![]() |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Azért ezt is köszönjük neked:p |
Quote:
|
Hát akkor... Jóvátéve az előbbi off hozzászólásom, bemutatkozom én is. (Van saját utálós topicom, úgyhogy ott tessék szíves szídni:p)
Nézzük: Pax Hungaricum (offline fórum nick): Erdélyben hamarább kezdődött a magyarság s később a magyar államrend: a Pax Hungarica, mint a Királyhágón innen. A magyarság a hunok visszavonulásával, a Pax Hungarica szent László hadjáratával. Hunnia a húnok szétszóródása s László kún harcai közt a székely szögeletben rejtőzött. Ezt a szájhagyományt még a húnok patkolták meg a hosszú útra. De így áll a régi krónikákban is. Az Árpádok és Anjouk udvari történészei - (Párizst-járt papok) - ugyanazokkal a húnokkal kérkednek a királynő ősök közt, akikről a székely nép kutakat, sírokat, patakokat nevezett el. A történetírás hol elvette, hol visszaadta a húnokat a székelynek. Most éppen visszaadja. A hegy, a patak s az erdei út azonban nem kérdi a tudományt, az odavaló nép emlékezetére bízza magát. Ahol fekszik Zetelaka, ahol az út Fenyédnek fordul, ahol Réka sírját mutatják: ott járt a hún... Ehhez nincs mit hozzáfűzni. [HTPA]GeeForce (aktív fórum nick): HTPA - Hungarian Technophantoms Alliance: Ez egy régi csoportosulás, a '90-enes évekből, amikor még a PC felhasználókat nem butította le a Windóz, és egy CD-ROM installálás nem abból állt, hogy a boltban a szerelő beledugta a számítógépedbe... Programokat írtunk, írtunk át. Sok akkori szerverre bejutottunk... (De ezt most hagyjuk is..) Szóval sokmindent csináltunk, amit szabadott, meg amit nem annyira.. Hasonló csoportosulás: HPA (Hungarian Pirates Alliance). Ők crackerek voltak, talán a leghíresebb tagja annak a csoportnak Lukundoo (Egész pontosan Lukundoo [HPA]) Minimálízelítő a HPA működéséből: :004501FA E8D5BFFFFF call 0044C1D4 :004501FF 8B45F8 mov eax, dword ptr [ebp-08] :00450202 50 push eax :00450203 8D55FC lea edx, dword ptr [ebp-04] :00450206 8B83D0010000 mov eax, dword ptr [ebx+000001D0] :0045020C E8EB34FCFF call 004136FC :00450211 8B55FC mov edx, dword ptr [ebp-04] :00450214 58 pop eax :00450215 E81636FBFF call 00403830 :0045021A 7433 je 0045024F :0045021C 6A00 push 00000000 (A HTPA tagjai nem voltak crackerek, és most sem azok!) Lépjünk is tovább. Ez kényes téma általában. :D Nézzük a Gee Force-ot. Hát sok teória születik erről a nickről, mivel mindenhol máshol a neten szintén ezt használom. Idestova 12 esztendeje ez a becenevem. (Már a HTPA-ban is ez volt. A HTPA azóta már feloszlott. Nagyrészt átalakult IKJ-vé 1999-ben. Ezzel a klánnével az ősrégi PC játékosok találkozhattak sokat. Az elsők között volt a magyar Counter-Strike valamint Starcraft klánok között.) De vissza a nickhez: Amióta a GeForce videókártyákat a piacra dobta az nVidia, azóta az emberek úgy szimbolizálják ezt a envet, mintha innen merítettem volna. Igazából, akkoriban nem léteztek még ezek a videókártyák! A 32 MB S3 Savage 4 volt a csúcs, meg a Diamond Monster Voodoo 2. Aztán a 3, majd a 4. Ezek sajnos megbuktak. De az nVidia-ban tovább ég a 3Dfx ősi fénye! ;) (Kérdés: GeFroce kártyám van? Igen. Az. ;)) Az igazság: Ez egy zeneszámnak a címe. :D Méghozzá: 1992-t írunk, a Prodigy megjelentette az Everybody in the Place című méltán sikeres kislemezét, amelyen 4 szám található meg. A 2. szám címe: G-Force (Energy Flow). A szám egyébként 5 perc 52 másodperc hosszú a gyári korongon. Borzalmasan nagy Prodigy rajongó vagyok. Igen. 1992 óta. :D:D (Ezt a nicket csak később vettem fel, mivel 1992-ben még azt sem tudtam mi az az internet.:D) (Ne röhögj... Te se tudtad...:p) Mivel a Gee Force elég hosszú, így maradt vissza belőle a Gee, amelyet használok. |
Quote:
|
Quote:
(rövid) |
Quote:
|
Quote:
[4/L] Redológia (#455305) [5/W] Redológia 2 (#491528) ??? :D |
Hát, hol is kezdjem?
