Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

wand 06-04-2006 16:50

Quote:

Originally Posted by Serg
bár én nem ennyiért raknám ki ha tartalékra vágynék hisz a nagytesó csak nem kapja fel előled 3k-s áron:))

én sem :) eredetileg 1550-ért ment volna ki csak hozzáíródott egy nulla :))

wand 06-04-2006 19:12

Quote:

Mondjuk fullal is koppantak volna:D

akkor meg hová ez a nagy sietség?? :confused:

Arwyl szelleme 06-04-2006 19:25

Jáccatok CL-ékkel is egy kicsit. Hátha unatkoznak...
Vagy pedig egy klánba kell menni pajtásaitokkal! :P

wand 06-04-2006 19:35

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme
Jáccatok CL-ékkel is egy kicsit. Hátha unatkoznak...
Vagy pedig egy klánba kell menni pajtásaitokkal! :P

aham CL éktől pont 0 hekit kapnánk a "kis klánok védelmének" következtében..

majd ha valaki baramira ráér magyarázza már el mi jó van ebben a felfedezési mámorban...?

minek épít valaki full full hadi tudós ork klánt, hogyha mellé áll valaki akkor egyetlen megoldásnak az elmenekülést látja..

küldjétel el a lovaitokat is felfedezni, azzal gyorsabban haladtok..

Serg 06-04-2006 21:14

[quote=wand]aham CL éktől pont 0 hekit kapnánk a "kis klánok védelmének" következtében..

majd ha valaki baramira ráér magyarázza már el mi jó van ebben a felfedezési mámorban...?

minek épít valaki full full hadi tudós ork klánt, hogyha mellé áll valaki akkor egyetlen megoldásnak az elmenekülést látja..

küldjétel el a lovaitokat is felfedezni, azzal gyorsabban haladtok..[/QUOTE

1:kinek van full haditudós ork klánja?Wand téged teljesen dezinformáltak valakik :D
2:ha nem két klán ellen kéne harcolnom akkor valószinű megint megvártam volna hogy mellém állj
3:ha nekem is olyan kimeríthetetlen tartalékaim lennének mint neked akkor könnyebben menne a csatázás
4:én hagy döntsem már el mikor akarok veled megküzdeni,ha mindenáron jönni akarsz akkor neked kell hozzám alkalmazkodni
5 ha még van kérdésed akkor jöhet :D
6:gondolom nagyon szeretnéd ha nem lenne lovunk :D

wand 06-04-2006 22:29

Quote:

4:én hagy döntsem már el mikor akarok veled megküzdeni,ha mindenáron jönni akarsz akkor neked kell hozzám alkalmazkodni

persze kell neketek frissítő gömb, anélkül sajna nem megy..

Serg 06-04-2006 23:39

Quote:

Originally Posted by wand

Neked meg egy teljes klán aki tápol, mert neked meg anélkül nem megy :D
De milyen az a frissítő gömb?

Xeper 06-04-2006 23:50

Quote:

Térbeli gomb:D
van aki összetettebben gondolkozik :p

Serg 06-04-2006 23:50

Quote:

Közben még eszembe jutott valami:Adod itt a nagyot a hátad mögött egy sor kipróbált régi játékossal az én klánom meg tele ujoncokkal legalábbis az 1A tekintetében ,kérdem én tőled miért nem válalsz be néhány ujoncot te is?Aztán majd meglátjuk ki a legény a gáton:D Persze ehez nem vagy elég tökös:D

Serg 06-04-2006 23:51

Quote:

Originally Posted by Xeper

Tudtam hogy jön valaki és majd jól megmagyarázza nekem szegény amatörnek:D

Serg 06-04-2006 23:57

Quote:

Akkor most a hódító 3D-s játékká lépett elő?:D

Xeper 06-05-2006 00:35

Quote:

Akkor most a hódító 3D-s játékká lépett elő?:D

Bezony... lehet izzítani a 3D kártyákat :D

Xeper 06-05-2006 00:42

Quote:

Közben még eszembe jutott valami:Adod itt a nagyot a hátad mögött egy sor kipróbált régi játékossal az én klánom meg tele ujoncokkal legalábbis az 1A tekintetében ,kérdem én tőled miért nem válalsz be néhány ujoncot te is?Aztán majd meglátjuk ki a legény a gáton:D Persze ehez nem vagy elég tökös:D

Míg újonc valaki, ne törjön az élre -vagy ha már annyit tapasztalt hogy jogos a törekvés, akkor ne hivatkozzon az újoncságára ;)

