![]() |
Quote:
|
Quote:
mondta hogy elit íjas gnómhoz 3 sereggel? és ki mondta hogy ugyannazzal a felállással: ami egy gnómnak jó, az orkból súlyosan nem az... szóval :D na, de adok neked ,ha kell, priviben orkról számokat és azzal számold ki, ha nagyon viszket a dolog, de mondom, hogy betonelfet is be lehet alázni orkkal... innentől meg :D |
Quote:
|
Quote:
Az elfnek SZVSZ több kocsmája van, amit ezen bukik haderőben, azt nem feltétlenül kompenzálja a +2 véderőpont. Viszont ha CSAK tornyosíjjai vannak, semmi más, az már okozhat gondokat :D |
Quote:
számolj 40-45% barakkal 15% kocsmával és 7% templommal. tábornokkal. és full elittel, az egész szövijére, és azzal számolj hogy 200 hekin 200-500 elitet benthagy, 500 hekitől meg 1000et, 1000 hekinél meg 2000et... (az egész szövire azér vedd hogy tudjad honnét hívok védelmet ha marad esetleg esély arra hogy kísérnek... :D) *a támadáshoz nem viszek és te se hívsz a védéshez, úgy vedd az első csapásnál az erőket...* |
Ezt szétoffoltuk, nyitok egy ilyen topicot, mert ha jól emlékszem elég sok vita alakult már ki ebből...
|
Quote:
Ez most nem egészen tiszta? Ki full elites, hol, mennyi, mi, ki? |
vonosnak igaza van, az óriás topicba offolunk. majd megcsinálja az újat és oda kiírom megint mit számoltatnék veled...
|
Quote:
"20% veszteség, az nagy kár" Nem a veszteség 20%. Hanem 20%-kal nagyobb. Tehát nem a teljes sereg 20%-a, hanem a reális veszteség + 20%. Vagyis reális veszteség szorozva 1.2 vel. |
Nem hinném hogy etyek félreértett bármit is :D:D:D:D max nem jól írta :p de a gnómnak +30% vesztesége van, szerintem az még rosszabb... (ez meg a 4 tábi miatt nem szeretem annyira mint az orkot, pedig összességében jobb az orknál. csak nem akkora élmény vele háborúzni mint az orkkal (...tud lenni, ha nincs tolis a közelben) :D:D:D:D)
|
Quote:
jo az orias, de kozelsem a legjobb |
Quote:
Sztem vmit benéztél. Az óriás (szieszta alatt) pontosan 50%-al kevésbé gyullad mint más. Az egyéb tolvajakciók elleni védelem miatt fölös sok tolit tartania és pontosan ez az egyik nagy előnye. Sztem legyen csak hadivari és tartson némi elitet az íjjak mellett:)) Az a legjobb moráltartó.:D |
Quote:
Abban persze igazad van, hogy nem kell az óriásnak sok tolvaj, de ez egyben pont azt jelenti, hogy gyújtogatással nagyon jól meg lehet szivatni magasabb hekin.. Tehát mintha ugyanazt mondanátok, bár fene se tudja már ilyen későn eldönteni.. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Végülis hogyha a max hekit vesszük ott nem kicsi károkat okoz még az óriásnál is a gyújtás szal Nefinek igaza van:D
|
Szerintem ilyen latolgatásoknál soha ne az extrém dolgokat vegyük. Persze, max hektáron az óriás is ég, de a nagy többség nem max. hektáron van. Ilyen erővel azt is beleszámolhatnánk, hogy az óriás béna, vagy szórakozott, vagy mittudomén, és nem teszi fel a sziesztát.
Szóval az alaphelyzet az, hogy az esetek többségében elég nehéz dolog az óriást gyújtogatással legyűrni. |
Maradjunk annyiban, hogy az óriás 50%-al kevésbé ég mint más:) Pontosan:D
Nefi azt írta, hogy sok játékos hibája, hogy kevés kocsmával építik az óriásokat. Sztem sok kocsmával építeni hiba. 10 kocsmás óriás rulez.... |
10 kocsamas orival a moralod is rulez lesz :)))
|
Quote:
ha nem üt :D ;) :D |
Miert jobb a 10 mint az 1? :)
Orias valszeg nem fog oriast tolizni, ha meg igen, akkor minimalis zsakmannyal, mert alapbol 50%-al kevesebbet lop, es a masiknak pedig ott a +50 es +80%. (gyilkolni es gyujtani ugye nem birja) Igy az a +9 epulet mehet barakkba pl :) |
esetleg azert, mert lophat az 1 kocsmas oriasoktol. :)
|
Nekem tobbet er a +280 lo, mintsem +280 tolvaj.