A szajonara, viszlátot jelent, abból a megfontolásból regeltem ezt a nevet, mert kezdő voltam. De úgy voltam vele, hogy ha belejövök, akkor akik ártottak majd viszontlátnak. :) Ez volt az első orim, ami hamar anarcba került, és töröltem. :) Mentségemre szóljon, hogy teljesen kezdő voltam, semmit sem tudtam, a szabályokról és a jksz ről. Volt egy szövi meg 2 mf, akik csaltak ellenem. Én ahelyett, hogy jelentettem volna elkezdtem hasonló felállást toborozni, aminek bünti lett a vége. A furcsaság az egészben, hogy aki engem jelentett szintén anarchban végezte, de az előbb említettek is. Future Glory: Ez volt a második. Gondolom a név egyértelmű. Majd egyszer nagy és erős leszek. :) Na mi újság Vanek úr: Mivel a Piszkos Fred, fülig Jimmy meg hasonló nevek már mind foglaltak voltak, nekem csak mellékszereplők jutottak gyerekkorom kedvenc írójától. Tüskés Vanek: Az ok ugyanaz. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:D:D:D |
Álljon itt egy részletesebb nickmagyarázat, amivel még nem szolgáltam.
C - Charger. Dodge Charger. A muscle car korszak egyik legendás autójának neve. Miért pont ez? Lehetett volna a Cuda, a Challenger, vagy a Camaro (szigorúan első generációs), de akár a Chevelle vagy a Cougar is. Mindegyik C kezdőbetűs, formailag mégis a Charger jön be nekem a leginkább. 1966-1974-ig gyártották (74 a muscle car-ok halálának éve), kezdetben a Mustanghoz hasonló Fastback kivitelben, majd később jelentősen áttervezve. 5200 köbcentisnél soha nem volt kisebb motorja, a két legerősebb pedig a 440-es Magnum (7210 cm3, 375LE, 650Nm) és a szintén legendás 426-os HEMI (6980 cm3, 425LE, 665Nm) volt, amivel gyártották. A közel 2 tonnás autó 5 másodperc alatt gyorsult 0-100km/h sebességre a HEMI erőforrással. Mai szemmel nézve is impozáns adatok egy akkori "mezei" széria autótól. s - shaft. Vagyis a Lightning Gun a Q1-ből. Egyszerűen a szép emlékek miatt, mikor réges-régen még sokat játszottam neten a Quake első részével. Lehetett volna r vagy g is, de mégis az s, a shaft az, amihez a legjobb dolgokat kötném ebből az időszakból. Ott van pl: a discharge. Vízben használva a fegyvert az gyakorlatilag kisült (a víz vezeti az elektromos áramot), a használóját és mindenki mást is elpusztítva, aki a vízben tartózkodott. Egy bugot kihasználva és egy kis ügyeszséggel meg lehetett úszni az elhalálozást, illetve nem csak a vízben tartózkodó játékosokat lehetett megölni. BME szerveren a hatalmas LAG miatt egyszer csak discharge-oltam a DM3-on, így megnyerve az 50 frag limites malacigát. Nem voltak idegesek :) Quad-al kombinálva egy szempillantás alatt darabokra kapta a 200-200-as ellenfelet. Az éjszakai égbolton cikázó shaft pedig nagyon romantikus. o - oxigén. Igen, ami a levegőben is jelen van. De nem csak ott, mivel ez a leggyakoribb elem a földön. A földkéreg majdnem felében megtalálható. Mint levegőt lélegző szerves életforma, köszönettel tartozom az oxigénnek, hiszen nélküle nem írhattam volna a fórumra az eddigi hozzászólásaimat. Persze ha fotoszintetizáló növény lennék, nem kellene hálálkodnom neki, sőt, ő köszönné meg a létét nekem. De én szeretem és tisztelem az oxigént. Az oxigén jó. k - kaja. Imádok enni. Ez hál istennek nem látszik meg rajtam. Most is mindjárt falni fogok i - időmilliomos. Éppen volt 5 szabad percem, mikor a fórumra