Serg 06-05-2006 01:34

Quote:

Míg újonc valaki, ne törjön az élre -vagy ha már annyit tapasztalt hogy jogos a törekvés, akkor ne hivatkozzon az újoncságára ;)

Bocs Xepi de nem hinném hogy neked van jogod a megszólított helyett válaszolni és bárhonnan nézem te nagyon ujonc vagy itt!Azt se értem hogy ezt honnan vetted le nem én vagyok az újonc hanem a klánom jelentős része:D

Xeper 06-05-2006 02:40

Quote:

Bocs Xepi de nem hinném hogy neked van jogod a megszólított helyett válaszolni és bárhonnan nézem te nagyon ujonc vagy itt!Azt se értem hogy ezt honnan vetted le nem én vagyok az újonc hanem a klánom jelentős része:D

A nagyon újonccal szembeszállnék -csak mert Zoliéknál új vagyok, ne ítélkezz!
És azt sem írtam hogy Te lennél az újonc -kinek nem inge... tudod ;)
De inkább nem írok többet ide (kivéve ha megtiszteltek vele, és én leszek "A megszólított" ), mert úgy látom kicsit más fogalomrendszerben gondolkoztok (lehet hogy nem is ugyanazzal a Hódítóval játszunk:confused: :) )

wand 06-05-2006 04:03

Quote:

Neked meg egy teljes klán aki tápol, mert neked meg anélkül nem megy :D

mondtam nyiss erre külön fórumot, ott majd megvitathatjuk, hogy mennyire van szüksége tápolásra egy olyan klánnak aki hónapokig nem csinál semmit, nem fedez fel, nem épít, nem csinál semmi "pénzéhes" dolgot csak némi kaját+fegyvert vesz miközben a katona termelését eladja.
és elemsélheted neked honnan van minden oriban pénz, miközben éhezetetsz, és a napi termelésednél többet fedezel fel. a kaját veszed a a katonát elfedezed, a nyerasanyog beípíted.. szerintem inkább neked kéne mesélni miből vannak az orikba a milliáradok..

wand 06-05-2006 04:08

Újoncok?
LOL :)
akkor hozzunk szabályt, ha egy klán 4M pontos és éppen Top3 akkor ha rákattint az "újoncok is vannak itt!" -gombra, akkor fél évig ne lehessen őket támadni... :P :D

Serg 06-05-2006 04:24

Quote:

mondtam nyiss erre külön fórumot, ott majd megvitathatjuk, hogy mennyire van szüksége tápolásra egy olyan klánnak aki nem csinál semmit csak kaját vesz miközben a katona termelését eladja
és elemsélheted neked honnan van minden oriban pénz, miközben éhezetetsz, és a napi termelésednél többet fedezel fel. a kaját veszed a a katonát elfedezed, a nyerasanyog beípíted.. szerintem inkább neked kéne mesélni miből vannak az orikba a milliáradok..

Ha ezt nem látod akkor nem tudom te hogy játszod ezt a játékot ,de megsúgom ujrázós orik vannak a klánban és onnan van a pénzünk,de ezt te nem mondhatod el a te klánodról és ha már itt tartunk ne viccelődj már a katona eladások a kajátokat nem fedezi nemhogy az építésedet bontásodat meg a lefokozásokat ,plusz még abból a szempontból is érdekes hogy amikor házhiányosak voltatok akkor még kevesebbet képeztetek! Én nem nézlek lámának te miért nézel mindenkit annak?Érdekesnek tartom hogy bár nem keveset fedeztél fel leütésetek után az én anyagi dolgaimat faggatod miközben nálam van ugye kajatermelő és törpe is amit te nem mondhatsz el magadról :D és ha még hozzáadom hogy még én is ujráztam ezzel az orimmal 2x nem kevés anyagi javakat juttatva a klánnak akkor be kell lássad az én ügyeim tiszták és még ha fáj is ezt be kell majd egyszer ismerned!

