Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fantasy, szerepjátékok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=26)
-   -   M.a.g.u.s. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=32)

aúú 05-09-2006 09:34

Itt hogy állunk skacok?
Krakikkal készen vagytok?

Chris 05-09-2006 13:59

Quote:

Originally Posted by aúú
Itt hogy állunk skacok?
Krakikkal készen vagytok?

Ez engem is érdekelne...

Chris 05-09-2006 14:02

Enkidu: szeretnék neked üzenetet küldeni, kérlek csinálj helyet az itteni postafiókodban, vagy adj meg egy oriszámot, ahova írhatok. Köszi.

Enkidu 05-09-2006 14:08

Sorry a távollétért. Mehet a kaland. :)
edit: ok, nem tudtam, hogy csak 10 pm fér el... :rolleyes:
Emailt küldhetsz bármennyit. :D

Chris 05-09-2006 14:11

Quote:

Originally Posted by Enkidu
Ha halad rendesen...

Ez elsősorban rajtatok múlik, és azon, hogy tudunk-e olyan időpontot egyeztetni a csatákhoz, amikor mindenki itt tud lenni.

Enkidu 05-09-2006 14:19

Esténként 10-től éjfélig általában... :)

Chris 05-09-2006 14:33

Esténként 18.30-tól 22.00-ig általában... (jobb napokon, és hétvégén máskor is :))

Többiek? Ki mikor tudna itt lenni ha a kezdésről, vagy egy csatáról lenne szó?

Chris 05-15-2006 21:09

Szomorú hírem van: Mike meghatározatlan ideig nem ér rá játszani... :(
Ez azt jelenti, hogy a történet elejétől résztvevő játékosok száma ezennel 3-ra csökkent (Aúú, Half, Enkidu), a többiek (Mike, Arwyl, Phoenix) valószínűleg később csatlakoznak. Én ennek ellenére szívesen elkezdem a mesét (mihelyst nálam lesznek a még hiányzó karaterlapok), ha a létszámcsökkenés ellenére van még kedvetek játszani. Van kedvetek?

Half 05-15-2006 21:14

Nekem van kedvem a mikro necces, mert hétvége valószinü nem jó esetleg vasárnap este

hétköznap meg éjszaka de az is olyan, hogy Csütörtök Péntek zh jó esteben ennyi, de legközelebbi iődpontom péntek vlaamikro esetleg d einkább vasárnpa este....
sajnálom,de böjtölöm az egyetemen, hogy nem jártam be félévben

aúú 05-17-2006 11:06

Na akkor egyáltalán ki fog játszani Rajtam kívül? :)

Half 05-18-2006 19:37

Jáccani csak te fogsz meg Enkidu:D
nekem véresen komoly:D

Phoenix 05-19-2006 05:13

én is vagyok, bár van még egy kis hiányosságom, meg kezdő is avgyok, de nem szívesen maradnék ki :p :D

Half 05-20-2006 10:06

BEszéld meg Chrissel ha van klész karid és leszel akkor biztos szivesne bevesz:D

Enkidu 05-22-2006 23:05

Csak miattam ne kezd el lemesélni egy bonyolult kalandot, amibe már sok készülést fektettél, de egyébként én vagyok, leszek. :)

Chris 05-23-2006 07:43

Quote:

Csak miattam ne kezd el lemesélni egy bonyolult kalandot, amibe már sok készülést fektettél...

Miért ne kezdjem el mesélni? :confused: Nem értem...

Enkidu 05-29-2006 16:05

Akkor félreértettem.. aszittem mindenki lemondja a játékot.

Chris 05-30-2006 11:56

Quote:

aszittem mindenki lemondja a játékot.

