![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Az aktív varázslatok ablakban nem lehet egy olyan opció a varázslatra kattintva, hogy "Megszüntet" ?
Természetesen olyanokat, amit csak úgy nem lehet (Pl. vakság), azokat nem. |
Quote:
Amik más varázslattal levehetők, azokat azokkal tudod levenni, a többinél pedig mindenképp meg kell várnod, hogy elmúljanak. |
Volt egy frissítés...
... ami után most már a karakterlapról lehetőséged van a belépési adatok megváltoztatására. Aki szimpatikusabb adatokat szeretne magának, az írja át. Ezzel egyidőben a címlapra kikerült egy adatlekérő mező. Ezt kár nyomogatni, mert a teszt jelszavazása miatt nem működik, ráadásul az összes karakter úgyis az én e-mailemen van egyelőre. ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ékezetes adatokat ne állítsatok be egyelőre, valamiért nem szereti őket, és ma már meg se fogom nézni, hogy miért.
|
Ez a beállítási lehetőség meddig lesz nyitott? :)
Mert én csak az éles játékra akarom megváltoztatni. |
Quote:
|
Quote:
*rövid* |
Ujabb otletem van. Ez a dobotor dobalas nagyon jo otlet. (lenne).
De lassan eldobalom az egesz jatek dobotorkeszletet. Eleg sok mellemegy, neha csatankent 2 is. Amit javasolnek, hogy ne csak ugyessegtol fuggjon, hogy mennyi megy melle, hanem ha sokat hasznalom, egyre jartasabb legyek ebben, es egyre kevesebb menjen melle. Tavlati tervkent ezt be lehetne vezetni fegyverekre is, hogy minel tobbet hasznalsz egy fegyverfajtat, annal ugyesebb leszel benne, legyen vmi fegyverforgatasi skilled. Ezt szet lehet majd bontani szuro, vagofegyverekre, ijakra, puskakra(ha lesznek), es ezeknek mind mind kulon lehessen novellni a skillt, hogy milyen ugyes vagyok benne, es nagyobbakat sebezzenek, gyakrabban talaljak veluk. De a dobotorrel megelegednek a pontosabb talalattal is. ( Kevesebb menjen melle). B megoldas: ha melledobom, ne tunjon el a fegyver, csak mondjuk 10%ban. (vagy 1-2 mezovel szalljon odebb, de megtalalhassam) :) De ettol fuggetlen szerintem a skilles dolog jo otlet. :) (Nem tudom, pl az eles jatekban mennyire lesz egyaltalan dobotor....) :) |
Quote:
|
A skilles dolgot támogatom, mivel már én is felvetettem, de akkor a varázslatoké volt a fő szerep... :rolleyes:
De azt is jónak tartom, hogyha mellé megy a dobótőr, akkor 1 max 2 mezővel arrébb szálljon, és az esetek egy részében csak kereséssel lehessen megtalálni... |
Quote:
|
Nincs ilyen skill, és nem is tartom jó ötletnek. Elsőre persze annak tűnik, de sokkal több a hátulütője, mint ami haszna lenne. Emberek csak azért nekiállnának egereket dobótőrrel ölni, hogy fejlődjenek, mert azt tuti leölik, és akkor 100% lesz ez a skilljük. Rengeteg játékot tett már tönkre az ilyen skill-rendszer.
|
Quote:
Nem hiszem, hogy hónapokig csak azért ölne valaki egeret, hogy olyan skillje legyen, amivel 3%-al jobban élvezi (könnyebbé teszi) utána a mobölést. :D (kb annyi, hogy 2 naponta kell visszamenni a fővárosba dobótőrért...) |
Quote:
Van meg vmi mas hatulutoje? |
Quote:
Mindenesetre napokkal az indulás előtt már nem írom át a teljes harcrendszert. :) |
De még jobb, ha nem ilyen háttérben lévő ismeretlen skillek lennének, hanem az ügyessége, varázspontjai, és ereje fejlődne a karakternek, nem csak a szintlépéssel...
Sokat dobál kést -> kap néha 1 ügyességet Sokat varázsol -> kap vp-t Sokat rúg, üt, fellök, vagy súlyt cipel -> kap néha erőt |
Quote:
|
Quote:
Szóval ezek teljesen felejtősek. |
Quote:
|
Ha már téménál járunk, akkor én javasolnám, hogy épre tanulás több épet adjon, mert ez így nagyon kevés :rolleyes:
Elvileg ahogy fejlődik a karaktered, egyre erősebb és erősebb mobokat kéne ölni a további fejlődéshez, merthát így lenne logikus. Jelenleg a 16os karakteremnek még mindig csak a csatornalakókat éri meg ölni(így volt ez 12es szinten is), mert erősebb mob hamar elfogyassza az épemet. Ami ezért nem jó, mert a legtöbb csatornalakó már 20-25tel kevesebb tpét ad. Persze tudom, öljek mást is, de inkább megölök 20 csatornalakót 2000 tpjért, mint 10 jegesmacit 1600ért. Szerintem eléggé drasztikusan csökken a kapott tp mennyiség, ahhoz képest, hogy milyen rengeteg kell a következő szinthez. |
Quote:
Ami írtál úgy is meg lehet csinálni, hogy nem egereket, meg pici lényeket öl, hanem olyanokat, akik a szintjén vannak...Hopp, és még meg is éri neki, mert kap tp-t... Ráadásul a varázslások, késobálásokból exponenciálisan több kéne (egyértelmű), az újabb pontok beszerzéséhez... Nem látom, miért éri meg neki, nem rendeltetésszerűen használni ezt a rendszert, hisz nemhogy nyer vele, hanem egyenesen veszít (tp-t)... |
Quote:
|
Quote:
|
Szerintem meg 100K és 300K között fele akkorának kéne lennie a hatásának és 300K után teljesnek... :)
Amúgy lehetne több kereskedő. Mondjuk 2* annyi mint amennyi most van. :) |
3 díszes köpeny van nálam, ha cserélegetem őket folyamatosan növekszik az ügyességem...Mindig egyel nagyobb lett...
29-ről indultam, most 35 van... Újraloggolás után is maradt.. |
Szerintem az a probléma, ha díszes köpenyt viselek, akkor nem úgy veszi, hogy leveszem az előzőt (itt csökkennének le az értékeim), és utána felveszem, csak ha felvettem volna még egyet a mostani tetejére...
|
Quote:
|
Quote:
|
Dus: ez nem az a játék ahol megállsz egy mezőn és a Kereskedők meg a Vaddisznók és egyéb MOB-ok tömött sorokban járulnak eléd. Szerintem rettenet unalmas is lenne. Én is próbálok TP-zni és nem fáj hogy keresnem kell a vaddisznót vagy a kereskedőt...
|
Úgy látom ma se volt nulla tp-s csata. Egyelőre még nézegessük, de ha továbbra se lesz, akkor ezt egyelőre elnapolom.
|
Quote:
|
Quote:
Ehh javította... :D |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 01:59. |