Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Harmadik napi tapasztalatok, plusz a hétvége (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3444)

Ildee 04-21-2009 11:28

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 208675)
Próbáltad több böngészőből?

Most próbáltam ie-vel is, de az sem enged be :(
"A szerver nem érhető el..."

Phoenix 04-21-2009 11:32

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 208679)

Nem lehet, hogy a mobil net miatt nem enged be?

Ildee 04-21-2009 11:33

Nem tudom, de nem hiszem...

Mindegy megpróbálom majd később is, addig pedig agyalok :)

Ati 04-21-2009 11:36

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 208679)

Teljeskörű neted van? Arra gondolok, hogy nem csak web+email, és semmi mást nem engednek?

Nem tuzdok ugyan ilyen szolgáltatóról, de ma már semmin nem csodálkoznék. A digi szerződése például egyetlen szóval sem említi, hogy teljeskörű netet adna, mindenhol csak webet és e-mailt ír, mintha semmi más nem is létezne. Szerencsére persze teljeset ad, rákérdeztem azért az elején.

Mobilnetet egyedül vodát tudnék kipróbálni, de most nincs itt a telefon kábele, úgyhogy most azt se.

Rider Of Rohan 04-21-2009 11:45

ha rákattintok a kari nevére,bejön az az ablak ahol láthatók a tapasztalati pontok. Ha elkattintok egy másik ablakba,és mondjuk várok pár percet,amikor visszamegyek,akkor a felhasználható tp egyenlő lesz az eddig megszerzett tp-vel.újra kattintással viszont megjelenik helyesen a tényleg felhasználható tp.

Redback 04-21-2009 11:49

Quote:

Originally Posted by Rider Of Rohan (Post 208684)
ha rákattintok a kari nevére,bejön az az ablak ahol láthatók a tapasztalati pontok. Ha elkattintok egy másik ablakba,és mondjuk várok pár percet,amikor visszamegyek,akkor a felhasználható tp egyenlő lesz az eddig megszerzett tp-vel.újra kattintással viszont megjelenik helyesen a tényleg felhasználható tp.

EZ azért van, mert Ati levette a tanuláshoz szükséges tp-t.Én már kérdeztem :)

Ati 04-21-2009 11:53

Quote:

Mit értesz másik ablak alatt? A játékon belül másik ablak, vagy a Windowson belül másik ablak, miközben a játék képernyőjén otthagyod a karakterlapot?

Rider Of Rohan 04-21-2009 11:54

lehet átsuhantam felette... akkor jó:)

Rider Of Rohan 04-21-2009 11:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208690)
Mit értesz másik ablak alatt? A játékon belül másik ablak, vagy a Windowson belül másik ablak, miközben a játék képernyőjén otthagyod a karakterlapot?

Böngészőn belül..épp kovácsolok és addig mondjuk ránézek a hódos orimra..
a katik akkor lettek erősitve(ezen belül elitek)?

Ati 04-21-2009 12:00

Quote:

Originally Posted by Rider Of Rohan (Post 208693)
Böngészőn belül..épp kovácsolok és addig mondjuk ránézek a hódos orimra..
a katik akkor lettek erősitve(ezen belül elitek)?

Otthagyod a karakterlapot, megnyitva a helyes adatokkal, elnézel másfele, aztán egyszercsak rossz adatokkal lesz megtöltve?

(Segédek erősítése még hátravan, majd írom.)

Ildee 04-21-2009 12:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208683)
Teljeskörű neted van? Arra gondolok, hogy nem csak web+email, és semmi mást nem engednek?

Nekem nem is szerződéses, minden hónapban én töltöm fel a telt és az egyenlegből vonja le, de annyira lassú hogy nem éri meg, mégis ezt választottam, mert albérletben lakok és ez tűnt a legegyszerűbbnek.

Ha egyszer összejön, akkor lesz normális netem is :)

Na azt hiszem nem fog működni, úgyhogy bocsi Ati hogy feleslegesen csináltad meg a karaktereket :(

Rider Of Rohan 04-21-2009 12:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208694)
Otthagyod a karakterlapot, megnyitva a helyes adatokkal, elnézel másfele, aztán egyszercsak rossz adatokkal lesz megtöltve?

igen,102 pontom van,és amikor visszanézek,akkor már 4855-öt mutat,felhasználhatóként(ennyi tp-m van)majd,frissítés és helyesen mutatja..

Ati 04-21-2009 12:04

Quote:

Originally Posted by Rider Of Rohan (Post 208696)
igen,102 pontom van,és amikor visszanézek,akkor már 4855-öt mutat,felhasználhatóként(ennyi tp-m van)majd,frissítés és helyesen mutatja..

Próbálom előidézni, épp kovácsolok... :) 70%... :)

Phoenix 04-21-2009 12:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208694)

Ez néha nekem is előugrik, de pl akkor, ha firefox-ban más lapot nézek.
Most lett csökkentve a tp szükség? Mert nállam nem csökkent.

