![]() |
Itt hogy állunk skacok?
Krakikkal készen vagytok? |
Quote:
|
Enkidu: szeretnék neked üzenetet küldeni, kérlek csinálj helyet az itteni postafiókodban, vagy adj meg egy oriszámot, ahova írhatok. Köszi.
|
Sorry a távollétért. Mehet a kaland. :)
edit: ok, nem tudtam, hogy csak 10 pm fér el... :rolleyes: Emailt küldhetsz bármennyit. :D |
Quote:
|
Esténként 10-től éjfélig általában... :)
|
Esténként 18.30-tól 22.00-ig általában... (jobb napokon, és hétvégén máskor is :))
Többiek? Ki mikor tudna itt lenni ha a kezdésről, vagy egy csatáról lenne szó? |
Szomorú hírem van: Mike meghatározatlan ideig nem ér rá játszani... :(
Ez azt jelenti, hogy a történet elejétől résztvevő játékosok száma ezennel 3-ra csökkent (Aúú, Half, Enkidu), a többiek (Mike, Arwyl, Phoenix) valószínűleg később csatlakoznak. Én ennek ellenére szívesen elkezdem a mesét (mihelyst nálam lesznek a még hiányzó karaterlapok), ha a létszámcsökkenés ellenére van még kedvetek játszani. Van kedvetek? |
Nekem van kedvem a mikro necces, mert hétvége valószinü nem jó esetleg vasárnap este
hétköznap meg éjszaka de az is olyan, hogy Csütörtök Péntek zh jó esteben ennyi, de legközelebbi iődpontom péntek vlaamikro esetleg d einkább vasárnpa este.... sajnálom,de böjtölöm az egyetemen, hogy nem jártam be félévben |
Na akkor egyáltalán ki fog játszani Rajtam kívül? :)
|
Jáccani csak te fogsz meg Enkidu:D
nekem véresen komoly:D |
én is vagyok, bár van még egy kis hiányosságom, meg kezdő is avgyok, de nem szívesen maradnék ki :p :D
|
BEszéld meg Chrissel ha van klész karid és leszel akkor biztos szivesne bevesz:D
|
Csak miattam ne kezd el lemesélni egy bonyolult kalandot, amibe már sok készülést fektettél, de egyébként én vagyok, leszek. :)
|
Quote:
|
Akkor félreértettem.. aszittem mindenki lemondja a játékot.
|
Quote:
Davalon: lemondta a részvételt mokujin54: rég volt a fórumon, nem tudni mi van vele, valószínűleg nem játszik Arwyl: úgy tűnik mégis ráér, és feltehetően az elejétől fog játszani (karaktere 90%-ban kész, előtörténete még nincs) Phoneix: jelenleg nem ér rá, később csatlakozik a csapathoz(karaktere és az előtörténete 70%-ban kész) Mike: jelenleg nem ér rá, később csatlakozik a csapathoz (karaktere és az előtörténete 90%-ban kész) Aúú: az elejétől kezdve játszik, (karaktere és az előtörténete 70%-ban kész) Enkidu: az elejétől kezdve játszik, (karaktere és az előtörténete 90%-ban kész) Half: az elejétől kezdve játszik, ki lett tiltva (nem véglegesen), addig meg MSN, szóval nincs világvége :) (karaktere és az előtörténete teljesen kész) Attól függően, hogy milyen hosszan húzódik még a játékkezdés, lehet, többen lesztek (ha addigra tud csatlakozni Mike és/vagy Phoenix és/vagy Arwyl), ezt előre nem lehet tudni... ez a felsorolás még változhat! Remélem a legjobbakat :) |
Quote:
|
Quote:
|
Elkészült a karakterem, sajna előtörténet még nincs, de szerintem az már a legkevesebb. Ha leszel MSN-en átküldöm.
|
Arwyl :) :) :)
Este (18.30 után) leszek MSN-en. Az előtörténet mindenképp kell, mert van egy kis dolgom vele kapcsolatban (nem kell hosszúnak lennie, csak a lényeg legyen benne). Ha leírod MSN-en, nem az is jó. Jah, és még be is kell meséljelek valamikor, ha ráérsz ;) |
Játéktechinaki információk kerültet fel a játék fórumára. Olvassátok el!
