![]() |
Quote:
|
Ettől függetlenül még szervezhető oda egy kis muri. Aztán ha onnan kidobtak tudok egy jó helyet, ahol ellazítanak... :p:p:p :D
|
Mikor lesz parti pesten? Csatlakoznék.
|
Nos akkor kinek lenne kedve jonni, penteken este Monro kocsmajaba talira? Nekem a heten igazabol barmelyik masik este is megfelel.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nos akkor kinek van kedve jonni? 30/2910753on is lehet jelentkezni
minnel tobben vagynk annal jobb. Addig kozkivansagra kerjuk, h lehessen 3 oras szabira is menni :D |
Sziasztok :)
Igazán megtisztelő a dolog, hogy jöttök hozzánk nincs is ellene semmi kifogásom, de sajnos én ma nagyon valószínű, hogy nem tudok lemenni :( Bármilyen fura de ma tudtam meg ezt a talit és már más programom van, de ne riasszon meg senkit ugyanugy lesz pia gondolom mintha ottlennék és a pókerzsetonokat is otthagytam ugyhogy játszani is tudtok. Lehethogy pár percre benézek majd fél8 körül de 8 után már nem leszek ez biztos :( :( (pont az ilyen csajos partiról maradok le ez nonszensz) |
Quote:
|
Quote:
köszönöm mindenkinek, aki eljött (azaz SENKINEK) legalább szóltatok volna nagyon szarul éreztem magam, és igy elköltöttem 640 ftot feleslegesen jegyre |
Quote:
|
és csináltál képeket? :)
|
Quote:
|
Én úgy hallottam ketten jelen voltak.
|
Quote:
|
lehet Ildee, hogy voltatok egy csomóan. végigkérdeztet a vendégeket, hogy miért vannak ott?:)
|
Quote:
|
Quote:
Pedig hogy elő tudtad volna adni az élettörténeted, nem? :) |
Üdv néktek emberek:)
Jó szokásommá vált az elmúlt 2 évben, hogy januárban 19.-e után veletek iszom,születésnapomat ünnepelve:) általában jó buli szokott lenni, mert sose emléxem túl sokra:D:D:D Kérdésem a következő vala. Lenne-e jelentkező eme nemü eseményre és ha igen mikor? Rég koktéloztam már:D Tudom hogy lesz Monrónál a díjátadó, de nem szivesen ünnepelném veletek ott a bulit, az a párbajosokról szól,és megérdemlik, hogy az ő egészségükre igyunk:) |
Quote:
megtisztelnél ha veled ihatnék a sárga földig :D |
úgy is most volt a névnapom :cool:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:02. |