Ati 04-21-2009 12:08

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 208698)

Tegnap este lett lecsökkentve utoljára.

Phoenix 04-21-2009 12:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208699)
Tegnap este lett lecsökkentve utoljára.

Ja akkor oké :)

Ati 04-21-2009 12:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208697)
Próbálom előidézni, épp kovácsolok... :) 70%... :)

Hmm-hmm. Elkészült, és nálam még a jót mutatja. Ha frissítem se változik. Csinálsz közben valami mást is? (Mármint játékon belül. :) Nem arra gondolok, hogy közben elmosogatsz. :D)

Rider Of Rohan 04-21-2009 12:10

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 208698)

jaja,tényleg,én is firefoxot használok.

Rider Of Rohan 04-21-2009 12:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208701)
Hmm-hmm. Elkészült, és nálam még a jót mutatja. Ha frissítem se változik. Csinálsz közben valami mást is? (Mármint játékon belül. :) Nem arra gondolok, hogy közben elmosogatsz. :D)

Sose mosogatok:D nem,ott állok és kovácsolok,visszanézek,ha még nincs kész böngészek tovább...és néha,ha hosszabb idő telt el(kb 2-3perc),akkor meg már úgy mutatja..

Ati 04-21-2009 12:13

Quote:

Originally Posted by Rider Of Rohan (Post 208702)
jaja,tényleg,én is firefoxot használok.

Most próbálom 4 karakterrel, 3 böngészőben.

Phoenix 04-21-2009 12:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208704)
Most próbálom 4 karakterrel, 3 böngészőben.

Firefox-ban toborzok, majd olvasok híreket, stb másik lapon, aztán vissza a játékhoz és karakternévre kattintva az össz tp mennyiséget írja a felhasználhazóhoz, de nekem magától utánna visszaugrik a helyes mennyiségre.

Princ 04-21-2009 12:19

Quote:

ha rákattintok a kari nevére,bejön az az ablak ahol láthatók a tapasztalati pontok.

Á, szvl itt van a karakterlap! azt hittem még nem létezik, thx :)

Ati 04-21-2009 12:51

Nem sikerül előidéznem, hogy megváltozzon a karakterlapon a szükséges pontmennyiség...

No ez marad felírva egyelőre.

Elugrom pékségbe, aztán jövök és nekiesem a segítők teljes átdolgozásának.

Redback 04-21-2009 13:20

Ati meglehet kérdezni hogy ki csinálta már meg a 2. küldetést?

csabi 04-21-2009 13:26

Ti! grat! :p;):D

Xeper 04-21-2009 13:37

A tanulásra használható XP értéke nekem is rendszeresen rosszul jelenik meg, de amint csinálok valami értelmeset a karakterrel, frissül az érték a jóra.
Én is böngészek mellette, firefoxot használok. De volt már, hogy csak a karakterel foglalkoztam, mikor feltűnt a hibás érték. Az iskolában is írta már ki rosszul, mikor próbáltam tanulásra fordítani, szólt a rendszer, hogy nincs elég pontom a tanuláshoz (ergo az igazi számokkal dolgozott)

Ati 04-21-2009 13:42

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 208713)
Ati meglehet kérdezni hogy ki csinálta már meg a 2. küldetést?

Ati, Phoenix1, Redback1

:)

Redback 04-21-2009 14:01

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 208716)
Ti! grat! :p;):D

Köszi a Phoenix és az én nevemben :)

Dus 04-21-2009 14:22

Ati, ha tanulok parancsnokságot, vagy motivációt, újra be kell jelentkeznem, hogy érvénybe lépjen...Ezért nem tudtak sokan 3-nál töbet toborozni szerintem :)

Dus 04-21-2009 14:24

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 208717)
A tanulásra használható XP értéke nekem is rendszeresen rosszul jelenik meg, de amint csinálok valami értelmeset a karakterrel, frissül az érték a jóra.
Én is böngészek mellette, firefoxot használok. De volt már, hogy csak a karakterel foglalkoztam, mikor feltűnt a hibás érték. Az iskolában is írta már ki rosszul, mikor próbáltam tanulásra fordítani, szólt a rendszer, hogy nincs elég pontom a tanuláshoz (ergo az igazi számokkal dolgozott)

Ez Nálm is jelentkezik mint probléma. Tehát szituáció:
1. toborzok
2. Karakterlapot nézem, nem csinálok mást
3. Következő 10% toborzásánál felugrott a tanulásra fordítható tp a maximum tp-vel egyenlő értékre...

Jah, és frissülni sem frissül a karakterlap, tehát pl ha aktív varázslat van rajtam, és közben leesik, vagy csökken a tick, akkor nem jelzi a frissebbet!

