![]() |
Sami-ra szeretném, ha nem foglalt...
|
Zacis-t szeretném Goldi-ra változtatni. Köszi
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Köszi Ati, örök hála :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Én is, én is!:D
bimmbimm helyett legyen: BimmBimm :) Köszi! |
Quote:
|
Én is szeretnék váltani ha lehet még :)
Lala megfelelne:) |
Quote:
Ez már foglalt. |
Quote:
Akkor marad ami van, nem gond. |
Quote:
|
én Merengő -re szeretném változtatni :) alig vártam már, hogy legyen rá lehetőség :D ha nem jü a Merengő akkor jó a Vitam et sanguinem is :)
|
Quote:
|
Én még mindig Feféhez ragaszkodnék, de még mindig foglalt...:(
És ez már így is marad, ha jól emlékszem erről volt szó vhol, h nem lehet törölni magát meg te se törlöd v vmi ilyesmi rémlik... |
Dew szeretnék lenni... :)
|
Quote:
Csak azok kedvéért, akiknem nem egyértelmű, hogy ez miből lett. :D Mint pl én. :D |
Lesz majd ilyen lista, hogy melyik név mire változott?
|
Quote:
|
Köszönöm!! :)
|
jó akkor nem szeretném :p:D meggyőztek a fiatal urak :D
|
Quote:
|
Szeretnem ha a topic neve megvaltozna erre: "Névváltoztatás itt a fórumon?"
:) |
Quote:
|
Quote:
|
Ati azt lehetne hogy a Szamár eltűnjön és megmaradjanak a smiley-k vagy találjak ki mögé még valamit ?
|
Quote:
nem azt mondtad, hogy Geryyy szeretnél lenni? :D |
Quote:
|
Ati, szeretném a külsős nevem megváltoztatni
LiverPool-ról Pool-ra Megnéztem nem foglalt... Kérném külsőn is, de valami miatt nem tudok belépni decemberig és akkor már késő lesz... Köcöntem! Pool (8) (#160521) [2/B] , 2010-11-05 22:42:56 (Felreertesek elkerulese vegett nem en kerem, hanem Pool. :) |
Quote:
|
na szóval akkor szeretnék Dragi lenni :) ha lehetséges :)
|
Quote:
|
Megerősítem!
"Ati, szeretném a külsős nevem megváltoztatni LiverPool-ról Pool-ra Megnéztem nem foglalt... Kérném külsőn is, de valami miatt nem tudok belépni decemberig és akkor már késő lesz... Köcöntem! Pool (8) (#160521) [2/B] , 2010-11-05 22:42:56" |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ricsi MUD
én a MUD-ot el szeretném, hagyni és mivel a Ricsi már foglalt, ezért helyettesíteni egy ˇˇ ilyennel. Vagyis idézőjelek nélkül így: "Ricsi ˇˇ" |
Én a szmájlitól akartam megszabadulni, de mivel foglalt az Attila, és az Ati név, ezért Attiła lennék, ha lehet.
Áthúzott L betű lenne a nevemben :) Ha ez mégse oldható meg, akkor egy pont legyen a nevem után, esetleg vesszőcske :D |
All times are GMT +1. The time now is 11:01. |