Bar kulonbozoek vagyunk :) |
9 * 56 az nem 280 :D
|
Mint korabban irtam 5 kocsmanal nem kell tobb ... :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Jah jelzem mióta megnyílt a topic anno azóta volt óriás országom :D:D:D és jóóóó az óriás :)
|
5 kocsma???
most hany hekirol beszelunk? :-))) mert mondjuk 1000 hekin eleg sovanyka lenne...egyebkent engem nagyon idegesitene ha az oriasom lopkodjak folyamatosan tekire...eleg bosszanto tud lenni....azt ha mondjuk ezt egy mf elf teszi, 80%-os morallal be sem tudod utni, ha rendesen fel van epitve...nem azt mondom, h alakitsd at az oriasod tolissa, mert az eleg morbid lenne:-) a masik problema ha nincs eleg tolid, es beszerzel egy jo kis leprat, vagy netalan az elenfel van olyan ugyes, es ajandekba ad neked:-) szoval az oriassal eleg nehez potolni az emberhianyt, es ha zombi hijjan senkihez sem fersz be ( meg kell jegyeznem, h az emberek nagy resze korhaz nelkul jatszik) szal szepen ki lehet csinalni az oriast.... megjegyzes:egyebkent az oriast en is csiptem regebben, sot a kezdoknek leginkabb ezt a fajt ajanlanam, mert konnyu vele jatszani... |
Quote:
az idegesito az pedig az, amikor a torpedtol, vagy az orkodtol lopnak tekit. a legidegesitobb pedig amikor az elfedtol, emberedtol, vagy a felelfedtol ( na ilyet szerencsere meg nem eltem at) :) a betegsegrol meg annyit, hogy embert nem csak lopni lehet.... |
Én amióta játszom az embert, az oriast, és a törpét próbáltam. Eddig mindegyikkel sikerült a top 20ba jutnom. Tehát az oriás is jóó
|
Quote:
|
Quote:
szal tenyleg nem neztem be semmit, sot valahol mar olvastam is az oriasrol (talan a sugoban mar nem emlexem, az a franya memoriazavarom:-) Tudom IP, h te is orias-fan vagy....nem is az orias ellen akarok beszelni, mert hat annak idejen en is azzal nyomultam 5/x-ben ( nah erre meg emlexem :-D) csak arra szeretnem ravezetni a jonepet, h mi az "1 kocsmas orias" hatranya |
Nefi, mar bocsi, de olyan helyzeteket hoztal fel, amelyekben nem segit, hogy 5% kocsmad van van 5 db magas hekin :)
Vagy legalabbis en nem latok kulonbseget:) Tenyleg, ha van 5% kocsmad 1k hekin, ami 20 db kocsma, akkor az 5 db kocsmas orikat lophatod emberre, ha osszeszedtel egy jo kis betegseget :) S az tenyleg csak pl. 840-el kevesebb lo :) Hat nem tudom, en a szokasaim rabja vagyok :) S oriassal jatszom most is, nem igazan idegesit ha lopnak tekit...foleg ha egy orias lop :) Elvisz 30-40 db tekit fajtankent es lopasonkent... Aztan kap egy meszart, es meggondolja fog e legkozelebb :) Persze, az a legjobb, ha o is visszatamad, kozben lop is, mert legalabb jatszunk es van kis elet :) |
Quote:
minden helyzet fuggo....egyebkent 26 millio heki nincs, es nem is lesz szerintem:-P szal kiprobalni ezt mar nem fogjuk:-) ha jol tudom most 400K korul van a legnagyobb orszag :-P |
Nefi, legyen az 600k heki asszem... :)
ilyen 27 milla pontos orik vannak :) |
Quote:
a 4/L-es orid orias? csak mert ha igen lejatszhatjuk...hozd visszaszabirol:-) sot hogy ne legyen elonyom, en is oriassal leszek...es meglassuk, h melyik van jobban felepitve;-) |
Quote:
de ha gondolod, benezhetek, h most mekkora;-) |
All times are GMT +1. The time now is 02:55. |