regisztráltam. Mint egy igazi időmilliomos. Azóta ilyen nem fordult elő velem. Az időhiányos állapot teret nyert és az időhiány lett a meghatározó. Nagy baj nem történt, mindkettő i-vel kezdődik, a nick működik tovább. b - balázsfecó. Szigorúan kisbetűvel. Mivel az a trendi, hogy nickválasztás esetén előnyben részesítik az emberek azokat a dolgokat melyeket szeretnek, melyekhez kellemes élmények fűzik őket, én most szakítanék ezzel a hagyománnyal. Rühellem a balázsfecót. á - Az á-nak hatalmas ereje van, így nem engedhettem meg, hogy ne szerepeljen a nickemben. Ha valaki elüvölti magát, hogy "áááá", mert fáj valamije, vagy éppen ölik, sokan felfigyelnek rá. Pedig lehet, hogy előtte nem is figyeltek. Ugye? Töbféleképp is lehet használni, elüvölthetünk egy szolid kis "áá"-t, de fokozhatjuk is, pl: "áááááá", "Áááááá", "ÁÁÁÁÁ!!!". De ennél többre is képes. Ha az orvos azt mondja, ááá, akkor biz tátva marad a szánk. Ha üvöltést mellőzve azt mondjuk, ááá ..., akkor azzal a dologgal, amivel kapcsolatban megeresztettük a hatalmas erejű "á"-kat, már nem is kívánunk foglalkozni. Aki "á"-t mond, mondjon "b"-t is. Ezt a követelményt úgy érzem teljesítettem. Gondosan felépített egy nick ez. c - c programozási nyelv. Ez volt az első programnyelv, amit komolyabban elsajátítottam. A jó öreg pascal lett volna az, ha nem utáltatják meg velem nagyon gyorsan. Meg minek is a pascal, mikor ott a cé? s - Süsü a sárkány. Kis porbafingóként nagyon szerettem ezt a bábfilmet. Sok rajzfilmet, bábfilmet fel lehetne sorolni a múltból, de akkor nagyon hülye nicket kaptam volna a végén. Kitartó kutató és tervezőmunka eredményeképp Süsüt választottam, hiszen ez egy jól kitalált, gondosan felépített nick. Regisztrációnál nem nyomtam eléggé a shift billentyűt (picit kontakthibás szegény, nagyobb erőkifejtést igényel a működésre bírása), így kis s betű sikeredett, de ma már nem bánom. Így legalább nem lett változó karaktermagasságú a nickem. i - internet. Ez a nagy hatalmas globális izé, mely begyűrűzik életünkbe és megváltoztatja azt. Úgy érzem, egy szolid i betűt megérdemel a végén. Valójában pedig még mindig: egyik kedvenc filmem az Üvegtigris, benne pedig ott szerepel a jó öreg Csoki ugye ... :) |
Sziasztok:)) Belas a beceneven gyermekkoromóta kisér:))
Beluga kedvenc orinevem:) Hal,aminek a világon a legdrágább az ikrája.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A legtöbb európai nyelven a fehér színe alapján nevezték el ezt a cetfajt. Orosz neve, az ugyancsak a fehér színére utaló beluga, számos nyelvben elterjedt. Ez a név azonban félrevezető lehet, mert így nevezik az egyik tokhalfajt is (mindenki hallott a beluga kaviárról). tehát két állatra is utal ez a név :o |
Quote:
Quote:
|
Szegény delfin....vki nem ért a bioszhoz oszt lelövi a delfint az ikrájáért, ami nincs is neki :D
|
Amugy nemeszem halat:( Jahhh és mielött hozzászolok elöbb körülnézem kicsit:))
|
Quote:
|
Pool
FC Juventus Marseille kedvenc focicsapataim A Hold és a Fény a csajom és én fordítva (Ő a Fény) meg van egy új orim, de az titkos :D |
Quote:
|
Quote:
|
Az én orijaimat nem is lehet letagadni, mert már minden "barátom" ismeri mindet...:D
A nemrég regéltet ezért nem árulom el, legalább az legyen biztonságban a sok "haver"tól :P Ha meg tagadtam, akkor biztos csak vicces kedvem volt :) |
