![]() |
hmmmm de szívesen találkoznék ezzel a 4 elfes szövivel. biztos nagyon ügyesen lehetnek..csak bennem felvetődött h lehet nemis a 3. szinten vannak ;)
|
Quote:
Majd megkérdem, ha benn lesz a csóka msn-en :D |
Quote:
|
asszem annak idején szecsa játszott varis hullával egy jó ideig.
|
Quote:
talán a dipis marhaságok között említettek varis hullát -nem? |
de ott is na mindegy ezzel azt akartam mondani, hogy a négy elfes szövi egy poén, hogy így is lehet;)
|
Szerintem meg hianyzik
Nekem hiányzik egy felállás még a szavazásból, bár lehet meg lett már említve.
2 Hadis 1 Toli 1 Varis-Hadi Kicsit részletezve: 2 Hadis: óriások, némi betoníjjal és elittel 1 Varis-Hadi: óriás, némi betoníjjal, elittel, kb. 24-25% templommal 1 Toli: elf, több betoníjjal és némi elittel Frankón variálható védelem, max feljebb kell a tolisnak fedeznie, a hadisok meg batár sereget ki tudnak küldeni ha muszáj... vélemény?:) |
jó ez is. nekem tetszik.
|
Quote:
Sajnos ez a felállás nem teszi magasabb szinten túl ütőképessé a szövit. Az elfnek elveszik a plussza az elitek miatt. Támadáskor eléggé gyenge a két hadi+ néhány elit a vari és tolitól. Kétlem, hogy ez a felállás valaha is átütne egy magányos elfet. Persze ha aktív a szövi, akkor mind1 a felállás. De az utóbbi időben nagyon elhadiasodott a hódító (sajnos) és az ilyen felállás most gyengének számít. Ez persze a saját vélemény... |
Azt hogy felsőbb szinteken megállná e a helyét tapasztalat hiányában még nem tudom! Viszont:
az elf elsődleges plussza szerintem az, hogy mindenki azt hiszi hogy teljesen be van védve betonijjal. Az okés, hogy a tűzgolyónál látszik hogy van elitje is, de az elég biztosíték arra, hogy - éplista hiányában - nekimenjenek? Persze próba cseresznye, de ha kiszúrjuk akkor tud behívni rendesen segítséget a hadisoktól is, és akkor már nincs akkora sereg ami átüti. Az mf elfet meg simán beveri bármelyik hadis full támadósereggel és ha visz mindenkit. Persze ez már elég szélsőséges szitu. Mert ha tényleg mf elfet kéne szétlapítani akkor tuti először levinné a varis a készültségét, aztán a tolis nézne nála egy éplistát. És ekkor lép életbe az a 2 eshetőség amit már sokszor átbeszéltek más fórumokon: ha nem fér be a tolis még így sem, akkor tuti nincs akkora serege.. ha meg befér akkor már úgyis tudjuk.. A szövi aktivitása meg bármilyen felállásban sorsdöntő lehet... |
Quote:
nem játszottál még felsöbb szinteken majd ha ott leszel és találkozol eg yálezett mf elffel akkor mondj ilyeneket |
Lehet nem fogalmaztam érthetően.. ebben az esetben én kérek elnézést! Nem azt mondtam hogy nem játszottam még felsőbb szinteken. A-ban van orim, annal felsőbb szint nincs, ha jól tudom! És láttam már felsőbb szinten elfet, mert a B-s orim is az.
Szóval csak azt írtam hogy ezt a szövifelállást nem játszottam még felsőbb szinteken. És az mf elf átütése is erre vonatkozott. Arra a szintre ahol már van tapasztalatom ezzel a szövifelállással. Télleg ennyire érthetetlen volt amit írtam? |
Quote:
(csak vicceltem... én értettem) :D |
Quote:
(köszi.. már kezdtem kételkedni magamban :D |
Szuper Csapat
Szrintem kihagytatok meg egy-ket felallast:
1. - 2 hadi - 1 hadi - vari - 1 vari 2. - 2 hadi - 2 vari Persze az egesz orias tudos. Na mit szoltok ehez a felallashoz ??? :D Indokok miert jo vagy netan miert rossz ??? |
Hát én leginkább a
2 hadi-vari 1 hadi egy tolis-varisra szavazok, ami elf, és át tud állni ha nagyon muszáj:) a 2 hadi variból az egyik kevésbé varis a másik varisabb, a környékhez kell igazítani, a kevesebb varis udja a hadisokat ártani a több varis meg a hadis-varisokat:D a tolis meg egyértelműen tolis:D a hadis-varisok óriások a hadis óriás vagy ork, ha nagyon aktív a szövi. Persze csopifüggő, ezzel gyorsban szoktunk így játszani. Vélemény ellenvetés?:D |
Szerintem: 2 hadi, 1 vari, és egy toli. A hadisok közül az eggyik ork, a másik gnom, vagy oriás. A vari óriás. a toli félelf/tudos.:)
|
Quote:
|
Sziasztok!
