![]() |
[quote=Csokibácsi;48363]Laci az óriásról beszélt és nem az orkról.
Az óriást jól védi a szieszta a tolvajokkal szemben. Én csak azt mondtam, hogy velem mi történt, nem azt, hogy orkról volt szó. Egyébként meg pont ott írták (most nem tudom, hogy ki pontosan), hogy a szieszta csak a seregeket védi, és a tekit, meg a lovettát nem annyira. De azért köszi, hogy Te legalább már érdemben is próbáltál segíteni. Most akkor a szieszta mit is véd (és most légyszi ne a súgóval gyertek)? Köszi! |
[quote=dexter;48641]
Quote:
A másik kérdésedre, nekem 1400 hekin van 3 kocsmám, mert 2-t foglaltam valakitől, és valamiért nem bontottam el. Ugyanilyen okból néhány kőbányám is van, de ez hamarosan elveszti aktualitását:):) |
[quote=Synkel;48642]
Quote:
Már csak 1 kérdésem lenne. Az az 1 kocsma minek neked? |
Engem néha ez zavar meg, hogy valami van írva a súgóban, itt meg valaki "tapasztalt" (mert én ugye nem érthetem az itt leírtakat) írja, hogy a szieszta nem véd ezt, meg azt. És még én vagyok a buta. Ez érdekes.
|
Quote:
|
Akkor bocsi a hüle kérdést.
|
Valaki azt írta, hogy a szieszta védi a katonaságot, tehát védelmet ad (érdekes, őt senki nem oktatta ki). Most akkor csak és kizárólag a toli akciók ellen véd, vagy a katonai védelemben is segít. És ha igen, hány %-ban?
|
ki kit nem oktatott ki? :eek:
a szieszta nem 1 eloleny, hanem pihenessel toltott pihenoido, szunyoka, aluszka. es olyan ragados, hogy az ellenfel TOLVAJAI elalmosodnak tole es ezert nem mind1ik tolvaj lop, tehat kevesebbet visznek, gyujtanak, gyilkolnak. hol van ebben a hadseregre vonatkozo barmilyen celzas? ebbol kovetkezik, hogy nem hat a seregek ellen. olvasd el a sugot legyszi. fajok/orias/specko dexter. kerdezel sok temaban mindenfelet, de elobb tedd mar meg, hogy elolvasod a sugot. es ha vmi nem vilagos, akkor kerdezz. vagy ha nem talalod akkor erdeklodj. |
Quote:
Tehát ha lopod fele annyit kapsz, tekit, pénzt, rúnát, nyerset, mind1. Varigyilok, tekercslopás semmit sem ér, ezért gyújtani kell minden óriást, arra nincs mallusz, tehát ugyanúgy fog égni, mint egy ork, gnóm, elf vagy bármi más. Röviden ennyi, SS - el azért egyetértek, szívesen segítünk, de olvasgasd a súgót! |
Quote:
Az óriás nem gyullad ugyanúgy, mint a többi faj. |
Quote:
Quote:
De majd többet alszom. Te pedig több súgót olvasol. Kompromisszum jó dolog :) |
Quote:
|
Gyújtani? Az már JKSZ :D
Inkább belinkelem neki a súgót :P |
Akinek van véleménye az válalja már fel forumon is.
Arrakis:Óriásban 1 kocsmánál többet nem szabad tartani, ettől jó faj, hogy ezt meg lehet vele csinálni.