Dus 04-21-2009 14:41

Ati, és még egy probléma felvetődött is most chat-en. A 2. küldit mi jó hogy meg tudjuk csinálni a könnyített tanulási rendszer mellett, de ha nincs könnyített tanulási rendszer, akkor szinte esélytelen!
Még akkor is, ha rengeteg tárgy lesz amik erősebbek, meg a klán agyontápolja a karaktert!
Ezért szerintem induljon a szorzó 2-ről. Viszont minden szint után csökkenjen 5 századot, egészen, amíg el nem éri az 1,2-őt. 1,2-őn álljon meg, szerintem!
Így könnyebb és kicsit folyamatosabb a haladás...
(Ez a tanulás szorzója, ami ha zinthez van kötve azért is jobb, mert ha valaki nem megy azonnal tanulni, azaz gyengébb mint tudna lenni, és közben szintet vált, akkor ha tanul egyet, akkor a következő tanulás kicsit olcsóbb...)

Ati 04-21-2009 14:46

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 208722)
Jah, és frissülni sem frissül a karakterlap, tehát pl ha aktív varázslat van rajtam, és közben leesik, vagy csökken a tick, akkor nem jelzi a frissebbet!

Nme is kéne frissülnie, az a kattintáskori állapotot mutatja.

Ati 04-21-2009 14:47

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 208722)
Ez Nálm is jelentkezik mint probléma. Tehát szituáció:
1. toborzok
2. Karakterlapot nézem, nem csinálok mást
3. Következő 10% toborzásánál felugrott a tanulásra fordítható tp a maximum tp-vel egyenlő értékre...

Ezzel a módszerrel sikerült előhoznom... No akkor már van jobban mit néznem... :)

Ati 04-21-2009 14:48

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 208725)
Ati, és még egy probléma felvetődött is most chat-en. A 2. küldit mi jó hogy meg tudjuk csinálni a könnyített tanulási rendszer mellett, de ha nincs könnyített tanulási rendszer, akkor szinte esélytelen!
Még akkor is, ha rengeteg tárgy lesz amik erősebbek, meg a klán agyontápolja a karaktert!
Ezért szerintem induljon a szorzó 2-ről. Viszont minden szint után csökkenjen 5 századot, egészen, amíg el nem éri az 1,2-őt. 1,2-őn álljon meg, szerintem!
Így könnyebb és kicsit folyamatosabb a haladás...
(Ez a tanulás szorzója, ami ha zinthez van kötve azért is jobb, mert ha valaki nem megy azonnal tanulni, azaz gyengébb mint tudna lenni, és közben szintet vált, akkor ha tanul egyet, akkor a következő tanulás kicsit olcsóbb...)

A mostani küldetések annyira bénák, hogy teszten kívül más célt nemigen szolgálnak. Az első megmarad, a többi az valószínüleg kuka lesz.

csabi 04-21-2009 14:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208728)
A mostani küldetések annyira bénák, hogy teszten kívül más célt nemigen szolgálnak. Az első megmarad, a többi az valószínüleg kuka lesz.

nekem nem tűnik bénának, maradhatna, csak a 2 közé sokat be kell rakni.. :)

Dus 04-21-2009 14:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208728)

Ok...Mondjuk akkor is, kissé élvezetesebb lenne nagyobb szinten azzal a szorzóval amit írtam :)
De nem kell kukába dobni szerintem a 2. (a többit nem tudom mik), mert az jó, csak ne a 2. hanem a 20., 30. legyen :)

Ati 04-21-2009 14:51

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 208729)
nekem nem tűnik bénának, maradhatna, csak a 2 közé sokat be kell rakni.. :)

Az biztos, hogy lesz. No meg nincs konkrét sorrend se, a küldetéseket tetszőleges sorrendben lehet végrehajtani. Most azért van, mert az elsőt azt alacsony szinten meg lehet cisnálni, a "harmadikat" pedig egyáltalán nem lehet megcsinálni, ameddig a hajózáshoz el nem jutunk. Ez kiad egy sorrendet, de ez nincs így kőbe vésve.

Ati 04-21-2009 14:51

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 208730)
Ok...Mondjuk akkor is, kissé élvezetesebb lenne nagyobb szinten azzal a szorzóval amit írtam :)
De nem kell kukába dobni szerintem a 2. (a többit nem tudom mik), mert az jó, csak ne a 2. hanem a 20., 30. legyen :)

Nincs sorrend. Ha huszadiknak akarod bevállalni, akkor az lesz belőle, ha századiknak, akkor az. :)

Ati 04-21-2009 14:52

Sőt, azzal már találkoztál is, hogy akár új küldetést is kaphatsz, miközben egy másikat csinálsz.

Dus 04-21-2009 14:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208733)
Sőt, azzal már találkoztál is, hogy akár új küldetést is kaphatsz, miközben egy másikat csinálsz.

Aham, a fehér medve fogas dolog lehet :)

All times are GMT +1. The time now is 08:51.