![]() |
az első két lépés abban az esetben hagyható ki, amennyiben:
1. teszt van, és te adsz nekünk 1 millió fémrögöt 1 aranyért 2. adsz egy rakás lóvét, amiből egymás által legyártott, ám fel nem használt kardot megvehetjük Egy fegyver lekovácsolása durván 8 perc. 9 fegyver az 9*8=72 perc. Ehhez hozzá lehet venni, hogy ezalatt az idő alatt tudsz toborozni 9 munkást. Utána át kell lépned egy négyzettel arrébb, és onnan jöhet durván mégegyszer ennyi + 8 perc. Ez így fejben számolva durván 2,5 óra. Úgy, hogy azt a fémet a piacon megvettem 1 aranyért ;) Tehát nem én bányásztam elő. Feltehetőleg nem lesz az embernek mindig sokszázezer Vagyona, hogy csak úgy megvásároljon magának 9 fegyvert, meg 9 páncélt. ez most egy speciális helyzet, mert rengeteg nyersanyagunk van nagyon olcsón, és 3 karakterünk, amibe mi is rengeteg pénzt cisnáltunk, meg te is nagyon sokat adtál nekünk. Mindenesetre nem vitatkozom, csak mondom, hogy személy szerint nem szeretném, ha lassúlna a képzés bármilyen formában. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Úgylegyen. :D
|
Quote:
Tetszenek az újítások, de nagyon remélem, hogy a klánháború valami kiegészítővel vissza lesz téve, mert mindenképpen jó ötlet, akkor is, ha most nem használtuk!!! |
Quote:
|
egy gondolatfoszlány: mi lenne, ha nem csak TP-t kapna a klánháború nyertese, hanem a klánvagyon bizonyos %-át? Mint pl Hódítóban... úgy megvariálva, ha magamnál kisebb klánt támadok, akkor a bent lévő vagyon 3%-át, ha nagyobbat, akkor 6%-át...
Így talán jobban kelendő lenne ez a modul, hiszen jelen állapotában kevéssé éri meg használni, mert annyi idő alatt mobok gyilkolászásával több TP-t szerzünk, vagy kereskedelemmel sok pénzt. mit szólsz? |
Quote:
Támogatom ;) De ezen még lehetne finomítani. Azt is lehessen szerintem klánháború alatt, hogy az ellenfér városában lévő eliteket meg miegyebet ami állomásoztatva van, azokat lehessen támadni. Illetve valami rongáló lehetőséget is be kell vezetni, mert különben lehet, hogy 1x kinyiffantottam véletlen az ellenfelem, és soha többet nem bújok elő, és kapom a párezer tp-t! Ezért mondjuk lehessen épületet bontani. Egy épület lebontása annyi lenne mint a felépítése az ellenfélnél :) (vagy rombolás) Vélemény?? :) |
Újraindítás volt, vagy csak én lettem kidobva?? :D
|
én folyamat bentvoltam..
|
ezt a rombolást nem támogatom addig, amig nincs "szabadság" funkció, mert mondjuk 1 napig nem tudok fellépni, és 0-ra bontják a városom... az azért para.
vagy nyaralni megyek, vagy akármi. de egyébként az ötlet jó! |
Quote:
Később lesznek jópan a klánokban! :) |
A banditák (tesztelés hétfői kezdéssel) ezt fogják csinálni. Persze csak ha nem állítja meg őket valaki időben... :)
|
Ati, az normális, hogy hajóépítés közben 2x megjelent ugyanaz a % ??
A netem nem szakadt meg, nem terheltem túl, a négyzetről nem léptem el, nem támadtak meg, én se másokat, stb... semmi befolyásoló tényező nem volt. Egy helyben álltam, és hajót fabrikáltam. :S kép1:a 7% kétszer pörgött le kép2:előtte, utána rendesen ment ui: a banditák épületeket fognak lerombolni? vagy nem arra értetted, hogy "ezt fogják csinálni"? :S |
Quote:
Épületeket is fognak rombolni, igen. Porig rombolják a városokat, és elvisznek mindent, ami az útjukba kerül. |
:D
*rövid* |
Quote:
|
Dus: mik az eddigi tapasztalatok a seregek barakkból elengedéséről? Azért Téged kérdezlek, mert Te (is) kérted, hogy legyen ilyen, úgyhogy gyanítom, hogy van lehetőséged kipróbálni. :)
|
Quote:
Nem akadt meg, nem volt hiba. elengedtem, eltűnt mind. Most üres a barakk. Szemmel láthatólag minden normálisan működik, nincs fennakadás. Helyükre betettem (eddig) 2 elitet. Mindkettőnél rendben kiírta, hogy megnöveltem az állomásozó seregem létszámát. Semmi problémát nem észleltem ezzel kapcsolatban. (Direkt különféle egységeket engedtem el, meg töltöttem be, de így is jól működik.) |
Más: hajózással kacsolatban is minden okés, direkt építettem ilyen nagy hajót. Mozgáspontot jól számolja, és nem lehet "megfúrni a rendszert", se felfrissüléssel, se levitációval, se semmivel. Nálam minden okés volt. Kiszállás, beszállás, mozgás, cipekedés, manőverezés, kereskedés, varázslás rendben.
|
Amit még ma műveltem: kereskedelem, építkezés. Mindkettő rendben volt.