Ez a jelenlegi helyzet:

Davalon: lemondta a részvételt
mokujin54: rég volt a fórumon, nem tudni mi van vele, valószínűleg nem játszik
Arwyl: úgy tűnik mégis ráér, és feltehetően az elejétől fog játszani (karaktere 90%-ban kész, előtörténete még nincs)
Phoneix: jelenleg nem ér rá, később csatlakozik a csapathoz(karaktere és az előtörténete 70%-ban kész)
Mike: jelenleg nem ér rá, később csatlakozik a csapathoz (karaktere és az előtörténete 90%-ban kész)
Aúú: az elejétől kezdve játszik, (karaktere és az előtörténete 70%-ban kész)
Enkidu: az elejétől kezdve játszik, (karaktere és az előtörténete 90%-ban kész)
Half: az elejétől kezdve játszik, ki lett tiltva (nem véglegesen), addig meg MSN, szóval nincs világvége :) (karaktere és az előtörténete teljesen kész)

Attól függően, hogy milyen hosszan húzódik még a játékkezdés, lehet, többen lesztek (ha addigra tud csatlakozni Mike és/vagy Phoenix és/vagy Arwyl), ezt előre nem lehet tudni... ez a felsorolás még változhat!
Remélem a legjobbakat :)

Életfa#2 06-01-2006 02:39

Quote:

Originally Posted by Chris
Ez elsősorban rajtatok múlik, és azon, hogy tudunk-e olyan időpontot egyeztetni a csatákhoz, amikor mindenki itt tud lenni.

Eh, az online mesékben épp az a szép, nem kell időpontot egyeztetni! :cool: Vígan el lehet lenni nélküle is... Szívesen beírnám ide egy ilyen mese linkjét, csak nem tudom, szabad-e... :confused:

Chris 06-01-2006 08:00

Quote:

Originally Posted by Életfa#2
Eh, az online mesékben épp az a szép, nem kell időpontot egyeztetni! :cool: Vígan el lehet lenni nélküle is...

Ez így van. Az átlagos történésekhez nem kell időpontot egyeztetni. De szerintem kezdésnél, és a nagy csatáknál nem árt ha egyszerre tud mindenki gépnél lenni. Annál nincs rosszabb ha elkezdődik a bunyó, és valaki miatt egy hetet kell várni a következő körre, és a harc befejezésére.

Arwyl szelleme 06-01-2006 09:57

Elkészült a karakterem, sajna előtörténet még nincs, de szerintem az már a legkevesebb. Ha leszel MSN-en átküldöm.

Chris 06-01-2006 10:38

Arwyl :) :) :)
Este (18.30 után) leszek MSN-en. Az előtörténet mindenképp kell, mert van egy kis dolgom vele kapcsolatban (nem kell hosszúnak lennie, csak a lényeg legyen benne). Ha leírod MSN-en, nem az is jó.
Jah, és még be is kell meséljelek valamikor, ha ráérsz ;)

Chris 06-07-2006 15:18

Játéktechinaki információk kerültet fel a játék fórumára. Olvassátok el!
A félreértések elkerülése végett szólok, hogy a fent említett információk egy régebbi hozzászólás módosításként kerültek fel.

aúú 06-08-2006 12:22

Nekem ez a kék lesz a színem, stipi-stopi...:)

Arwyl szelleme 06-08-2006 18:43

Quote:

Játéktechinaki információk kerültet fel a játék fórumára. Olvassátok el!
A félreértések elkerülése végett szólok, hogy a fent említett információk egy régebbi hozzászólás módosításként kerültek fel.

Annyit elárulhatnál, hogy hanyas hozzászólás....

Karakter kész előtörténet még mindig nuku. Többiek hogy állnak?

Chris 06-08-2006 19:37

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme
Annyit elárulhatnál, hogy hanyas hozzászólás....
Karakter kész előtörténet még mindig nuku. Többiek hogy állnak?