A félreértések elkerülése végett szólok, hogy a fent említett információk egy régebbi hozzászólás módosításként kerültek fel. |
Nekem ez a kék lesz a színem, stipi-stopi...:)
|
Quote:
Karakter kész előtörténet még mindig nuku. Többiek hogy állnak? |
Quote:
Azt, hogy hogyan állnak a többiek már ezen a fórumon, megírtam nemrég. Keressd vissza, nem kell sokat lapznod (ott, van, ahol fel van sorolva ki játszik, és ki nem). A karakterlapot ha akarod már is küldheted az e-mail címemre (MSN is azon van, azt meg tudod). De ha együtt akarod küldeni az előtörténettel, úgy is jó. |
Az előző oldalon a 06-05-30, 12:56-kor írodott, a játékosok részvételéről szóló hozzászólásomat módosítottam. Akit érdekel nézze meg....
|
Pontosítok: a karakterem 100%-ig kész, előtörténet kezd a fejemben alakulgatni. :)
|
Quote:
|
Half!
Half, látom fenn vagy fórumon. Üzit nem tudok neked írni, de este (18.30 után) legyél fenn légyszi MSN-n, beszélnünk kellene! Most még munkahelyen vagyok, és nem tudok MSN-ezni.
|
Quote:
Na jóóóóó! Úgy gondoltam részemről kész. :cool: |
Az előző oldalon a 06-05-30, 12:56-kor írodott, a játékosok részvételéről szóló hozzászólásomat ismét módosítottam. De az egyszerűség kedvéért átmásoltam a játék fórumára is, hogy könnyebben nyomon lehessen követni a változásokat. Ezután, csak a játék fórumán lévő hozzászólást módosítom, ha történik valami változás!
|
Akkor már másnak esélytelen a kalandba az indulás?:(
|
Quote:
1. Milyen gyorsan tudsz megalkotni egy karaktert előtörténettel együtt? (Nem szeretném ha a játékkezdés úgy elhúzódna, hogy még évvégén se lenne semmi belőle...) 2. Tudsz-e viszonylag gyakran netközelben lenni, ha elindul a játék? Kell-e számítanunk hosszabb kihagyásokra, mikor nem tudsz a fórumra felnézni (itt nem a nyaralásra gondolok, hanem arra, hogy rendszeresen hosszabb ideig nem jársz erre)? 3. Milyen karakterrel szeretnél lenni? (Nézd meg a csapat összetételét, és a régebben beírt vallási kritériumokat, és az alapján válassz fajt és kasztot.) |
Quote:
-naponta tudok lenni fórumon....du.tól egészen éjfélig vagy tovább is..max hétvégen párszor nem de ez nem biztos -már próbálkoztam szerepjátékkal,de csak 1-2alkalmat játszottam..:( -a karakter alkotás a héten meglenne tutira mert más dolgom sincs nincs viszont: -semmilyen anyagom se,se törvény könyv se semmi.. ha bevesztek:vmilyen varázsló képességű személyiséget szeretnék... |
Quote:
(Ami anyagokat elektronikusan tudtam adni neki, azok csak kiegésztők voltak, azok alapján nem tudott volna karaktert alkotni.) |
Quote:
|
Quote:
Esetleg keresgélj a neten, hátha találsz Első törvénykönyvet, én meg körbekérdezem az ismerőseimet ismét. Egyébként mennyire ismered Ynevet? |
Quote:
mivel nem tom miről van szó...így semmennyire |
Legmélyebb tisztelettel jelkeznék a játékre amit Chris szervez :) Hétköznap sacc 8-16-ig tudok net (pénteken sajna csak korábbanig :( ) Meg 7végén 1-2x rövidre bekukk. De amijjen eccerű lélek vagyok akár nélkülem is lehet egy csomó mindent csinálni. :) Alap karakterhozzáállás: "... Szerintem, ha lekenek neki párat a fejszémmel megoldódik a dolog! :))
|
Quote:
Jelentkezés elfogadva! :) Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:50. |