benne. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Az előző üzimben ott a többi válasz. |
Quote:
Ha valakit bannolnak, akkor még vissza tud regisztrálni? Vagy ennyi volt? |
Quote:
es akkor még szabira se tudsz menni :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Aki így nyit, annak ennyi volt a fórumos pályafutása. Ha mégis újra regisztrál, akkor a Hódítós pályafutása is ennyi volt. |
Quote:
Bocsánat a téma újboli boncolgatásáért, de ugy érzem, hogy a 3. pont az egy nagyon tág kategória! Ami nem világos: hány mészárnak vagy más zaklatásnak kell történnie a "zsaroló levél" után hogy az JKSZ legyen. Illetve, ha konkrétan a teljesítés módját nem írják le a levélben (mivel felmerült itt már, hogy akár lehet szabályos is egy zsarolás...) az JKSZ-e, vagy más egyéb szabálytalanság-e... Ugyanis: a regisztrációkor ezt a kitételt kell elfogadni: "Országod javait (beleértve a földterületet is) nem szövetséges országnak felajánlani és/vagy ilyen felajánlást elfogadni tilos." Ebbe nem szerepel az, hogy ilyen előnyt nem lehet kérni! Szóval a kérő (zsaroló) ezek alapján csak akkor szabályszegő, ha az általa kért előnyt megszerzi (pontsabban elfogadja)??? Az is szabálytalan ha valakit csépelek egy darabig mert nem fizet? És igy megpróbálom rávenni hogy teljesítse a kérésemet...? vagy: ebben az esetben csak az szabálytalan ha kimerítem azt a bizonyos "csakazért ütöm mert üthetem" fogalamat??? |
Quote:
|
már gondolkoztam ezen... és közben minden hozzászólásban arra vártam h vki fölvesse :D
mi van akkor, ha mint zsaroló azt mondom valakinek hogy tartson mondjuk 200 millát az orijában vagy szana széjjel szedem? itt olyasmit nem kérek, hogy engedjen be (mert mondjuk tudom hogy beférek), csak arra ösztökélem h legyen zséje :p mondjuk ez elég gusztustalan dolog, szóval csak elméletben érdekelne hogy szabad-e ilyet mert eddig nekem úgy tűnt, ebben semmi szabálytalanság sincs |
Quote:
|
Quote:
de a szana széjjel szedés mehet ártóval is, és akkor megsütheted a bélelt íjakat :D:D:D és ha több íj van az oriban, legalább több mindent lehet mészárolni :D de most jobbára Atitól várok választ |
"Hát ez hogy is mondjam csak , hogy ne legyen benne "csúnya szó" Így jártál, legközelebb megnézed hova mész. Belénk kötöttél, ez neked drága lesz, minimum a fosztott összeget lophatóvá kell tenned, ha ez megvan nem lesz bajod, ha nincs, akkor jobb, ha újraindulsz."
Üdv: *** Ezért az üzenetért van anarch? Mert megbeszélt ütést akar tőlen kérni, hogy engedjem lopni. |
Quote:
Előre tudod mit akar, készülj rá és nem árthat... Egyébként sztem olvass kicsit vissza, szó szerint ez volt fentebb kitárgyalva, hogy ilyenkor mit lehet, mit kell tenni.:) |
Aki követi ezt a témát, annak fontos lehet a követlező állásfoglalás, ami elsősorban az itt felmerült kérdések tisztázására született:
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=1342 |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:12. |