Quote:
Quote:
én meg maradok a zöld pofánál. :D :D |
Legújabb tagunk: újraitt
Szeretem az ilyen és ehez hasonló beceneveket :D Kíváncsi lennék a Nickmagyarázatára! |
Quote:
|
Na sok idő után akkor én is magyarázok (bár aki ismer az úgyis tudja :)
Eredetileg: "Z a VérGyöngyTyúkok Ura" volt, de Ati külön kérésére megváltoztattam (bár utólag azt írta, hogy ez is elég hosszú, de hagyjuk inkább mostmár). A Gyöngytyúk lenni enyém egyik kedvenc állattípus (volt is jópár akiknek a neve nem egy orim nevében visszaköszönt/köszön) és példakép. Gyönyörű hang (mint nekem), tökéletes formatervezés (mint nekem), kiváló húseloszlás (gyakorlatilag a mellén kívül nem sok van rajta, de az arányaiban magasan veri akármejik másik szárnyast)(mint én nem), a legfinomabb leves (ha van türelmed elkészíteni és értesz is hozzá) (még magamból nem próbáltam), remek taktikai érzék (próbáldd meg elkapni és megtudod miért)(legyez legyez), végsőkig elszántság (nézz meg egy párzási időszakos bunyót két kakas közt)(Hát igen.. öngyilok rohamok is voltak már :) ). A Vér- előtag.. nos nézd meg mi történik egy patkánnyal, idegen tyúkkal, vagy egyáltalán bármivel ami felbosszantja őket, vagy kajának nézik :) |
Quote:
|
Topsy :) teljesen nem szabad senki, mert mindennek megvannak a maga korlátai :) de igyekszem némely szempontból követni a példájukat :)
Ha pedig valaha is sikerülne őket teljesen háziasítani, azok a "valamik" már nem lennének méltók Őseik nevére. Így is épp elég baj, hogy a sokszor túl korlátozottan való tartás miatt mindenféle "hibák" terjednek el köztük. |
Barátaim Adták
20 éves koromban a zsebemben volt mindig a szocreál házicsoki aminek sokszor rózsaszin, sárga, vagy zöld színe volt és átlátszó celofánba volt csomagolva. Mivel aktivan sportoltam és buliztam rengeteget fogyasztottam el belőle.
Mindig nagyon fiatal barátnőim voltak. Egyik barátom valami ponyvaregényt olvasott ahol Truffie csokival csábitottak el kiskorú lányokat. Mivel én állandóan csokit majszoltam összetársították velem. Valószinű mivel egy olcsó kiadás volt a Truffle csokit valószínű Truffie-nak fordították. 22 éve így hívnak annyira, hogy az eredeti nevemre nem is reagálok. Sőt soxor ezen a néven írok is. Persze a kiskorú lányok elmaradoztak:D |
Legújabb tagunk: Bundáskenyér
Ez a név is találó:D Az ismerősei csak bundinak hívják:D |
Hát engem nem sokan ismernek mert igaz már nagyon régóta játszom, de a belső, meg külső forumot is csak pár hónapja használom...
előtte meg mindig mf voltam ugyhogy szövim nem volt akit érdekelne a nikkem :D aztán egyszercsak használtam forumot, és az orim neve amivel elkezdtem használni, Druidák Erdelye, és a többi orim előtte meg utána is a mostanit kívéve, Druida kezdődéssel volt :) Ez megtetszett és innen jött a Druida nikknamem amit mégcsak páran ismernek, de remélhetőleg majd megismernek többen is :) aztán vagy mégegy nikkem az meg Benji. Mert így hívnak :D |
Quote:
|
Quote:
nem erdélye hanem erdelye... mint erdő vágesz?! :D |
Quote:
S úgy is lőn : ) Barátom toldalékban mindig pontos "jé" |
bevallom először sokáig töprengtem, miért is csesztetitek, de rájöttem :D
Na de már ha ide írok: vityu: cimboráktól kaptam, a nevemből lett kirövidítve és megbecenevesítve(szép szó :D). Különös története nincs! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:59. |