![]() |
Quote:
"A szerver nem érhető el..." |
Quote:
|
Nem tudom, de nem hiszem...
Mindegy megpróbálom majd később is, addig pedig agyalok :) |
Quote:
Nem tuzdok ugyan ilyen szolgáltatóról, de ma már semmin nem csodálkoznék. A digi szerződése például egyetlen szóval sem említi, hogy teljeskörű netet adna, mindenhol csak webet és e-mailt ír, mintha semmi más nem is létezne. Szerencsére persze teljeset ad, rákérdeztem azért az elején. Mobilnetet egyedül vodát tudnék kipróbálni, de most nincs itt a telefon kábele, úgyhogy most azt se. |
ha rákattintok a kari nevére,bejön az az ablak ahol láthatók a tapasztalati pontok. Ha elkattintok egy másik ablakba,és mondjuk várok pár percet,amikor visszamegyek,akkor a felhasználható tp egyenlő lesz az eddig megszerzett tp-vel.újra kattintással viszont megjelenik helyesen a tényleg felhasználható tp.
|
Quote:
|
Quote:
|
lehet átsuhantam felette... akkor jó:)
|
Quote:
a katik akkor lettek erősitve(ezen belül elitek)? |
Quote:
(Segédek erősítése még hátravan, majd írom.) |
Quote:
Ha egyszer összejön, akkor lesz normális netem is :) Na azt hiszem nem fog működni, úgyhogy bocsi Ati hogy feleslegesen csináltad meg a karaktereket :( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Most lett csökkentve a tp szükség? Mert nállam nem csökkent. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nem sikerül előidéznem, hogy megváltozzon a karakterlapon a szükséges pontmennyiség...
No ez marad felírva egyelőre. Elugrom pékségbe, aztán jövök és nekiesem a segítők teljes átdolgozásának. |
Ati meglehet kérdezni hogy ki csinálta már meg a 2. küldetést?
|
Ti! grat! :p;):D
|
A tanulásra használható XP értéke nekem is rendszeresen rosszul jelenik meg, de amint csinálok valami értelmeset a karakterrel, frissül az érték a jóra.
Én is böngészek mellette, firefoxot használok. De volt már, hogy csak a karakterel foglalkoztam, mikor feltűnt a hibás érték. Az iskolában is írta már ki rosszul, mikor próbáltam tanulásra fordítani, szólt a rendszer, hogy nincs elég pontom a tanuláshoz (ergo az igazi számokkal dolgozott) |
Quote:
:) |
Quote:
|
Ati, ha tanulok parancsnokságot, vagy motivációt, újra be kell jelentkeznem, hogy érvénybe lépjen...Ezért nem tudtak sokan 3-nál töbet toborozni szerintem :)
|
Quote:
1. toborzok 2. Karakterlapot nézem, nem csinálok mást 3. Következő 10% toborzásánál felugrott a tanulásra fordítható tp a maximum tp-vel egyenlő értékre... Jah, és frissülni sem frissül a karakterlap, tehát pl ha aktív varázslat van rajtam, és közben leesik, vagy csökken a tick, akkor nem jelzi a frissebbet! |
Ati, és még egy probléma felvetődött is most chat-en. A 2. küldit mi jó hogy meg tudjuk csinálni a könnyített tanulási rendszer mellett, de ha nincs könnyített tanulási rendszer, akkor szinte esélytelen!
Még akkor is, ha rengeteg tárgy lesz amik erősebbek, meg a klán agyontápolja a karaktert! Ezért szerintem induljon a szorzó 2-ről. Viszont minden szint után csökkenjen 5 századot, egészen, amíg el nem éri az 1,2-őt. 1,2-őn álljon meg, szerintem! Így könnyebb és kicsit folyamatosabb a haladás... (Ez a tanulás szorzója, ami ha zinthez van kötve azért is jobb, mert ha valaki nem megy azonnal tanulni, azaz gyengébb mint tudna lenni, és közben szintet vált, akkor ha tanul egyet, akkor a következő tanulás kicsit olcsóbb...) |
Quote:
Nme is kéne frissülnie, az a kattintáskori állapotot mutatja. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De nem kell kukába dobni szerintem a 2. (a többit nem tudom mik), mert az jó, csak ne a 2. hanem a 20., 30. legyen :) |
Quote:
|
Quote:
|
Sőt, azzal már találkoztál is, hogy akár új küldetést is kaphatsz, miközben egy másikat csinálsz.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:51. |