Az ötödik üzenet, ekkor írodott: 06-05-04, 12:09. Fölé van írva, hogy "fontos", és sárga háromszögben lévő felkiáltó jel van mellette, valamint az első sorban vastag betűkkel szerepel a "játéktechnika" szó. 6 hozzászólásból igazán nem nehéz rátalálni e nélkül is...
Azt, hogy hogyan állnak a többiek már ezen a fórumon, megírtam nemrég. Keressd vissza, nem kell sokat lapznod (ott, van, ahol fel van sorolva ki játszik, és ki nem).
A karakterlapot ha akarod már is küldheted az e-mail címemre (MSN is azon van, azt meg tudod). De ha együtt akarod küldeni az előtörténettel, úgy is jó.

Chris 06-12-2006 12:09

Az előző oldalon a 06-05-30, 12:56-kor írodott, a játékosok részvételéről szóló hozzászólásomat módosítottam. Akit érdekel nézze meg....

Arwyl szelleme 06-12-2006 13:55

Pontosítok: a karakterem 100%-ig kész, előtörténet kezd a fejemben alakulgatni. :)

Chris 06-12-2006 15:03

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme
Pontosítok: a karakterem 100%-ig kész, előtörténet kezd a fejemben alakulgatni. :)

Pontosítok, nem még nincs kész 100%-ig, mert még nem ellenőriztem :)

Chris 06-12-2006 15:07

Half!

Half, látom fenn vagy fórumon. Üzit nem tudok neked írni, de este (18.30 után) legyél fenn légyszi MSN-n, beszélnünk kellene! Most még munkahelyen vagyok, és nem tudok MSN-ezni.

Arwyl szelleme 06-12-2006 17:34

Quote:

Pontosítok, nem még nincs kész 100%-ig, mert még nem ellenőriztem :)

Na jóóóóó! Úgy gondoltam részemről kész. :cool:

Chris 06-13-2006 12:12

Az előző oldalon a 06-05-30, 12:56-kor írodott, a játékosok részvételéről szóló hozzászólásomat ismét módosítottam. De az egyszerűség kedvéért átmásoltam a játék fórumára is, hogy könnyebben nyomon lehessen követni a változásokat. Ezután, csak a játék fórumán lévő hozzászólást módosítom, ha történik valami változás!

Cyby_ 06-25-2006 08:55

Akkor már másnak esélytelen a kalandba az indulás?:(

Chris 06-25-2006 11:51

Quote:

Originally Posted by Cyby_
Akkor már másnak esélytelen a kalandba az indulás?:(

Az attól függ...
1. Milyen gyorsan tudsz megalkotni egy karaktert előtörténettel együtt? (Nem szeretném ha a játékkezdés úgy elhúzódna, hogy még évvégén se lenne semmi belőle...)
2. Tudsz-e viszonylag gyakran netközelben lenni, ha elindul a játék? Kell-e számítanunk hosszabb kihagyásokra, mikor nem tudsz a fórumra felnézni (itt nem a nyaralásra gondolok, hanem arra, hogy rendszeresen hosszabb ideig nem jársz erre)?
3. Milyen karakterrel szeretnél lenni? (Nézd meg a csapat összetételét, és a régebben beírt vallási kritériumokat, és az alapján válassz fajt és kasztot.)

Cyby_ 06-25-2006 12:30

Quote:

Az attól függ...
1. Milyen gyorsan tudsz megalkotni egy karaktert előtörténettel együtt? (Nem szeretném ha a játékkezdés úgy elhúzódna, hogy még évvégén se lenne semmi belőle...)
2. Tudsz-e viszonylag gyakran netközelben lenni, ha elindul a játék? Kell-e számítanunk hosszabb kihagyásokra, mikor nem tudsz a fórumra felnézni (itt nem a nyaralásra gondolok, hanem arra, hogy rendszeresen hosszabb ideig nem jársz erre)?
3. Milyen karakterrel szeretnél lenni? (Nézd meg a csapat összetételét, és a régebben beírt vallási kritériumokat, és az alapján válassz fajt és kasztot.)

amit tudok nyújtani:
-naponta tudok lenni fórumon....du.tól egészen éjfélig vagy tovább is..max hétvégen párszor nem de ez nem biztos
-már próbálkoztam szerepjátékkal,de csak 1-2alkalmat játszottam..:(
-a karakter alkotás a héten meglenne tutira mert más dolgom sincs

nincs viszont:
-semmilyen anyagom se,se törvény könyv se semmi..

ha bevesztek:vmilyen varázsló képességű személyiséget szeretnék...