Ha van egy véleményem és nem értesz vele egyett akkor adhatsz rá pirosat de legalább a forumra is írd be, hogy nem értesz velem egyett ha már tényleg olyan jó amit állitasz. Melesleg az olyan oriásokat lopja az egész környék akiknek csak egy kocsmájuk/kevés kocsmájuk van köztük én is:) Leártozni nem tud mert én is varis vagyok ijjászokkal nem lehet támadni tolvajokba meg erösebb vagyok. Az oriásnak nem attól jó faj mert csak 1 kocsmát "szabad" neki tartani hanem azért mert hadilag és varilag is erös és tolvajlás ellen védve van a sziesztával:) Egy szöviháború esetén ha csak egy kocsmád van akkor hárman fognak varit ölni 2hadi (ha nem oriások) plusz a tolis is. Lehet fenn szieszta is 3an 1nap alatt 20-25% varit fognak leölni ami nagyon szarul fog esni:), föleg feljebb. Lehet, hogy épp ezért találkozok 1kocsmás oriásokkal:) A jó stratéga alkalmazkodik a csoporthóz. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
És mennyi a katonai morálotok???
|
Quote:
|
orkkal nem ajánlatos, hanem kötelező:) ugyanis az orkkal min. 2-3 kell támadni naponta és az kis sülyedésekkel mindig 100% közelében marad.
|
Quote:
|
Quote:
|
nem 1-2%-on múlik;) ráadásul ha jól emlékszem akkor a támadásokba a kat. morál csak tizedes jegyig számít bele, azaz 90 százalékon is ugyanolyan mint 99%-on ha viszont 100%-on van akkor már 1 tizeddel erősebb minden.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ha a másik topicban menne ez a személyeskedés, azt még megérteném. (Megy is. :D) De itt miért kell? Tessék menni a dühöngőbe, ha csak egymást szapuljátok. :) Köszi. :)
|
ati, megertettem, sry. csak nem erzem, hogy 1 kategoriaba tartoznank a figyelmeztetesed miatt. de elfogadom.
|
Hogyan van 1 kocsmával nektek 90-100%-on a katonai morál?
Mert a katonai morált még a kocsma is befolyásolja? Nem? Mert másik témánál olvastam hogy nem mindig megy ez 1 kocsmával. |
Másképp is lehet a morált emelni, szerintem a kocsmás út a legjárhatatlanabb egy hadis javára :)
Amúgy meg a frászt hoztad rám, azt hittem, én írtam ide tudtom nélkül :D |
Quote:
Nem sok de nem is kevés azt hogy mennyi kell majd kitapasztalod:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha ritkán ütsz, lassan emelkedik, de sokkal lassabban is süllyed vissza. Olyan környéken éltem az utóbbi hetekben, ahol nem nagyon lehetett ütni, mert nem volt értelmes célpont a környékemen:) |
röviden lehetnek összegezni, hogy melyik faj mire a legjobb, és miben erősebb/gyengébb, miben sebezhető jobban? igaz hogy le van mindegyik irva a fórumba, de mindegyik más témákban, és akkor itt 1 helyen lennének összegezve
ami biztos: ork: hadisnak a legjobb erős: katonai támadásban, sebezhető:a tolvajokkal és varázslókkal, és hadi védekezésben is gyengébb, mert többnyire ki van élezve barakokkra, és nincs őrtornya óriás: varázslónak a legjobb erős: hadi támadásban és védekezésben, variban sebezhető: tolvajlásban gyenge, de tolvajok ellen jól van védve a fajvarázslat miatt, talán ezért nehezebb is sebezhető :confused: félelf: tolvajnak a legjobb sebezhető: hadi védekezésben és támadásban gyenge, ezért könnyű lemászárolni és a többi fajnál? |
Quote:
elf: Jó tolvaj Védelme erős + faji előnyök és faji varázslat adta előnyök ember: tolisnak jó sebezhető sereggel gyenge védelem faji varázslat miatt a Tükörpajzsi védi a varisoktól ami tolvajnál nagy előny Gnóm jó hadisnak Tekivédelem (Könyvtárkulcs) védelembe erős magas hekin erősebb mint az óriás hátrány nincs védelme a házgyújtás ellen |
gnóm miért jobb hadis, mint az óriás?
az óriás katonái alapból 15 százalékkal erősebbek + 30 százalék hadügyi tekercs gnóm katonáihoz 50 százalék haditekercs |
Quote:
|
és 10% toronnyal olyan védelme is lehet hogy ihaj :D
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:51. |