Serg 06-05-2006 04:29

Quote:

Újoncok?
LOL :)
akkor hozzunk szabályt, ha egy klán 4M pontos és éppen Top3 akkor ha rákattint az "újoncok is vannak itt!" -gombra, akkor fél évig ne lehessen őket támadni... :P :D

jellemző ahogyan hozzáállsz, nem mondtam hogy ne támadj minket!csak azt próbáltam megértetni veled hogy nem neked szedtük össze ezt a földet és minden klántagom ragaszkodik a földjéhez ,viszont ha nálad is lenne néhány újonc majd megtudnád miről beszélek és legalább tovább adnád a tudásodat valakinek

wand 06-05-2006 08:24

Quote:

Ha ezt nem látod akkor nem tudom te hogy játszod ezt a játékot ,de megsúgom ujrázós orik vannak a klánban és onnan van a pénzünk,de ezt te nem mondhatod el a te klánodról és ha már itt tartunk ne viccelődj már a katona eladások a kajátokat nem fedezi nemhogy az építésedet bontásodat meg a lefokozásokat ,plusz még abból a szempontból is érdekes hogy amikor házhiányosak voltatok akkor még kevesebbet képeztetek! Én nem nézlek lámának te miért nézel mindenkit annak?Érdekesnek tartom hogy bár nem keveset fedeztél fel leütésetek után az én anyagi dolgaimat faggatod miközben nálam van ugye kajatermelő és törpe is amit te nem mondhatsz el magadról :D és ha még hozzáadom hogy még én is ujráztam ezzel az orimmal 2x nem kevés anyagi javakat juttatva a klánnak akkor be kell lássad az én ügyeim tiszták és még ha fáj is ezt be kell majd egyszer ismerned!

tényleg jó rég csináltál éplistát.. nálunk én magam voltam a kaja termelő az elmúlt jó pár hónapban, a többiek meg Tobe kivételével majdnem önellátóak voltak, és ha figyelembe veszed hogy naponta a 3 nagyori +Tobe képzett 20 körönként 80k katonát, amiből ha a fegyver árát levonod akkor is 20 körönként 800 millió, azaz kb napi 1 milliárd hasznunk van , azaz napi 4millió bála kaját tudunk belőlell venn ha kell. ás lévén az előző hónapokban szinte kaja se kellet elhiheted, hogy a napi 1 milliárdból azért tudtunk félrtenni.. méghozzá nem is keveset, szal semmi szükségem + 10 milliárdra vagy akármennyire.

nah mind1 téma részemről lezárva ha dumálni akarsz róla nyiss neki külön topicot, megbeszélhetjük, hogy a napi 1 milliárd+ semmit nem költök, vagy az 500 körönkénti 4 milliárddal-amit aztán elverek, lehet több pénzt gyűjteni..

Csokibácsi 06-05-2006 09:49

Érdekes beszélgetés ez http://smiley.onegreatguy.net/popcorn.gif
Az újoncok remekül elsajátítják belőle az 1/A-ban való hadakozást.

Jobb kéz kinyújt (balkezesek bal kézzel is csinálhatják), sarat megmarkol, kéz hátralendít, sár elhajít, talál, örül.
Advanced újoncok sár helyett alkalmazhatnak más, hasonló hangzású lövedéket is.

Serg 06-05-2006 09:51

Quote:

tényleg jó rég csináltál éplistát.. nálunk én magam voltam a kaja termelő az elmúlt jó pár hónapban, a többiek meg Tobe kivételével majdnem önellátóak voltak, és ha figyelembe veszed hogy naponta a 3 nagyori +Tobe képzett 20 körönként 80k katonát, amiből ha a fegyver árát levonod akkor is 20 körönként 800 millió, azaz kb napi 1 milliárd hasznunk van , azaz napi 4millió bála kaját tudunk belőlell venn ha kell. ás lévén az előző hónapokban szinte kaja se kellet elhiheted, hogy a napi 1 milliárdból azért tudtunk félrtenni.. méghozzá nem is keveset, szal semmi szükségem + 10 milliárdra vagy akármennyire.

nah mind1 téma részemről lezárva ha dumálni akarsz róla nyiss neki külön topicot, megbeszélhetjük, hogy a napi 1 milliárd+ semmit nem költök, vagy az 500 körönkénti 4 milliárddal-amit aztán elverek, lehet több pénzt gyűjteni..

Ok akkor zárszó: ki mondta neked hogy 4 milliárd 500 körönként? adj hozzá még 16 milliárdot és közel leszel :D