3 varis/tolis elf/tudós 1 varis óriás/tudós Ehhez mit szóltok? Kiváncsi vagyok a véleményetekre :) |
Egy ilyen szovit tavaj a 4-en rettenetesen szetkaptunk 1 hadis gnom,1 hadis/varis orias,1 tolis fel-elf meg 1 varis orias. Persze nagyon aktiv szovi voltunk, es mindenki elittel nyomult meg a tolis is:) es persze mi tamadtunk elore.
De az igaz, hogy nincs olyan szovi felallas amit nem lehetne szetverni. |
pedig ha az elfek jól lettek volna összerakva esélyetek sem lett volna
|
Quote:
|
szerintem nagyon életképes felállás, csak ovatosan kell élősködni :)
ezzel persze tökéletesen egyetértek: Quote:
|
-2 ork tábi ( 2 személyi esetén vándorral kiegészítve )
-1 óriás hadi vari - 1 gnóm hadis kevesebb varival és több tolival nálam ez a nyerő ;) |
Én semmire se mondanám h a legjobb, de jól szervezett óriás szövi, esetleg tán vándor is, szerintem jól tud darálni is, és még emelett stabilnak mondható szvsz:)
|
Quote:
amúgy fenttartom a az eddigi véleményem legjobb szövifelállás nincs... játékos függö hogy kik hogy szeretnek jáccani... jó persze legjobb nincs, de olyanok vannak amikre az ember azt mondja hogy rossz felállás:D |
hát azért emlitettem az óriást mert szerintem stabilabb, mint az ork, ebben értem azt h kevésbé költséges mint 1 ork, és azért ez manapság elés sokat számit:(
|
3 hadis orias 1 hadis gnom is jó felállás...
A gnom azert kell hogy tudjon épet nézni.Es csak ütni kell... |
Hali!
lenne egy kérdésem... Quote:
2-3. csopiban drága a nyers, lopni nem nagyon tudnak, persze marad a fosztás és a piacolás :) de ez elég? |
Quote:
Lefosztják, a full varázslókat, akik bent tartanak, kb 400-500millát folyamatban. Pont elöttünk van egy ilyen szövi, és nincs pénzbeli gondjuk. ahova nem lát be a hadivari, oda már mennek is fosztani. :) |
ok a hadisok honnan tudják hogy a varázslóknál van a 4-500 milla???
Quote:
|
Quote:
Rutin. Vakon támadják be a varikat. És nyilván a tapasztalat azt mutatja, hogy gyakran jön sok pénz. A mi varink eddig mindenkit legömbözött a csoportokban, a többi varázslót is, és mi is látjuk, hogy a variknál, és egyes tolvajoknál, igencsak gyakran van pofátlanul sok pénz. |
ezt most komolyan mondod?
Te kimennél vakon egy olyan orira akiről nincs gömböd, csak azért hogy hátha fosztasz róla egy kis pénzt? (ne mf hullával gondolkozz) |
Quote:
És tényleg marha gazdagok. Tényleg nagyon gyilkos. Ők voltak azok, akik az egész 5/x-et végigölték. De szószerint, az összes erős szövit. A gyenge országokat persze kihagyták. 5/x-ben is csak tőlük féltünk. És persze most 4/L-ben is. :D |
Quote:
|
És azért egy hadivaris, csak a varikhoz nem lát be. Szóvla nem teljesen mennek vakon ám. A varist, pedig egy hadis azért beveri :)
Főleg ha mind a 3 szövitársától tud hívni segítséget... És nem is kell nagyon kitámadniuk. Bőven marad bent védelem, és ha esetleg vissza akarod kisérni, akkor még mindig rengeteg elit tud akár szembe is jönni. |
Quote:
Csak azért lát be mindenhova, mert nem tart annyi védelmet, mint a többi varis. Ennyi. Én jobban szeretném, ha nem lenne full varis, de hát ez van. :( |
Quote:
előre is köszi |
Quote:
És az Anarch?:D |
Quote:
Azt még kihagytam, hogy persze min1-ik vándor. :) Én nem hülyeségből írtam, én így látom. Ennyi. Majd más valaki, vagy igazat ad, vagy megcáfol. Nekem még nem volt anarh, sem 1A, nekem eddig a 4/L a csúcs. :D (1-ik szövim 2x fordult, a másik 1x...) Az utolsó szövim, a bátyám :D Ő se járt még ennyi hekin :D |
All times are GMT +1. The time now is 20:20. |