Chris 06-25-2006 13:05

Quote:

-semmilyen anyagom se,se törvény könyv se semmi..ezt kérnék úgy mint Phoenix

Phoenixnek is csak úgy tudtam segíteni, hogy személyesen találkoztunk (akkor még ugyan abban a városban tartózkodtunk), és fénymásolaton átadtam neki az anyagot, mivel az Első törvénykönyv nekem nincs meg elektronikusan :( :( :(
(Ami anyagokat elektronikusan tudtam adni neki, azok csak kiegésztők voltak, azok alapján nem tudott volna karaktert alkotni.)

Cyby_ 06-25-2006 13:58

Quote:

Phoenixnek is csak úgy tudtam segíteni, hogy személyesen találkoztunk (akkor még ugyan abban a városban tartózkodtunk), és fénymásolaton átadtam neki az anyagot, mivel az Első törvénykönyv nekem nincs meg elektronikusan :( :( :(
(Ami anyagokat elektronikusan tudtam adni neki, azok csak kiegésztők voltak, azok alapján nem tudott volna karaktert alkotni.)

ház ez király...akkor tárgytalan..mert nekem is egy ismim van akinek van TK-ve de az se kemény borítós...akkor majd ha kezditek legalább nézem..és haverokkal beszélek,h kezdjünk el..nah mind1,azért köszi

Chris 06-25-2006 14:56

Quote:

ház ez király...akkor tárgytalan...

Bocsi, de ez nem rajtam múlik :(
Esetleg keresgélj a neten, hátha találsz Első törvénykönyvet, én meg körbekérdezem az ismerőseimet ismét.
Egyébként mennyire ismered Ynevet?

Cyby_ 06-25-2006 15:17

Quote:

Bocsi, de ez nem rajtam múlik :(
Esetleg keresgélj a neten, hátha találsz Első törvénykönyvet, én meg körbekérdezem az ismerőseimet ismét.
Egyébként mennyire ismered Ynevet?

az elöző hozzászólás,nem neked ment csak hangosan gondolkodtam...
mivel nem tom miről van szó...így semmennyire

VérGyöngyTyúk Z 06-28-2006 14:59

Legmélyebb tisztelettel jelkeznék a játékre amit Chris szervez :) Hétköznap sacc 8-16-ig tudok net (pénteken sajna csak korábbanig :( ) Meg 7végén 1-2x rövidre bekukk. De amijjen eccerű lélek vagyok akár nélkülem is lehet egy csomó mindent csinálni. :) Alap karakterhozzáállás: "... Szerintem, ha lekenek neki párat a fejszémmel megoldódik a dolog! :))

Chris 06-28-2006 15:09

Quote:

Originally Posted by Z a VérGyöngyTyúkok Ura
Legmélyebb tisztelettel jelkeznék a játékre amit Chris szervez

Z :) :) :)
Jelentkezés elfogadva! :)

Quote:

Originally Posted by Z a VérGyöngyTyúkok Ura
Hétköznap sacc 8-16-ig tudok net (pénteken sajna csak korábbanig) Meg 7végén 1-2x rövidre bekukk. De amijjen eccerű lélek vagyok akár nélkülem is lehet egy csomó mindent csinálni. :) Alap karakterhozzáállás: "... Szerintem, ha lekenek neki párat a fejszémmel megoldódik a dolog!

Max ha nem vagy, majd ütök én helyetted... :D :D :D

All times are GMT +1. The time now is 10:50.