Serg 06-05-2006 09:59

2006-06-04 12:00:46 Surdilovic forró szele (#2572) támadást indított Keep Walking (#2571) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 670 hektár földet.
2006-06-04 09:00:47 Szamóca hadtest (#2390) támadást indított Passz (#2552) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 258 hektár földet.
2006-06-04 03:00:45 Surdilovic forró szele (#2572) támadást indított Egyesült Bábelművek Közös Vállalat (#2580) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 343 hektár földet.
2006-06-04 01:00:46 El nino (#2563) támadást indított Scuderia (#2573) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1165 hektár földet.
2006-06-04 00:00:46 Scuderia (#2573) támadást indított Gödölye (#1888) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 692 hektár földet.
2006-06-03 18:00:48 Mekk-mekk (#2198) támadást indított Álmodozók (#2157) ellen, de a csatát elvesztette.
2006-06-03 11:40:45 --== Együtt =-- (#2249) új neve: Láma eltartó bölcsöde :-)
2006-06-03 04:00:37 A vakond a mélyben vert tanyát (#2536) feloszlott
2006-06-03 01:01:01 próba-2 (#2577) feloszlott.
2006-06-02 17:00:42 Ifa felfelé a lejtőn:) (#2502) támadást indított Új tétek, új nyeremények (#2362) ellen, de a csatát elvesztette.
2006-06-02 02:00:41 Surdilovic forró szele (#2572) támadást indított Ezt is meg kell csinálni! (#2561) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 307 hektár földet.
A lényeg meg már rég kimaradt

aúú 06-05-2006 10:02

És csodálkoztok, hogy sokan utálják az 1/a-t...

Senki 06-05-2006 10:59

Hát jah... CL hez és Csokihoz kell csatlakoznom. (nem mintha én nem lennék hajlamos a sárdobálásra, bevallom töredelmesen, de ez már sok azért...)

wand 06-05-2006 12:26

Quote:

Ok akkor zárszó: ki mondta neked hogy 4 milliárd 500 körönként? adj hozzá még 16 milliárdot és közel leszel :D

LOL :D a halál kezdő játékostársak, akik 4 milliárddal kp-val + 16M tekivel lépnek szintet csakhogy az 1/Aban újraindulgathasanak.. :D :D
bizonyára sokáig írogatták odalent... :D :D

najó erre már tényleg nem mondok semmit.

ritkán értek egyet CL-el, de ez most az az eset

Serg 06-05-2006 13:30

Quote:

LOL :D a halál kezdő játékostársak, akik 4 milliárddal kp-val + 16M tekivel lépnek szintet csakhogy az 1/Aban újraindulgathasanak.. :D :D
bizonyára sokáig írogatták odalent... :D :D

najó erre már tényleg nem mondok semmit.

ritkán értek egyet CL-el, de ez most az az eset

Attól hogy kezdő átadhatom neki mint szövimnek a 2B ben a tekiket és kp-t -vazze nem hiszem el hogy a hód egyik legjobb játékosa ennyire értetlen
:confused:

monro 06-05-2006 20:38

Quote:

Továbbra is erre hivatkozok...
CL: Ha annyira kevés játékos van az A-ban, akkor vágd be azt a listát is ;)
További jó szórakozást a listák bevágásához! -az események említései valóban jogosak, nade 2 naponta bevágni minden klánt... :confused:

Jó lesz az még visszaemlékezni dolgokra és az előzményekre esetleg :)
Mi baj ezzel Xepi, gördítesz az egereden egyet és kész. Akit viszont érdekel az tudja böngészni visszamenőleg is akár és megfigyelheti a legkisebb változásokat is ha elég figyelmes :D

Xeper 06-05-2006 20:50

Quote:

Originally Posted by monro
Jó lesz az még visszaemlékezni dolgokra és az előzményekre esetleg :)
Mi baj ezzel Xepi, gördítesz az egereden egyet és kész. Akit viszont érdekel az tudja böngészni visszamenőleg is akár és megfigyelheti a legkisebb változásokat is ha elég figyelmes :D

Már túltettem magam rajta :)
A gondom csak azzal volt hogy túl gyors egymásutánban volt a 2 jelentés -Serg most szépen beidézte az elmúlt hosszú időszak eseményeit (ami még látszott ugye), ha valaki most bevágna egy fél klánlistát (2000 heki alatti klánokat valahogy nem érzem fontosnak bevágni...), arra nem szólnék.... meg amúgysem :D

monro 06-05-2006 21:08

Quote:

látod, fogalmad sincs miről beszélsz, az a fa az enyém volt, és azért volt kinte drágán, hogyha valaki úgy döntene, hogy felveszi az össz gabonát és kénytelen vagyok gyorsba visszaépíteni a tanyákat akkor ne tudjon megszivatni azzal ha eltűnteti az össz fát meg agyagot is...
és amikor megláttam, hogy kint van visszavettem. ennyi. egy rohadt fillér utalás nem volt, a saját orimból volt kint, és saját magam vettem vissza pont.
ennyit a 12 millárdos utalásodról ami barátok közt is majd 20millárd lenne, és mindezt cirka 1.5 perc alatt át is pakoltuk szerinted.. szal ezt csúnyán benézted..