Egyelőre ennyi, délután fele jövök, el kell mennem itthonról. |
Jó tesztelgetést!
ui: Dus, nem veszek semmit! :D ON: |
Quote:
Csak Gee-t tudnám ismételni... Még azt próbáltam, hogy elitet engedtem el, és beraktam a helyére egy munkást :D:D:D Ez is jó ;) OFF: Gee, Tőlem biztos, hogy nem, mivel Phoenix cucca van kint a piacon :p Tehát, ha kell valakinek olcsó kard, tolja ide a valagát a városomba :D ON: |
Quote:
|
Akinek van városa, az lassan készülődjön a banditák támadásaira. Barakkok, védelem a városba, fallal körbehúzás stb. :) Nem kötelezően tesztelendő dolog, mert ha valaki nem teszi, akkor legalább megtudjuk milyen az, ha totál üresre pusztítanak egy várost, de azért aki már épített komoly dolgokat, annak célszerű. (Bár ismét hangsúlyozom, hogy ez csak teszt, és minden törölve lesz!)
|
Az új tesztelőknek azon túl, hogy fejlődj, és csatlakozz klánhoz, nincs valami feladat? :)
Egyéb: Elmentem tanulni az iskolába, és amikor rákattintottam a "Tanulható" ablakban nem volt semmi. Meg is ijedtem, de amikor leálltam róla, majd vissza, ismét ott voltak a készségek. Nem biztos, hogy van jelentősége, mert nem tudtam megismételni ezt az állapotot, de azért idebiggyesztem... |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Ebbe biztos nem, mert az első teszt és a kézikönyv mellett ez az egy amit végigolvastam :D
Ha a többiben benne volt, akkor elnézést.:o Azok még most jönnek :p |
A leszüretelt gyümölcsöt nem lehet megenni, holott azt írja, ha megvizsgálod, hogy egy kosárnyi ehető friss gyümölcs.
Tetszik, hogy a kancsót meg lehet tölteni vízzel és így nem kell egyszerre kútat keresni ha szomjas az ember. Az érdekes viszont, hogy bármennyiszer után lehet tölteni egymás után (elvileg tele van nem?) és akkor is, ha finom bor van benne. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Elkezdem bepakolni a banditákat. Elképzelhető, hogy furán fog pár dolog működni. Ne aggódjatok, ha így lenne, és teszemazt az összes segítőtök rátok támad. ;) Ez csak teszt.
|
Ati, jössz egy sörrel, mert lenyomtam egy banditát a városodban :D
|
Na közben sikerült előidéznem a túlvásárlást. Először volt 9 segítőm, azokat katonává, majd elitté képeztem, aztán amikor állomásoztattam őket, akkor nem változott a teherbírásom. Így azzal a teherbírással mentem be a kereskedő poszthoz, ott bevásároltam, direkt hogy több súly legyen, aztán amikor kiléptem a térképre, akkor már frissült a teherbírás és kiírta, hogy ennyi súllyal nem tudsz mozogni.
|
Ati, szerintem a klán ügyeiben kéne még annyit változtatni,hogy legyen klánadó, és kereskedelmi adó.
A kereskedelmi adó, az a mostani klánadó... De szerintem legyen a klánadó is valami, mondjuk ilyen: - 0 és 100 egység között lehessen állítani, és mindenki UTC szerint 0 órakor fizessen be: klánadó egység * karakter szintje * 1000 adót automatikusan... Vagy ennek a 24-ed részét óránként... Aki meg nem tud fizetni, annak tartozása gyűlik a klán felé, amit a klánvezér lát a klánoldalon (mondjuk a tartozik gombra kattintva, ha lenne ilyen)... Túl magas klánadó esetén, mindenki ott hagyja a klán, és ha meg is kopasztották őket, akkor is a vezér, mivel nem tud a klánvagyonból kivenni, nem jár jól ele, hisz senki nem fog hozzá csatlakozni. De nem kell szórakozni azzal, hogy most fizessetek már, mert minjárt elfogy a klánpénz! Vélemény?? :) Modosít: Nézzünk egy példát. 20-as karakter, ami már több százezer tp és több hónap játék, az MAX adó mellett fizetne napi 2 millát. Ez soknak tűnik, de több hónap játék után, több százezer tp-vel rendelkező karakterről beszélünk, és ez a maximum!!! Senki nincs olyan hülye, hogy maximum adó mellett bent maradjon a klánban!!! Másik példa: 30-as adó, 10-es karakter. Ez napi 300.000 vagyon. Nos, ezt kb 30 perc alatt meg lehet termelni! Ez az adó azoknak NEM éri meg, akik nagyon alacsony szinten belépnek a klánba, mert pl 30-as adó mellett, egy 5-ös szintű karinak (10-15 perc játékidő), 150K-t kéne fizetnie, ami Neki viszont már rengeteg. Nos, erre azt mondom, hogy olyan kis szinten még ne lépjen klánba :) Még csak most tud írni a chat-re :D De komolyra fordítva a szót: Ha 10. szint alatt van valaki, felezzük el a klánadóját...És hogy 10. szinten így ne érje nagy sokk, ezért ott 40%-kal, 11. szinten 30%-kal, 12. szinten 20%-kal, 13. szinten pedig 10%-kal fizessen kevesebbet a klántag :) És akkor csak úgy még egy :) Legyen klánlap. A klánlap nagyon kevés infót tartalmazzon. Annyit, hogy hányan vannak a klánban (azt, hogy kik, NEM, hisz ez klánháborúnál fontos lehet, hogy nem tudja az ellenfél), mekkora a klánadó, és, hogy mekkora a város (hányszor volt bővítve, vagy valami). Ezen kívül lehetne egy kis rész, ahova a klánvezér írhatna adatokat a klánról, pl., hogy hol a város, meg egy kis történetet, a klánról, stb. Így sokkal könnyebbeldönteni, hogy most csatlakozna-e a klánhoz szvesen aki nézelődik, vagy nem, stb. |
Egyelőre kívánságlistára felírva.
|
Ati: Bandita helyett Bantida lett :)
|
All times are GMT +1. The time now is 14:52. |