Wand jól termel Mek-mek törpéje ha ilyen mennyiségeket tudsz tárolni "elrablási" áron :D

Nem mondom, hogy ez utalás volt Isten ments, itt sem voltam épp akkor, de amit bemásoltál abból számomra esetleg az is kiolvasható, hogy valaki vett tőled fát 2,4 milliárdért akitől Te vettél lovast 2,4 milliárdért és ő ujra vett fát 2,4 milliárdért stb-stb ahányszor csak látjuk a bemásolt események közt ;) Persze ki tudja ez a verzió igaz vagy a tied nem is érdekes. Az érdekes az, hogy az a fa kinnvolt a piacon és jócskán felette az elrablási árnak és pont azé volt a cucc akit vád is ért. Ehhez képest megint sikerült elhitetni még Serggel is, hogy nem lehet igaza :) Pedig ki tudja igazából ezt bebizonyítani ? :)

wand 06-05-2006 22:13

Quote:

Originally Posted by monro
Wand jól termel Mek-mek törpéje ha ilyen mennyiségeket tudsz tárolni "elrablási" áron :D

Nem mondom, hogy ez utalás volt Isten ments, itt sem voltam épp akkor, de amit bemásoltál abból számomra esetleg az is kiolvasható, hogy valaki vett tőled fát 2,4 milliárdért akitől Te vettél lovast 2,4 milliárdért és ő ujra vett fát 2,4 milliárdért stb-stb ahányszor csak látjuk a bemásolt események közt ;) Persze ki tudja ez a verzió igaz vagy a tied nem is érdekes. Az érdekes az, hogy az a fa kinnvolt a piacon és jócskán felette az elrablási árnak és pont azé volt a cucc akit vád is ért. Ehhez képest megint sikerült elhitetni még Serggel is, hogy nem lehet igaza :) Pedig ki tudja igazából ezt bebizonyítani ? :)

talán kérdezzük meg Atit, hogy vajon az a fa ugyanabból az oriból volt e kirakva mint amiből vissza lett véve.. :))

Senki 06-05-2006 22:22

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi
Érdekes beszélgetés ez http://smiley.onegreatguy.net/popcorn.gif
Az újoncok remekül elsajátítják belőle az 1/A-ban való hadakozást.

Jobb kéz kinyújt (balkezesek bal kézzel is csinálhatják), sarat megmarkol, kéz hátralendít, sár elhajít, talál, örül.
Advanced újoncok sár helyett alkalmazhatnak más, hasonló hangzású lövedéket is.

csak hogy ne felejtsük el Csokimester szavait! :D

Synkel 06-05-2006 22:26

Újonc vagyok. Figyelek. Tanulok. Jobb kézzel menni fog :D:D
Bocsi az offért, de muszájnak éreztem:)

Serg 06-06-2006 04:48

Quote:

Originally Posted by Synkel
Újonc vagyok. Figyelek. Tanulok. Jobb kézzel menni fog :D:D
Bocsi az offért, de muszájnak éreztem:)

Ha ujonc is vagy miért nem a jót tanulod el a nagyoktól?Miért a rosszra fogékonyak az ujoncok?Pedig akár Monrotól akár Wandtól tanulhatnál egy millió hasznos dolgot és a jobb kezed ne sárdobálásra használd ,hanem töröld meg pl az orrodat :D

monro 06-06-2006 07:25

Quote:

Originally Posted by Senki
csak hogy ne felejtsük el Csokimester szavait! :D

Bocs srácok igazatok van. Két napig nem voltam sajnos így csak most olvasgattam a fórumot és számomra ugy tűnt, hogy mindenki elfogadott valamit ami lehetett másképp is.

Emberi gyengeségem, h nem tudtam megállni válasz nélkül sajnálom.
Az ujoncokra is hatással van nyilván ez a nyilvános vitatkozás és azt sem mondom, hogy jó hatással, mindenesetre tanulhatebből is az aki fogékony. Például azt, hogy korábbi véleményeddel ellentétben ha egy ekkora tétel bármi feltűnik ennyire magas áron bármelyik csoport bármelyik piacán az bizony "utalás" céljából van ott vagy a másik eset, hogy éppen az "utalások" megakadályozására. Mondjuk a 2. eset picit rizikós, mert ha mégsem "utalnak" aznap abban az áruban akkor a tételedet vaszleg elviszik a rablók :)

-Fegya- 06-06-2006 07:49

Nekem az a véleményem, hogy Wand és Észak klánja akár összejátszik, akár nem, azt nagyon kevesen fogják elhinni nekik, hogy nem játszanak össze.
De ilyen klánok közötti összejátszásért tudtommal még soha senkit sem büntettek. Piaci átutalásért sem volt még tudtommal soha büntetés.

monro 06-06-2006 08:16

Quote:

Originally Posted by -Fegya-
Nekem az a véleményem, hogy Wand és Észak klánja akár összejátszik, akár nem, azt nagyon kevesen fogják elhinni nekik, hogy nem játszanak össze.
De ilyen klánok közötti összejátszásért tudtommal még soha senkit sem büntettek. Piaci átutalásért sem volt még tudtommal soha büntetés.

Szerintem alig van játékos aki még ne utalt volna. Mi is megtettük korábban számtalanszor éppen ezért látok olyasmiket is a dolgok mögött amit csak akkor látsz ha már csináltad. Nem tudom mennyivel rosszabb valakitől zöldben infót kérni vagy beengedni egy sereget magadhoz, mint a másokkal való háborújába "beleszólni" anyagilag. Sztem mindkettő jksz. Lenne pár 5letem a piacra, nyitok nekik egy uj topicot hátha lesz pár jó 5let és egyszer amikor lesz fejlesztés talán bekerül a játékba :)

wand 06-06-2006 15:56

Quote:

Originally Posted by -Fegya-

Soesem mondtuk, hogy semmi közünk egymáshoz, talán pont ezért nem is támadjuk egymást..:)

kicsit régebben elveszett gyerek klánnál monro magyarázta el a fórumon milyen az amikor tőbb klán egy csapat..
szerintem ahoz képst mi még független életet élünk egymástól :)

Synkel 06-06-2006 17:32

Quote:

Ha ujonc is vagy miért nem a jót tanulod el a nagyoktól?Miért a rosszra fogékonyak az ujoncok?Pedig akár Monrotól akár Wandtól tanulhatnál egy millió hasznos dolgot és a jobb kezed ne sárdobálásra használd ,hanem töröld meg pl az orrodat :D

Tanulom én a jót is amikor belébotlok, csak elég ritkán fordul elő sajna...
Amelyik topicban Wand és Monro előfordulnak, ott sárdobálás lesz a dolog vége, nem a hozzám hasonló zöldfülűek okítása. Pedig mi jelentenénk nekik igazi esélyt. Ugyanis ha megszerettetik velünk az A-t, és megtanítanak ezt-azt, hogy boldoguljunk, és fel tudjunk menni 10k hekire, akkor gyakorlatilag maguknak gyűjtenék a megszerezhető földet:)
Illetve nem is az a kérdés, hogy tudunk-e, mert szerintem a többségnek menne, hanem az, hogy akarunk-e, vagy kivárjuk a top alján a fordulást, és elpályázunk onnan.

Orrom megtörölve:rolleyes:

monro 06-06-2006 20:25

Quote:

Originally Posted by Synkel
Amelyik topicban Wand és Monro előfordulnak, ott sárdobálás lesz a dolog vége, nem a hozzám hasonló zöldfülűek okítása.

Sajnos mi már ilyen régivágásúak vagyunk, de ne haragudjatok érte :( Ti is csináljátok a saját közegetekben sztem, tisztelet a kivételnek.

Egyébként meg nem tartom magam "tanár úrnak", mert sajnos sokszor nem tudom magam kifejezni úgy, hogy megértsenek. Szívesen segítek bárkinek ha éppen tudok, de "csakúgy" magamtól ritkán kezdek oktatni bárkit is. Egyébként sem gondolom, hogy ezen a fórumon mindenki zöldfülű lenne :) Aki még nem játszott az 1A-ban, de lejjebb jó játékos annak 1 hónap "megszokás" és ugyanugy tud érvényesülni, mint lejjebb.

Aki meg az alapján dönti el, hogy akar e játszani egy csopiban vagy sem, hogy az ottani top, miként beszél egymással az nem is való a "királykategóriába" (hihihi picit sem nagyképű fogalmazása az 1A-nak) :D Egy szó mint 100 engem anno cseppet sem tudott érdekelni, hogy Kacsa vagy Tedy miként szapulja egymást a közös fórumon. Tudtam, hogy mi a célom. Elárulom nem a fordulás járt a fejemben....

All times are GMT +1. The time now is 20:40.